Söndag och ledig...

Har hunnit med ganska mycket idag. Och mamma och pappa har dessutom varit här och hälsat på ett par timmar.... ska berätta allt om igår osv, men vet ni?
Jag ska faktiskt ta och ta vara på min LEDIGA dag och jag ska inte sitta här med bloggen.. utan det får bli imorgon! Ny vecka, nya tag!

Hörs imorgon!

Malle - hörs senare...

Skönhetstips # 12...

Även detta skönhetstips går i hudens tecken, men handlar även om makeup!

Skönhetstips # 12: Nivea Cleansing wipes.

Att rengöra huden är verkligen superviktigt. Jag kan inte understryka nig om hur viktigt det faktikst är att rengöra och återfukta sin hud varje dag, inte bara en gång utan helst 2-3 gånger per dag. Visste ni tillexempel att om man skulle strunta i att ta bort sitt smink och inte duscha, så skulle det ta huden 30 dagar (!!) att bryta ner och får bort allt.
Men visst är man ibland lat, och jag kan inte sticka under stolen med att jag själv slarvar även om jag försöker att inte göra det. Speciellt när jag har jobbat natt och bara vill komma i säng.
Men finns då ett väldigt lätt sätt att ta bort sitt smink utan att behöva hålla på med flera produkter, blöta ner sig osv.
Finns ett brett utbud av så kallade ansiktsservetter, men dessa har just jag fastnat för.
Nivea gentle cleansing wipes, för torr och känslig hy. Finns många upplagor av dessa produkter, för alla olika hudtyper.
Priset varierar men från ca 50 kr och uppåt, finns att köpa där makeupprodukter finns.
Bara att ta en servetta och stryka bort allt smink, funkar till och med på vattenfast mascara.



Malle - latmaskens bästa vän...

Skönhetstips # 11...

Tänkte att jag skulle bjuda på två stycken skönhetstips, så här kommer det första.

Skönhetstips # 11: Clearasil  Ultra - Fast acting spot treatment cream.

Tänkte ge ett litet hudinspirerat skönhetstips,

I princip alla får finnar nån gång, vissa har mycket andra har lite. Har man mycket finnar tror jag att man ska satsa på en annan metod än denna. Denna metod är en liten tub med en finnbehandlande kräm. Perfekt om man får lite finnar då och då.
Stryk på på problemområdet, morgon och kväll, och du ser resultat efter bara 3 dagar.
Formulan torkar ut finnen och gör att den går tillbaka, dessutom peelar dom problemområdet. Perfekt!

Har testat denna och jag ser resultat redan efter en dag. Suveränt!
Pris ca. 85 Kr, en aningens dyrt kan tyckas. Säljs på ica, h&m, åhlens osv.



Testa den, kan verkligen rekomendera den!

Malle - bort med finnarna... =P

Lördag...

Rolig rubrik va?

Jaja, jag kom inte på nått annat. Är hemma nu, har varit i butiken och jobbat med en brud och hennes tärna mellan 9 - 13. Gick riktigt bra. Snabbt och utan några problem. Sen så kom Miss. S och fixade det sista med tärnan. Hon var på Creative Zone och sminkade en annan brud och tärna först. Full rulle.

Tog lunch på China garden tillsammans med Miss. S, Miss. S och Mr. E efter. Gott gott...
Nä nu ska jag se till att röja upp lite här hemma, sen ska jag nog ta en powernap, duscha och göra mig lite vacker tills jobbet ikväll.

Hörs lite senare darlings!!

Malle - fullspäckat schema...

Bossens nya lekisar...

Ville även vara lite snäll mot den lilla jävla råttan Boss (han har av någon konstig jävla cpanledning kissat i sängen nyss så vi är grymt osams, så skulle inte ha gett honom leksakerna), så köpte två leksaker.

Han fick en liten fotboll och ett mjukisben...

  

  

Måste seriöst gå till en hundpsykolig med honom för han beter sig inte normalt. Började redan när han var valp. En hund ska ALDRIG kissa där den äter eller sover, eftersom det avslöjar deras mat och sovplatser för rovdjur, det sitter djupt inpräntat instingtivt. Men Bossen kissade alltid i sin säng, min säng eller vid eller i sin matskål innan han var rumsren. Han var dessutom sjuk svår att få rumsren, har är väl egenligen inte helt rumsren än. Uppfödaren sket i det då hon hade en till kull så han gick på tidning tills han var tolv veckor. På kennlar lär sig de flesta hundar att vara mer eller mindre helt rumsrena innan de lämnar kenneln vid 8 veckors ålder.
Tror även det faktum att han aldrig hade varit ute, aldrig haft koppel på sig osv vid tolv veckors ålder var orsaken till att han än idag tycker att det är ganska obehagligt att vara ute. Rädd för allt osv....

Men det som stör mig mest, alla hundar tar olika lång tid att få rumsrena, den är en stor del i att skaffa hund, och det är en del jag accepterar, är att han använder det som ett sätt att få uppmärksamhet.
Om han inte får den uppmärksamheten han vill kan han med flit gå och kissa i skinnsoffan, sängen, mattor osv bara för att få uppmärksamheten. Han kommer skälv och visar att han gjort nått dumt och skäm, men han tar skället för att han får lite uppmärksamhet.
Jävligt irriterande, och det är inte alls det att han behöver gå eller att han inte kan hålla sig för det kan han mycket väl.

Suck!

Malle - ibland har jag sån jävla lust att sölja fanstyget (ironisk)...

Lite fredagsshopping...

Fick ett ryck och började städa som bara den. Så den som försöker hindra mig att städa just nu slutar förmodligen i en sopsäck nere i soprummet.. =P

Men fick en liten idé om att gå och köpa lite nya blommor mitt i allt då mina var mer eller mindre döda. Sagt och gjort så gick jag en sväng till Ica.
Blev 3 nya blommor med svarta krukor till, sen köpte jag även nått finnmedel från clerasil då min hud inte bara börjat göra uppror på grund av all stress utan sagt upp sig helt. Sen köpte jag även rengöringservetter, ibland är jag så trött när jag kommer hem från nattjobbet så då kan det va skönt att ha sånna som man bara kan dra i ansiktet.

Titta här vad fint det blev nu i fönstret, när de bruna växterna som mest bestod av  stjälkar försvann

        


Och här är skönhetsprodukterna...

  


Sådär.. lite påfyllning hemma... Ska strax laga lite "middag" sen ska jag gå och lägga mig. Ska upp tidigt imorgon och jobba med ett bröllop.

Malle - nu är det grönt igen...

I´m hooome...

Ush, jag är så trött. Fick ett brev på posten med som inte var allt för roligt. Tror att mina kläder kommer dröja ett tag och inte komma nästa vecka som jag trodde. Men men får se... Jag som längtade så.

Ikväll blir det en lugn hemmakväll. Ska städa och så, passa på ikväll. Imorgon blir det nämligen jobb, bröllop, sen blir det en massa andra saker och så jobbar jag natt sen på BJ. Och på söndag så planerar jag att bara ligga och dega hela dagen. Så varför inte städa idag, blir perfekt!

Tänkte att jag skulle börja så att jag kan slappna av och njuta av kvällen sen också, så mer uppdatering kommer senare!

Malle - cleaning... 

Shine on...

Ush va jag kom upp sent idag, även om jag inte gick upp nu utan för en halvtimme sen.
Ska käka lite frulle och fixa iordning mig, sen blir det ner på stan för att hämta upp ett paket, gå till banken och telenor. Ska nog köpa på mig en liten lunch med, en cupidosallad maybe.

Jobbar mellan 14.30 - 19.00 idag. Har inte bestämt mig om jag ska ta med mig datorn än eller inte. Vet inte om jag pallar att släpa på den fram och tillbaka... hm...

Såg att min mobilbloggning från igår eftermiddag kom upp nu under natten. Bra det då i alla fall.
Vet att jag sa att ni skulle få ett skönhetsips igår, men jag orkade inte, så det kommer antingen i eftermiddag eller ikväll...
Malle - frukosttime...

Hej hej, nu rullar snart tåget

MMS

Hej hej, nu rullar snart tåget in på stationen i Sthlm. Ska snabbt gå och hämta varorna och hem åka hem igen. Sen ska jag hem! Bossen hemma, sen blir det väl middag med syskonen. Hörs lite senare! Puss från en mycket trött malin


IQ-test...

HIttade ett roligt IQ-test hos Lily... Klicka er in på hennes blogg. Har inte kvar adressen till testet nu och jag är på tok för lat för att fixa det nu.. =P

Fick i vart fall 113 poäng, vilker är över medel och jag räknas som smartare än 80 % av sveriges befolkning... Nice!
Jag är inte så dum i alla fall då..  =P

Nä nu ska jag slagga... pusspuss!

Malle - ger sig för idag....

El stockholmo...

Idag var jag ju en sväng till sthlm på eftermiddagen för att hämta upp ett paket med lite varor. Resan dit gick skitbra, förutom att jag hade svårt att hålla mig vaken.
Promenerade bort till butiken vid stureplan. Snackade lite med Miss. J, sen blev det en massa produktutvecklingssnack mm med Miss. C på kontoret.
Plockade upp mitt lilla paket och började gå tillbaka till stationen.

När jag kommer till kungsgatan, precis vid bron så står det en cykeltaxi mitt i kön, som för övrigt är typ stillastående. Och vad ser man, jo ett par har sex helt öppet??
Höll på att dö av skratt. Hon satt där och hoppa som en tok och han satt helnöjd med byxorna vid fotknölarna. Stackars killen som körde, han va kanske bara 17 bast. Ojojoj.. de va en rolig syn de... Alla garva, tog kort osv.. jag gick bara på, med sikte på centralstaionen.



Väl på stationen så ser jag att mitt tåg är inställt, och inte bara den avgången utan de efter med. Fick leta runt efter ett tåg som stannade i uppsala, men som inte var ett intercitytåg. Till slut så ropa dom ut ett tåg till Gävle - Ljusdal, som man kunde åka med. Så var 3 pendeltåg, i högtrafikstid, som skulle in på det tåget, som endast hade 4 vagnar. Behöver jag berätta att det var trångt, och VARMT!

Men hem kom jag i vart fall... efter om och men!

Malle - trött på tåg...

Ok, jag kan inte hålla mig...

Ok, blir en del uppdatering idag i alla fall. Jag är ändå så jäkla övertrött så varför inte.

Igår då, då hade jag och Miss. S lite kräftskiva bara hon och jag för att fira en del grejer som håller på att drivas igenom, mer om det senare. Dessutom är det typ inga utav våra kompisar som tycker om kräftor.

Men men, så efter jobbet så kom Miss. S och mötte upp mig så drog vi hem hit till mig och bara gottade oss med kräftor, baguetter, vin, cider och annat gott. Till efterrätt så hade vi ju dumlekakorna.


Sen så tog jag en dusch och snajdade om lite snabbt, tog bussen ner och drog sedan till Birger Jarl. Var ju deras avslutning för sommaronsdagar. Blev grymt mycket folk och vi träffade på massa roligt folk, och alla kom med kommentaren "ÄR DUUUU LEDIG IDAG??".

Blev en massa snack, catching up, fylla, dans och flum.

Sen blev det dags för hemgång, men då drog jag, Miss. S, Mr. P och Mr. A till MAX och käkade, sen blev det promenad hem.

KOm hem vid 04.20, och Bossen lät mig inte sova förens vid 05.40. Yeeaaaah, jag var D Ö D när klockan ringde kl 9. Värkte i hela kroppen. Men det funkade ju det med... men nu är jag bra mör kan jag lova.




En liten lagom mongolid bild på mig och Miss. S x 2.
Min kamera ville ju som vanligt inte va med... suck!

Ja jävlar... fy satan va jag garva igår. Va längesen jag garva så mycket. Jag skratta så mycket så att jag grät inne på MAX.

På det hela en mycket lyckad utgång, skoj att för en gångs skull få vara "civil" när man är på krogen!

Malle - sviiirar...

Hejje!

Hejje.... nu har jag äntligen fått en liten lugnare stund så att jag kan lägga lite tid på att uppdetara här. Gud vilken lång dag, och jag tänker faktiskt strax gå och sova. Är helt slut... Så berättar allt om igår och idag imorgon.

Har mobilbloggat under dagen men ser att de inte kommit upp skumt... men kanske kommer sen.
Jaja vi hörs imorgon sötnosar!

Malle - längtar efter sängen, bara 3 timmars sömn igår natt...

Morrn...

