En liten Hyllning...

Finns så himla många företag där ute som inte alls borde få ha med folk att göra. De är otrevliga, ointresserade och inte alls service minded för fem öre. Och att vissa företag ens har några kunder kvar är för mig ett totalt mysterie... Men sen finns de de företagen som är guld värda, som man inte skulle klara sig utan, som är nästan groteskt trevliga och hjälpsamma utan gränser.

Jag skulle vilja hylla ett av dessa företag... Nämligen ALMI Företagspartners.... Utan dom skulle jag inte ha klarat att öppna min lilla store, dessutom är de genuint intresserade av hur det går, de hjälper en utan att blinka och alltid med ett stort leende på läpparna.

Så, ska ni starta eget, hör av er till ALMI!!




Malle - vissa företag gör ens dagar värda att komma ihåg...

Blää...

Ok, gott folk.. måste tyvärr klaga idag igen... för har blivit sämre igen, surprice surprice. Asså jag fattar inte. Måste verkligen ta mig till en läkare för jag kan inte fortsätta va sjuk och halvt däckad 3 veckor/månad. Har varit så i typ ett år nu... Började ju bli frisk, kände att orken började komma tillbaka. Va jätteglad för att jag skulle kunna ta tag i träningen igen, men nej. Vi får världens migränanfall igen... så som alla söndagar den senaste månaden. Suck... den sitter kvar med. Eller den ligger o trycker back i huvudet, så kommer komma fram om jag gör nått hastigt eller liknande..

Idag då.. ska städa och sen åka hem till Knivsta... Mamma, sis och bro kommer hem imorgon på morgonen. Så ska va hemma... Bli frisk.

Nu blir de frulle innan jag dör av hunger... =)

Malle - så jävla less på att aldrig få va frisk...

Ush ush, jag är värdelös...

Jaha, gissar vem som går upp typ nu...??

Jo, rätt gissat jag. Fy fan.. var ju uppe en sväng där vid ett kollade lite på tv, pratade lite med folk, käkade lite sen kände jag mig jättetrött, tänker sover en timme innan jag drar igång med städningen. Sover till typ nu... visst kanske behövde jag det känner mig fortfarande trött, men inte lika som innan. Men huvudvärken är kvar... Suck!

Men men imorgon ska jag börja vrida tillbaka mitt dygn... lär ta ett tag och jag komemr va riktigt grinig och trött närmsta dagarna. Men måste man så måste man... :P

Gick ganksa bra igår... Kom ju dit en timme för tidigt, stod och prata med Mr. P, och sen var det tjejsnack med den nya tjejen Miss. J, sjukt trevlig och gullig tjej. Hon ska nog me ut på onsdag tror jag. Skoj skoj...
Var jättelugnt, så blev mest skitsnack fram till elva, halv tolv. Bytte av Miss. J några gånger, sen var det dags att öppna mitt bord vid halv ett. Gick sådär för mig, hade nästan inget spel alls, för Miss. J gick det sådär lagombra, en vanlig kväll, men sen hade vi ju Mr. P som det gick sjukt bra för. Så tog nog kanske skumparekordet. Dessutom så dubblades våra löner av provisionen. Tackar för den gubben!

Efter så gick jag och Miss. J till Donken vi var såååå hungriga. Sen var det bara att dra och hämta doggen och sen gå hem. Kom hem innanför dörren kl. 5, kunde inte riktigt somna så somna nog närmare 6.

Ska klä på mig, ta en runda med doggen och gå och köpa bregott. Sen ska jag börja ta tag  städningen, ni vet den som jag sa att jag skulle ta tag i på fredag... =)

Malle - äntligen uppe....

Seg, segare, segast...

Shit va jag är död, kom hem klockan 5 inatt från jobbet. Ska berätta om det och så men ska bara gå och äta frulle och försöka vakna till lite här... Så hörs snart gullungar!

Malle - nu är jag i vart fall uppe...

Off to work...

Yes, har fixat mig, käkat och lite sånt. Ska bara byta om sen ska jag bärja knata till Miss. S och lämna lillen. Sen bär det av till bj och så blir det jobb.... Hörs imorgon sötisar!



Ha en underbar lördagskväll... =)

Malle - and i´m off...

Gud va kul...

Gud va kul att så många nya läsare börjar hitta hit.. skitskoj... Hoppas att ni tycker att min blogg är åtminstonde liiite intressant. Är så kul att så många kommenterar med, skitkul. Blir lika glad varje gång. Blir så mycket roligare att blogg anär man får lite feedback, och när man får reda på vilka som läser osv...

Keep it up sötnosar!!

Malle - nöjd och glad...

Lillkusinens frisyr...

Lovade ju att lägga upp bilderna på lillkusinens frisyr...
Hon skulle vara tärna på hennes grannars bröllop idag, och så här blev hon...





Hon ville ha nått snyggt, men ändå lite tufft så då fick det bli denna frisyr... Tyckte det blev bra. Kul frisyr att göra, önskar att jag kunde göra en sån på mig själv, men är nog ganska svårt. Så om någon känner sig manad att komma hit och göra det på mig då och då så go ahead :P
Bilderna är tagna med min mobilkamera därför är de lite suddiga...

Malle - makes the magic happen...

Seeeemeeester!!

Japp, då har man tre veckor med semester att se fram emot då. Fin fint! Eller, ja helt ledig är jag ju inte, jobbar ju ett par nattpass, men de är ju bara tre stycken tror ja.... Så... ja jag är ledig. Och jag ska njuta som aaaaldrig förr.

Har legat och vilat lite hade tänkt att jag skulle sova en timme, en timme blir man ganska pigg på. Men de smsades hit och dit, det började åska, en fågel hakade nog fan upp sig under mitt sovrumsfönster osv, så blev inte så mycket av det hela. Dessutom ville ju självfallet mina lilla doggy leeeeeeka. Men lite vila blev det, eller ja ganska mycket vila, även om de mesta av tiden gick åt till att äta lunch, busa med dossy och svara i telen. Lite piggare kanske man känner sig, jag utlåter mig inte om saken förens jag fått en dusch. Då brukar man piggna till... =)

Ska snart börja göra mig iordning lite inför ikväll, kanske laga pannkakor till middag, det är ju alltid gott.



Ville ta en bild på hur blå himlen är, asså inte som i fint väder och sol blå, utan den är läskigt klarblå, har aldrig sett nån sån himel förut... men det syns ju inte... Man ser ju inte åskmolnen heller... I och för sig så är det för att de helt enkelt är lokaliserade bakom mobilen men men... Ok, jag va liiiite blond där.. :P

Nä nu ska jag get goin!

Malle - liiite piggare??

Hej hej sötnosar...

Har varit uppe ett par timmar nu, har jobbat med en del bröllop... har har redan hunnit ha en lång arbetsdag, eller arbetsmoron kanske... Är jättetrött så ska gå och sova nån timme., jobbar ju natt idag med. Mne när jag har sovit ska jag lägga upp bilder på frisyren jag gjorde på min kusin och så ska jag berätta om min och Mr. B´s middag...

Hörs snart!

Malle - snarrrrk...

Städa...

Ok, det är fredag eftermiddag.. Vad ska malin göra?? Stäääda... wee... NOT!
Men måste verkligen ser ut som helvete här... Men nu ska det fräschas till, sen blir det lite thai-food med Mr. B, mumma.
Va längesen jag träffade gossen nu så det ska bli skoj att snacka lite skit, catch up så att säga. Jag saknar honom. Han är min bästa vän, helt klart. Men när man är vuxen så skickar ju livet en till olika äventyr, olika destinationer osv... Men men, vi håller alltid kontakten. Och trots att det kan ta jättelångtid mellan vi hörs av ibland, så är det alltid som att vi pratade igår.

Just de... snabbstäda lite.. får bli mer noggrann städning här på söndag.... SEN ÄR JAG LEEEDIG!!!

Malle - cleeeaning...

Dagens Outfit...

Slänger in lite bilder på dagens slappoutfit. Har mitt nya linne och min nya kjol på mig... Lite lagomt att dra runt i på jobebt nu när det är så varmt... =)

  


Malle - nytt nytt...

Nej jag är inte död.. =)

Morrn morrn... Eller morgon är det ju inte, och jag har varit uppe länge... Men men!

Sitter på jobbet, har hunnit med en massa grejer idag, trots att klockan inte är så mycket. Skönt!
Har lite till grejer att fixa men har ju hela dagen på mig. Ska snart gå coh köpa lite lunch med. Och ikväll blir det middag med Mr. B, skoj skoj.

Haha, bossen är hemma. Han ville INTE följa med idag. Ropade på honom och då sprang han från soffan in till sänegn och la sig. Så gick in till honom och frågade om han skulle vara hemma. Vissa meningar som "vara hemma själv", Hej då", "nu går jag då" brukar han alltid komma om man säger. Nähää.. han låg kvar där. Jaha, gick till dörren och tänkte att han kommer som vanligt när jag låser upp, men ingen vovve, går ut och ropar hej då då, ingen vovve... Han ville helt enkelt inte gå och jobba idag. Så han fick vara hemma... Får se hur det har gått. Han brukar ju sköta sig, men undrar hur lång tid det tar innan han inser att han själv valde att inte komma med.... hahaha lilla skroten.

Malle - working working...

Bus med plutten...

Ojoj... har kollat på sagan om ringen, Scary movie 3 och SATC, zappat som satan med andra ord.. :P

Har skickat iväg lite mail och sånt, skönt att få sånna grejer gjorda. Är fortfarande skitmätt.
Har busat massor med lillfisen med...

      


Ska se klart på sista avsnittet av SATC, sen blir det doggywalk och sen så blir det sängen.... Natti Natti på er sötisar!

Hahaha, bossen ligger och snarkar i soffan!

Malle - walkar the dog... :P

Bilderna från shoppingen...

Ok, kunde inte hålla mig, så fotade innan duschen....

       



Mina cp-snygga skor från Bianco.

1. Kuvertväska, Bianco.
2. Skjorta, Indiska.
3. Baslinnen, Gina Tricot.
4. Skjorttopp, Gina Tricot.
5. Pennkjol, gina Tricot.
6. Kjol, Gina Tricot.
7. Shorts, Gina Tricot.
8. T-shirt, Gina Tricot.


        

       

  



Så där, fick man lite nytt i garderoben. Muchos gracias!

Malle - wooohooo....


SHOOOOPPING....

Weee... blev upphämtad av pappsen förut vi skulle ju åka och äta. Så åker vi ner på stan och parkerar och så säger han att vi ska på shopping tur först, yeeees! Äntligen lite shopping...

Så blev en del nya grejer ska fota allt sen. Och vääärldens finaste skor. Thanx daddyyyy!

Sen blev det en italiensk restaurang som vi brukar gå till med familjen, jättegott. Skulle kunna äta där varje dag. Äter alltid samma, en pastarätt med färsk pasta, knaprig bacon, oxfilé och parmesan. Mumma...

Diskuterade även om det "hemliga", och det ser mycket positivt ut. Jag vet jag är dryg som inte säger, men vill inte säga om det inte blir nått av det för då blir det bara trist och bla bla... :P
Får se va som händer de närmsta dagarna....

Ska fota lite men först en duuusch.. Taataaa!

Malle - nyshoppad...


Tillfällig header...

Sådär... va tvungen att göra något åt hur det såg ut... blev galen. Så blev denna tråkiga, plane jane headern. Typ vad jag klarar av att göra själv. Men ser ju bättre ut än innan i vartfall. Och det är ju tur det... =)

Malle - fixar och trixar...

Råttan...

Min lilla råtta sitter här och spanar på folk som går förbi. Han håller koll på folk han... :P

Tog lite kort på honom..

1. Med det nya fina "gay"halsbandet... =)
2. Sitter och spanar, liknar en katt lite tycker jag...

  



Har käkat lite lunch och till efterrätt blev det lite jordgubbar... Mumma!
Är bara 50 min kvar tills jag slutar för dagen, då ska jag hem och lämna av råttan. Får se vart jag och pappsen käkar ikväll, men jag vill ha en reeeedig köttbit!!

Malle - snart dags att dra sig hemmåt...


Det nya uppdraget...

Tänkte att jag skulle avslöja lite vad det där nya uppdraget jag fick i tisdags... Skitcoolt.

Jag vet inte riktigt hur mycket jag får avslöja egentligen men, hela grejen är redan offentligt, och jag nämner ju inga namn så hoppas att jag inte gör nån arg.

Anyhooow... Uppdraget är som följer. Citytidningen har haft en stor tävling som då den tjejen som kontaktade mig har vunnit. Vinst; Att vigas uppe på globens tak, 080808. Hon ville att jag skulle fixa smink och hår, och visst vill jag det. Ska bli skitskoj, kommer även att skrivas och tas bilder som kommer i tidningen så jag får en massa bra publicitet.
Med ska förmodligen Mr. J som ska få fota lite, fatta vilka bra bilder han kommer få till sin bröllopsportfolio.
Tror att det kan bli hur bra som helst, ja menar hur många har gift sig på  globens tak?

Malle - avslöjar lite till för sina kära läsare...

Världens godaste knäckebröd...

Har kommit ett nytt, handbakat (heter det så?) knäckebröd som dom säljer på ica. Det är nyttigt och gott som satan.. käkade det på midsommar första gången. Höll på att dö, undra hur många jag käkade...

Det heter Vilmas, den smaken jag har testat är sesam-havssalt. Mmm.. vattnas i munnen bara av att skriva om det.
Är i en jättegullig liten förpackning. Är kanske 25 st i en förpackning, kostar ca. 25 Kr.




Gå genast och köp, och njut!

Malle - gott, goooott, GOOOTT!

Mördarmaskin...

Jag förstår inte, men min hund är så himla mordisk. Han var inte det förut, men sista tiden så har han verkligen blivit en riktigt mördarmaskin. Inget får komma undan levande. Kan vakna på nätterna av att han kallblodigt mördag kryp som kommit in (inte mig emot, bara han är tyst när han gör de :P). Men värst är ju hans leksaker, måste snart slänga varenda en, alla är söndertuggade...

1. Apan med söndertuggade öron och fötter.
2. Apan blev även kuperad...
3. Flodhästen tappade en del av huvudet... hjärnan står ut på honom.
4. Elefanten har inga öron...
5. Råttan har söndertuggade öron. och tassar...
6. Skräckleksaken har inga armar, ben eller öron, dessutom har han slitit bort ett öga på honom.. stackarn...


        


    


I give you the toy from hell...

    


Hmm... jag undrar varför... måste slänga massor för att han inte ska få ludd i magen.. det är farligt. Haha.. min lilla lilla fega mördarmaskin!

Malle - feg, men otroligt farlig...

Morrn morrn...

Morrn! Sitter på jobbet, var på ganska gott humör idag, trots att jag är cptrött och att jag blivit sämre igen.. MEN, sen först örde en viss Mr. A allt genom att va största drygfittan på msn... Jag försöker bara hjälpa dig, trust me lilla plutten kan en hel jävla massa om det där. Och dina "problem" fanns det en jävla massa bra lösningar på... äsh FUCK YOU FOR NOW!

Blir så jävla less på folk som tar ut sin irritation eller ilska på andra som inte har med det att göra, för antar att det är därför han är sur. Han va sur redan från början när vi började prata. FUCK, jag är jävligt lack. Moorrrr....

Anyhoooow... Har en hel del att stå i på jobbet idag, sen blir de middag med pappsen... Ska diskuteras viktiga saker. Yes! Hoppas hoppas att jag får pappsen med mig på detta. =)

Blä... ska sitta och renskriva lite saker nu så här i all irritation. Fuck, han förstörde min dag. Jävla ashole...