Hello mina darlings... Har precis vaknat. Blev en sjukt rolig kväll igår.. ska berätta mer sen, men ska göra alla måsten först så blir nog ingen uppdatering förens i eftermiddag/kväll. Ska till jobbet strax, till mäklaren, till sthlm, på middag me brorsan och syrran så det finns att göra. Kommer inte att ha datorn med mig, men om man får tid och lust så kanske jag mobilbloggar.

Men självklart ska jag berätta om gårdagen, och så ska ni få ett nytt skönhetstips!

Malle - frukost...

Sminkning...

Sådär... då har man sminkat klart till dagens plåtning... Blev riktigt bra, så bilderna kommer ju som vanligt upp så fort jag fått dom.
Dagens smink va vääldigt highfashion inspirerat. Stora, mörka överdrivna ögonbrynoch kolsvarta glossiga läppar. Håret var upptuperat med volum, men med en stram mittbena längst upp på huvdet. Äsh svårt att förklara, ni får se sen helt enkelt!

Syster min har varit på besök med och uppdaterat sin sminkväska lite. Hon bor i Knivsta nu fram till lördag eftersom mamma och pappa drar till Paris ikväll.

Ska spendera de sista två timmarna här på jobbet med att tvätta penslar och annat sånt trist.
Skriver lite senare, ska även försöka fota en del ikväll... Hoppas bara att min kamera vill vara med!

Just det, kom ihåg att ni kan följa min blogg genom bloggkoll, länk finns under profilbilden!

Malle - tvättar av sig allt sminkkladd...

Off to work...

Sådär.. då ska jag strax ta och traska till jobbet.. Kommer inte ha med mig datorn så blir ingen mer uppdatering förens ikväll om jag inte tar och mobilbloggar lite senare. Well, vi får se... Annars kanske det blir en snabb uppdatering sen under kräftkvällen....



Har försökt lägga upp ett inlägg om kläderna jag beställt å nätet inatt. Men det går inte att lägga in bilderna... så jag jobbar på att fixa det!

Malle - hörs senare...

God morgon...

God morgon, eller har varit uppe ett tag, men har inte satt mig här förens nu... Blev inge sthlm, ska dit imorgon itsället då de inte va säkra på att de skulle hinna plocka ihop allt till idag, och jag sitter inte och åker i onödan.
Så imorgon eftermiddag drar jag en sväng till sthlm.

Nu blir de lite frulle och sen så ska jag betala de sista räkningarna... Suck! Kan ingen inför räkningsfira månder, år, livstider??

I eftermiddag ska jag ha ytterligere en portfolioplåtning, denna gång en fashionplåtning med mycket svar.. me like!

Malle - hörs senare!


Dusch sen sova...

Sådär.. nu väntar en lång varm dusch, sen blir det en snabb runda med Bossen, och sen sängen. Ska upp ganska tidigt imorgon. Jag kommer iofs inte somna än på länge. Men men, lika bra att ligga i sängen.

Ville bara önska er alla god natt, så hörs vi imorgon!

Malle - dags att sova...

Dumle och Noblessa - kakor...

Har bakat lite hör på kvällen. Något som min farmor alltid brukar göra. Ska ha det som en liten efterrätt imorgon på våran kräftkväll.
Nämligen noblessa och dumlekakor...

Till 20 st kakor:

200 g smör
1 dl socker
3 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
10 dumlekolor
20 noblessaskivor

Blanda smör, socker, mjöl och bakpulver till en deg. Låt stå kallt ett tag. Rulla till små bollar och lägg i metallformar. Tryck i en halv dumlekola i varje. Grädda i ugnen i 200 grader, 10-15 min.
Tag ut och lägg på en noblessaskiva på varje kaka. Låt svalna, och de är klara!



Snabbt och enkelt!
Hoppas att det smakar!

Malle - leker husmor...

What tha fuck...?

Ok, jag fattar hela facebookgrejen. Jag är själv fast. Var faktikst fast i över ett år innan det ens blev känt i sverige på grund av Americanska vänner så det är inget jag är emot.
Men måste man adda en massa folk man inte känner??
Är massor av latinamerikanska killar som försöker adda mig för att vi har samma efternamn.
Whats up with that? Vi känner inte varandra, har aldrig setts och kommer inte göra det heller...

Men nu till grejen detta tog ju fan priset... Nån jävla tjomme vägrar ge sig, så nu har han hittt på värsta historien för att försöka övertala mig att vi har setts. Har varit på rhodos, men för 3 jävla år sedan. Och var nykter i princip hela tiden... ????
Jävla redards!

Fuck nu går det inte att lägga upp det jag printscreanat, men kopierar in texten;

"hi malin,:)we had meet in rhodoes.You had drunked so much I think.When I saw your eyes I had shocked.Because you were looking so nice.and I told you you are so beautifull.But you said that no.Than you kissed me.I asked you when will you turn back you said tomorrow morning than you gave me your facebook adress.It was like a dream.You saw you just a few minutes but it was unbleavible."

"ok, i think you got the wrong person.. I havent been to rhodos =)"

"I dont think so:) I m sure you were in rhodos. you dont accept anything already as you werent accept you are so beautifull in rhodos."

Helloooo... är han knäpp i huvet eller? Sånt gör mig så arg, visst jag har varit i rhodos, men han menar ju på att jag varit där nyligen. Och jag VET att jag inte träffade honom för tre år sen heller...

Suck, vad är det för fel på folk?

Malle - irriterad...

Skönhetstips # 10...

Såhärpå kvällskvisten så tänkte jag serva er med ännu ett skönhetstips...

Skönhetstips #10; Ansiktsmasker

Många har säkert hört talas om ansiktsmasker, och jag skulle tippa på att även de flesta har provat en ansiktsmask.
En ansiktsmask bör man göra minst en gång i veckan, gärna två gånger. Och det bästa resultatet får man genom att börja med ångrengörning och peeling (se tidigare skönhetstips).
Finns en rad olika sorters ansiktsmasker och man ska leta efter någon som passar ens egna hudtyp och som ger den effekten man vill ha.
Vill man bli av med orenheter, få mer lyster, strama upp eller vilken effekt man nu än vill ha. Masker kommer i många olika former och sorter. Finns de som torkar, de som man drar av, de som är som ett papper, varma, kalla osv.
Så ge dig ut i djungeln och testa dig fram till dina favoriter. Jag lovar att det finns någon som kan hjälpa dig med det just du vill uppnå, eller få hjälp med.
Priset ligger från ca 20 Kr - ett par hundralappar.
Säljs på allt från apoteket, H&M, åhlens till nätet och hudsalonger.

Vill man använda sig av naturens ingredienser, som man ofta har hemma i sitt egan kök så går det bra.
Använd frukt och grönt.

Avokado är till exempel bra för att återfukta, honung och ägg är bra för lystern osv.
Finns böcker på nätet att beställa hem om spaprodukter man kan tillverka själv hemma. Annars går det att hitta många recept på nätet.

Men kom ihåg, för att masken ska verka ordentligt så kräver det att kroppen är lugn och rofull medans man har den. Så lägg dig till baka och tillåt dig att njuta i 10-15 min. Sätt på lugn skön musik och varför inte tända några ljus.



Malle - gå och lägg en mask, och njut...

Whalla whalla...

Hemma och med kräftor och cider i kylen. Mumma, kan det inte bli onsdag eftermiddag nu för. Jag vill ha!

Anyhow.. kommer att åka fram och tillbaka till sthlm imorgon förmiddag för att hämta lite varor vi beställt. Sweet.
Behöver en del grejer till helgen så blir perfekt att jag åker och hämtar dom imorgon. Sen blir det ju självklart kräftor och utgång på kvällen med Miss. S.

Ska börja tvätta lite nu.. Sen blir det till att fixa med lite smågrejer, göra en paj till imorgon, träna och sånt shit...
Kommer även ett till skönhetstips ikväll.



Hörs lite senare!

Malle - back to ANTM on tv...

Working 10 - 14...

Well, det låter ju inte alls lika bra som working nine to five.. Men men. Det funkar =)

Har fått i mig lite mat, var så sjukt hungrig så var tvungen att gå och köpa mat. Passade även på att gå förbi banken eftersom det blivit nått strul. Kunde fixa ett av de två problemen... SKa dit imorgon med, måste ha med mig lite papper och inloggningsdosan. Blir ett jäkla springande där..  =P
Men men skönt att det är fixat....

Om en timme så slutar jag och då ska jag traska hem med tvätten, och ta ut bossen på en liten runda. Sen ska det handlas till kräftkvällen imorgon. Mumma!

Hmm.. måste ringa huvudkontoret och kolla om jag kan hämta beställningen imorgon, dom är ju inte världsbäst på att svara på mail.....

Malle - back to work for another hour...

Tisdag...

Sitter på jobbet, så hann inte skriva nått innan jag drog i morse. Jag sov lite längre istället...

Har varit ganska duktig idag. Har inventerat klart, gjort en liten beställning, städat lite och så. Sen så fort jag slutar väntar en del ärenden på stan. Ska bland annat till banken.
Tror att jag hittat en cykel med. Nice nice...

Ska jobba vidare lite nu så hörs vi senare!

Malle - working...

Natti Natti...

Tänkte gå och lägga mig strax. Har varit ute på en lång runda med Bossen. Eller rundan var inte så lång, men eftersom han måste lukta på vartenda grässtrå så tog det lång tid... =P

Imorgon blir det jobb mellan 10 - 14.30, och sen ska jag till banken en snabbis.
Men får se om det blir en uppdatering på morgonen annars kommer det när jag kommer hem.
Senare på eftermiddagen så ska jag gå till systemet och handla lite gott, samt ica och handla lite gott. Ska ha kräftkväll med utgång på onsdag med Miss. S. Skoj skoj!!
Men vad ska jag ha på mig??

Aja, sova var det. Natti Natti änglar... hörs imorgon!

Just det... glöm inte att ni kan lägga till mig hos bloggkoll... =)

Malle - sussar inom en SNAR framtid...


Skönhetstips # 9...

Tänkte vara så generös att jags länger in ytterligare ett skönhetstips.
Ska ju nämligen strax göra en ångrengörning på mig själv, så...

Skönhetstips # 9; Ångrengöring

Att hjälpa huden lite på traven genom att lägga ansiktsmasker, peela, smörja in osv är jätteviktigt. Idag får huden stå ut med ganska mycket föroreningar, stress, sömnbrist, sol osv.
Detta klarar huden oftast av ganska bra. Men varför inte hjälpa sin hud att reparera sig så bra som möjligt.

Ett sätt är att göra en ångrengöring. Detta kan man göra ca 1 gång i veckan.
Ta en kastrull, häll i vatten, ta ca en liter. Låt koka upp. När vattnet kokar, häll över i en ny skål och vänta ett par minuter, eller om du har kvar det i kastrullen vänta 15 min.
Ta en handduk och vila huvudet över kastrullen, bunken med handduken över dig. Håll ett avstånd på ca 15 cm från vattnet till ansiktet. Se till att handduken hänger så att så lite luft utifrån kommer in.
Sitt så i ca 10-15 minuter och avsluta sedan med en mask och sen massor av fukt.

Varför är då detta bra?
Jo, när huden svettas så svettas man även ut orenheter, plus att värmen gör att porerna öppnas så mer smuts kan komma ut. Det är därför man alltid ska försöka träna utan smink. Blir som en liten behandling för huden samtidigt som man tränar.
Förutom för huden så är behandlingen bra för luftvägarna och slemhinnorna.
För att förstärka effekten kan man ha i ett par droppar eteriksa oljor, välj sjäkv efter önskad effekt, eller så kan man lägga i en påse med kammomillte.



Bild: ostersund.cc

Malle - dags för hemmaspa...

Har fått mig lite mat i magen...

Yes, har kommit hem från jobbet, gått ut och traskat med Bossen, och lagat jättegod mat.
BlevFalukorv i ung, och med lite salsa så att det blev lite starkare. Till det hade jag fiberpotatismos och tomater som jag hackat och lät ligga med i ugnen med salt, olja och oregano. Sjukt gott om jag får säga det skälv.

Har hunnit betala en del räkningar till. Så nu har man blivit av med en del av det. Sjukt nice. Alla till företaget är betalda utom hyran. Och privat så har jag betalat hälften. Resten tar jag senare i veckan.

Ikväll ska jag jobba med lite mail och sånt tråkigt. Sen ska jag fixa en massa skönhetssaker.
Klippa och måla naglar på händer och fötter, plocka och klippa ögonbrynen. Göra en ångbehandling för ansiktet, lägga mask och peela. Sen ska jag ta en lååång varm dusch och skrubba och ansa.. =P
Men först, träna!!