Nog om det...

Malle - don´t piss me of...


Nr. 300....

Wooohooo... nu har man skrivit 300 inlägg, ja jävlar ja va massa strunt det måste stå i dessa inlägg...

Har gått ut med råttan nu, men är fortfarande skitpigg. Suck jag hatar att jag vänt på dygnet så mycket. Ska försöka göra nått åt det på semestern, kanske inte bästa tiden men hey... :P

Jag är konfunderad... har haft sån jävla flyt två senaste dagarna, men jobb, pengar osv osv... FÖR mycket flyt... Nått är fel, kommer väl träffas av en meteorit eller nått snart. Skumt skumt... Nästan så jag är lite småskraj.

Men men nu ska jag inte sitta och prata en massa nonsens här så här på kvällskvisten!

Natti!

Malle  - nu SKA jag gå och lägga mig...

Varför kan jag aldrig lägga mig i tid??

Suck jag blir så less på mig själv... Jag lägger mig aldrig i tid, visst jag har vänt på mitt dugn eftersom jag jobbar så mycket natt, vissa perioder är det mycket ibland är det lite mindre men snittar på 2-3 nätter i veckan... Så finns ju anledningar. Men endå, detta är inte OK gott folk!

Måste skärpa mig... :P

Har betalat maaaaassor av räkningar, var ju nästan så att man hann se lönen som en liten hägring på kontot... Men nej.... Fy satan.. Lite bitter blir man allt. Bossen hann ju i vart fall få lite fint.
Ska snart ta sista rundan, en liten långis sen är det sängen.
Imorgon blir det jobb och sen middag med pappsen, förmodligen på Bill & Bull eller Carl Philip... MUMMA!

Sov så gott sötnosar!

Malle - dumma dumma malle...

Lite nya grejer till råttan...

Köpte lite nya grejer till råttan idag... Har ju vart hängig ett tag så har varit världens tråkigaste matte förmodligen... Så han fick lite fina saker idag...

1. Ett mjukt jätteskönt litet svart halsband i bomull, med små ben och hundar på.
2. Ett tufft/bling-bling halsband i svart läder med "diamanter".
3. Ett halsband i brunt läder och koppar.
4. Ett utställningskoppel (förhoppningsvis så får hunden ställas ut nästa år)
5. Ett nytt koppel (bossen bet av det förra på mitten på midsommar.. )


     

     


Det där förtjänade lilla bebisen.. Köpte även ett jättetunt långt koppel i bomull, väger ingenting. Ska ha det när jag tränar lydnad på honom och så... är lättare att träna om man har ett koppel som inte stör, visst tränar vi utan med menmen...
Ifall att nån blir arg... ja jag använder kejdor eller "stryphalsband" på honom.. men är för att han drar som in i h****** när han går i vanligt halsband, och det är inte ok... man får säga till honom vart annat steg. Däremot så lärde han sig på en gång att om man drar i ett sånt, så blir det obekvämt och när han har ett sånt halsband så drar han inte för fem öre. Så kör på det ett tag, sen byter jag tillbaka till vanligt, och när han börjar bli dragig igen så byter jag osv...

Ska kolla klart på PCD nu... Hejpa!

Malle - spenderarbyxorna på...

Honey I´m home...

Sådär nu va man hemma igen då.. ska snart iväg dock och handla toapapper och hundmat, kul va? :P

Köpte lite fina saker till bossen idag med... ska ta kort sen, men min kamera är död så måste bara hitta laddaren och så först. Sen blir det mys framför tvn ikväll. Känns så skönt att man börjar bli bättre, men är inte frisk än.

Hörs lite senare!

Malle - Home again...

God morgon...

God morgon mina kära läsare!

Har varit uppe ett tag, tagit en dusch, fixat mig lite och så... Och vet ni, idag känner jag mig nästan frisk! Woohoooo

Ska käka lite frulle nu, sen dra mig mot jobbet... sen kommer Miss. S dit så ska vi käka lite lunch. Jag ska handla lite småsaker, och ikväll är det PCD! Då ska jag ligga framför tvn med guacamoule och nachochips... Håller tummarna för att jag ska kunna börja träna på måndag igen..

Ska ringa pappsen med, kanske att jag kan få karln och åka in och käka middag med en imorgon. Han är ju inte bekant med köket så han lär äta ute varje kväll denna vecka då mamma och brorsan är i New York... Hehehe har en del saker som jag måste diskutera med honom, och jag vill att ni håller tummarna för mig.. :P

Släpar inte datan till jobbet idag så vi hörs efter 5, ha en bra dag allihopa!

Malle - Time for work...

Jobb i London...

Fick precis ett glädjande besked från London och Mr. A, ni som känner mig vet ju att jag fått en del jobberbjudanden där som Makeupartist osv. på en del stora studios och agenturer. Nu har jag i vart fall fått ytterligare ett jobb... de jag fått tidigare har varit heltidsjobb, och det var ju ett tag som jag bestämt mig för att flytta dit, på halv/deltid i vartfall.
men så blev det inte sen på grund av olika möjligheter osv här. Men nu har jag fått ytterligare ett jobb på den största modellagenturen i England/London. De har bara de stora namnen och stjärnorna som modeller. Och de vill att jag kommer ner och sminkar och fixar hår till en del editorialjobb till ett gäng stora tidningar i juli.

Jag och Mr. A ska jobba ihop, han ska plåta, och jag styla. Vi ska dock försöka få dom att lägga alla jobben under ett antal dagar istället, så slipper vi flänga så mycket fram o tillbaka. Viss Mr. A bor där, men han ska flytta hem så han hinner nog flytta hem innan de här jobbet.

Skoj skoj... asså. Det är faktikst helst sjukt hur många stora erbjudanden och jobb jag fått världen över med tanke på hur kort tid jag faktiskt varit utbildad. Jag får jobb på de största ställena hela tiden. Tyvärr måste mycket tackas nej till. Men ska börja ta mer jobb nu...

Var föresten inte det jobbet jag skrev om tidigare idag... :P

Lönen är så sjukt jävla bra för jobben i London med, detta jobb har jag helt enkelt inte ekonimin att tacka nej till. Får 100 PUND/ sminkning, inte 100 pund/dag, utan 100 pund/sminkning.. sen ska jag ju fixa här med så kommer få ännu mer... SMUTT!

Så här ser det ut om kvällarna när jag sitter och jobbar vid datan btw.. Hade kameran brevid mig så passade på att ta ett kort, sen dog den.. :P



Han ska ALLTID sitta på axeln på en, tydligen nått som hans pappa också skulle...

Malle - jobben rullar in... synd att inte tid och pengar finns att ta dom alla...

Blåbärspaj...

Yes.. fick för mig att baka lite så blev en smuldegspaj med hallon och blåbär. Mumma... Så lätt att göra och blir kanppt någon disk heller...

       

       


Gott gottigott gott!

Malle - a.k.a husmor...

Roligaste ever...

Hahaha, ibland är världen verkligen sååå liten. Roligaste grejen hände nyss... Jag gick in på blogg.se för att kolla lite bland topplistans bloggar går in på Nathalies blogg (http://sweetatti.blogg.se/index.html), sitter och kollar runt lite, får i ett inlägg synd på en hund med vääldigt stora öron. Tänker att hmm.. Undra om det är en liten Praszky.. så slänger iväg en kommentar för att fråga.
Klickar vidare på bloggen för att se om det finns någon hundkategori, testar mig lite fram hittar en och ser en massa bilder. Nu är jag övertygad om att det är en liten Prazsky...

Får kommentar tillbaka från henne att det var en sån, och att det var kul att hitta fler prazskyägare (finns inte många i sverige), MEN, sen kommer den roliga kommentaren några minuter senare.

DET ÄR BOSS SYSTER!!

Jag dööör.... Gud va kul att hitta en av systrarna. Så jäkla kul, ibland är världen verkligen liten. Så nu blir det massor av syskon och prazskysnack!!

Malle - ja jävlar ja...

Födelsedagsbarn...

Är det en vanlig dag?
Nej det är Egill Arnljots födelsedag!!!

Vem är då det, ja ni det ska jag berätta. Det är en av mina nallebjörnar, en skön öskötte. Han blev vann Sveriges Man 2007, Mr AXE 2007, och Mr. Salming 2008, och som om den imponerande meritlistan inte dög, så kom han dessutom 2:a i Manhunt International (världens största manliga modelltävling) för typ en månad sen.
Snällare, mer omtänksam festprisse får man leta efter.
Grabben är grym!

Grabben blir stor idag! Så grattis grattis gubben!



Malle - Snart dags att ta en tripp till Norrköping och hälsa på den "lilla" tjommen...

Min lilla råtta...

Min lilla lilla bebis, min lilla lilla råtta. Han börjar ju blir "stor", han är ingen bebis längre. Han är ju snart stor pojke.... Och jag vill inte, jag vill att han ska vara bebis för alltid. Visst är det skönt att han inte är valp längre, med tanke på rumsrenhet, sömnlösa nätter osv... Menmen. Han är ju såå lite så han får räknas som bebis i några år till.

Just nu har han kommit in i trotsåldern. Och det är ju en liten pärs i sig. Men jag är envisare än han så vinner alltid ändå, men så onödiga kamper hela tiden. :P

Men visst är han bra söt??



Malle - min lilla pojke har blivit stor... snyft...

Nytt uppdrag...

Hej hej!

Har kommit tillbaka från stan, käkade en sen lunch med Miss. S, trevligt trevligt. Diskuterades en hel del om olika saker. Blev mycket sagt men inget bestämt, ungefär som det brukar vara... :P

Mår mycket bättre idag, tack till söta Jen som frågade. Visst är jag inte frisk, men känner mig mycket piggare och så. Vet inte men känns som att man får lite småhintar om att man ska göra vissa saker på ett visst sätt. Kalla det ödet eller vad du vill, men när nått skiter sig så går det bara ett par minuter och så får man en annan möjlighet som gör att de två alternativen går jämt ut, ska man ta det som att nån försöker säga åt en att inte ge upp?

Åååh, är så himla glad.... fick ett jätteintressant uppdrag. Ett frilansjobb... Skitkul! Vet inte om jag får avslöja nått, vill i vart fall vänta tills jag fått svar på mitt mail, men själva grejen är redan ganska offentlig. Men vill inte trampa nån på tårna genom att skriva om andras privata saker i min blogg. Hoppas att jag får avslöja nått senare idag... Annars kan ni kanske få en liten ledtråd...
(bilden är ingen ledtråd)



Makeup: Jag
Modell: Carina
Fotograf: Roland Karlsson


Usha... ska nog fixa lite saker här hemma.. måste ladda ner lite mer musik och fylla på ipoden med. Några tips??

Malle - tiden rinner iväg...

God morgon Sunshines!

Hello!

Gick upp för ett litet tag sen, har ett litet energiknippe hr i lägenheten som springer runt som en galning.. :P
Ska äta liiite frukost, klä på mig och fixa mig sen ska jag ner påstan och käka lite lunch med Miss. S. Ska eventuellt köpa en dörrmatta med. Vill egentligen ha en från ikea, så får se om jag väntar tills jag ska åka dit eller om ja köper nån idag... Time will tell helt enkelt.

Yes.. snabba puckar!

Malle - ny dag, nya tag...

Natti natti gott folk...

Så där, nu ska jag bara ta sista rundan med lilla fishunden, sen är det sängen som gäller för mig. Är faktikst ganska trött nu, trodde jag skulle va skitpigg. Har ju bara slappat nu i flera dagar, men men. Ska väl inte ropa hej än, ligger ju inte i sängen än.

Är så himla irriterad över en sak. Men det orkar jag inte skriva om nu, får bli ett låååångt inlägg om det imorgon. Blir bara så less, dom är verkligen pantade på det där stället, och jag tycker så synd om tjejerna.. Men, mer om det imorgon.

Hoppas att ni får en bra natt, Natti natti!

Malle - önskar återigen, god natt!

New York...

Imorgon bär det av till New York för mamma, sis, bro och bro´s kompis Mr. F. Kul kul...
Är första gången för alla utom brorsan. Han älskar ju The big apple. Han skulle egentligen ha vart där på språkresa där just nu, men den blev inställt på grund av för få anmälningar. Trist trist, han hade sett fram emot det i flera månader. Men nu får han ju åka några dagar i vart fall. Språkresan kan han ju göra nästa år.

Så har suttit i telefonen och tipsat mamma och sis om restauranger, fik, butiker, osv osv. Jag var där i April 2006 nämligen. Så nu har de fått lite ställen som de måste gå till.

Vet inte riktigt va jag ska tycka om New York. Det imponerade inte riktigt på mig. Dels för att jag varit i många storstäder förr med mycket skyskrapor, så för mig blev det inte riktigt den där ahaupplevelsen av alla skyskrapor osv. Sen blev jag så grymt besviken på shoppingen och på "folket". Visst shoppade du skitdyrt så fanns hur mycket som helst, annars,, njaa, hade lika gärna kunnat shoppa här hemma. Och med folket så menar jag att alla va sånna "sluskar". Jag har alltid föreställt mig New York som en riktig modestad. Alla springer runt upppiffade i höga klackar osv, typ som i SATC. Men 9/10 som man mötte (oavsett vart på manhattan man var) gick runt i mjukisar, flipp-flopps och keps. Kille som tjej, ung som gammal osv... Jag ville ju se alla snyggingar, deras kläder och bli avundsjuk.
Visst är inget fel på staden i sig... men det imponerade som sagt inte på mig. Skulle jag åka tillbaka till USA, så skulle jag hellre åka till nått nytt ställe.

     

Malle - önskar de en trevlig resa till The big apple

Mätt och belåten...

Sädär... har inte gjort så mycket sen sist. Duschat och småfipplat lite. Har varit så sjukt seg... Blev lite hamburgare från McJack (sibylla), och har laddat med lite Cola Light, jag är ju fortfarande sjuk, och så länge jag är det tänker jag frossa. Moahahaha :P

Jag är så sjukt uttråkad att jag snart kryper på väggarna. Men var tyvärr inte tillräckligt pigg för att orka ta mig till grillningen. Synd, synd... men blir lunch på stan med Miss. S i morgon i vart fall. Sjuk eller inte, jag ska orka ner!

Tror att jag kanske ska spela nå beroendeframkallande data eller tvspel. Skulle vilja spela theme hospital, men det har min syster snott. Så står mellan Zoo Tycoon eller Spyro...

  


Malle - boooored!

Mina favoritparfymer...

Tänkte att jag skulle skriva lite om mina favoritparfymer...
Har egentligen 4 st som jag mer eller mindre alltid har använt, förmodligen alltid kommer att använda. De har lixom alltid funnits med, och jag växlar lite beroende på årstid och humör.

Men, man ska tänka på att alltid välja en parfym som passar en själv som individ. Alla parfymer luktar lite olika beroende på vem den sitter på. Därför går det inte att känna en god parfym på en kompis och sen springa och köpa den. Alla parfymer ska man pröva ut på sig själv, låta den sitta ett par timmar och sen har man hur den kommer att dofta på sig själv. Viktigt viktigt people!
Personligen så tycker inte jag att man ska ha en parfym som luktar för mycket, då blir det gärna lite stinkande känsla över den. Men hey, det är bara jag.... Smaken är som baken, delad.

Finns ett ofantligt utbud med parfymer, billga som dyra, med blommig doft, kryddig doft, kvinnlig, sexig, sommrig osvosv.
Välj en doft som du tycker om, och som går bra ihop med din egna kroppsdoft.

Mina favoriter då.... Jag har aldrig lagt jättemycket pengar på mina parfymer. Jag har hittat mina favoriter och hållt mig till dom.