Är ju inget bra på dumburken ikväll heller så då kan man passa på att göra alla andra saker en kväll som denna.

Malle - återkommer lite senare...

Skönhetstips # 8...

Jag har ju lovat att slänga iväg några skönhetstips nu... har ju vart lite dålig med att lägga upp dom då jag hade så sjukt mycket att göra förra veckan... Så här kommer ett till som kompensation...

Skönhetstips # 8; Fotograf - Nigel Barker

Tänkte att jag återigen skulle tipsa om en fotograf, även denna en som förmodligen de flesta har hört talas om på grund av hans många timmar i tvrutan i Americas Next Top Model.
Nigel kommer ursprungligen från London där han föddes 1972. Han är halvindisk då hans mamma är från Indien.
Hans karriär började egentligen som modell då han vann en rad modelltävling och började jobba i London, Milano och Paris. Genom modellyrket växte även hans intresse för mode och med det även intresset för foto.
1996 öppnade han sin egna studio, StudioNB i New York.
Sen dess har han ansetts som en av de stora fotograferna världen över och hans klienter är många och välkända.

Mest uppmärksammad har han blivit sen han började medverka i ANTM som domare.

En riktigt duktig fotograf, gillar hans bilder. Det är enkla men sjukt snygga. Dessutom är ju karln i sig inte heller så dum, synd att han hr fru och barn.. =P



Här är några coola bilder han tagit på skyltdockor..



Googla honom och kolla in fler spännande bilder...

Malle - kompenserar....

Skönhetstips # 7...

Nu kör vi ett till Skönhetstips då..

Skönhetstips # 7; Browmousse

Det finns en produkt som jag skulle vilja slå ett litet slag för.. Vet inte om fler märken har den då jag själv inte använder den, men den finns i vart fall i Mist Stockholms sortiment. Jag tycker dock att det borde finnas hos fler, men har inte hört nått om det... Men men, hur som helst. Denna lilla produkt heter "Browmousse".

Vad är då detta för en liten finurlig produkt?
Jo det är som en mascara kan man väl säga. Den är i en "mascara" - förpackning och man målar på den med en mascaraborst. Den har ingen färg, alltså genomskinlig.
Det finns ju många genomskinliga mascaror, visst gör det det. Men denna produkt har flertalet olika funktioner. Varav en är enligt mig genialisk!

För det första så kan man använda den för att få ögonbryn att hålla sig på plats. Man använder bara borsten och strycker på den. Det blir ungefär som att använda spray på ögonbrynen.
Sen kan man även använda den över sin vanliga mascara för att göra det vattenfast (om detta funkar med alla eller endast med denna vet jag ej).
Men den absolut bästa funktionen är att den kan få "problembryn" att reparera sig.
Om man plockar ögonbrynen fel (mer om detta i ett annat inlägg) så kan stråna börja växa fel, vill man då få stråna att växa rätt igen så kan man använda denna produkt 1 gång om dagen i 3 månader så är problemet löst!
Skulle det även vara så att man plockat för mycket och håret inte rikigt vill växa ut igen, så gynnar browmoussen produktionen av nya hår, vilket i många fall har gjort att håret börjat växa igen. Samma sak där, en lätt behandling 1 gång om dagen i 3 månader.



Bild: Kicks.se

Har man problem med sina ögonbryn så kan jag verkligen rekomendera denna produkt. Kostar 140 Kr hos Mist, kan tänka mig att det ligger i den prisnivån även hos andra.
Har själv varit med och behandlat kunder med problem, och det har verkligen hjälp!

Malle - behöver själv klippa sina bryn... hm...

Lite nya bilder...

Igår kväll så fick jag lite bilder från plåtningen i onsdags... Det är dock oredigerade bilder. Ska välja ut några som jag ska få lite redigerade.

Jag ger er den leopardinspirerade makeupplåtningen.



     


Modell: Miss. A
Fotograf: Mr. A Engström
Makeup & Hår: Moi

Malle - keeps on giving...

At work...

Jobb, jobb. Har varit en bra dag på jobbet idag, än så länge i vart fall.
Miss. L och Mr. L har varit förbi. Trevligt!
Har dessutom hunnit gå på stan och köpa nya hörlurar till ipoden, en ny ring och två armband. Eller armband och armband, sånna här lädersnören. Hittade dom när jag skulle köpa ringen och hade alltid sånna förut så dom fick slinka med..

Har gjort lite nytta på jobbet med, sålt en del, skrivit upp saker som jag skjutit upp, inventerat lite osv...
Skrivit en beställningslista med. Ska nog ta min lilla bak och åka till sthlm på onsdag förmiddag och hämta grejorna. Måste ha en del av dom i helgen och på torsdag. Mm, så får se bli...

Nu ska jag fortsätta med mittt otroligt spännande papperarbete... =P



Malle - back to work...

God morgon...

Uppe och rör på mig... Hade egentligen ställt klockan till hlav 9, vaknade upp och var jättepigg. Tänkte att jag skulel ligga kvar och dra mig, mysa med Bossen, övertygad om att jag inte skulle somna om.
Men det gjorde jag ju... vaknade för en halvtimme sen.
Är ju iofs inte överdrivet sen så gör inte mycket. Det var skönt att sova ut.
Ska slänga i mig lite frukost nu, sen blir det till att fixa sig och sen ska de fixas med lite räkningar osv innan jag drar till jobbet.

Idag tar jag med mig datorn till jobbet så idag kan jag blogga massor. Kommer även 2 skönhetstips under eftermiddagen, kanske att det blir ett tredje ikväll.
Aaw, Bossen ligger och solar på balkongen... sött!

Nä, frukost och så hörs vi lite senare!




Malle - eating...

Fy på mig...

Jag har varit en mycket dålig bloggare sista dagarna... men har ju haft så sjukt mycket att göra.
Som kompensation så kommer det hela två skönhetstips imorgon. Tänkte att jag skulle köra en till frågestund senare i veckan. Men mer om det senare.

Idag då, mamma var här. Så vi var ute och lekte med Bossen och så kollade vi en del på Project Runway. Blev en snabb sväng förbi IKEA för att köpa en ny hallmatta och lampor, och sen blev det storhandling på ICA. Så nu har man massa god mat hemma.
Gjorde en god ceasarsallad när jag kom hem. Mumma.

Tänkte fortsätta vara en dålig bloggare tills imorgon. Det är ju trots allt min lediga dag. Så jag får vara lat... =P
Nu, en kopp med varm choklad och några goda mackor. Och sen blir det snart sängen. Är riktigt trött.

Malle - hörs mer imorgon...

Up and running...

Oj vad jag är uppe tidigt för att ha jobbat till halv fyra inatt. För nu är det ju inte så att jag nyss gått upp nej nej, jag har varit uppe och hunnit prata i telen med mamma, gått med sopor, dammsugatm våttorkat och städat ur de sista krukorna på balkongen.

Mamma är på väg hit. Hon ville träffa Bossen, och så ska vi storhandla lite mat till mig, sen får vi se vad vi hittar på mer..
Ska bli så skönt att få hem lite mat, har verkligen INGENTING hemma. Och frukost har jag inte kunnat äta på typ en vecka, en middag däremot har jag nog så jag kan skrapa ihop nått av.

Skönt med en ledig dag, gäller att passa på när dom tilldelas en, är ju inte allt för ofta.
Nä ska gå och möta mamma strax, hörs lite senare!



Malle - maaaaat...

Oh herrejävlar...

Ok, NU kom jag hem. Trodde jag skulle vara klar till 5, men nä. Blev klar för ca 30 min sen. Blev en lååång dag!
Men det gick sjukt bra på möhippan. De tyckte att de var jätteroligt och jag sålde sjukt mycket produkter. Skoj skoj..
Trodde ju att jag skulle vara ledig ikväll, men nää, det fick jag ju inte vara. Så måste jobba, börjar 11 så har typ lite småbråttom att hinna laga mat, rasta bossen ordentligt, byta om och fixa mig. Pjuu, jag behöver verkligen vara ledig!

Fikade med Mr. T innan jag började jobba med.. sjukt trevligt. Är iofs alltid trevligt med Mr. T.

Nä ush, får bli mer uppdatering senare.. Måste börja med mat osv... Suck, att man aldrig slipper stressen!!
JAG VILL HA SEMESTER!

Malle - suck....

Rise and shine...

I´m up and going!
Har legat och myst med min lilla råtta ett tag nu.. Försökte nå Mr. E också, han hade skrivit till mig på MSN inatt, ordet "Misär". Tänkte att det kanske är bäst att ringa gossen och fråga hur det står till.. =P

Ska käka lite frulle, göra mig iordning och sedan dra ner på stan. Får se om det blir en fika med Mr. T innan jobbet eller om vi tar det imorgon. Time will tell..
Sen var det ju som sagt en möhippa. Ska bloi skojsigt.

Antar att det inte blir mer uppdatering förens lite senare idag.. Men det kommer!

Malle - back in the game...

Natti Natti.. igen...

Har jag gått och lagt mig??
NEJ!

Asså det är nått fel med mig. Klockan tio över ett ställer jag mig och börjar fippla med papper. Sortera, sätta in i pärmar osv.. Friskt? Nej...
Har gått ut med Bossen för sista gången, så ska strax hoppa i säng. Blev sent idag fast jag bestämde mig för att komma i säng i tid. Har ju mycket att göra imorgon, och vill vara pigg och fräsch.
Miss. S och Miss. L ville ha med mig till etage på en drink. Men dels så kände jag att det var skönt att vara hemma, och sen så får Bossen vara själv en del nu, och tycker inte det är rättvist att han får vara själv så mycket, även om det bara handlar om ett par timmar ett par dagar i veckan. Han är ju min bäbis... Han har legat och sovit innanför min tröja större delen av kvällen, min lilla skrotis!



Oj vilken kostig vinkel de blev på bilden.. Men är i vart fall mitt lilla knyte när han sover, som vanligt med tungan ute.. Han ser ju bara för dum ut.. =P

Natti Natti igen mina älsklingar!

Malle - off to bed...

Natti Natti...

Kära vänner, nu är det strax dags för mig att nanna. Ska bara gå ut med doggen samt göra mig en eller två goda toast. Är jättehungrig.

Imorgon så blir det först fika med min Mr. T, sen blir det jobb. Ska ha en möhippa för 10 personer i butiken imorgon. Ska blir skoj, alltid så rolig stämning. Tyvärr är jag själv men det går ju bra det med. Tar bara lite längre tid.. =)
Sen på kvällen så hoppas jag att jag är ledig. Ser så ut nu i vart fall. Och då ska jag  på en liten fest, och fira av Miss. K som flyttar till London till sin Miss. M. Ska bli kul, alla är där, mina grabbarna grus med. Skoj skoj. Men nöjer mig nog med att gå på förfesten. Dels är jag pank precis innan löning och sen så måste jag ju hem till doggen.



Hörs imorgon mina raringar!

Bjuder er på en nattbild över Uppsala slott...

Malle - nattar sig inom kort...

Faller för grupptrycket...

Alla skriver ju vad de tycker om de stora bloggarna så då tänkte jag att även jag ska göra det.

Kenza:
Jag diggar henne. Så otroligt vacker tjej, gosh, om man ändå hade hennes utseende. Visst hon är ung och det kan ibland genomsyras i hennes blogg så som alla cigaretter på bilder osv. Men hon är som sagt ung, det är så hon ska bete sig. Tycker dock att hennes blogg har blivit lite tråkig på sistonde. Mycket tugg om TH och Teo, samt inte så bra uppdatering, men hey, tjejen har ett liv, cut her some slack!

Kissie:
Jag diggar fan denna brud. Visst hon är inte alltid så smart i det sättet hon gör saker, men hon är ung och fjortis. Och hon står för det!
Hon hade sitt sätt att få folk till bloggen, andra har ett annat sätt. Men det funkade ju, och nu kan jag tycka att hon borde ge sig och bli lite ödmjuk. '
Folk tycker ju att hon är blondinbellas lilla copycat, men enligt mig så har hon lyckats bättre än blondinbella utan att behöva anstränga sig särskillt mycket. Blondinbella ville ha eget tvprogram, kissie fick ett eget tvprogram osv...