Naomi Campbell - Naomi Campbell
Paul Smith - Extreme
Lacoste - Touch of Pink
Lacoste - Touch of Spring

        


De har lite olika dofter, men alla har en ganska svag doft i sig. Jag vill inteha en för stark doft, ni vet som kan sitta kvar i ett rum i timmar, eller som lägger sig som en dimma efter en när man går. Jag har hellre med mig parfymen och sprutar på mer under dagen.

Naomi´s parfym är väldigt kvinnlig och ren doft. Har varit en favorit för ett par av mina ex-pojkvänner.
Paul smith´s parfym är lite skarpare i doften, lite mer kruddig. Använder den oftast på vintern.
Lacoste´s två parfymer luktar sommrigt, man blir lixom glad och pigg av doften. Jag har numera hellre touch of spring istället för den gamla touch of pink.

Vilka är era favoritparfymer?
Tipsa mig!

Malle - älskar doften av en riktigt god parfym...

Bossen och jag är osams...

Bossen och jag är osams. Han ligger i min säng och surar under täcket för att han fått massor av skäll. Han var dum, så då åkte han in i duschen och fick sig en dusch, det var en vecka sen så det var dags. Det tycker han iiiinte om, speciellt inte om han fått skäll innan. Men men, duschades gjorde han. Sen för att vara lite extra elak mot honom så fönade jag honom. Den är han nämligen jätterädd för. Men i vintres så fönade jag honom alltid eftersom han aldrig hann torka innan det var dags att gå ut med honom igen då han var valp. Han skakar och är jätterädd. Så söt så... atthan aldrig lär sig att den bara låter. Ja menar den har ju aldrig någonsin gjort honom illa. Det är helt enkelt bara för honom att vänja sig. Kommer ju en vinter i år med. I alla fall, han försöker ju gå därifrån så jag höll fast honom mot dörren, och han skaka så mycket att hela dörren började vibrera. Och då blev han jätterädd för det med... :P

Jadu, han är söt han. Var ju likadant med dammsugaren som han varit så rädd för. Den tvingade jag honom att sitta PÅ, först när den va av, sen när den va på och sen när den va på på max. Han var självklart skiträdd. Men nu så här i efterhand så är han inte alls lika rädd för den. Han mäkte ju att den inte skulle göra honom illa, den låter bara och blåser ut luft.

Visst jag är lite elak, men gäller ju att utsätta honom för det han är rädd för så att han lär sig att det inte är något farligt.

MEN... tro inte att han hade sagt sista ordet. Jag har ju en riktigt liten djävul här hemma. Han är rätt bra på att hämnas, antingen genom att bita sönder nått han inte får, dra ut jord i hela lägenheten eller som idag... Skita i hallen... Men då fick han ju tokskäll, han började gråta (rinner en massa ur ögonen på honom, har öronen bakåt och lixom skriker lite förtvivlat), och gick och la sig under täcket och tjura. Så jag anser att jag vann den ronden. Skiten är ju bara att ta bort.... Men han är ren i vart fall.

Får se hur lång tid det tar innan han kommer och ska börja smöra... alltid samma visa. Ska komma och smöra in sig och är jättemysig, massa pussar och så ska man upp och kura ihop sig vid halsen och be om ursäkt.... :P

Malle - jag vinner alltid...

Boooring...

Ush vad jag har tråkigt... Är så trött på att vara sjuk, jag vill kunan göra saker, men är så grymt matt i kroppen.
MEN, Ikväll blir dte i vart fall grillning med Miss. S, Mr. E, Miss. L, Mr. L och Bossen. Skoj skoj..

Så tror jag ska jobba undan en massa saker här hemma så att det bara är att njuta ikväll. Kan ju va skoj. Man kanske skulle ta sig ett glas vin eller två. Rensa  kroppen lite.. Hahaha.

Nä nu ska jag ta tag i disken.. Yeah!

Malle - skiter snart i att jag är sjuk och lever som vanligt...

God Morgon...

God morgon!

Eller så god är den väl inte, eller är ju skitskönt att vara ledig idag... Men, är fortfarande sjuk, och känner mig sämre idag igen. Blir så himla less. Har varit sjuk i över en vecka nu. Olika "symtom" varje dag. Vissa dagar har jag feber, andra huvudvärk, andra ont i halsen. Är allmänt svag osv... först fattade jag inte vad det kunde va eftersom jag är så konstigt sjuk. Blir bättre och sämre hela tiden, och har olika symtom som kommer och går varje dag. Men mina ena visdomstand trilskas lite så tror det har med den att göra.

Som tur är så kommer jag inte behöva ta bort någon av mina visdomständer. Dom har tydligen fritt utrymme att växa osv.. Men skulle nån bli jätteinfekterad får jag väl göra det. Men är ingen som blivit det än. Man får lite småont och blir lite hängig lite då och då när de får lite ryck och växer. Jag har ju inte direkt ont eller så nu. Men känner att den är inne i en liten växtperiod. Tycker att evulotionen borde ha gjort så vi inte längre får visdomständer. 9 av 10 måste ändå ta bort dom på grund av för lite plats, de slutar växa innan de växt klart, de växer inte ut alls, det blir infekterat osv.... Skumt det där.

Får se va som hamnar på schemat idag då. Just nu funderar jag på att ha en hel dag i sängen. Försöka att äntligen bli frisk. Är ju ändå ganska dåligt väder, och så är jag ju ledig imrorgon med, så då kan jag ju göra allt jag skulle ha gjort idag. Eller ja lite kan man ju göra idag....

Vill bara bli frisk!
Ge mig lite tips på huskurer mot konstiga sjukdomar... :P

Malle - back to bed!


I princip klar...

Ja ni.. Nu är det i princip bara headern kvar.. sen är jag ganska nöjd. I alla fall med tanke på att jag gjort allt helt själv. Jag älskar svart/grått så denna är verkligen mig. Yeeeeees.... Så va tycker ni?
Kan ni inte va snälla och berämma mig lite nu när jag slitit så.. :P

Nä nu vill råttan gå ut på promenad, sen ska jag mumsa i mig den sista guacamoulen sen är det sängdags!

Imorgon är det ju en ny dag... Natti natti sötisar!

Malle - snart klar att kasta in handduken...

Ojojoj...

Går så sakteliga frammåt med min nya design av bloggen... är lite småsaker kvar, och sen ska ju headern självfallet fixas.... Kul att sitta och fippla så här på kvällen.

Har gjort lite hemmagjord guacamoule, och till det blev det nachochips och cola light. Perfekt att sitta och snaska på så här på kvällskvisten.

Ush är lite jobbigt att bloggen ser så halvfärdig ut nu, men snart så så börde den vara klar. Weee... Mmm jag är ganska duktig jag. Yes, klappar mig på axeln.. :P

Hoppas att ni haft en bra kväll!

Malle - pillar på...

Makeupborstar...

Tänkte att jag skulle skriva lite om makeupborstar.
Finns ju en hel uppsjö med bortar och penslar. Finns egentligen inga rätt eller fel, men det jag tycker att man bör försöka hålla sig till, är borstar och penslar med äkta hår. Visst de är ganska dyra, kanske för dyra för de flesta, men går inte att jämföra reslutatet man får med borstar med äkta hår jämtemot borstar i syntet. Det är verkligen som natt och dag.
Jag brukar på skoj säga till mina kunder som tvekar inför att köpa en borste för så mycket pengar, att det är ungefär som att samla på finporslin eller liknande. Man får köpa några i taget, och de håller sen livet ut.


       


Vilket märke osv man väljer är även det upp till en själv, priserna är nog ungefär det samma skulle jag vilja säga.
Borstarna är i nästan alla fall gjorda av ponny, ekorre eller mårdhår. kan ju tillägga att inga djur skadas eller slaktas för att vi ska få fina borstar. Har själv ställt den frågan till ett par olika tillverkare. De som säljer sånna här borstar är oftast märken av lite högre klass, och i 9 fall av 10 så är dessa företag emot djurförsök, djurteser osv...

Vilka borstar behöver man mest då osv?
Alla har varken råd eller behovet av att ha ett helt sett så som vi makeupartister har. Visst kan man alltid utöka sitt lilla paket men några som kan vara bra att börja med är;

Puderborste (inte ett måste då man kan byta ut det mot en puderpuff)
Foundationborste
Rougeborste
2 ögonskuggsborstar (en stor och en lite mindre)

Dessa penslar kommer man ganska långt på. Använder man mer smink så kan borstar som eyelinerpensel, läppstiftspensel och ögonbrynsborste vara bra att ha. Men som sagt... Man kan börja litet.

Att tvätta borstarna är otroligt viktigt. Det börjar nämligen att gro bakterier i borstarna ganska snabbt. Så att tvätta de lite då och då är ett måste. Hur ofta beror lite på hur mycket man använder dom, samt de som man använder "fuktiga" produkter med så som consealers, foundations osv bör man tvätta lite oftare. Tvätta med tvål, eller helst schampoo, speciellt om det är borstar med äkta hår.
Låt det alltid torka liggandes, annars lossnar limmet som håller fast själva borsten till skaftet med tiden.

Ja.... var väl det jag hade att säga om borstar... har ni några frågor så är det bara att droppa en liten kommentar!

Malle - the educator...

Nya dumlestrut...

Käkade ju glass idag... Mamma köpte en dumlestrut till mig, tydligen en av Diplom-is nya klassar. Visst, kan ju va god tänkte jag...

Den var riktigt god faktikst. Sån här seg kola i mitten av glassen, chokladöverdrag och choklad längst ner i struten. Mumma. Riktigt gott.




Betyg: ♥♥♥♥ (4/5)

Tycker absolut att ni ska testa den!

Malle - ska gå och köpa gooodis... :P

Tråkigt väder...

Ush vilket tråkigt väder det är... Sov ut ganska länge idag. Satt och försökte ändra lite grejer på bloggen igår, fick till några saker, ska fortsätta ikväll. Gick webbdesig på gymnasiet, är ju inte direkt färskt i minnet om man säger så. Men men, hittills så har det gått bra. Den kommer väl ändras lite då och då, får ta lite i taget.

Mamma har varit här, vi har mest slappat framför tvn. Gick till statoil och handlade glass också.
Ush är trött, och min visdomstand trilskas... :(
men det är väl smällar man får ta när man är så vis som jag.. :P

Malle - webbdesigner... I don´t think so!

Helvete...

Är jag på jobbet??

NEJ...

Gick strax efter tio ända bort till fålhagen, lämnade av Bossen hos Miss. S och Mr. E, traska bort mot Saluhallen. Ser att det ser vääääldigt stängt ut. Men går in på uteservringen och frågar. Dom undrar lite så där om ingen har vart snäll och ringt och sagt att ingen från Cherry behöver komma idag, NEJ! Och då var dessutom vår chef där på möte i tisdags, inte ens då kunde dom nämna det. Så det var bara att traska hem igen.. Så har vart ute och gått i en och en halv timme. Visst skönt med motion, men inte när man är sjuk och inte på det sättet. Uppklädd i ens uniform, som man blir alldeles svettig i, utan pengar, leg osv... Hade ju annars kunnat gå förbi BJ en sväng och "festat" lite.
Visst jag ville ju vara ledig, så inte mig emot, får ju betalt. Men hade varit mer ok om dom hade stängt efter nån timme, när dom vetat om att dom inte skulle ha öppet nattklubben alls, då kan man ju ändå säga till. Jäkla tur att mamma inte satt och åkte in från Knivsta för att passa hunden....

Men men, betalt för att vara hemma en lördagskväll, med extra tillägg för att det är midsommardagen med är ju verkligen INTE helt fel...

Malle - nöjd, men en aningens irriterad...

Dagens jag...

Tänkte att det var ju så längesen jag bjöd på en dags jobbmakeup... Så här kommer en. Lite halvsotat med brunt, och med lite svart skuggning i globlinjen.

   

   


Sådär... enjoy!

Nu blir det käk sen jobba!

Natti Natti gott folk!

Malle - generös...

Ett år som körsbär... =)

Yes.. eller nästan... de 28 Juni så har jag varit ett körsbär i ett år.

Vad menar jag med körsbär?

Jag började jobba som casino (Black Jack) croupier för Cherry Casino AB förra sommaren. Och nu har jag snart jobbat i ett år. Shit, tiden går så sjukt snabbt när man pluggar. Ett år känns som typ en månad. Nä men det är fan läskigt hur snabbt tiden går nu för tiden. Är ju snart 50.. Hahahaha.

Gud va man har fått vara med om dessa pass man hunnit med sista året. Träffat massor av glada, trevliga, fulla, trötta, elaka, dryga, idiotiska osv människor. Man har både tappat hoppet om mänskligheten och ibland sett ljuset i tunnelns slut. För jag lovar er, det finns en jävla massa cpn där ute. Att jobba på krogen är verkligen jättekul, och jag kommer nog aldrig vilja sluta för Cherry. Älskar mina kollegor, jag älskar våra arbetsplatser och jag älskar tempot, atmosfären, ja allt.
Ett sjukt roligt jobb, visst får man offra i stort sett varenda helg till att jobba. Men det är det lätt värt!

Saknar våra gamla bord dock.. :P Ni ser de gamla borden här på bilden inunder.






Nu ska jag sminka mig... snart dax för jobb!

Malle - the cherry...

Grattis mormor!

Idag fylelr mormor år... ringde nyss och grattade... Fick då höra att jag fått ett till litet kusinbarn, en liten Alva. Skoj skoj. Måste vi ju åka ner och titta på. Har vilat lite, skjöt upp den sista städninge, kände att jag behövde vila lite. Ska laga lite mat och fixa mig och så sen bär det av till jobbet. Suck suck.. men tydligen så brukar de flesta krogarna stänga eller inte öppna borden alls för att det brukar vara så lugnt. Vi får väl hoppas på det, men eftersom jag verkligen vill vara hemma idag så kommer ju det verkligen inte ske :P

Ni får väl ha en så bra kväll alla och så får vi se hur sent det blir för mig..




I give you my sis!

Makeup: Jag
Hårstyling: Jag
Fotograf: Roland Karlsson

Ha en bra kväll nu!

Malle - bjussar på lite portfoliobilder så här bara...

Slit, slit...

Ja jävlar ja.. Har hunnit tvätta klart, käkat lunch, gått igenom och städat lite lådor, plockat undan allt, gått ut med sopor (fyra påsar!!), putsat rent i badrummet, vattnat blommor, vart ute med bossen... Ja det är väl ungefär det jag har hunnit so far... Men shit vad slut jag är. Har varit uppe sen halv 9 (tidigt för att vara mig :P), jobbat på förmiddagen, städat resten av dan. Jag är ju fortfarande sjuk så det känns kan jag lova. Har en hel del kvar med städningen, sen ska bossen och jag göras vackra(re) :P.

Sen blir det jobb, känns lagomt lockande att jobba till 04 då man redan är slut. Hinner nog inte vila innan heller. Och med tanke på att jag ska lämna bossen på andra sidan stan och jag inte har någon cykel så kommer jag komma hem ungefär 05, som tidigast. Jippie... dessutom får jag ju stå vid våra extremt vackra bord... NOT!
Ush, måtte dom byta ut dom där fanskapen snart. Det är pinsamt!

Hade först tänkt att jag skulle ta före och efterkort på röran, men asså det va fan föööör skitigt innan. Men nån dag ska jag fota min lilla lägenhet och visa hur jag har mitt lilla casa!

Malle - ojojoj... sliiiiter, och det går tröööööögt!

The Baileys incident...

Ja måste bara berätta en asrolig grej.. kanske inte är så roligt om man inte var där så att säga, men helt hysteriskt roligt.

Mamma och pappa är inte så jättemycket för att dricka sprit. Visst kan dom supa till, är väl få som har festat så jävla hårt som dom gjorde när dom var unga, pappa är fortfarande besviken på både mig och syrran för att vi varit så lugna :P
De dricker ibland, men köper alltid med sig om de är ute och reser osv....

De har alltså ett ganska stort barskåp med martini, baileys, ja you name it. De ställde ju fram allt till syrrans 25-års fest för det tänkte att vi kunde dricka upp en massor. De ställde fram 38 st flaskor... :P
De fanns 40 flaskor kvar när de kom hem.. HAHAHHA

Anyhow... vi skulle ju då ta oss nått gott till kaffet och jordgubbstårtan. Det blev klassikern baileys.
De börjar smutta och pappa säger "smakar den inte lite konstigt"?
Miss. E och mamma säger väl .. njaa... nääää.... den smakar nog som vanligt.
De fortsätter att äta osv.. jag ligger i soffan och är allmänt trött och helt plötsligt fäster jag blicken på flaskan... ser texten "Tastes best before 05 2003". Men va fan utbrister jag, den har ju för fan gått ut för 5 år sen!!!!

Det blev ju ett jävla jidder, en massa skratt och kvällens skämt och punchline var ju klar. De skämtades det om mer än föör många gånger under kvällens gång. Och pappa började hälla i sig Whiskey för att inte bli magsjuk. Hahahahaha



Malle - ja jäääävlar... dags att rensa barskåpet??

Midsommar...

Igår firade jag midsommar hemma i Knivsta. Var jag, brorsan, mamma och pappa, plus två bekanta och deras dotter.
Åkte ju ut redan i torsdags kväll. Mamma kom och hämtade mig i nya bilden. Riktigt fräsch, ska försöka hitta en bild på den sen. Vi fixade det sista med huset. Vi har nämligen målat om heeeeela kåken. Det svarta och vita, alla staket och räcken, taket, altanerna och garaget. Det har dom gjort bra. Jag har dock inte hjälpt till då jag har jobbat. Men har oljat de där förbannade jävla altanenerna X antal gånger förut. :P

Bossen sprang runt som en liten galning, och jag spenderade kvällen med att nörda mig framför datorn och lite datorspel.

Upp i tid för att börja göra iordning. Vi Hade ju mat att fixa, åka och handla det sista, fixa midsommarstång och så vidare. Jag låg mest och sov då jag inte fått en blund under natten för att boss satt och gnällde HELA tiden, dessutom är jag fortfarande inte helt frisk.
Vid ett så kom Hagforsen´s, dags att käka lite lunch, följt av tårta, följt av grillning följt av äppelpaj. Gosh, jag var liiite lätt mätt!

Blev ju fint väder så vi kunde faktiskt sitta ute till och med. Blev en massa bus med alla hundar med. Dom har nämligen tre salukisar och en Afghan. Bossen ville oxå leka, efter en stund av fegisfasoner. Han fick ju till och med följa med de stora pojkarna på promenad. :P
Vid 11-tiden så fick jag skjuts med dom för då kände vi alla att det var dags att åka hem. Man blev ju helt död av alla mat.

Men det var riktigt mysigt!. Lagom, lagomt med mat, lagomt med väder osv... Sweet!
Har tyvärr inga bilder då jag helt enkelt både glömde och inte orkade fota nått... :P




Bild: www.loftahembygdsforening.se/bilder/midsommar.jpg

Malle - med kransar i håret... NOT!

Ok, I´m back...

Ja egentligen var jag tillbaka redan igår kväll. Men var så sent och så skulle jag ju upp och jobba idag... men nu är jag ledig fram till 11 ikväll. Ska alldeles strax tvätta ett par maskiner, diska, dammsuga och våttorka golven. Ser förjävligt ut här hemma. Sen ska jag väl försöka ta en långpromenad med smuttis med så att vi båda kan njuta av vädret.

Hörs lite senare, måste ner i tvättstugan nu en snabbis...

Malle - back in town...

Midsommar imorgon...

Imorgon är det ju midsommar... Skojsigt. Det ska firas med familjen och familjen Hagforsen precis som vanligt. Sen får vi se vad som händer på kvällen... Det vet man aldrig. Blir ju inget sent eftersom jag ska upp och jobba till ett bröllop morgonen efter. Blir det inget speciellt så blir det nog bara till att vara kvar hemma i knivsta. Får se helt enkelt...

Blir alltid lite smådeppig på midsommar, saknar alltid landstället så mycket då. Ojoj, midsommar därute finns det ju få saker som slår. Men men, i år kommer det nog bara bli lite allmänt trist. Ska ju vara dåligt väder, och då kan man ju inte va ute. Och är ju lite det som är grejen, att få sitta ute äta lunch tillsammans med nära och kära. Men vem vet, solen kanske tittar fram ändå....

Satt och kollade igenom gamla bilder på datorn. Hamnade i en gammal mapp med bilder från Greklandsresan med tjejerna 2005. Ojoj.. det var en resa det. Både positivt och negativt menat... :P
De som va med vet vad jag menar. För er andra så kan jag ju berätta senare i ett inlägg. Men tar för lång tid för att skriva om nu.
Hittade i vart fall en bidl som jag tycker jättemycket om. Jag blir glad när jag ser den... Vet inte varför, är ju bara ett sketet träd på ett berg lixom. Men vet ej, men det lilla trädet känns så hoppfullt på nått sätt. Ensam där på bergskanten.

I give you the tree...



Ska åka ut till Knivsta redan ikväll. Pappa kommer snart och hämtar mig i nya bilen. Eller snart och snart, lite senare. Skulle egentligen ha städat här idag. Men jag är helt slut... så skiter i det. Skulla ha velat sola med, men eftersom jag inte mår helt bra så väntar jag med det...

Får se om det blir några mer inlägg idag, annars hörs vi imorgon kväll... Funkar ju inte att mobilblogga för mig längre =(

GLAD MIDSOMMAR PÅ ER ALLA!!

Malle - åker hem över midsommar...



 

Jag vill be om ursäkt...

Till alla som har med mig att göra idag. Inte för att jag är otrevlig eller så, utan för att jag helt enkelt är helt väck i huvudet. Jag gurglar typ istället för att prata osv...

Jag e helt slut, vet inte varför, antar att det är nått med det faktum att jag är sjuk på nått konstigt sätt att göra. Jag är så skumt sjuk med. Först världens migrän, feber, sen bara feber, sen blev det världens trötthet och halsont, sen blev de nått annat o så håller de på. Asskumt... lixom bara en massa symptom som kommer och går. Och jag är helt dööööd. Någon som har en förklaring??

Malle - ber så mycket om ursäkt!

Det var det det...

Jag är nu officiellt sjuk... Satan. Det som är midsommar och allt imorgon. Men men tills dess kanske det hinner gå över. Sitter på jobbet, Miss. S´s lillasyster, Miss. S (påhittiga den där familjen.. :P) är här och gör en sminkning. Christina Aguilera inspirerat. Blir nog bra, själv sitter jag och fipplar med diverse grejer. Ska snart gå och köpa lite lunch. Sen senare så kommer Miss. S hit. Måste planera lite inför bröllopet vi har på lördag morgon.

Hmm... Man kanske skulle ta och smsa Mr. R och se va lillen gör. Undra hur det gick för honom i jsm (juniorsm i golf).
 
Lunch var det ja....

Malle - sjuk, och lite smått borta i skallen...

Säger godnatt...

Ska se klart det sista av sex and the city och sen är det dags att klappa igen för idag. Imorgon är en ny dag full med jobb...

Ha en bra natt nu alla!

Malle - släpar sig snart till sängen...

Sverige - Ryssland...

Ja, är ju en bit in på andra halvlek nu... Tyvärr ser det mörkt ut här för sveriges del. Jag har haft på känn underdagen att det skulle sluta 2-0 till ryssland, får se om jag har rätt nu igen. Förra gången hade jag rätt. Första med om jag inte minns helt fel...

Idag så tittar jag inte på fotbollen, är ju SATC - maraton på trean. Visst jag har sett hela serien mååånga gånger då jag har "the shoebox", men nu när man får de där favoritavsnitten efter varandra så där så måste man ju se. Dessutom har ju fotboll inte varit nått för mig nån som helst gång i mitt liv så varför låtsas om det nu för...

Vem har ni som favoritkaraktär i Sex and the City?

Malle - back to SATC...

Gud va roligt...

Har precis varit ute med Bossen, skulle bara ta en liten runda runt gården, men hittade en liten liten chihuahua pojke på 14 veckor som bossen tyckte det va skiiiitkul att leka med. Så nu har han en bästa kompis. Dom är nog riktiga bästisar. Gud va söta dom var.. Så kul att han börjar hitta hundar i sin egen size. Då kan dom få leka utan att man behöver oroa sig för att det ska göra illa sig... Min lilla lilla bossen. Han börjar ju bli stor nu.. men han kommer alltid vara en beeeebis för mig, även när han e 10 bast.. :P



Bossen som liten liten valp... Gosh de va tider det... :P

Malle - tänker tillbaka...

Jag vet inte riktigt...

Ush, vet inte riktigt vad jag ska skriva. Eller vet inte riktigt om allt just nu. Jag är trött och hängig bara. Jag hatar att jag hela tiden är sjuk för att jag jobbar för mycket. Men snart så, snart, då får jag tre veckors semester. TRE VECKOR!! Det är det längsta jag har varit ledig på på snart 3 år.... är inte det sjukt. Visst man går inte i skolan länge och får sina sommar och jullov. Men ändå... Antar att det är en del av att vara vuxen.

Jobbar så mycket, hinner inte med att ha ett normalt liv känns det som. Jag har varken tid eller orken då jag hela tiden är utabetad och blir sjuk på grund av att jag stressar för mycket. Och om jag tar det lugnt så blir jag så sjukt stressad av att inte få göra något. En ond cirkel det där. Måste verkligen lära mig att slappna av, ta det lugnt. Det är ok att skjuta upp vissa saker någon dag ibland. Men men idag är jag gnällig... Antar att jag är i en svacka. Jag hamnar i sånna ibland. Jag e snart back on track igen... Kanske en bit brieost på den så.. :P

Vill säga grattis till Mr. M som tog sin officersexamen idag!
Ringtigt bra jobbat... han ska känna sig stolt över sig själv!

Hm... vill göra nån god mat.. men vet inte riktigt vilken... blir kanske bara några rostade mackor med ost. I loooove ost!

Försökte mobilblogga från min nya mobil, men den vill inte. Är det någon som kanske vet varför? Den gamla, typ 2 år gammal, den var det bara att skriva in nr och sen mmsa, denna vill inte. Den är ju ändå nyare... Får välla ta och ringa tre imorgon och se vad dom säger. Ska dessutom ta tag i att säga upp mitt gamla abonnemang hos telenor. Gud va skönt att slippa dom!

Hörs lite senare!

Malle - ibland är man på topp, ibland inte...

MMS

Sitter på jobbet. Mår inte alls bra... Undrar vad det är, Boss verkar ju oxå lite hängig. Sitter o organiserar lite i almanackan. Nu börjar alla brudar att droppa in. Kul kul... Men skulle hellre va hemma idag. Jag behöver semester! Puss


Morrn Morrn...

Hello hello... gick upp för ett tag sen, hålelr på och gör mig iodning för att åka till jobbet. Mår lite sisädr idag, så förhoppningsvis blir det lugnt. Bossen har spenederat morgonen med att spy igen. Fattar inte va det kan vara. Han äter, han är pigg, leker springer som en tok han är lixom glad o så. Varför spyr han??
Han har iofs två tänder som är lösa på honom, men han verkar ju inte på verkas av dom i övrigt.

Vi får se va som händer. Blir han sämre humörsmässigt och så så får man väl gå till veterinären.

Well, måste fixa mig och sen knata till jobbet.. hörs när jag kommer hem!

Malle - back to work...

Äntligen är allt klart...

Så, nu är äntligen allt med det nya projektet klart från min sida. Nu väntar vi bara på att resten av gänget ska göra sitt dessa två sista veckorna innan lansering.

Sitter och kollar på Gossip Girl... Riktigt bra serie det där... A lot of drama! Me like!
Fina gossar är det ju som är skådisar med.

jag måste ju träffa syrran snart med, så vi kan planera våran båtluff i sthlm skärgård som vi ska ha första veckan i Juli. Vilket är jäkligt snart. Vissa platser är ju självklara. Men vi måste ju försöka få ett schema över hur vi ska åka, hur länge vi ska va vart och hur vi gör med boende. Fy fan vad jag längtar. Saltvatten, frisk havsluft, doften av havet, klipporna, ja allt som hör den till. PRICELESS!!!

Nu kommer snart Mr. M hit, han ska kolla fotbollen här. Själv ska jag kolla på nått annat, diska och gå ut med råttan.

Malle - Äntligen klar....


MMS

Min goda köttfärssås med fullkorns makaroner... mumma! Nu är man mätt och belåten... nu är det bara disken kvar!


Handlat klart...

Sådär... Nu har man gått och handlat så att man fått fylla på lite i den totalt ekande kylskåpet.. Så ikväll blir dte nog nån god pastarätt, kanske med fetaost eller nått... Mm tål att tänkas på!

Var längesen jag visade nått recept här i bloggen så kan ju ta och göra ett litet matinlägg ikväll. Vad sägs om det?

Just det köpte ju presidentost också. Så sjukt gott, det kan jag verkligen äta hur mycket som helst av. Mumma!!

Nä ska skriva rent det sista inför projektet på datorn nu sen få allt ivägskickat. Så hörs lite senare!



En liten egopic, några månader gammal. Måste bjuda på några sånna ibland med.... :P

Malle - duktig jag är...

Varför kan inte folk svara på mail?

Har skickat iväg lite mail, i torsdags morse för att vara exakt. Mail med viktiga frågor, som räver ganska omgående svar. Och om man läser mailen så fattar man det. Till en av personerna har även Miss. S skickat ett mail och frågat samma sak. Inte ett svar från någon utav dom så långt ögat kan nå... Vad är det för fel på folk?

Jag svarar ALLTID på mail, även om det bara är för att säga att jag inte har tid att svara nu utan att jag återkommer om någon dag. Har man inte svar, maila och säg det och berätta att då återkommer när du vet mer eller så.

Jävligt irriterande. Tilläggas kan, att det är inte några privatpersoner, nej det här är genuina företag som inte svarar. Jag blir så less... så ska ringa imorgon. Och då blir det bara jobbigt och det känns som att man tjatar. Säkert får man något av ovanstående svar, att man inte har svar eller haft tid och då blir det jättepinsamt osv... SUCK!!



Nu fick jag det ur systemet med... :P

Malle - screw this i´m going to shop some fooood...

Ny dag, nya saker att ta tag i...

Yes... Idag är det tisdag. Min sista lediga dag för denna vecka. Så ska passa på och njuta lite av den. Ska åka och handla mat, fylla på kylskåpet lite, arbeta undan lite jobb grejer, eventuellt gå och sola. Och sen ska jag baka en blåbärssmulpaj till Mr. J som fyllde år igår.. tänkte knalla över med den sen ikväll. Sen får vi se vad som händer sen...

Så om man skulle ta och börja då kanske.. :P

Malle - up and going...

Sentimentalt kvällsinlägg...

Tänkte att jag skulle skriva ett litet sentimentalt inlägg så här på kvällskvisten.

Är en sak som jag gått och tänkt på en del senaste veckan. Något någon sa och som fick mig lite.. hm.. inte ledsen på det sättet, men det var något jag inte ville höra.