Stina - lee:
Även här en otroligt vacker äkta tjej. Varje gång man ser en bild eller ser på en videoupdate så vill man bara ge henne en kram. Visst skriver hon om vardagliga saker som kanske inte alltid har en AHA-upplevelsefaktor, but i like it!
Jag tycker att hennes "trista mellanmjölksliv" är skoj att läsa om.

Englas Showroom:
Har varit inne två gånger, har aldrig blivit mer och kommer nog tyvärr inte att bli mer. Vet inte varför men fastnar inte riktigt för den. MEn smaken är ju som baken, delad!

Blondinbella:
Ja du... denna brud tycker jag inte alls förtjänar all den uppmärksamhet hon får. Enligt mig skriver hon inte intressant, hon skryter bara om sig själv och uppmanar ALLA att hela tiden kolla på henne, och om man missade det, kolla här istället osv.
Att hon räknas som proffsblogg förstår jag inte heller. Men visst det är Go i tjejen och hon arbetar ju hårt.
Jag kan tycka att denna brud behöver komma ner på jorden lite. Hon lever i en fantasivärld, och färväntar sig att världen ska rätta sig efter henne. Dessutom klankar hon mer än ofta ner på så kallade medelsvensons. Det vill säga typ 99 % av hennes egna läsare, som ser till att hon har det så gått ställt som hon faktikst har...

Jaha, det var mina åsikter. Tycker att det finns fler bloggar som borde få synas mer och några borde få mindre uppmärksamhet.

Malle - åsikter...

Bloggkoll...

Sådär.. har lagt till min blogg på bloggkoll nu.. så nu kan ni prenumerera på min lilla blogg. Vet att det är en skala läsare som verkar klicka in sig här varje dag så då kan det ju vara bra för er att veta när jag uppdaterar osv...

Följ min blogg med bloggkoll


Så klicka in er på länken och lägg till mig vettja.. men det är ju inget tvång. Kommer inte jaga er med blåslampa om ni inte gör det.. =P
Bara nästan..

Malle - underlättar lite...

Skönhetstips # 6...

Här kommer dagens skönhetstips,

Skönhetstips # 6 - Inre Skönhet;

Att äkta skönhet kommer innefrån tycker många är lite utav en klyscha, även om äkta skönhet verkligen kommer innifrån.
Det jag menar med inre skönhet nu är att ju bättre man mår i kroppen, destå vackrare blir hy, hår och naglar. Även ögon och tänder kan se mycket fräschare ut om man mår bra inuti.
En lycklig och välmående kropp ser just lycklig och välmående ut.

För att spalta några saker som hjälper skönheten en bit på vägen och som är vitkigt för både skönheten och välmåendet.

* Sömn. Huden reparerar sig mellan ca 23 - 01 varje natt.
* Vatten, massor av vatten.
* Vitaminer och mineraler.
* En balancerad kost med mycket frukt och grönt.
* Fukt och solskydd.

Det är egentligen de enkla grejerna som gör att man ser snygg och fräsh ut. Att alltid ha rent och fräscht hår och snygga naglar lyfter hela ens utseende, utan att för den delen kräva allt för mycket tid eller pengar.

Så se till att unna kroppen dessa viktiga grejer så ska ni se att hyd, nalgar och hår blir snyggare och fräschare!

Malle - ger ett liiitet men enkelt skönhetstips...


Pju...

Vad har jag haft för mig sen sist då?
Jo, jag har jobbat, snackat en massa skit med Miss. T och sen så blev det hemgång. Fikan med Mr. T blev flyttad till imorgon då han var tvungen att rycka in och jobba. Men passade ändå ganska bra, jag hann ju städa lite. Har främst städat ur garderob och gjort klart inför vintern på balkongen.
Med andra ord, slängt kläder, kastat gamla blommor och skurat blommlådor.



Har lite disk, dammsugning kvar. Sen är jag klar med städningen. För denna vecka i vart fall. Ska gå igenom lite papper, kolla igenom alla räkningar eftersom det börjar närma sig sen sista, och annat allmänt tråkigt.

Idag blir det ganska lugnt hemma. Är så skönt att få vara hemma en helgkväll ibland. Helt själv. Man uppskattar det när man jobbar på korgen ca 45 veckor/år. Lugn och ro!

Nä ska fortsätta lite här, men skälvklart kommer skönhetstipset upp lite senare ikväll!

Malle - back to the dishes...

En liten dagens...

Nu så har man fått på sig lite kläder med. Fick till de till slut.. ush har inga kläder jag tyckr om... =P

MEn så här ser jag ut idag i vart fall!

      


Skjorta: H&M
Linne: Gina Tricot
Kjol: Gina Tricot
Leggings: H&M
Skor: Bronx


Sådär.. ska till jobbet nu jag. Kommer inte att ha med datorn, men kanske mobilboggar nått om jag hinner. Annars ses vi i eftermiddag efter att jag vart och fikat med Mr. T!

Malle - på språng igen...

Sådär...

Jag är uppe, tog faktiskt en liten sovmorgon. Fy på mig, men jag orkar helt enkelt inte att gå upp, min kropp säger nej. Men nu är jag uppe, har duschat. Ska äta frulle klä på mig och slänga på mig lite smink... Kommer strax en dagens, hoppas bara att kameran är med mig.. :P

Malle - stämplar in...

Hell is just a Sauna...

My god va jag har mått konstigt idag. Skitont i magen hela dagen, och det går ju aldrig över.
Men men, har fått i mig riktigt GOD mat, var med familjen på Kött, Kök & Bar för att fira att butiken firar två år idag.

Har fått order om att gå på denna restaurang länge, men aldrig blivit av. Men nu så... och jäävlar va gott det var. Där kommer jag verkligen försöka äta oftare. Men är dock ganska dyrt, kostade 1200 Kr för fyra att äta, med läsk och lättöl.
Bara huvudrätt då då.. men för den maten skulle jag kunna betala det för bara mig!

Tror inte att det blir nå mer bloggning ikväll, ska försöka sova, och bli av med mitt magont. Så skönhetstipset får vänta tills imorgon, men det hoppas jag att ni står ut med, och att ni förstår.

Natti natti för idag!

Malle - trött, och ont...

Nya bilder...

Har fått lite bilder från en del sessioner skickade till mig, dels den från sessionen med Mr. A och Miss. R, sen en oredigerad från sessionen i måndags med Mr. J och Miss. A.

Så här kommer dom...



Model: Miss. A
Fotograf: Mr. J
Smink och hår: Moi...
Oretuscherad bild, det färdiga resultatet ser ni här --> http://www.modellbilder.se/photosession.php?id=27795



Modell: Miss. R
Fotograf: Mr. A Engström
Smink och hår: Moi

Hela sessionen med Miss. R ser ni här --> http://www.modellbilder.se/photosession.php?id=27805

Sådär... ny börjar en del bilder rulla in.. Kommer att få bilderna från igår ganska snart.. Så håll ut, för dom är GRYMMA!

Malle - portfolioupdate...

Getingjävel...

Imorse så blev Bossen stucken av en geting, någonstans i ansiktet, tror jag...

Märkte att han började gnälla lite. Gick och kolla till honom, då låg han i sängen, gick och fortsatte att sminka mig. Efter ett tag gnällde han igen, gick och kolla honom igen, han låg fortfarande i sängen och slicka sig om benen.
Sminka sig igen, och så börjae han igen. Och så när jag kom så sprang han till mig och la sig vid mina fötter (han är jättemammig när han har ont).
Jaha, tog upp honom och han skaka som bara den, och öronen låg bakåt. Gick och leta lite för att se va det var han var så konstig för. Hittade till slut en geting, i två delar och utan gadd. Så förmodligen så har han pillat på den, precis som med allt annat (nyttig läxa endå för lillen, man behöver inte röra ALLT).

Fick lite småpanik. Ringde Miss. S och frågade om hon visste nått om hundar och getingstick, men de gjorde hon inte.
Men han var lugn, hade slutat gnälla, öronen var inte lika mycket bakåt, andningen lugn och avslappnad och inne i munnen såg det ok ut.
Kom på att agria har en massa frågor som en veterinär har svarat på på deras hemsida, så gick in där och sökte på getingstick på hundar. Fick se en massa frågor och svar. Och överallt så stod det att det inte var någon fara, att hundar ytterst sällan reagerar, och om dom gör det så är det ofast av bål eller jordgetingar och av flera stick.
Vare sig de är valpar eller vuxna hundar, stora eller små, med svullnader eller inte så var getingstick inget att oroa sig för. OM dom nu skulle reagera, så gör dom det direkt och då är det akut.

Men då hade det gått 40-45 min. Bossen var normal, normal andning, normal-pigg och han hade börjat ha fram öronen och vifta på svansen. Så jag antar att han inte mådde dåligt.

Efter ytterligare en tid så åkte jag till jobbet... och nu sitter jag bara och oroar mig hela tiden... tror ja ska åka hem en snabbis snart och kolla till honom. Men det ska ju vara lugnt... han var inte det minsta orolig eller nått när jag gick....




Malle - orolig mamma...

Kaos...

Skitväder, och kaos...

Ursäkta den dåliga uppdateringen. Men har varit lite kaos sista dygnet. Dels så jobbade jag mer än 15 timmar förra dygnet, och imorse så blev det lite kaos med Bossen osv... Men nu så ser det ut att börja lugna ner sig.
JAG BEHÖVER VERKLIGEN SEMESTER!

Gick bra att jobba igår, var dock världens drygfitta som kom och spela, men som tur va så spelade jag av honom typ 2-3000 Kr, så jag kunde ändå hålla mig ganska lugn. Annars hade jag fått tuppjuck på karln. Vilket stolpdkott... ska inte ens lägga energi på att förklara varför han var ett totalt CP, det blir lixom lite slöseri med tid.

Men trött det är jag kan jag säga. Kan nog utan att ljuga påstå att mer sliten än så här har jag nog aldrig varit. Men nu så börjar det bli lite mindre jobb o butiken igen efter all bröllopshysteri och kommer att ha lite ledigt ifrån cherry då jag ska ta ledigt på lördag och nästa helg är jag inte schemalagd. SUPER!

Har fastnat för Massive Attack som fan... diggar deras musik, lite skum sisådär... Me likie!




Kommer snart att komma upp ett skönhetstips!

Malle - need a rest...

Dålig uppdatering...

Ber om ursäkt. Har uppdaterat dåligt, men fy satan vilken lång dag, en massa strul, men ojoj va bra det blev. Längtar tills jag kan visa bilderna för er.. Sjukt bra!

Kommer inte bli så mycket mer bloggning nu heller... ska fixa mig, käka och sen dra till kvällsjobbet. Känns ju lagom lockande så här efter en dag utan någon som helst rast, utan mat osv. Men de ska nog gå bra.. är ju bara fyra timmar!
(jag försöker se det positiva i det hela)

Ska bättra mig till imorgon.. och då blir det ett till skönhetstips.. Så då har ni nått att se fram emot!

Malle - stress, semester snart kanske?

Leopardinspirerad plåtning idag...

Yes, idag är det dags för ännu en portfoilioplåtning. Denna gång blir det ett litet djuriskt tema. Ska höra med modellen om det är ok om ´jag tar några behind the scenes bilder till bloggen.
Annars får ni se bilderna när dom är klara. Tror de från i måndags är mer eller mindre klara. Så dom får ni se snart med.

Kommer inte att ha datan med mig idag ändå inte hinner blogga nått, kommer inte behöva den annars heller. Och efter plåtningen så blir det fika med Mr. T. Skoj skoj!
Men mobilbloggarn några gånger underdagen och sen så hörs vi mer ikväll....

Malle - låt kreativiteten flöda!


Kastar in handduken...

Kastar nog in handduken nu.. har fått migrän, tror till och med att jag har lite feber.. så vill sova så att jag orkar med allting imorgon...

Hörs mer imorgon sötisar!

Malle - not feeling so good...

Made in Viking Line...

Inte jag, men satt brevdi ett gäng killar på bussen. De satt och snacka om en massa roliga saker, men så kom dom till slut in på tatueringar. En utav dom var finne, han hade en stor tatuering på sidan av halsen där det stod "Finland" i skrivstil. Han hade bokat tid och skulle göra en till tatuering, texten "made in Viking Line". Jag höll på att dö av skratt, men han hade tydligen frågat sin mamma, och han var tydligen producerad på viking line... Så ja varflr inte... =P



Malle - humor....

Skönhetstips # 5...

Sådär, nu har jag jobbat och stått i, så nu kommer det jag lovat nämligen skönhetstips # 5, som idag är ett tips om en skitskön modell.