Jag har börjar prata med Mr. S ganska mycket på sista tiden, en person som jag verkligen gillar. Jag har alltid tyckt om honom. Han är snäll och jävligt skön. Har mest träffat honom på fester och liknande, men han är en sån där person som man genast fattar tycke för. Han är lite utav en nallebjörn. Han skulle förmodligen döda mig om jag änvände ordet nallebjörn i samma mening som hans namn. Men det är han. Han är lixom en cool partysnubbe med väldigt stort hjärta.
Hur som helst, vi har börjat snacka ganska mycket senaste tiden. Vi har snackat om allt möjligt, mest att det var längesen vi sågt och varför våra gäng  sluta hänga osv...

När vi började hänga, våra två gäng, så festade vi i stort sett ihop varje helg i säkert ett halvår, vi hade skitkul. Men sen så slutade vi bara med det egentligen ingen direkt anledning. Eller jag började väl jobba mer osv... Då var det en kille i detta gäng, Mr. P, som va väldigt flörtig mot mig, vilket va ganska kul, så jag flörtade tillbaka. Och vid ett tillfälle så frågade jag Mr. S om han var singel och Mr. S gav mig hans nr. Sen att Mr. P va jäkligt konstig och det aldrig blev nått hör väl egentligen inte hit, men bör ändå nämnas.

Jag och Mr. S har i vart fall pratat massor, och det kom fram att han hade varit intresserad av mig då. Något som jag inte alls hade någon aning om... Jag frågade då varför han inte sa eller gjorde nått för att visa det. Hans svar var att han inte trodde att han hade någon chans på någon som mig. Och det var det som gjorde mig nere.
Det var den stora anledningen och sen efter ett tag så frågade ju jag om hans kompis nr, men från början så var det för att han trodde att han inte hade en chans.
Jag blev jätteledsen när jag hörde det. För det innebär att han trodde att jag inte skulle välja honom för att han inte var "god nog" åt mig eller nåt.
Får väl förklara att Mr. S inte är ful eller nått åt det hållet. Men på nått sätt så såg han mig som "bättre", eller så såg han det som att jag ansåg mig "bättre". Vilket jag inte alls blev glad över att höra. Och jag förklarade för honom att om det hade kommit till en situation där det skulle ha stått mellan honom och Mr. P så hade jag valt honom. Visst Mr. P är en jävligt populär kille, ser bra ut, tjejer faller för honom till höger och vänter. Men Mr. S har någon som han inte har, ödmjukhet och karisma. Mr. S hade vunnit den kampen i hästlängder.
Hade jag vetat så hade det absolut kanske kunnat bli nått.

Vi snackade en del och han sa att han visste att jag inte är så, för nu har han ju lärt känna mig mer än va han gjorde då. Och han tycker inte alls att jag är sån. Vilket jag absolut inte är. Jag dömmer verkligen inte folk, jag dissar inte folk för att det är fula eller så. Jag ger alla en chans att visa vem de är.

Kommer ihåg en kommentar jag fick av en tjej när vi tog studenten... När hon kom in i klassrummet första gången när hon började i vår klass i 2:an fick hon syn på mig och tänkte "henne kommer man få problem med". Hon trodde alltså att jag var kaxig, bitchig eller whatever.. men hon sa att det var inte alls så jag var. Tvärtom. Jag var väldigt låååångt ifrån va hon först trott...

Jag anser mig vara jäkligt snäll, jag har extremt långt tålamod med folk. Jag ger alla en chans och bryr mig inte om att folk är med i innegänge eller om de är en av "töntarna". Och att höra sånt gör alltid lite ont i mig. Vilket jag sa till Mr. S.

Tydligen så tycker vissa att jag ser bra ut, själv ser jag mig som en svensson-snygg tjej, varken ful eller speciellt snygg. och vissa anser väl att sånna ska vara bitchiga, dissa "fula och töntar".

Skönt i vart fall att folk ändrar uppfattning om mig så fort det börjar snacka med mig.



Malle - skriver av mig lite tankar så här på kvällskvisten...

Nu är det snart dax...

Nu är det inte alls långt kvar tills vårt nya projekt är klart att lanseras och avslöjas... Riktigt kul, jag längtar verkligen. De som har fått turen att få redapå vad det är frågan om har varit riktigt stöttande och imponerade. Detta kan helt enkelt inte bli dåligt. Vi är ett så himla bra gäng som gör detta projektet. Vi är alla seriösa, drivna tillmax, och kräver perfektion in i minsta lilla detalj. Dessutom att vi har alla de bästa kontakterna och sammarbetspartnerna gör ju inte saken sämre.
Uch va jag längtar. Kommer bli så bra, och så jäkla roligt.

Sitter och pillar på alla texter som ska in på hemsidor osv, lite knepigt, men det kommer bli super. Har dessutom designat en del av loggan klart. Den blev jättesnygg. Modern och stilren!
Ska i veckan börja beställa alla profilgrejer, ni vet pennor, nyckelband, t-shirts osv...

Slänger in en gammal bild på min kompis Miss. H, detta är en utav mina avslutningssminkningar när jag gick på skolan. Tema, trend. Blev väldigt nöjd med den, men pilligt var det. Miss. H var jättenöjd.



Har blivit på tok för lite av mina portfoliobilder nu på sistonde. Så här har ni en i vart fall....

Malle - visar lite av sin talang... :P

MMS

Is it a snake? Nej, det är min vovve som sitter o trycker bakom min fotpall. Han skäms för att han gjort dumheter. Och då är det bäst att gå o gömma sig.. :P Men hur kan man va arg på nån som ser så ynklig ut? Eller vad säger ni?


Boooooring...

Ush va trist det är när det är dåligt väder ute och man är hemma och är sjuk... Sjukt trist!!

Men men, man hinner ju med en del, sen så kan de ju va skönt att spendera nån dag framför tvn ibland med. Imorgon är jag också ledig, men ska ner till butiken en sväng, och så har jag en del ärenden att fixa på stan. Japps, finns alltid nått att ta tag i.

Vad har ni gjort en dag som denna, har ni haft spöregn och åska hela dagen?

Malle - nu börjar jag bli less på att sitta inne...

Stackars mitt huvud...

Mår lite bättre, men långt ifrån bra. Helt sjukt vad denna huvudvärl sitter i då. Men men, har botat mig lite i form av det ultimata boemedlet. Nämligen: Cola Light, chips, dipp och mat från donken. Det finns få saker som lite onyttigt och en dag framför tvn inte klarar att bota.

Men har varit lite aktiv med. Har fixat mina naglar på händer och fötter, tvättat, klippt klorna på råttan och lite sånt. Ska snart sätta mig och jobba med en massa saker till de nya projektet... Skoj Skoj!!

Men först, se klart på The Hills, en av världens bästa serier... Längtar tills säsong fyra har premiär i Augusti...

Malle - på bättringsvägen...

MMS

Visst ser han ut som en liten bönsyrsa? Med de vikta frambenen... vissa vet hur man njuter. Men nu är det kloklippningsdax, så nu kommer vi bli osams... :P


Jag ljög...

Lördags natt var inte The night from hell... inatt var natten från helvetet!!

Ja jävlar. Hade ju huvudvärk igår på dan, den va inte så illa. Men sen när jag skulle sova så blev den bara värre och värre.. Tills slut så var det så jävla illa att jag visste fan inte vart jag skulle ta vägen. Vid det här laget hade jag feber med, förmodligen ganska hög. Gick och hämta en alvedon, lite vatten och tror ni det hjälpte nej.. efetr 45 min tog jag en till, inte den heller hjälpte. Alvedon brukar aldrig ta bort min huvudvärk helt, men den brukar lindra men nej. Asså jag kan inte beskriva den smärtan jag hade!
Jag är absolut ingen crybaby, jag är ganska bra på att ta smärta. Dessutom har jag ofta ont i huvudet så jag är ganska van vid den känslan. Men asså... jag blev rädd för att det gjorde så jävla ont, blev jättekonstig i kroppen. Var jättenära att ringa ambulans. Jag kunde fan inte tänka klart. Men men efter ett antal jävligt plågsamma timmar, försökte verkligen sova, så somnade jag av ren jävla utmattning.
Har vaknat upp i omgångar, har lite av huvudvären kvar, men nu är det en värk jag kan ta. Shit... Aldrig mer!

Så idag ska jag ligga och vila och tycka synd om mig i soffan med chips, dipp, COLA LIGHT (botemedlet mot allt) och så blr det donken till lunch. För att säga som Mr. E, This is the time to njuta....

Malle - återkommer....

Nu klappar jag ihop mina små gröna...

Nu ska jag ta en sista liten runda med doggen, sen ska jag sova. Är så sjukt trött. Har haft ont i huvudet mer eller mindre hela dagen med... så nu är det dags att slänga sig i sängen och sova.

Hörs imorgon!!

Malle - önskar alla god natt...

MMS

Det regnar här, och det har blivit en, eller två jättefina regnbågar... Vackert!


MMS

Intelligent hund man har va? Hans öron har vikt sig när han sovit, så nu springer han runt och ser så där smart ut.... jisses!


Ett litet bildbevis...

Ja jävlar... här är precis efter den lilla ölincidenten... Jag hållr mig i trappräcket för att inte flyga på nån och vid det laget så skratta jag bara för att inte bli helt jävla balistic!!



Här ser ni även liiite utav det otroligt fula Lapin Kulta bordet... Man ser typ sjön med öl, trots att det typ är tredje omgången papper uppe på bordet....

Malle - Ja va ska man säga...

The night from hell...

Jobbade ju igår.. FYYYY FAAAAN vilken kväll. Har jobbat på Cherry i ett år nu, men de var den värsta kvällen jag varit med om. Kaos! Var verkligen inte min eller Miss. S´s kväll alls.

Började med att jag fick se de nya dukarna på borden när jag kom dit. Vi har nu 11 spelrutor/bord istället för 9. Och det var det fulaste jag beskådat i mitt liv. Hur fan tänker dom??
De stora borden har fått en ful orange/blå Lapin Kulta duk (!!??)
Rutorna är inte ordentligt markerade och linjen är borttagen. Miss. S visar hur det ser ut med fullt spel. Och det är så trångt att det går typ inte att se ens efter grundgiven. Visst visst, men då upplyser Miss. S mig så fint om att det blir värre. Så vi går och tittar på de lilla bordet. Och ta på fan, det blev värre. Det bordet är knallorange, reklamduk för nått casteldrew eller va det hette. Skitfult! Här är rutorna liiite mer markerade, MEN de har exakt samma färg som markerna. Så man ser inte om de ligger marker där eller inte, inte hur många osv. Kommer bli gryyymt lätt att fuska.

Något som Cherry är känt för är att vi har en viss policy av kvaltitet och stilrenhet. Vi har stilrena bord där det klart och tydligt står vilka vi representerar, vi har våra uniformer osv. Krogarna har blivit griniga då ingen utav dom säljer de som dukarna gör reklam för, plus att vi inte vill uppmuntra folk att dricka vid borden på grund av självklara anledningar, ja då ska våra bord va reklampelare för sprit?

Kvällen börjar i vart fall efter lite jocklande med mitt bord då dom snott vår förlängningssladd så man får knappt plats bakom bordet, sladdarna är i vägen osv.
Spelar ett tag och inser att jag inte hade några tior. Får dela ut fel vinster ett tag till vakten ÄNTLIGEN kommer till den plats där han hela tiden ska stå. Ber honom gå och hämta, och lagom till att han kommer tillbaka med dom så spyr en tjej precis brevid mig och bordet. Nice!
Det torkas bort efter ett litet tag, spelet fortsätter och snart så dör lampan till bordet. Så är bara att stänga gå och byta av Miss. S som får fixa lampan. Byta tillbaka och fortsätta spela. Spelar kanske en timme, går sådär, sen dör lampan igen. Stänga, byta av Miss. S och denna gången för resten av kvälllen. Spelar kanske 10 min, sen välter en jävla jubelidiot en hel öl över bordet. Över ALLA kort, ALLA marker i markerlådan HELA nya duken och ner över hela mina byxor. Vid det laget stor jag och hyperventilera för att inte flyga på någon.
Så var bara till att stänga, tvätta duken, tvätta och torka alla marker en och en för att de ska gå att spela med. Riva kortlekar osv. Ska öppna bordet igen och inser att vi inte har några kortlekar kvar. Får springa till O`connors, inga kortlekar där heller, tillbaka igen, dra till Bj, hämta kortlekar där. Vid det laget var det ingen ide att öppna bordet då klockan va så mycket. Efter det gick de bara utför för både mig och Miss. S, vi gjorde illa oss, vi spillde ner hela oss, glömde saker osv.... SUCK!!!!

  
 


Malle - Suck, suck och ÅTER suck!

Bilden...

Mitt msn fuckade upp sig totalt igår så kunde inte skriva till någon, bilden var klar men kunde inte svara när Mr. J skrev till mig osv.. men han mailade den i vart fall inatt till mig så ska lägga upp den nu som lovat.
Bilden är på söta lilla Miss. S, bilden kommer finnas på vårt nya projekts hemsida... Så här är ett smakprov... I give you Miss. S....




Loggan och hemsidan är idag inget som existerar utan är ett utkast för den nya hemsidan och logotym som ska hamna där på bilden så fort de blivit färdigdesignade.

Malle - ger bilden som lovat...

MMS

Nu är jag på väg till jobbet. Hann inte lägga upp bilden, för mitt msn fucka sig så kunde inte ta emot den, men den är klar så får den imorgon. Hade så bra ikväll! Puss


Sverige - Spanien...

Jaha, då var matchen slut. Som jag gissade i förväg så blev det 2-1 till Spanien.. Jag visste det bara. Vet inte hur, men jag visste att det skulle bli så. Attans.. men men är ju inte över än.
Men är ju aldrig kul att förlora. Tycker dessutom synd om alla som stod utomhus på Vaksalatorg och kollade på matchen. För det har verkligen ÖÖÖÖÖST alla superåskväder!



Jahapp.. det var det de....

Bild: Aftonbladet.se

Malle - hejja sveeeerige!

A Shot at love with Tila Tequila...

Nu är det finalen i säsong ett av Tila, själv så väntar jag ju på finalavsnittet på säsong två som kommer ut på tisdag.. men men.

Tycker att den serien är ganksa bra. Hon verkar så gullig.. För det första så är hon så sjukt liten. Kort och petit lixom. Sen verkar hon så snäll och ödmjuk, fast hon är vild som en jag vet inte vad. Jag har lite svårt att hejja på nån av dessa i säsong ett, men i säsong två så håller jag på Bo. Jättegullig kille.

Men men nu ska jag se det sista här, lägga mig i sängen och vila lite framför tvn.. Sen blir det till att fixa sig och dra till jobbet.

Mr. J har redan börjat jobba på några av bilderna, skulle få ett smakprov skickat senare ikväll. Lägger upp den så fort jag fått den.

Malle - halvsnusar...

Lite sömn på det här så...

Jaha.. nu är jag hemma, och fy fan vad jag är död. Det är så grymt mycket jobbigare att jobba on set än vad man tror. Dessutom så jobbar man ju inte allt för mycket med det nu tyvärr då man jobbar i butiken... Men men nu har vi ju obegränsad tillgång till både studio och fotografer några minuter från butiken. Så nu ska jag ta tag i portfolion igen, uppdatera lite.

Gick ju och la mig sjukt sent... strax efter två kom jag i säng. Gick en stund, och så fick jag ett sms från Miss. S, henne som jag skrev om för nån/några dar sen. Hon hade skickat ett mail till mig som hon ville att jag skulle skriva. Så va bara att gå upp igen, visste att jag inte skulle kunna sova förens jag läst det. Sen blev jag ju tvungen att svara också. Så kom i säng igen efter tre, men låg vaken ett tag och tänkte.