Skönhetstips # 5; Gemma Ward:

Gemma Ward är den socker söta 87:an med det välbekanta dockanstiktet. Född och uppvuxen i Australien. Började sin karriär när hon följde med en kompis på casting, det slutade nämligen med att hon själv blev utvald.
Hennes utseende är ganska ovanligt och jag tror att de flesta någongång har sett henne i de stora modemagasinen. Sedan dess har hon prytt omslaget inte mindre än 24 gånger!
I början hade jag jättesvårt för hennes ansikte, men idag så älskar jag det. Hon ser verkligen ut som en docka.

Som 16-åring var hon den yngsta modellen att visas i amerikanska vouge. Sen dess har hon anlitats flitigt av bland annat Gucci, Versace, Chanel, Valentino mm.
Idag bor hon i New York, och det tisslades och tasslades om att hon skulle ha haft en romans tillsammas med Heath Ledger i slutet på 2007.

Med andra ord en riktigt cool brud!

     
     


Sådär... det var dagens skönhetstips.... Enjoy!

Malle - tip of the day...

Tisdag...

Orkade inte komma på nån rubrik idag...  Men man kan ju inte alltid ha en rolig rubrik!

Ska snart hoppa in i duschen, fixa till mig lite och sen åka och handla en snabbis. Behöver mer hundmat. Sen ska jag käka lite själv, och sen blir det benken och jobbet. Har en del att göra idag så kommer bli en rolig eftermiddag.
Kommer att blir ett skönhetstips senare idag med!
Gud vad jag servar er med dom, ni blir ju bortskämda! =)

Besöksantalet växer hela tiden och det är självklart skitskoj! Ser att det är en skara nu som verkar läsa mig blogg dagligen, vilka är ni?
Jag blir ju nyfiken, kan ni inte säga vilka ni är?

Malle - time to move...

Kväller...

Nu harjag varit riktigt duktig. Tvättat tre maskiner med tvätt, lagat korvstroganof med chili, dammsugat, dammat, våttorkat, vattnat blommor, gått med sopor, skurat kylskåpet, skurat badrum och tvättat speglar. Mm, en eloge till mig!
Så nu är det sjukt nice här hemma.. har dessutom bäddat med nya lakan så i natt kommer man sova som en prinsessa!

Har badat lilla Bossen med, det behövdes. Han var så skitig. Så nu är även han ren och väldoftande.

Ush är så sjukt trött, så ska nog alldeles strax sova. Imorgon är en ny dag, och jag ska städa inför vintern på balkongen osv. Men imorgon blir det bloggning igen, som vanligt, och ett nytt hett skönhettips!



Malle - renligheten själv...

Dagens...

Kom hem från jobbet för ett tag sen, har redan hunnit slänga in en andra tvätt. Håller på och städar och donar för fullt.. Men tänkte att jag måste ju skriva en liten rad eller två här också.
Sminkningen gick jättebra, och jag slapp dessutom att jobba eftermiddagen. Bilderna från dagens plåtning får ni se så snart jag fått dom skickade till mig. Dessutom fick jag höra att bilderna från förra plåtningen (rosa-glitter) kommer jag att få i helgen så håll utkik. Jag är så grymt spänd ¨på att se hur de blev.

Tänkte även att jag skulle lägga in lite bilder, dels så lyckade jag ta en bild på mitt hår som jag gjorde lite hollywoodsvall¨på i fredags innan kvällsjobbet, och sen lyckades jag ta en bild på min outfit idag. Dick var det ingen bra dag att ta bild på mitt face.. =P





Stickad klänning: Gina Tricot
Leggings: H&M
Benvärmare: H&M
Pumps/stövletter: Din sko (8 cm klack)

Yap, de var väl de... och ja jag står i bh på första bilden, men efetrsom mitt hår döljer de mesta så bjuder jag på den... =)

Malle - har tur med kameran ibland...

Skönhetstips # 4...

Jaha, då var det dags för en ny vecka full av skönhetstips...

Skönhetstips # 4; Peeling.

Dags tips handlar om peeling, eller exfoliering som det egentligen heter. Det innebär att man genom att skrubba huden med små små korn eller borstar tar bort döda hudceller, orenheter och stimulerar blodcirkulationen som i sin tur kan lindra tex. celluliter.
Att peela huden är ett väldigt enkelt sätt att få bra lyster och en fräsh hy.
Finns två olika sorters peeling, den för ansikte och den för kropp. Är viktigt att hålla sig ansiktspeeling då man ska peela ansiktet då vanlig peeling lätt kan skada huden då kornen då är för stora.
Är lite olika teorier på hur ofta man ska peela sig. Kroppen tål att peelas lite oftare och ansiktet lite mer sällan. Men 2-3 gånger i veckan tycker jag är ganksa lagom. Och det bästa är att börja med en ångrengöring (kommer i ett annat skönhetstips-inlägg), peela och avsluta med en ansiktsmask.
Men kan även peela sig genom att torrborsta huden. Någon som är bra främst på benen för att lindra celluliter. Då tar man en torr borste, eller peeling handskar (finns att köpa på bland annat kick och åhlens), och bortar på torra ben. Perfekt att göra innan man tar en dusch.

Finns en mängs olika produkter, olika märken, olika storlekar på korn osv. Det gäller att prova sig fram, samt att hitta en prisklass som man tycker passar. Men priset ligger nog mellan 50 Kr och ett par hundralappar.
Vill man inte lägga pengar på massa produkter går det bra att peela med en borste eller handskar (dock inte i ansiktet). Dessa håller längre och handskarna kan man lätt tvätta i maskin med jämna mellanrum. Handskar och borste får du båda för under hundralappen.

Hemmagjord peelingkräm:
Oliveolja
Strösocker

Blanda i en liten burk, här kan du själv välja hur mycket korn du vill ha och hur pass mycket olja du vill ha. Denna kräm blir både billig, naturlig, återfuktande och har peelingseffekten.



Bild: Eleven.se

Sådär... det var dagens tips.. nu ska jag strax sminka till en plåtning!

Malle - tipsar och tipsar...

Ny vecka...

Nu har det återigen blivit måndag... Har suttit och fixat en del bankärenden, ringt till mäklaren x 2, småfipplat lite här hemma osv. Ska ta ytterligare en runda med bossen innan det blir frukost och dusch. Ska ner och jobba lite tidigare då jag ska göra ett portfoliojobb idag. Ska hinna förbi banken också hade jag tänkt. Sen blir det som sagt jobb till klockan 19.

Kommer att uppdatera samt lägga uppp skönhetstips # 4 på eftermiddagen då allt börjat lugna ner sig...

Malle - got to gooo....

I´m A Bad Blogger...

Jag vet att uppdateringen idag har varit dålig, och ... Boring!
Men hey, jag är inte riktigt mig själv i denna dimma av sömnbrist.

Hur som havar, har nu varit på Bio, men mamma och en bekant till familjen, även Miss. T´s mamma.
Blev Sex and The Cityfilmen. Va därför jag följde med. Jag vet, jag har inte sett den än. JAG, har inte sett den än.
Men jag har sällan tid, och när jag väl hade tid så hade alla redan sett den och så har det fortsatt. Men nu så, nu har jag sett den, AND I LOVE IT!
Den kommer att vara ett måste i DVDsamlingen.

Ush, det blir inte så mycket mer bloggande för mig idag, ska småplocka lite här, sen sova. Ska upp imorgon och göra ett sminkjobb, sen efter det så ska jag jobba i butiken. Full rulle.. men hörs mer imorgon förmiddag, och då komemr även skönhetstips # 4!

Malle - ger upp för idag... och varför är det bara skit på tv?

Jag lever...

Ja jag lever, men jag är inte direkt pigg. Har fortfarande inte gått och lagt mig sen i går, och har varit på lägenhetsvisning med syrran och hennes kille, ätit på subway och hunnit gå lite på stan.. Så ska gå och försöka vila lite. Och sen ikväll blir det bio med mamma och hennes kompis.

Blir inge mer bloggande förens efter bion tror jag, om jag nu klarar att håll amig borta... =)

Malle - ska kurera sig...

Saknar...

Vet ni vad jag saknar?
Finns en sak som jag saknar ganska mycket sen jag flyttade hemifrån. Att få åka bil... Jag älskar att åka bil. Åka bil och lyssan på musik på högsta volym. Massa bra musik. Mycket bas och gitarrer. Me likey...

Jag och pappa åkte mycket bil, skulle vi åka och köpa godis eller nått så tog man alltid världensomväg för att kunna cruisa runt och lyssna på musik. Mest rock, och mycket gammla klassiker från AC/DC, Aerosmith, Guns´n´Roses, Deep Purpel osv osv... Massa nice musik. Bara va. Titta på allt och inget...

Blev så med mitt ex med. Han älskar också hela den grejen. Så hade vi inget att göra.. ja då satte vi oss i bilen och bara körde. Så fort jag tagit körkort och skaffat bil så kommer jag göra så flera gånger i veckan.. =P



Malle - wroom wrooom...

Skönhetstips # 3...

Dagens skönhetstips går i hårets tecken.
Många av oss har platt och livlöst hår, och andra vill bara ha mer volym. Men hur får man då till den här volymen i håret utan att tupera sönder sig?

Skönhetstips # 3; Volym i håret:

Finns två olika sätt att fixa lite extra snygg volym i håret. Den första är att använda en volymmaster. Det är en mycket smart uppfinning som säljs inom OBH Nordicas sortiment och framtagen av Björn Axen.
Testade den för första gången för ungefär tre år sen och blev helt såld. Och sen dess har den använts ganska flitigt. Och på senare tid har den synts mer och mer i media. Tror inte att det är någon som är hyffsat intresserad av skönhet som har missat denna produkt.
Priset är lite olika, men går att beställa från nätet eller köpas i butik. Mellan 500 - 600 Kr.
Det man gör är att man våfflar håret prcis intill topparna, så man lyfter bort ett lager med hår och våfflar lagrena under. Sen släpper man ner det brottagna håret så att inga våfflor syns.
Det många gör lite fel på är att man endast ska våffla en längd (ett tryck med volymmaster per tes, alltså inte längre ner än en bredd av tången), annars blir det inte alls bra. Och det måste vara så nära hårbottnen som möjligt.



Ett annat tips, om man vill ha volym i håret på en daglig basic, så kan man använda Schwarzkopf Osis Dust It.
Att använda en volymmaster varje dag kan slita ganska mycket på håret och då är en leave in produkt som man sedan tvättar bort när man duschar perfekt. 
Detta har jag tyvärr inte testat mer än ett par gånger men gillar den skarp!
Det är som ett pulver, puder, som man pudrar i hårbotten och sen masserar in. Samma sak där, man tar bort ett lager som man sen lägger över. Denna produkt gör att håret blr lite småfett så gäller att man inte tar för mycket och att man spar hår som man kan lägga över för att det ska se snyggt och fräscht ut.
Finns att köpa på nätet eller i de felsta firsersalonger, priset ligegr runt 180 Kr för en burk.

 

Sådär.. där var lite tips på hur man lätt kan få lite mer volym i sitt hår. Lycka till!

Malle - tipsar och trixar...

Trötter...

Är hemma nu. Handlade lite brieost, salami, melon och plommon på vägen hem. Blir mitt lilla lördagsmys sen innan jobbet. Lovely...

Gick på på jobbet med kunder osv. Mamma och pappa kom förbi en sväng med och hämtade lite grejer till bokföringen och så fick jag en "sju sorters kakor" bok. Jag älskar ju att baka men har ingen bok med bakrecept här hemma. Men nu så.. nu jävlar ska det testas kakor och bullar, tårtor och you name it!

Är så sjukt jäkla trött nu, fick väl en 4,5 timmes sömn inatt. Kommer inte bli mer än 5-6 timmar i natt heller då jag ska med syrran och kolla på en lägenhet här i stan imorgon vid 12. Plåtningen som skulle ha varit imorgon är fortfarande framskjuten, men kommer att bli en annan plåtning med samma fotograf lite senare i veckan.

Jag ska sova lite nu.. så slänger upp skönhetstipset lite snabbt, och sen så hörs vi sen när jag vilat ut lite... =)



Malle - i desperat behov av sömn...

Sådär, nu slutar jag snart för

MMS

Sådär, nu slutar jag snart för dagen. Alla sminkborstar ligger på tork. Så här ska de ligga och torka för att inte mögla eller lossna i limmet. Tog inte med mig datorn, palla inte :P Nu så ska jag strax handla sen knata hem... puss


"God" Morgon...

Ok, ok... jag är uppe. Men det innebär verkligen inte att jag är pigg eller vid medvetande. Kom i säng vid ca 05.30 och nu är det dags att gå upp och jobba till Kl. 15.
 Sen ska det sooovas lite!

Gick faktiskt riktigt bra igår. Började vid 11. Fick byta av både Miss. Y och Miss. A några gånger. Och båda gångerna så kunde jag spela tillbaka lite som dom förlorat. Sen vi ca 00.15 så öppnade mitt bord. Och jääävlar va bra det gick. Den procenten är INTE att leka med. Hade ca 96 % av 8000 i vinst. Den du! =)
Nä men det var en soft kväll. Jag hade verkligen flyt.. jobbar ikväll igen, och ska INTE röra kortleken ikväll, utan jag hoppas på att jag har samma flyt idag.

Ush, såg en killpolare igår, så skulle gå över till honom, han står på andra sidan uteserveringen. Men när jag gått ungefär halvväg så ser jag att han gråter. Ja ba jaahaa, va har hänt nu då. Och när jag kommer fram och frågar vad det är som hänt (antar att det är tjejbekmmer) så bryter han ihop totalt. Jaha?
Då berättar han i vart fall att han dan innan fått reda på att hans pappa har en väldigt avancerad, svår och ganska långt gången cancer.
Försöker trösta och övertala honom att gå hem, men han va där med sina kompisar för det va en 25 Års-fest, och ingen av dom visste. Och om han skulle dra så skulle han ha behövt förklara sig... Dumt! Men jaja, gick och kolla till han lite då och då under kvällen i vart fall....

Nä... nu måste jag få lite mat i mig snabbt här, sen ska jag knata men kommer att ta med mig datorn så lägger snart upp ett 3:e skönhetstips.

Malle - sömn? vad är det?


Stress... En fredagkväll...

Ush, kom hem från jobbet för knappt en timme sen. Har gått bra idag. Men är sjukt seg. Varit ute med råttan i ungefär en halvtimme. Ska hoppa in i duschen, sminka mig, käka och byta om för att sedan dra till nästa jobb som är mellan 23 - 03.30...

Nämnde jag att jag skulle upp och jobba 11-15 imorgon oxå?? =P
Jag dööör.. jag har inte  vart ledig på hur länge som helst. Jag behöver semester. Och inte får jag va ledig på söndag heller. Suck, men ska kanske försöka hinna åka hem till Mamma och Pappa i Knivsta på söndag så kanske man kan få lite käk och så kan Bossen få leka på vår enorma tomt. Springa av sig lite. Men är samtidgt pain för måste åka hem samma kväll, för bärjar jobba kl. 10 på måndagmorgon. Svårt, svårt...

Ska försöka hinna laga mat med, funderar på att göra korv med bröd, snabbt och enkelt sådär. Föda som föda lixom...

Men gud va jag bara svamlar i detta inlägg... Så jag lägger ner nu!
Hörs senare!

Malle - jobb jobb...

Hej! Sitter och väntar på en s

MMS

Hej! Sitter och väntar på en sminkkund. Har mitt lilla bälte på och är så redo man kan bli. Ska ju jobba natt ikväll, men har kört ihop sig lite så hoppas att det hinner lösa sig... Men men. Deeeet löser sig! Puss o kram


Internetmobbningen...

Läste precis en intervju som Lily (lindaslya) varit med på. Och där pratas det mycket om internetmobbningen. Någon som jag tänkt skriva om länge men tyckt har varit lite för negativt så inte riktigt velat.
Men jag kan inte hålla mig längre.
Jag har aldrig själv varit med om det, men kommer säkert en dag då alla elaka kommentarer börjar droppa in även för mig.

Jag förstår inte riktigt vad det är för fel på folk, sen när blev det OK att hoppa på folk man inte känner bara för att man kan gömma sig bakom sitt tangentbord i det anonyma?
Man ser i alla stora, och i en del mindre bloggar hur kommentarer som, gud vad du är ful, hora osv avlöser varandra. Självklart av anonyma jävlar (ursäkta uttrycket) som inte alls läser bloggen i sig. Utan det finns personer som gjort det till en grej att gå in till folk bloggar och trycka ner folk. Folk som dom egentligen inte alls känner.
Vissa har tagit det steg längre, vet en jättesöt tjej som har enjättespännande blogg (tänker inte nämna hennes blogg, inte i detta sammanhang i vart fall) där det inte bara blivit mobbing utan trakaserier, de ringer till hennes jobb och säger saker osv.

Detta gör mig flyförbannad!

Är man så inihelete patetisk och liten som person att man måste hoppa på folk för minsta lilla, saker som inte har med inlägg att göra. Saker som inte är relevanta överhuvudtaget? Då tänker jag bara; BLEV DU TAPPAD SOM BARN? Eller va fan är det frågan om?
Visst du är sååååå cooool bakom ditt tangentbord där du inte vågar stå för dina handlingar. Kan jag snäälla, snääälla få din autograf??

Hoppas att alla förstod hur ironisk jag var där på slutet... Jag kan förstå om man kanske debatterar i kommentarerna, att man har olika åsikter och säger emot osv, det är helt ok. Men när det komemr till påhopp, helt onödiga sådana om utseende och liknande så blir jag bara ledsen, eller snarare rädd hur patetiska folk egentligen kan va.
Det handlar om avundsjuka. I själva verket har dom en bättre blogg än dig, är snyggare än dig, smalare än dig, osv osv.

Och skulle det vara så att du nu tycker att någon är så himla ful eller äcklig eller va de nu än skriver så finns det ju en liiten ruta med ett liiitet kryss på uppe i det högra hörnet, testa och tryck på det och se vad som händer... =P

Nu ush, nu får jag lugna ner mig. Jag blir alldeles arg jag..

Malle - ja blir ju såå less...

Skönhetstips # 2...

Yes, då tar vi nästa skönhetstips då.. Eller detta är inte ett skönhetstips egentligen, utan idag så ska jag berätta om en fotograf. Denna lilla följetång kommer ju som sagt att handla om allt inom denna industri..

Dagens tips, är ingen mindre än Fotografen David La Chapelle!

Enligt mig är denna fotograf inte en fotograf, utan en gud. Hans bilder är så sjukt snygga och klockrena. Och hans bilder känns igen på hans speciella stil.

Han har förutom att ha haft utställningar som dragit en stor publik de senaste 14 åren, givit ut 4 st böcker och vunnit ett stort antal priser. Han är med andra ord riktigt duktig, och känd för sin talang.
Senaste utställningen i Sverige var i Sthlm i April. Tyvärr han jag aldrig gått, men hade jag kunnat hade jag verkligen åkt dit.
Denna american jobbar mest inom fashion, advertising och fine art - photagraphy. Förutom att ha fotad några av världens största kändisar har även gjort en karriär inom regiseringens tecken och regisserat en rad stora musikvideos.




Googla honom och kolla alla hans bilder, men bjuder även på några här på bloggen.


        

        

    


Sådär... haha får ju ta och hejda mig. Skulle kunna lägga upp hur många som helst. Men som ni ser har han en ganska speciellt stil. And i love it!!

Tänk om man skulle få kunna jobba med honom nån dag, men de lär ju AAAAAAALDRIIIIG hända.. =P

Malle - följetången är igång!

Goood mooorgon!

Nu är jag vaken, eller som vanligt har jag varit vaken en litet tag. Ska få i mig lite frulle och sen ska jag göra mig iordning för att sen röra mig mot jobbet. Ska först ha möte med Miss. S sen blir det jobb jobb.

Lägger strax upp ett nytt skönhetstips!


Får se om jag kanske hinner, och om kameran vill, slänga upp nån dagens... Man vet ju aldrig riktigt med den där kameran. =P

Malle - liite småstressad...

Berget är bestiget...

Eller bestiget och bestiget, det är borta. Ja, diskberget alltså. Det som stått på tok för länge, dom tok upp typ hela köket.
Skönt!
Men tog det tid??
Svar: JA!

Jaha, snart är även denna dag slut. Ska ut ocg knata med skroten, fixa mig och försöka komma i säng i tid. Ska upp imorgon och fixa en massa saker. Ska ner tidigare till jobbet för att ha litet möte också. Ska diskutera lite kring de nya projekten som rasar på i fart. Och det känns bra!

Har en till plåtning inbokad med, en manlig fashion-plåtning. Fotograf Mr. D, modeller Mr. X (?). Kommer inte ihåg vad han heter, men är en modell från Gävle. Men den är inte fören lördagen den 30:e.. Gud vad mycket jag har att se fram emot då.. =P



Nä, rasta lilla skroten och sen lägga sig i sängen framför tvn.. Sounds lika plan!

Malle - natti natti, hörs imorgon!

Plåtning flyttad... =(

Min plåtning på söndag med Amina har tyvärr blivit flyttad. Vi skulle ha plåtat ute och med tanke på hur vädret har varit så kommer den med största sannorlikhet att flyttas till ett senare tillfälle. Trist, såg fram emot den. Men den kommr ju bli av, vet bara inte ritkigt när. Kommer förmodligen göra nån annan plåtning med samma fotograf, fast med annan modell samma tid nu på söndag. Men är inget klart än.

Plåtningen som jag gjorde i hmm, när var det? Torsdags kanske?, men Mr. A och Miss. R är snart färdig och jag kommer att få bilderna inom några dagar, och självklart lägger jag upp dom här så att ni får se. Ska tydligen ha blivit riktigt bra bilder, Mr. A är helt till sig.. =)



Men, har en, alternativt två nya plåtningar nästa vecka. Med en jättesöt tjej, Miss. A. Kommer att bli sjukt bra. Dessa bilder kommer oxå självklart upp på bloggen så fort dom är redigerade och klara.

Malle - förnyar portfolion en massa...

Natasha Bedingfield - Soulmate

Finns en låt som är sjukt bra... tänkte att jag skulle ta och bjuda på den...

Det är, som rubriken redan avslöjat; Natasha Bedingfield - Soulmate.
Hörde den för första gången i ett avsnitt i The Hills. En serie som förövrigt alltid har sjukt bra musik. Och man kan gå in på mtv.com´s hemsida och kolla all musik som är med avsnitt för avsnitt.




Har haft skitmycket problem med att lägga upp denna hela dagen, men nu funkade det äntligen....

Malle - repeat people, REPEAT!

Yeeeeeelloo...

Nu slutar man snart.. eller snart och snart, men om inte allt för lång stund. Fösökte lägga upp ett inlägg om en låt förut, men gick varken att lägga in youtube-klippet eller lägga in en länk. Skitskumt.. får testa om det funkar på min dator sen när jag kommer hem.
Ush är, faktiskt, sugen på godis. Brukar inte vara det nu för tiden. Men ska nog köpa med mig nån liten godisbit hem. Är lite sugen på Malaco Truly´s (stavning?) lakritsgodis. Mycket gott. Och dessutom lite nyttigare.

Vad har ni gjort idag?
Jobbat, vart i skolan eller kanske gått på stan och shoppat lite?

Jaha, ska städa upp lite här, sen så ska jag börja packa ihop lite smått så att jag kan rusa hem till lilla hunden sen. Min lilla bäbis. Saknar honom mycket nu när han är hemma om dagarna. Min lilla skrootis.
Men han sköter sig superbra! Är så stolt över honom. Han är trots allt hund och ska njuta av att ligga och sova mestadels av dagen.

Plocka undan var det ja....

Malle - it´s a wrap...

Äntligen!

Har sett att allt fler manliga bloggare har börjat ploppa upp här och där. Vilket jag personligen tycker är sjukt skoj.
Jag vill ha ännu fler manliga bloggare... Finns så mycket tjejer, inte för att det är nått fel med det. Men kul med lite omväxling. Killar och tjejer skriver lite annorlunda, om lite annorlunda grejer osv...

Men den bästa bloggen som skriven av en gosse är ju självklart min lilla Ramboooo..

http://rambz.blogg.se/index.html

Läs den nu... Annars... =P

Nä nu ska jag maila lite folk... ta fram den hårda tonen så man får nått gjort.. =)

Malle - jobbar på...

Ny dag, nya tag...

Gud vad jag sover skönt i min säng. Blir alldeles till mig =P
Synd bara att det är så svårt att komma upp då på mornarna. Men men, jag har varit uppe ett tag, ska göra en toast till frukost, fixa mig, gå ut med råttan och sen bege mig ner på stan. Ska jobba eftermiddag idag.