Upp kl. 07.30, ta en dusch, fixa sig, käka frukost och börja knata ner till butiken. Packade det jag behövde ha med till studion (vårt nya sminkset som vi beställt  dit har inte kommit än) och började sen fixa syrran. Vi gjorde stora lockar. lockade med plattång. Sen blev det lila/grått smink. Fixade Miss. S som kom vid tio-tiden. Hon fick grön/grått smink och plattat hår upptupperat med volym.

Syrran och Fotografen Mr. J drog till studion för att ställa in alla blixtar och what not, jag och Miss. S (är inte Miss. S som jobbar hos mig) och köpte sallad på Cupido.
I Studion så blev det sista fixat och det börjades stylas med kläder, smycken och skor.
Först så plåtades dom med en lite vanligare kvälls/festmakeup. Sen blev det starkare makeup. Skulle ha blivit en tredje makeup, men ingen utav oss hade orken. VI sk ju fota vid fler tillfällen så vi sköt upp det. Blev måånga bilder, många kläd och skobyten. Men  bra blev det! Vi fick det vi ville ha.. så om några dagar kommer vi kunna se några av de slutgiltiga bilderna.

Gud va kul det var att få coacha igen... Var lite ringrostig i bröjan, men släppte ganska snart och alla poser ploppade upp i huvet på mig precis som förr. Härligt!!
Tror vi alla var extremt trötta... vi flummade som satan och våra djupa diskutioner handlade om Vaarfööör fåglar flyttar till Afrika under vintern. Och hurvida dom lever längre i söder än norr.... Ja, jag förväntar mig inte att ni ska hänga med i det hela.. :P

Var riktigt stressigt så hann inte ta så mycket backstagebilder, tog fyra men tre var riktigt suddiga... Min kamera ballar nog ur snart.. Bjuder på dom i alla fall.

       


Alla bilderna är tagna när de har den lättare makeupen på...

Nä nu måste jag verkligen få ta en powernap... Taataaa...

Malle - back on the set...

MMS

Jaha, då var man igång... Har precis kommit till studion o nu jävlar kör vi... puss


Natti natti änglar...

Nu ska jag nanna... Eller ska gå och möta upp syrran vid tåget, sen blir det nanna. Är trött och ska ju upp tidigt imorgon. Jag är ju inte allt för van att gå upp tidigt, så vi får väl se hur det går.. :P

Kommer inte kunna blogga så mycket under dagen imorgon. Men mobilbloggar nog lite så bloggar jag sen när jag kommer hem på eftermiddagen/kvällen. Och då får ni ju se bilderna med. Håll utkick!

Bjuder på typ världens bästa låt....




NATTI NATTI!!

Malle - sista rundan sen sängen...

Sombreros...

Sitter och mumsar på mina favoritsnacks... Sombreros... Asgoda majschips. Dom har varit borta jättelänge men såg att hydro vid mig har fått in dom, så nu kan man börja snaska sånna igen. Mumma!



Skön fredagskväll. Stannade kvar en timme i butiken och käkade lite pizza med Miss. L. Sen gick jag hem, gick och sola, handlade lite frukostgrejer på hydro, plockade undan lite här hemma, diskade och packade allt inför plåtningen imorgon. Så nu är allt klart, och man har lite färg på kroppen i vart fall.

Kollar lite på Hip Hip Hora.. ganska rolig film egentligen.. Kanske inte den bästa man sett, men finns en del highlights i den. Ska ju vänta uppe på syrran som kommer vid 1-tiden. Japps... kommer va askul att gå upp vid halv sju imorgon. Verkligen... :P

Hur spenderar ni fredgaskvällen?

Malle - Mys mys...

The war is´nt over yet...

Vet ni vilka mina absoluta favoriter är??

Nooooooordea..... :P

Tänkte ju att jag efter mitt aningens bittska inlägg om deras totalt inkometenta personal visa er hur sidan ser ut...

Man klickar ner rullmenyn för företag, och möts av synen ni kan se på bilden här nere. Självklart valde jag flicken internetbank att klicka på då det var den man gick in på förut.... Då kom man till nästa ruta som ser exakt ut som förut.

   


Inga konstigheter...

Men man skulle tydligen gå in på länken företagstjänster, och kommer då till denna ruta....

   


Är det bara jag, men varför har dom kvar första länkhelvetet, med samma inloggninggrejer osv, när man gjort en ny (med nått konstigt namn och på en dålig plats i listan) länk??

Är det jag som är dum, eller är Nordea helt enkelt ett gäng med Iq-badbollar?

Malle - I rest my case....

Fredagen den 13:e...

Sådär ja, om en halvtimme så slutar jag. Då ska jag hem och städa lite i lägenheten. Sen så kommer syrran förbi sen/inatt. Hon skulle på fest först. Hon ska ju vara med på plåtningen imorgon. Så den ska jag packa inför oxå... Jag står inte bara för smink och hår, utan det är även jag som står för styling, smycken osv... Så får se va vi kan hitta hemma i lådorna för nått skoj. Håll utkick imorgon efter backstage bilderna från photoshooten. Kommer komma en hel del intressanta bilder på makeup och hårstylingar.

Är ju fredagen den 13:e idag... och än så länge så har jag inte haft någon otur. Spyan har ju haft en liten tyff dag, men annars så har det varit soft. Snart kommer nog Miss. L förbi en snabbis med... Skoj skoj!

Vad är det för fel på folk som inte kan svara på mail? Har skickat iväg tre viktiga mail som behöver besvaras ganska omgående.. och efter 3 dagar har jag inte fått svar på ett enda. Suck... ha inte en mailfunktion om ni inte tänker kolla mailen. Själv kollar jag av både företagsmailen och min privata ett par gånger varje dag, mist 1-2 gånger/dag oavsett om jag har data eller inte. Välkommen till 2000-talet people!!

Sådär ja.. nu va mina aggresioner ute igen så.. Va lite smått grinig sådär i nån minut.. Men nu är det över :P

Malle - slipper nog paraplyt i alla fall....

MMS

Ja jävlar vad det öser ner här. Regnet står verkligen som spön i backen... Suck. Jag som snart ska gå hem. Gud vad jag längtar....


His new nickname...

Bossen mår bättre nu... dessutom har han fått lite finmat så nu är han så glad så. Kärt barn har ju måååååånga namn, och självklart gick denna lilla sjukdomshändelse inte omärkt förbi... hans nya smeknamn är därför... Spyan!

Och självklart är det ett smeknamn fullt av kälek... Han verkar faktikst tycka om det en del...

Herren på täppan här i butiken är självfallet Boss! Han står o håller koll på allt uppe på disken... riktig vakthund det där!


Spyan i egen hög person......

Malle - myser vidare med spyan....

MMS

Mm sitter o njuter av lite hallon o blåbär så här på lunchen... Gott gott!


Mayday Mayday...

We have a situation!!! Bossen är sjuk och spyr... Hoppas att det går över. Verkar som det. Vad jag vet så har han inte fått i sig något dumt. Men man vet ju aldrig va dom kan hitta ute... Men får se om de har lagt sig eller om det fortsätter. Fortsätter det får vi åka till Farbror Vet!

God morgon då... Här sitter jag med inventarie listor och annat skoj. Är en ganska lugn dag, så ska hinna med en massa sådana tråkiga saker. Ska förberede mig inför plåtningarna imorgon med. Ska bli skoj... Kan säkert bli grymt bra. Kul med lite nya portfoliobilder med.

Nä ska gå en sväng och köpa ett grattiskort, frimärken och lite bröd.... Hörs senare!

Malle - Working ma Ass off....

Vart är mina Chips...?

Väntar på att Mr. M ska komma, visste att han skulle komma efter tio eftersom han har varit och tränat badmington mellan 20.30 - 21.30, och sen skulle han åka från täby hit, handla på statiol osv.. Men men ringde nyss och han satt nere på parkeringen i bilen och skulle lyssna på de sista i matchen... :p

Så nu får jag äntligen mina chips... Mumms. Blir film och sen sova. Så natti natti darlings.... Hörs imorgon!

Malle - Onyttig och lat..

MMS

Vad tycker ni om detta nagellacket? Själv älskar jag färgen... synd att jag har tagit bort min förlängning, men den åker på snart igen. Lacket är från mist...


Mötet gick super...

Mötet kunde inte ha gått bättre... Skoj skoj... spännande spännande. Lovar att berätta snart... tror att jag kan avslöja allt nästa vecka. Lite utav de sista som ska fixas nu i helgen och nästa vecka. Dessutom så ska vi plåta 2 av 3 grejer inför lanseringen av projektet. Mer än så kan jag tyvärr inte ge er... men bilderna därifrån kommer jag sjävklart lägga upp. Lite backstagebilder sådär. Ska bli skoj, är min syster och en annan av oss i gängets dotter som ska va modeller för de här två plåtningarna.
Så på lördag.... Bildorgie..??

Nu ska jag plocka iordning lite smått här hemma, sen ska jag ta en låååång dusch, sen kommer Mr. M hit med lite chips och dipp. Mumma! Han vet ju hur man ska smöra för en i vart fall.. :P

Slänger in en liten backstage bild på när jag sminkade min bror inför en maskerad...



Han ville vara typ rambo eller nå... Nä hörni.. hörs lite senare...

Malle - smider hemliga planer...

Snart e det möte...

Topphemligt topphemligt.. men efter detta möte kan jag förhoppningsvis berätta för er va det är vi har i görningen här i Uppsala. Men bra det komemr det att bli, det garanterar jag...

Snart så slutar man... nice nice. Har varit en ganska lugn dag. Iofs är det skönt med den stress vi haft senaste månaden med student, baler och gud vet vad. Nu har jag inofficiellt tagit sommarlov.. Så snart kommer sommaröppetiderna gälla med. Sen är det tre veckors semester. Vilken lyx, så länge har inte jag vart ledig på snart 3 år!! Det har jag med andra ord förtjänat....

Hörs lite senare ikväll...

Malle - hemlisar hemlisar...

Nordea... va ska man egentligen säga...

Ni som känner mig vet att jag blir fly förbannad bara av att höra ordet Nordea... Jag ryser in i benmärgen av ilska mot banken, de som jobbar där o allt som har med den att göra!

Jag har tyvärr bankhelvetet både privat och till företaget. Någon som jag ska ändra på i båda fallen. Har lite affärer ihop med Ösgötabanken (Danskebank) privat, tänker flytta över allt dit. Där funkar allt perfekt, dom är trevliga, smidiga, ja hela köret...
Till företaget har jag inte riktigt bestämt mig än.. men lutar kanske åt swedbank, MEN, har hört att dom ska va ganska jobbiga mot sina företagskunder med, men den banken ligger iofs 20 meter från min butik så kan vara smidigt.

Nordea då.. varför tar jag upp dom nu... jo för att dom åter igen varit IQ fiskmås i mitt sällskap vilket gjort mig en aningens cranky....

För att ta en händelse innan denna först... Nordea har ju bytt inloggningssystem för deras internet tjänster. Så dom har annoserat om den på deras hemsida i typ ett år, och helt plötsligt dimper den nya inloggningsmojängen ner i min bevlåda. Men se där tänkte jag, så där efter över ett år av väntan. IIngen sm helst bruksanvisninge så långt ögat kan nå. Men visst hur svårt kan de va tänkte jag.
Med följde en usbkabel med en passande del som skulle in i denna lilla dosa. Och eftersom det inte fans någon "Så här gör du" lapp eller nått så stoppar jag in ena delen i dosan, den andra i dator. Vad annars ska man med denna kabel till tänkte jag, och förmodligen så många med mig....
Ingenting funkar, det är bara massa krångel och jag kommer inte in på min banksida. Testar att använda mig av gamla koder, men eftersom dom skickat den där till mig så gäller dom inte längre... Jaha... ringa till Nordeas kundtjänst. Jag har varit med förr och man kopplas bara runt i cirklar. Så tänkte först, skitsamma för man kommer ändå ALLDRIG fram. Ringer ändå, var vekligen tvungen att komma in på min banksida. Får faktikst tag i en dryg kärring där (har faktikst ALDRIG bemötts av en trevlig person någonsin på nordea, har träffat en herrans massa folk). Hon blir jätteupprörd och idiotförklarar MIG för att jag satt i kabeln, och det fick man ju verkligen inte göra, den skulle minnsann inte användas, det stod klart och tydligt i bruksanvisningen!
Men du lilla tanta! Det fanns ingen bruksanvisning.... Och när jag så fint påpekade det så blev hon så jävla from i käften (ursäkta språket, men blev en aningens förbannad igen här... ).

Anyhow... den diskutionen pågick ett par minuter sen var jag förbannad i en del dag.

Idag då... dom har gjort om sin hemsida. Förstår inte riktigt varför. Men men... i högra hörnet finns som innan inloggningsuppgifterna. Du kan välja mellan privat och företag. Jag trycker på rullmenyn för företag, ser att överst så står det inloggningstjänst. Klickar in där. Väljer att logga in med engångskoder (har ännu inte fått mojängen till företaget, funderar på att använda kabeln igen och sen ringa kundtjänst för att det inte fungerar). Knappar in allt som vanligt, klickar på logg in... FUNKAR INTE... nähä, testar två gånger till, funkar ej. TÄnker ska jag testa en gång till, låser sig ju efetr tre felförsök. Men tar en chansning och testar, funkar ej, men blockas inte heller. Jippi... jag måste ringa till kundtjänst.
Ringer och förklarar, hon säger med dryg röst, du har ju gått in på heeeelt fel sida. Jaha? så hon guidar mig över telefon till den rätta sidan.
Tillbaka till förstasidan, klicka på rullmenyn, klicka in på företagstjänster och däääär skulle man klicka in. ÖÖÖÖHH????
Ja frågade då så smått varför det fanns en länk som hette inloggningstjänst som förut när det inte är den man ska använda. Och varför finns alla inloggningsrutor kvar. Ja det kunde hon ju inte svara på, men hon kunde i vart fall stolt berätta att telefonerna gick varma sen dom gjorde ändringen och att ingen förstod hur dom skulle logga in...

BRA DÄR NORDEA!!
Ni blir ju bara smartare och smartare för varje dag som går..... GRATTIS!!!

Malle - Ja du... va fan ska man egentligen säga...

En liten skola i flätor...

Ok.. här kommer alltså en liten förklaring hur man gör hängande flätor...

Jag har tagit lite bilder och tänkte med hjälp av dom förklara lite. Är dock väldigt svårt att ta kort på sig själv när man flätar något så man gärna behöver alla händer fria... :P
Dessa flätor är dessutom ganska slarvigt gjorda och gjorda på ett frisörhuvud utan stativ så det flyttar sig heeela tiden. Ni som brukar göra flätor vet att man gärna vill dra lite i tesarna för att få det rent och snyggt. (Men men, köpte ju det från ett ställe som älskar att skicka fel saker, eller inga saker alls så...)

Ok... börja med att dela upp en bena på önskat ställe. När man gör en hängande fläta är det bra om det ligger så mycket på sidan som möjligt. Nu tog jag benan där en sidbena normalt är..



Ta en ganska tjock tes, i rektangelform längst in mot benan. Det är denna tes som komemr utgöra basen i din fläta...

       


Börja göra ett första varv på en fläta.... Dela alltså upp tesen i tre och gör ETT varv på en vanlig fläta...



Nu kommer de som kanske ser svårt ut, men som egentligen inte är det. Man ska baka in halva flätan...
Så varje gång du flätar runt den tes som är längst in mot pannan så tar du en ny tes från pannan (jag brukar ta en som är hälften så mycket hår i som första tesen) och lägga till det i den tesen innan du flätar vidare. Den tesen som är längts ut från pannan flätar du bara som vanligt utan att lägga i mer hår. På så sätt blir halva flätan inbakad.

                 


Fortsätt så tills du komemr till örat (du kan fortsätta baka in den om du vill och få den att gå bak i nacken...), Nu när håret att baka in tagit slut är det bara att fortsätta fläta en vanlig fläta.




Fäst med en snodd eller tuppera lätt för att få den att hålla.
Hoppas att ni förstod va jag menade, är lite svårt att förklara bara sådär... lättare att visa.

Denna frisyr kan du även göra som utbakad... istället för att fläta åt vanliga hållet då tesarna dras över varandra så flätar du spegelvänt så tesarna dras under varandra. Och ju mer du drar åt destå högre upp hamnar flätan, och ju mindre du drar destå lösare blir den och hänger längre ner.

 

Här är en som är lite lösare flätad....

Jaha... lycka till då... Kan slänga upp hur man gör fler flätor sen, vi har ju fiskbensflätan, fyrflätan, kedjeflätan osv....

Malle - flätar på...

Natti Natti hjärtan...

Sådär... nu ska ett litet stycke Malle gå och nanna kudde.. blev ju inte allt för mycket sömn igår natt. Hade ju en fyllekajja hos mig. Suck.. men nu så. Nu är det jag spm är ute efter revanch på John blund... And I will win this round!

Sov så gott allihopa!

Malle - slaget har bara börjat...

On request...

Fick en fråga för ganska längesen vad jag använder för regöringsgrejer till ansiktet. Och självklart ska jag svara på det, har bara glömt bort det, så kommer liiite sent. Men hey, bättre sent än aldrig.

Jag använder lite olika, växlar mellan två olika märken. Fast nu var det längesen jag bytte mellan dom så..

De jag brukade använda mycket förut var Mist´s produkter (hwo figured...). Dom kör på ett 3-stegs regöring. Eyemakeupremover (220 kr), cleansing Milk (260 Kr) och tonic (260 Kr). Faktikst riktigt bra produkter. Dyra men dom är dryga så räcker länge. Dessutom är dom vädligt lätta att använda och det går snabbt. Dessutom behöver man inte vatten.
Dessa produkter passar till alla olika hudtyper.
När jag använder deras krämer så använder jag deras Ultra Active Cream (480 Kr) och eyecream (260 Kr).

Innan jag började använda Mist´s produkter så använde jag mig utan en annan serie, nämligen Aco´s serie från apoteket. Även de väldigt bra produkter. Började använda det igen när Mist`s produkter i stort sett var slutsålda i butiken samtidigt som jag behövde fylla på lite i badrumsskåpet. Därför blev det till att köra på gammla vanor.

Aco´s serie finns i mängd olika produkter. Jag använder mig av:

Rengöringslotion:
Finns som parfymerad och oparfymerad. Jag använder den oparfymerade för normal till torr hy. Kostar ca 35-40 Kr.
Billig, skonsam, dryg och bra.




Ansiktsvatten:
Ansiktsvatten är något som jag inte kan leva utan. Borde inte någon göra för övrigt. Detta ansiktsvatten är jättefräscht och bra. Kostar även det ca 35-40 Kr.



Ansiktskräm:
Använder en för dagen och en för kvällen. Även dessa för normal till torr hy. Kostar ca 75 Kr/st. Finns även en ögonkräm, någon som jag tyvärr inte köpt än. Fy på mig... använd ALLTID speciella ögonprodukter!

    


Läppar:
Att återfukta läpparna är jätteviktigt. Och finns, enligt mig, inte något som slår försvarets hudsalva. Även det finns att köpa för en billig penning på apoteket.



Så där har ni svaret på mina morgon och kvälls-skönhetsrutiner.

Malle - Mer fukt åt folket!

Fotbollen igår då...

Var ju fotboll igår... Är ju egentligen grymt ointresserad... Men hey, sitt egna lag måste man ju ändå hejja liiite på.

Jag tippade på att det skulle bli antingen 0-0 eller 2-1 till Sverige. Och jag hade ju nästan rätt...


Trevligt att snacka lte skit med Miss. T oxå, hon hade köpt med sig lite chips och ramlösa. Bossen var dock grymt ointresserad, han ville bara slicka på Miss. T´s armar och ben heeela tiden. Måste ha varit en ritkigt god body lotion.


Fick en del kommentarer på min fläta, så därför kommer jag att göra ett inlägg imorgon där jag visar hur man gör en hängade fläta, både in och utbakad... så håll utkick då!
Kul att ni kommenterar btw, mer kommentarer åt folket. Är så mycket roligare att blogga då, dessutom får jag ju lite nys om vilka ni är som läser med.


Nu slutar jag så nu ska jag börja packa ihop och börja dra mig hemmåt. Ska ju självklart se Pussycat Dolls 2 ikväll, sen blir det förmodligen film med Mr. E..


Malle - going home...


MMS

Frisörhuvudet from hell! Detta är alltså huvudet, fick ju fel... men det duger till att träna flätor på i vart fall... här är en hängande inbakad, dock väldigt slarvigt gjort!


MMS

Herren på täppan här i butiken är självfallet Boss! Han står o håller koll på allt uppe på disken... riktig vakthund det där!


Morrn Morrn... eller ja..

ja har ju iofs vart vaken länge, har i princip inte ens gått och lagt mig. Har haft en full Mr. M på besök inatt. Jävlar va han har spelat fotboll i sömnen... shit. Undra hur många gånger han höll på och skrämma slag på mig. Men men va gör man inte för en vän...

Jag är helt död idag, sitter på jobbet och fipplar med lite pappersarbete... Inventeringslistor och annat sånt där kul..

Imorgon ska jag ha möte om vårt stora projekt här på Mist, men kan tyvärr förtfarande inte riktigt berätta vad det handlar om.. kanske efter mötet.
Jag återkommer helt enkelt om det.

Malle - lunch....

Hej hej...

Hallå hallå.. nu kommer snart Miss. T hit, vi ska, tro det eller ej, kolla på fotbollen. Trevligt... finns ju roligare saker att göra, men man måste ju nästan kolla nu när Sverige spelar... får väl hålla tummarna för att dom gör de dom ska på planen... MÅL!

Slänger in en liten egopic... va ju ett tag sen...



Bjuder på ett litet leende till och med! Där ser ni även min make för dagen...

Malle - Fotboll... njaaaaaaaa...

Hotellet är biff...

Ja inte mitt hotell.. jag ska ju då verkligen ingenstans :p

Men mamma, syrran, brorsan och hans kompis ska till New York den 24 juni - 29 juni. Så jag som är bäst på att fixa billiga hotell och flyg fick hoppa in och fixa ett nice och superbilligt hotell. Låg precis vid times square, och var sjukt snyggt och fräscht, kostar ca 1430 Kr/rum/natt. Så dom har nu fått två dubbelrum bokade.
Jag fixar biffen!!

hade en liten kylig konversation med bruttan på ving som försökte pracka på mamma hotell för över 30 000 för 5 nätter. Då talade jag så snällt om för henne att jag kunde fixa säkert 20 olika hotell med bättre priser osv. Men hon visste ju allt, det fanns inga rum, allt var bokat, det var skitdyrt och att man inte fick de rum man bokade nrä man väl kom dit. Jo då... alla "deras" hotell som var fullbokade och som kostade 6000 Kr natten, fanns det massor av rum på på nätet för runt 1500 Kr/natten. Well... lilla brutta... där va du liiite ute och cykla. Tro mig, jag är BÄST på att hitta flyg och hotell flyg på nätet.

Käkade lunch på MAX... Mumma... ska snart ut med råttan igen, sen ska väl mamma snart dra hemmåt igen.

Malle - reseledare kanske.. ???

Dags att klappa igen ögonen kanske?

Blev en soft balkongsmyskväll med Miss. L och Mr. L. Trevligt!
Det har förtärts alkohol, käkats en massa ost, kex och popcorn. Sjukt nice. Gäller ju att passa på nu när det är så varmt och fint ute. Ska strax gå och lägga mig, mamma kommer ju hit imorgon bitti. Får se vad vi kan hitta på för skoj.

Nä, mina små hjärtan.. hörs imorgon!
Natti natti!

Malle - dags att nanna...

MMS

Trött liten bebis man har på axeln då.. Värmen var verkligen kål på honom. Men han är nöjd, han har ju mammas axel att sova på!


MMS

Sitter på jobbet o njuter av svindyra, men goda jordgubbar med Miss. S. Mysigt värre!


Hate Mondays...

Nej nej, det gär jag inte alls... jag hatar tisdagar. :P

Sitter på jobbet, ska fippla med lite säker här idag, väntar för tillfället på att vår leverans kommer. Då får jag mitt huvud.. :P Ett frisörhuvud alltså. Då jävlar ska det börja göras frisyrer så det står härliga till!

Ska jobba här sen efter 4, Miss. S har fått pass på hennes andra jobb så då hoppar jag in. Sen får vi se vad som händer ikväll, ska i vart fall träna...

Later!

Malle - Back once again at work...

Personalfest...

Jaha, nu har man varit på  personalfesten. Riktigt trevligt. Fick träffa de nya i distriktet med. Supertrevliga. Vi grillade, kött, grösaker osv, käkade sallad och bröd. Sen blev det hemmagjort jordgubbstårta, och chips med dipp. Satt ute, hur mysigt som helst. Men blev liiite kallt på slutet.

Ska alldeles strax sova.. ska upp och träna imorgon bitti... Sen blir det jobb halva dagen.

Ush jag har hicka...

Malle - mmm... grillat!

Tjingeling...

Nu är jag tillbaka i min otroligt äckliga lägenhet. Denna lilla låda behöver en total makeover. Och jag skojjar inte. Jag är så äcklad att jag inte ens vill vara här. Eller vad sägs om att bissen har vällt ut en låda med kebabtallrik i natt som jag upptäckte först i morse. Tror du det var najs eller... kebabsås uttrampat i heeela lägenheten plus att det har legat och torkat in i solen. Torkade bort det mesta i morse, men nu ska det fan skrubbas som aldrig förr här. Har ett par berg av tvätt med... Suck...

Sen blir det personalfest.... Weee!

Malle - nu jävlar ska här skrubbas...

MMS

Nu ligger jag på en strand i Björklinge... riktigt nice väder. Skönt att det inte är sjukt varmt längre. Lite varmare kan det va, men inte mycket... Kanske blir årets första dopp?!


Ödets ironi...

Jag lärde känna en tjej i gymnasiet. Vi föll ganska direkt för varandra om man nu kan säga så om en vän. Vi var lika flippade, lika crazy, hade samma syn på saker, men framför allt, vi var båda lika negativa.. :P Nä men både hon och jag har alltid kört vårt race, helt utan att dömma varken varandra eller andra, vi gör det som faller oss in, och det har inte funnits nått som har gjort att vi backat... Hmm.. låter kanske skumt, låter kanske som att vi var med en massa killar och festa som svin, tvärtom. Både hon och jag hade förhållande under hela gymnasiet, därav festade vi ganska lite.
Men vi pratade om allt, har aldrig skämt för varandra osv... Vi har haft en djupare relation än de flesta tror jag... Däremot så umgick vi i princip aldrig utanför skolan. Vi umgick på och mellan lektioner.

Efter studenten så gled vi isär, sågs säkert inte på ett helt år, sen tog vi en fika och sakteliga så började vi bygga upp en vänskap utanför plugget. Men det var väl först när jag flyttade in till stan som vi blev oskiljaktiga... Vi satt verkligen ihop. Vi hade så sjukt kul ihop... helt galet. Lite kul, för egentligen är vi vekrligen varandras motpoler. Något som ofta påpekas av andra. Vi träffades i princip varje dag, kunde snacka i timmar på telefonen. Vi fanns alltid där för varandra..
Förra våren var våra glansdagar... :P Vi var ute och festade i stort sett varje fredag och lördag med efterfester som slutade på morgonkvisten. Och vi hade så sjukt jäkla kul, vi var Miss. M och Miss. S, de som alla tyckte så mycket om, alla ville att vi skulle festa med dom, osv osv.
Vi var med om så många roliga saker, träffade så många vänner, vissa vänner för livet, vi var med om så många äventyr, och under hela resan hade vi varandra.

Sen började jag jobba för cherry, och det innebar att jag började jobba en hel del på helgerna. Därav mindre festande. Därför blev det även mindre tid för oss, även om vi festade emellanåt, och hade våra andra upptåg för oss. Vi fick helt enkelt inte lika mycket tid.

Jag har alltid haft jättelätt att bli extremt bra kompis med alla killar jag möter, jag blir lixom alltid en i gänget. De flesta av mina bästa vänner är just killar, och föredrar att umgås med killar framför tjejer... Tyvärr så har det, pga av vissa anledningar, blivit så att några av våra gemensamma killkompisar har kommit mig närmare än henne. Vilket förmodligen har kännt tufft för henne. Men det som förmodligen kännts tuffare har varit det faktum att jag blivit så himla bra kompis med hennes bra killkompisar.
För mig har detta aldrig varit några problem, tror att jag är väldigt otjejig av mig helt och hållet vad gäller svartsjuka, syn på saker, drama osv.... Men för henne har detta varit ett stort problem. Vilket har gjort att hon flertalet gånger har betett sig riktigt illa mot mig. Detta har i vissa lägen även retat upp vissa av dessa killkompisar i fråga. Det ena har lett till det andra och nu har vi inte pratat eller setts sen slutet på januari eller så, förutom om vi sett varandra en snabbis på stan eller så.
Det var ett bra tag innan det som det har varit lite... Dålig stämmning mellan oss.

Jag har slutat försöka ta kontakt då jag inte längre har orkat lägga ner energi på hela grejen. Men har senaste dagarna tänkt att jag kanske skulle ta och skicka ett mail och förklara saken ur mitt perspektiv... Tilläggas kan väl att vi inte är osamt, vi har bara slutat höra av oss till varandra. Eller jag slutade höra av mig till henne för att jag aldrig fick något gensvar. Hon märkte nog att nått var knas, trodde att jag var sur, och då blev hon sur o så har det varit.

Men igår fick jag i vart fall ett sms...

"Jag saknar dig Malin..."

Och jag saknar henne med, jättemycket. Från att spendera timmar i telefon med varandra varje dag, träffas titt som tätt, till att inte ses eller höras på månader har känt lite drastiskt.
Men jag har aldrig varit sur, jag har bara gett upp....

Imorgon blir det i vart fall en promenad med henne... får se vad som sägs...

Nu komemr snart Mr. M hit med lite käk... Mums!!

Malle - Vissa saker vill man inte förlora, men man vill heller inte behöva kämpa för att få ha det kvar...

MMS

Då var man här igen då, sitter o väntar på att möhippegänget ska dimpa ner.. Sen tar jag ledigt några dagar... Jag vill ut i värmen! Och du Miss. L, biffen är stek! :P


MMS

Det är hårt att vara hund när det är varmt :P Stackarn, han har inte vant sig vid värmen...


Hemma en snabbis...

Jag kände att jag var tvungen att åka hem emellan tjejkvällen och de vanliga arbetstiderna. Måste få ta en dusch och piggna till lite. Är heeelt slut. Blev inte alls många timmar med sömn i natt. För det första så blev bossen skitpigg när jag kom hem då han upptäckte att det var dagsljus... jo tjenare att få honom att sova. Men till slut så, med sitt huvud på mina tår. Dessutom var det ju så sjukt varmt att jag typ dooog. Gick jag upp i tid då som jag skulle och tvätta osv... Nä skulle inte tro det...