Har en del att fippla med idag med, en fullspäckad dag helt enkelt. Hittade pappret igår med.. eller jag löste det så att jag ringde och fick det över mail istället... Så nu är det stek!

Frukost!

Malle - hungriiig...

Skönhetstips # 1...

Nu när jag äntligen börjar få lite mer tid så ska jag äntligen dra igång min följetång om makeup, skönhet, osv..
Detta innebär att jag 3-4 dagar i veckan ger tips och trix om makeup och skönhet, ger information om fotografer, modeller, designers osv osv...
Har lovat det länge, och nu jävlar kör vi!

Skönhetstips # 1 = ANSIKTSVATTEN

Något som jag inte kan leva utan, och något som de flesta inte bör kunna leva utan. Ansiktsvatten finns i de flesta märkens sortiment, och prisklassen varierar mycket. Allt från runt 50-lappen på apoteket till ett par hundralappar hos de lite mer exlusiva märkena.
Ansiktsvattnet ska dock ALDRIG innehålla alkohol, då det blir för starkt för huden och kan bidra till att huden skadas eller torkar ut.

Varför använder man då ansiktsvatten?
Ansiktivattnet stänger igen porerna efter rengöring och gör det därför till en utmärkt produkt att använda som en sista grej innan man lägger på sin makeup.
Köp gärna en liten sprayflaska, finns på bland annat H&M, Kicks, och häll över en skvätt. Förvara i väskan och om du känner att sminket tappat sin lyster eller blivit glansigt så kan du lätt sprayduscha ansiktet och vips så är makeupen och hyn uppfräshad. Visst går det bra att använda även om du inte har makeup på dig.
Känner du dig trött och hängig, och hyn likaså?
Ställ in ansiktsvattnet en stund i kylen och spraya sen lätt över ansiktet med det kalla vattnet. Väldigt upppiggande för både hy och sinne.

          


Mina personliga favoriter är Mist Sthlm´s Tonic, och apotekets från ACO-serien.

Det där va mitt första tips... ENJOY!

Malle - nu ska jag till jobbet!!

Tv-onsdagen är slut...

Slut slut. Nu är det en vecka kvar tills nästa onsdag. Fast ingen av mina favoritprogram går längre, så får se vad de ersätter de med. Har hunntit vara ute med råttan och ha lite hemmaspa med mig själv. Det beöhvdes verkligen, så nu känner man sig uppfräschad och pigg. Blir dock sängen snart i alla fall....

Var sista avsnittet av Crowned idag. Har tyckt att det programmet vart lite så där. Men har ändå vart ok, gulligt att titta på deras relationer osv...

Vann gjorde ett jättebra par, även om jag höll på dom som kom tvåa.







1. Finalistparen.
2. Juryn.
3. Vinnarna!

Malle - snart sängdags...

Skoj skoj...

Fick reda på att min lilla norrlandsblomma Miss. C läser min blogg.. Skoj!
Saknar dig gumman!



Har käkat lite nybakade scones till middag, orkade inte göra nått annat än det. Ska ta tag i disken sen med, men först lite måsten på tvn, onsdagen är ju min tvkväll. Har alltid varit och kommer alltid att vara min tvkväll...

Hittar inte ett viktigt papper, fattar inte vart det kan ha tagit vägen. Måste verkligen ha det, och jag vet att jag inte slängt det då jag vetat att det är viktigt... SHIT!
Får lösa det imorgon på nått sätt.....

Malle - tv, tv...

Så jävla förbannad...

Suck.. blir så less på olika företag... Oavsett hur stort mitt företag kommer att bli, så ska jag aldrigblir dryg otrevlig eller otillgänglig! ALDRIG!

Har försökt få tag på Telenor hela dagen då jag vill avsluta mitt abonnemang där då mitt har gått ut och jag startat ett nytt företagsabonemang hos 3. Som förövrigt har funkat jättebra, de är trevliga osv. Inga problem alls...

Anledningen till att jag vill avsluta abonnemanget är för att de bluffar så mycket med deras fakturor. Oavsett om jag ringr mycket eller lite så slutar mina fakturor på ca 600-1000 Kr/mån. Även de månader då jag knappt använt den och använt mig 3mobil. Flera av mina kompisar har märkt samma sak, och det är inget jag tänker gå med på eller stödja.

Har ringt två stycken säljare från dom (båda har ringt vardagskvällar efter kl. 21) och frågat om jag vill förlänga mitt abonemang nu när det går ut. Och båda gångerna har jag sagt nej.

Första satkärringen halvskriker tillbara, JAHA; varför inte då, är det en ny mobil du vill ha ut eller vad är det?
Mitt svar, surt som fan: Nej, jag tycker helt enkelt inte att ni är ett seriöst företag över huvudtaget och jag har inte lust att binda mig vid att betala era bluffakturor X antal månader till.
Satkärringen slänger på luren....

Trevlig mot kunder kanske?? Serviceminded?? Nähä?? Inte det...??

Andra gången svarar jag igen nej, jag känenr inte att jag vill förnya abonemanget hos er...
KLICK!!
Satkärring nummer två lägger på luren... Vilket trevligt företag det där TELENOR är... VERKLIGEN!

Så har idag, skulle egentligen ta tag i det för längesen men både glömt, haft för mycket att göra och inte orkat. Men idag tänkte jag att jag skulle ring och säga upp det ordentligt samt be dom sätta mitt nr i karantän för att det skall flyttas över till 3. Har nog suttit i telefonkö i säker 3 timmar, har inte kommit fram. Blir typ bortkopplad eller får inget svar när man väl stått i den där förbannade kön och kommit fram. Sen så försökte jag med deras värdelösa chatt på hemsidan men där kom jag inte helelr fram. JAG VILL HA EN JÄVLA MAIL SOM JAG KAN MAILA TILL.
När chatten inte funka så bad dom mig maila till mailen som fanns på deras kontaktsida. Men det finns ingen mail!!!!!
Jag blir galen, när jag får tag på nån idiotjävel på det där muppföretaget då jävlar.

Är man inte trevlig mot mig, är jag inte trevlig tillbaka!!

Malle - tar tre djupa...

Gud va jag är utvilad...

OMG! Vad jag har sovit som en klubbad säl inatt. Hade nya lakan, och min kudde var äntligen tvättad, och jag har inte riktigt kunnat sova utan den, mina andra är inte lika sköna. Och jäävlar va jag har sovit, som aldrig förr.
Låg och drog mig till tolv, skulle egentligen ha gått upp lite tidigare, men passa på att sova lite till..

Ska göra mig iordning nu sen ska jag till jobbet. Har en del att ta tag i så tiden går nog ganska snabbt. Yes.... Fixa iordning sig var det ja... 

Mobilbloggar lite från jobbet, så hörs vi mer sen ikväll!

Malle - superutvilad.... 

Min lilla mysiga oas...

Har myst hela dagen verkligen, och det är så skönt. Har tagit igen mig rejält. Har dessutom laddat ner massa ny musik så nu har man lite ny musik att lyssna på på sina nattliga promenader med Bossen.
Kunde faktikst ta en bild med min sketna lilla kamera på mitt sovrum där jag spenderat en hel del tid idag. Mysigt värre...

Så, I give you, min lilla rogivande oas...



Malle - mys på hög nivå...

Världens roligaste/elakaste blåsning...

Hade lite tid över idag så surfade in på en sida som jag inte besökt på skitlänge.. Nämligen idiot.se. En sida där dom samllar roliga klipp, bilder osv. Askul när man inte riktigt vet vad man ska göra om man sitter fast framför datorn och redan kollat allt en miljard gånger...

Finns ett skitbra klpp där, en blåsning från morgongänget på radio City... Och det är fan det bästa blåsningen jag hört. Fyy satan vad jag tycker synd om killen, man hör verkligen paniken och ångesten i hans röst. Men han ska ha en ros för att han sköter sig så bra, trots att han är elak så är han ärlig... :P

Men men...
Lyssna själva!
http://www.idiot.se/2006/03/16/grundlurad/

Den som inte tycker att det är hysteriskt rolig är fan hjärndöd.. inget illa menat, men det där ÄR KUL!!

Malle - garvar så hon gråter....

Pardon me...

Har varit lite dålig med uppdateringen idag... Men har helt enkelt bara myst runt och njutigt av att vara LEDIG en eftermiddag. Det händer ju inte allt för ofta att jag kan komma hem vid halv tre och sen inte ha något att göra...
Har börjat tvätta, sista maskinen ska precis slängas över i torktumlaren. Har myst och promenerat med Bossen en massa. Skönt för honom, nu när han fått bröja vara hemma en del då jag jobbar. Han är ju stor pojke nu...

Har varit och köpt lite chips och dipp med.. så sitter och myser framför tvn.. Har bestämt mig för att inte vara allt för produktiv idag. Idag ska jag bara vara. Ska städa det sista imorgon innan jobbet. Men ikväll, sooooftish!



Kommer väl fler inlägg ikväll... det är lite min grej, att uppdetara på kvällarna. =)

Malle - njuuter...

Jobb och mys med lintott...

Sitter på jobbet, återigen... Tycker att jag är här nästan lite väl ofta.. =P
Närå.. jobbar till kl.14.30 idag och sen får vi se vad som händer. Ska förhoppningsvis tvätta. Kanske träffa Mr. B över en lunch med. Time will tell så att säga. Tvätta är dock ett måste... Skulle vilja åka till ikea med men det får bli nästa vecka tror jag.

Igår då... då åkte jag hem, städade av det värsta, ringde lintotten som satt hemma framför tvn och väntade på att jag skulle bli klar. HUNGRIG! Åker till MAX för att köra driven, vad händer om inte motorhaveri på en av hans skrotbilar. Kul... som tur va så var det ingen kö eller så och efter 10 min så fick vi igång den. Men mat fick vi och brummade hem och vräkte i oss då båda va lika hungriga. GIck ut och försökte leka och kasta boll med Bossen, men han ville bara äta blommor så gav upp efter ett tag. Gick in och kollade på klassikern, Kejsaren nya stil. Klockrent!

Sen var båda så trötta att det blev natti natti, men först en promenad med bossen innan jag och den lilla råttan nanna.
Trevligt!

Ska se till att damma lite här på jobbet.. skriver mer när jag kommer hem.
Hade gött så länge!

Malle - sleepy...

Kväller...

Hej sötnosar!

Orkar inte skrivca så mycket mer idag, är helt död så tänkte hoppa i säng innanjag blir pigg igen... Ska skriva om gårdagen imorgon. Skriver förmodligen när jag kommer hem från jobbet vid två, men man vet ju aldrig, kanske kommer jag upp i tid så att jag hinner blogga innan...

Natti Natti!

Malle - helt slut...

Suck...

Ja alltid är det alltid nått som går emot mig... Är 4 små zigienar (stavning?) killar, typ 15 år som hittat miighär i min butik. Dom tycker tydligen att jag ser bra ut då de cirkulerar runt utanför min butik busvosslar skriker woooow osv... Kul, JÄÄTTEKUL!! NOOOOOOT!
De kommer in här och frågar efter frisören, om de får låna toan osv osv... PAIN!

För det första så är ni typ 15 bast, och sen är ni zigienare. No offence, men ja litar inte riktigt på dom. Inget emot dom i sig men vill inte ha dom runt mig eller min butik. Ush.. känner att detta inlägg blev en aningens rasistiskt, men jag är verkligen inte det.

Anyhooow... Ikväll ska jag träffa min lilla lintott. Världens bästa lintott. Och som jag har längtat efter att få se honom, vi hinner ju aldrig umgås längre. Han är verkligen min bästaste bästaste kompis. Lilla Mr. L... hahah.
Vi ska åka till MAX och köpa lite käk, sen ska vi hem till mig och förhoppningsvis kolla på film, men får se om han kan få tag på nån brännskiva, annars blir de väl vanlig tv... =)

Men först ska ska jag hem och ta tag i en del av städningen. Kan inte bo i den där misären längre.. :P
En timme kvar på jobbet... weee... snart så slutar man. Blir ett till inlägg senare, får se om de blir innan eller eftr att jag träffat lintotten.

Vad har ni gjort idag?

Malle - värjar sig från småpojkar...

En liten dagens...

Sådär.. innan jag tar mig ner på stan så ska jag slänga upp en dagen... och vet ni vad? Kameran funka, tror dock endast att det beror på att den är helt nyladdad. Men belv några bilder på makeup och kläder...