Får fixas ikväll istället... Liten Malle kommer klappa igen butiken ganska tidigt tror jag... :P

Nu blir de duschen, sen tillbaka till jobbet....

Malle - back in the game...

MMS

god morgon! Sitter på jobbet o äter frulle/lunch... Miss. S o Mr. E var nyss förbi. Jag är helt död, sov inte många minuter i natt. Men får sova ikväll istället. Kommer att jobba till ca. 7. Sen blir det hem! Hörs senare.


MMS

hej hej! Nu är jag på väg hem från jobbet.. lite sent jag vet, men stannade till hos Mr. M på vägen. Så sjukt fint ute nu, men blir svårt att kunna somna när det är dagsljus ute.. hoppas att ni sover gott! Puss puss


Skinande fönster...

Idag gjorde jag ett litet ryck i form av att jag putsade speglarna i hallen. Dom ser asskitiga ut eftersom bossen efter sju månader fortfarande inte insett att den han ser i spegeln är han, så finns en massa märken efter att han går och drar sin blöta nos på dörrarna. När det var gjort kom jag ju på att det ser likadan ut vid hans favoritfönster, om inte ännu värre...

Sagt och gjort jag putsade alla fönster i lägenheten, både på in och utsidan. Så nu skiner dom som kristaller... eller nått sånt. :P

Men innan nä tänker gud va duktig och manisk va det gäller städning du är Malin, begrunda detta.... Det är första gången jag putsar dom sen jag flyttade hit i november 2006......


  
  


Visst är dom fina.. :P

Nu ska jag alldeles strax gå till jobbet.. måste bara ta ut råttan på en liten promenad och invänta bror först...

Malle - så duktig så...

MMS

Testar att mobilblogga lite.. Om det funkar så ska det vara en liten bild på mig o Bossen när vi ligger o vilar, tagen när han var liten valp. Vem vet, man kanske ser ut som ett blockmongo när bilden blir lite större. Ska bli intressant..


Hetta...

Det enda ordet som kan beskriva denna dag... HETTA!

Om det är sånt här väder hela sommaren så har, i vart fall inte jag, något behöv att få åka utomlands. Visst är det soft, men åker hellre på våren eller hösten. Får se hur vädret ser ut i sommar, men finns några saker som står högre upp på min lista än att åka utomlands... i alla fall om vi har bra väder... Nämligen båtluffande i sthlms skärgård med Sis, en tripp till västkusten med Miss. T och hälsa på bland annat Mr. M. Mer än så kommer jag inte hinna med i resväg... Men sommaren i sverige, när det är riktigt sommar, är det bästa som finns. Och att få uppleva en del av sommaren i skärgården igen kommer att vara priceless!!

  


Dock saknar jag att se dessa underbara växter här vid vägkanterna... Palmer är så sjukt fina.. eller så tycker man det bara för att de alltid förknippas med sol, bad och semester...

Malle - Drömmer mig bort till vita stränder och blåa hav...

Skönaste godmorgon SMSet ever... :P

Så här på Nationaldagen fick jag en liten morgon hälsning från min lilla hunk, Mr. M i göteborg... Asså måste alla heta nått på M?? Blir så sjukt jobbigt. Och på grund av att jag respekterar att folk kanske inte vill vara anonyma så nämner jag inte namn på folk så vida jag inte fått ett Ok från dom...

Anyhow... detta väcktes jag av.... Han e för skön den där grabben.... :P

Grattis på Nationaldagen!
Se till att knulla någon gul och blå dagen till ära..
MVH M*** F****

Hahaha... jag dööör.

Bjuder på lite bilder från när jag tog studenten för 3 år sen... Suck, man är gammal. Och visst fan gör jag någon konstig min på alla bilder... Sista bilden är från när vi är ute på kvällen... det är mitt ex som gömmer sig bakom mig...
Där ser ni även min bror och syster...

     


Malle - Studenten... de va tider de....

Nationaldagen...

Jaha... idag är det Sveriges nationaldag, och inte kunde vi fått bättre väder än detta!

Jag gick o la mig på tok för sent.. suck. Skulle ha fått sällskap av Mr. S när han festat klart ute på nation, vi skulle ha kollat på sex and the city och bara umgåtts. Men eftersom det var studentdagen så fanns det inte ett enda taxibolag i hela stan som ville vara med. Så blev ju inget med det... Sov ut ganska bra idag med. Men shit, man kan ju inte sova för att det är så jäkla varmt.

Var ju hemma hos Mr. M igår och firade pojkvaskern som tog studenten. Skoj skoj, trevligt folk, god mat osv. Miss. T var ju självklart där med. Trevligt... åkte hem vid 10-tiden. Lite lagom sådär.

Idag då, förutom att njuta av vädret? Tänkte ha lite städ och tvättdag. Jobbar inatt sen och hela dagen imorgon. Så kan lika gärna passa på. Dessutom så är det massa ludd och skit här överallt eftersom lilla bossen bestämt sig för att nita sönder alla sina gosedjur... Stoppning var det ja... :P

Miss. L, lite balkongmys på mån eller tis kanske?? Du har väl sommarlov nu??



Bild: Googles bildsök... Hoppas att jag fick låna den från vem de nu än va som la upp den... Fin är den i vart fall.. :P

Malle - sommar sommar...

Mmm... underbart!

Asså, detta väder är verkligen underbart! Vad som är än mer underbart är att det verkligen håller i sig. Man blir på så glatt humör. Dessutom så blir man ju lite brun med... :P Exelent!!

Snart så ska jag till Mr. M´s studentmottagning.. wonderful! Han är välförtjänt av en studentdag som denna!

Hörs lite senare.

Malle - firar Mr. M...

Sjung om studentens lyckliga dar...

Då var alltså dagen med stort D här för många därute!
Vilket väder ni får, njut av dagen, fira den på bästa möjliga sätt tillsammans med nära och kära. Sitter på jobbet och ser alla flak med tokglada människor åka förbi... man blir lite nostalgisk. Snart tre år sen man själv va där. Den 10 juni, är det exakt tre år sen. Suck, man är gammal.

Vill bara säga GRATTIS till alla som tar studenten detta år. Var stolta över er själva och njut av denna tid som ni har framför er, för så här med facit i hand så vet jag att den absolut bästa tiden, den har man i gymnasiet och tiden precis efter. Den börjar vuxenlivet. Visst är det kul osv, men aldrig har man väl de så smutt som runt studenten!!

Ännu en gång Grattis!!

Sen ett speciellt stort grattis till Mr. M och framför allt lilla lilla lilla Mr. R, aka Pumba!! Lilla gubben börjar bli stor.. snyft... Hahahahaha



Malle - hoppas att alla njuter av sin stora dag!

Vandrande lik...

Yes, då var den sista skivan avklarad. Låt mig få utbrista i ett stort Halleluja!!! Nu är dte bara Le Grand Final kvar, nämligen studentdagsfesten imorgon. Sen slipper jag alla slynglar.. :P
Närå, men de flesta utan dom har grymt svårt att bete sig som folk av någon konstig anledning.

Var aspigg i natt när jag kom hem så kunde inte sova fören kanske halv fem, dessutom så har det varit grmt varmt i mitt rum innat, imorse insåg jag att det var för att mamma stängt fönstren... why??

Min lilla lilla Ejjan kom tvåa i Manhunt International!! Så stolt över gossen! Han är ju fan oslagbar, och finns ingen som förtjänar hans titlar mer än han. Så grattis till dig....

Jag är helt död, så får se hur mycket vettigt som görs idag på jobbet... Sen ska jag hem och typ mer eller mindre dö. Ska nog gå och hälsa på Mr. M som sitter i grannhuset och har spaningsövning. Känns ju lagom skoj att sitta fast i en lägenhet så där... Man kanske ska ta med dig en bulle eller två.. :P

Ikväll får vi se vad som händer annars, ska nog bara slappa framföt tvn, njuta av att ta det lugnt. Min rygg är helt paj med så ska väl vila den. Höll på att dö av smärta igår när jag jobbade.

Har varit lite ont om bilder här, men min kamera har varit urladdat och mobilbilderna har jag helt enkelt inte haft tid att lägga in... fixart ikväll!

Malle - helvetet e över...

Sådär.. nu ligger bloggen på den nya plattformen...

Nu var men äntligen flyttad till den nya plattformen då, så förhoppningsvis så är allt krångel över. Har inte hört att det har krånglat fö de som redan bytt plattform så man får väl hoppas på det då.

Ska jobba ikväll med så ska snart laga lite mat och snajda till mig lite. Tyvärr så blir det lite dålig uppdatering idag med, men har ju så sjukt mycket att göra. Fick tydligen jobba större delen av dagen idag med. Trots att det var min lediga dag. Men men.... imorgon är alla studentskivor över, och jag kommer att vara tillbaka på heltid i bloggvärlden... :P

Malle - Premiärinlägget på nya plattformen...

Nu vankas de mat...

Pju vad man blir seg i detta väder... Men har hunnit med en massa saker idag. Tränna oxå, sweet.

Nu ska jag laga mat och göra mig iordning, sen ska jag knalla till jobbet så blir nog inte mer uppdatering idag... men återkommer imorgon...

Malle - hungrig som en gnuuu....

Sommar och sol...

Gud vilket väder det är, och att det håller i sig. Suveränt.

Skulle upp tidigt i morse med... hade ställt klockan på 8, ställde om den till 9 när den ringde och sen så måste jag ha stängt av den för att den ringde aldrig. Vaknade halv tolv... FUCK!
Gick och la mig sen med, Mr. R va här till 2, sen fastnade jag framför MTV Movie Awards...

Idag har det fipplats en hel del här hemma, varts på långpromenader osv... ska fortsätta fippla och sen ikväll är det jobb igen... Bara två skivor kvar sen... weee....


Malle - dagarna rullar på...

Min älskade cykel...

Min älskling, den svarta racern är snodd.... den blev snodd i Fredags när jag var i Sthlm. Suck, att folk inte kan låta andras saker vara!

Så imorgon ska jag spendera nån timem eller två till att söka igenom alla cykelställ i city, förhoppningsvis så hittar jag den. Annars smäller jag av, blir ett jäkla helvete för mig att ta mig till och från jobbet på nätterna. Jag äslkar ju min cykel, vill inte ha en ny, jag vil ha den. Trots att den sliter sönder alla kläder jag har på grund av två metallpiggar under sadeln... FAN!!!!

Polisanmäld är den, och den är ju inte svår att hitta med tanke på att den är märkt med mitt efternamn...

Malle - to be continued....

Dagen med det stora E:t...

image301


Då var det alltså fredag... dagen då syster tog sin tandläkarexamen. Efter 5 års hårt slit så är hon äntligen klar. Bra där Sis!!

Tilläggas kan; att hon än i dag inte har kuggat på en enda tenta, prov osv i hela sitt liv... Starkt jobbat!
Proud Sis!

Anyhooow....

Gick upp ganska tidigt, fixade mig lite snabbt och stressade iväg med Bossen till Sandra. Var sjuuukt varmt, men gosh vilken fin dag det var. Stressade vidare till butiken hämta lite grejer och fortsatte senare till tåget. Mamma, Pappa och Bror anslöt på tåget i Knivsta.
Byta till tunnelbanan i Sthlm för att ta oss till Philadelphiakyrkan vid St. Eriksplan. En ganska trist kyrka, men vi hade i vart fall de lätt bästa platserna. Typ en hel läktare för oss själva. (bilder kommer senare, ligger på mobilen)
Cermonin var väl kanske inte den roligaste jag vart med om. Men o andra sidan så är väl sådana tillställningar någonsin det. Men fanns en hel del roliga inslag. Fanns väl en lärare eller två som faktiskt kunde hålla ett roligt och intressant tal, en duktig kör, och en ännu bättre kör som gjorde ett riktigt roligt uppträdande om Oboy...

Alla som tog sin examen fick gå upp och ta emot ett kuvert, plåtas och så var det dags för nästa grupp.
Allt som allt tog det ungefär 2 timmar.

Vidare mot kungsträdgården, ta en liten matbit och sen röra oss mot båten. Jag, bror, och Mr. J gick från centralstationen, resten tog tunnelbanan. Vi menade på att det gick snabbare, de andra höll inte med. Trots att vi stannade på HM och köpte nya strumpbyxor till lilla Moi så kom vi säkert 5 min tidigare än dom.

Vid båten stod alla, eller de kom lite i klasar, men i princip. Det var släktingar, vänner och bekanta. Var väl kanske 30 personer. Vi hoppade på vår båt, Carl Gustav, och på båten stod personalen redo med skumpa och jordgubbar.
Resterande 4 timmar spenderades på denna båt när vi puttrade runt i Sthlm skärgård. Vi bjöds på god mat, ett cpfint väder, och grymt roligt sällskap av släktingar och kusiner man mer eller mindre aldrig träffar.

Fick tid att spendera till med min kusin Mr. J, något som typ aldrig hänt efter det att jag fyllt typ 7. Riktigt roligt att kunna ta igen lite, men eftersom vi träffar våra kusiner så sällan så vågar man typ inte prata med dom. Man är ju så dum, dom är ju bara 1,5 timme med tåg bort. Kanske börja pendla lite då och då.

Att få vara tillbaka i skärgården, vilken känsla!!
Jag känner mig så hemma, att få känna lukten, känna vågorna och höra alla båt och havsljud. MÄKTIGT!
Sthlms skärgård måste vara en av de vackraste platserna i Sverige. Lätt! Och gud vad man längtar tillbaka.
För er som inte vet det så är jag mer eller mindre uppvuxen ute på värmdö och diverse öar runt om.

Underbar dag, som avslutades med ett McDonaldsmål på tåget tillsammans med Miss. S och småkusinerna.

Malle - Mmmmm ... skärgården....

Jag är äntligen tillbaka...

Jag är äntligen tillbaka igen efter ett par susperstressiga dagar. Tror att sista dagen då jag bloggade var i tisdags...

Onsdag då... Jobbade hela dagen i butiken. Hade en hel del grejer att göra. Var även flummigare än flummigast. Gick på möte vid halv 6 för ett av MIST Uppsala AB´s nya projekt. Gick så sjukt bra. Kan berätta allt sen, men än så länge är det liiite hemligt. På tisdag kan jag nog berätta.
Fick åka hem och stressa som en tok, skulle städa, hinna sola osv innan fredagen då syster tog sin tandläkarexamen. Mitt i allt så ringer Miss. A från Mist i Sthlm och påminner mig om att jag skulle ju hämta håret hos henne. Så var bara att stressa ner till stationen möta upp henne och hämta håret. Hem träna, städa klart och fixa sig.

Torsdagen blev det till att jobba, hann jobba undan en hel del grejer i butiken, samt köpa present till syster. Hade en hel del kunder på eftermiddagen. Allt gick bra och det böev en riktigt bra dag. Är sådana dagar jag vill ha varje dag. Är tjejkvällar och sånt som är roligast att göra. Mer!!

Hem och försöka ta det lite lugnt. Skulle egentligen ha börjat i salongen halv 6 på fredagsmorgonen, men tjejen ringe på torsdagen och avbokade då hennes fotografering tidigarelagts ytterligare. Visst alltid tråkigt att tappa kunder, men eftersom jag slapp att gå upp vid typ 3-tiden samm dag som jag ska fira min systers examen så kändes det ju inte allt för illa.

Blev en lugn, men extrem sen torsdag...

Malle - Mycket på en gång...

RSS 2.0