  

  


1. Makeup, lite sotad look med en mellanbrun skugga. Eyeliner och kajal.
2. Visar maken och ger mina söta läsare en puss.
3-4. Mina kläder, blev inte världens bästa bild men. Jeans, tunika och högklackat.

Nu ska jag ut med lillfisen och sen blir det ner på stan... Måste gå till Claes Olsson och köpa lampor till mina spottar i köket...

Malle - hörs när jag kommer hem...

Wierd...

Ser att det har blivit nått fel med min blogg... hoppas att ni kan läsa, har mailat min designer och frågat vad som är fel så får vi se vad som händer... det löser sig förhoppningsvis under dagen... Wierd!!

Malle - ja ni, alltid är det nått...

Morrn Morrn...

Då var man vaken då.. Jag som skulle komma upp i tid. Men har börjat vända på dygnet igen, så när jag inte hade somnat vid halv sex så insåg jag att jag kommer inte att gå upp klockan nio. Somnade nod aldrig riktigt helt. Slumrade bara till och från. Men är fortfarande inte trött. Så förhoppningsvis så är jag cptrött senare idag så att jag kan somna i tid. Det är det enda jag hatar med mitt casinojobb. Den skeva dygnsrytmen som man får på en gång.

Men men, ska göra mig i ordning, ta en liten runda med bossen, äta fruskost mm, sen så blir det ett litet eftermiddagspass. Ska uträtta en del ärenden på stan först med. Ska försöka fota en dagens outfit innan jag drar, har ni tur så funkar kameran....

Hörs och ses lite senare då!

Malle - jävla dygnsrytm...

Ska man skratta eller gråta...

Om man läser på Blondinbellas blogg idag ser man att hon ska skaffa hund. Och det skrämmer mig. Och det gör mig förbannad. Vet inte i vilken värld hon lever i när hon tror att hon ska kunna skaffa hund.

Att skaffa hund kräver ett jättestort ansvar och en jäkla massa uppoffrande och nya rutiner. Att ha hund är inte en hobby det är en livstil. De första månaderna är att lika med att ha en bäbis. Du kommer att behöva gå upp om nätterna och gå ut på promenader, torka efter olyckor osv.
Det tar MÅNADER innan en hund är helt och hållet rumsren, präglad på sin ägare, tränad i vardagslydnad, trygg i sin miljö och det tar upp till de att de är runt året om inte ännu längre till de klarar att vara själva längre stunder. Och även en vuxen hund ska inte vara själv mer än i ett par timmar. Det finns till och med en ny lag sen i sommras att en hund inte får lämnas mer än fyra timmar åt gången. Något som jag kan tycka är lite väl snålt, men en bra lag helt klart. Du kan inte sova borta, utan att sätta klockan och komma hem tidigt på morgonen. Att lämna bort en hund till kompisar, familj osv kan tyckas som en bra lösning, en lösning som flera oftast gärna ställer upp på. Men oftast reulterar det bara i en osäker hund. En hund behöver, precis som en bäbis, trygghet, stadiga och självklara runtiner, ett fast ställe där den sover och har sitt hem och endast ett fåtal som är den som dresserar, föder och umgås med. Sen är det klart att alla hundar mår bra av att se mycket folk och få vara social, men på ett helt annat plan.
Att blondinbella skulle kunna klara detta, med skola, två företag samt alla andra intervjuer, event och träning ser jag som en omöjlighet. Att lämna bort hunden är inte snällt mot hunden, visst vill man riskera att få en förstörd osäker hund så visst. Finns hunddagis, men för valpar och för vissa raser så passar det inte alls bra.
Har man inte möjlighet att själv fostra och ge sin valp en bra uppväxt med träning, rutiner, TID och kärlek så ska man inte heller skaffa en hund.
Den ska ha mat, den ska tvättas, borstas, klor skall hållas efter, det ska gås till veterinären osv...
Idag är det iofs bra då du kan ta med dig en hund på ganska många ställen, och ju mindre hund du har destå mer tycker folk att det är ok att du tar den med dig. Men det finns ofantligt många ställen du INTE kan ta med den.. och vart ska du ha den då?

Jag skaffade hund, och visst hade jag inte heller drömförhållanden för att skaffa hund. Men jag bor själv, och jag har lyxen att kunna ta med mig min hund till mitt jobb varje dag. Och nu, när han är ca 10 månader är han rumsren och klarar att vara själv 3-4 timmar. Men än är hans träning inte över, och nu påbärjar istället jakten på att hitta bra stimulerande utmaningar för honom. Detta löser jag med hjälp av att gå kurser med honom, ska börja på aguility och spårning.



Ush, jag hoppas verkligen att denna naiva människa tänker äver detta tusen gånger till och inser att ha hund är inget som platsar i hennes liv JUST NU... Men hon anställer förmodligen bara ytterligare en som kan gå och sköta hennes grejer, vore ju inte första gången....

Malle - tragiskt...

Jag vill ha...

Det finns ju alltid en massa saker man vill ha, och när man får nått man vill ha så finns det alltid nånting till som man trånar efter. Jag har två saker som jag VERKLIGEN vill ha, och oxå faktiskt behöver. Det ena är en ny kamera då min är mer eller mindre slut, det funkar ibland, men det är väldigt sällan. Den jag har är jättebra, är supernöjd, men det blir ingen skörpa i bilderna längre, allt blir suddigt och den laddar ur sig heela tiden. Även med nya batterier. Så med fyra år på nacken så finns ju ingen garanti eller så kvar så är likabra att skaffa ny. Men med min ekonomi så får jag nog vänta ett litet tag, eller alternativt smöra lite för päronen.
Det andra är en ny dator. Denna jag har funkar ju sådär. Visst, ibland funkar den bra, men är en massa krångel med den hela tiden. Den har varit inlämnad flera gånger, och dom kan se att det är MASSOR av fel på den men de kan inte laga den, men jag får heller inte ut en ny trots att jag har garanti kvar... Så kommer att bli en ny dator inom en ganska snar framtid för mig med... men det är väl kanske inte prio ett....

Det är lite lustigt det där med att man aldrig riktigt blir nöjd. Även om ja sen jag öppnade eget har lärt mig att VERKLIGEN hålla tillbaka. Då man som egen företagare första åren i princip lever utan pengar. Så shopping har lixom inte riktigt varit ett alternativ för mig. Men nu så börjar mer och mer stålar rulla in så nu kan man snart gå och shoppa som alla normala dödliga igen, och som jag längtar!!!

Malle - myser med lite varm choklad...

Hemma igen...

Yes nu är jag hemma igen från personalfesten. Det var riktigt trevligt. Började med att Mr. P kom hit vid klockan fem och så gick vi och handlade allt, vi skulle ha tacosmiddag så gick ganska snabtb att plocka korgen full med diverse tillbehör. Hem till honom och börja hacka grönsaker, steka köttfärs, och vid sju så började folket droppa in. Sen har det käkats och snackats en massa skit. Alltid lika trevligt. Vi har kul, och alla i gänget går ihop bra. Och eftersom vi jobbar inom krogbranschen så har vi ju alltid en massa roliga historier på lut som vi kan skratta åt.

Spöregnar ute nu... ska strax ta en runda med djuret, men får se om det går övre snart. Jag är i vart fall på lite bättre humör nu, jag är lite mer utvilad och efter ett par alvedon så har huvudvärken gått över.

Malle - snart dags att nanna ändå...

Pez...

Vet ni vad som är skitgott?

Pez... Det är verkligen skitgott. Det påminner så mycket om när man var barn. Ett av mina favoritgodiar faktiskt. Tyvärr så köper man det så sällan, men i fredags när jag var in till sthlm så köpte jag på mig lite, som jag nu suttit och smaskat i mig. Mumma!




Malle - dusch!

Äntligen liite utvilad...

Gud, jag har äntligen fått lite sömn, notera LITE sömn.
Är helt slut fortfarande, och har världens huvudvärk. Men det kanske lite tacos kan bota.
Blev en ganska stressig dag igår , först jobba, sen hem och sova 1,5 timme. Upp duscha och fixa sig för att åka bort på fördelsedagsmiddag. Käka gott och vara lite social. Sen hem en snabbis och byta om mm för att sedan dra iväg på nattjobb, hem sova och upp igen. Men nu är jag i vart fall ledig till imorgon efter lunch.. LYX!!

Sötaste, Bossen följde med till familjen H igår. De har 4 hundar. 3 salukisar och en afghan. Och en av hundarna där har vi försökt introducera till bossen, och det har väl gått sådär, dom är ju så stora, och bossen är så feg av sig. Men igår, då klickade det som fan mellan Hugo och Boss (båda heter egentligen Hugo Boss, och har samma färger... )Slutade med att dom satt och tvättade varandra och bokstavligt talat kramades... AAAW!!



Detta är en saluki, ser nästan ut som hugo... men han är mer brun istället för vit... =)

Nu ska jag slänga i mig lite frukost, plocka lite här hemma, duscha och göra mig iordning, sen blir det personal-tacofest med Cherry... Så vi hörs lite senare!

Malle - fixar och trixar...

Bröllop 080808, Del 1...

Ok, jag är fortfarande ett vandrande lik, men jag har lyckats få åtminstonde 1,5 timmes sömn. Det behövdes skulle sitta nice med 1,5 timme mer, men ska iväg på middag om ca en timme....

På tidningen city´s hemsida har dom nu lagt upp webbreportaget samt bildspelet. Det är på hemsidan som de flesta bilderna kom upp och i tidningen så kommer mer text.. ja ni förstår vad jag menar. Deras adress är city.se

Ska berätta om dagen då....

Efter att ha blivit klar hemma så drog jag mig ner till butiken för att packa det sista, lämna bossen och för att sedan dra vidare mot stationen. Tåget rullade till Sthlm vid 11.09.
12.20 kom Malin (bruden) och hämtade upp mig i deras inhyrda limmo. Så var bara att direkt ta sig till hotellet, Globens egna hotell, för att fpåbörja smink och hårstyling. Var ett jättefint rum. Sjukt fint. Rummet var deras stjärnsvit. Så den dög om man säger så.
Sminket och håret drog ut en aningens lite på tiden, men allt gick bra, och enligt planerna. Var klara vid ungefär kvart över två.
Tog oss bort till globen, träffade en del personal och tog oss sedan hissen upp till ungefär 30-40 meters höjd.
Jag var ju lugn innan, har sett trappan på Top Model, och kände att det är inte så farligt, jag är ju inte höjdrädd. Men när jag först kom in och såg trappan så känd ejag bara att detta är fan INTE ok någonstans. JAg blev fan lite svimfördig för några sekunder.
Men vi vandrade bort till trapan, träffade våra instruktörer. Hade en genomgång på ca 30 min om säkerhet, selen, hur vi skulle haka loss och tillbaka oss på olika ställen. Osv osv.. Sen så börjades det spännas på säkerhetsselen och hjälmar, vi fick även alla läsa igenom en bunt papper och skriva under att vi tar på oss allt ansvar om några olyckor sker.
Vi skulle klättra fyra och fyra, tillsammans med två instruktörer. Man fick inte ha några lösa föremål på sig så som smycken osv, inga mobiler i fickor, utan allt som skulle kunna ramla på ett eller annat sätt fick bäras i fickor på ryggen.
Bruden, brudgummen, prästen och fotografen från tidningen var första gruppen. Alla utom fotografen skulle ju byta om där uppe. Sen i grupp två gick brudgummens bror, jag, reportern från tidingen och en tjej som jobbade på globen.
Vid detta laget hade nerverna försvunnit för längesen. Tror att jag var den som var minst rädd. LIte sjukt, men det var bara att ta sig upp på en avsatts, spänna fast säkerhetsgrejerna i vajrarna och börja klättra upp. Fanns en massa regler om hur man skulle klättra, lämna avstånd mellan vararandra och så. Men det gick bra, och det gick faktikst ganska snabbt.
Hela tiden så small det till i trappan av folk som kanske stampa, vajrarna klickade av folk som var tvungna att börja lirka med säkerhetslinan vid skarvarna och allt hade lite skönt gung i sig när man gick. Men andra ord, det kändes och lät inte som att trappan satt ihop speciellt bra.
Sista ettappen så fick man ta sig fram genom flera hakar som man flyttade fram en efter en, och ju hägra upp man var destå planare blev trappan så tillslut så gick du på ett tunt nät med ingenting inunder dig förutom 85-90 meter med luft. Ballt som satan.
Men det var ju dags för att jobba. Eftersom det var så himla varmt så dröp alla av svett när vi väl kommit upp. Tar ca 15min/person att ta sig upp.
Men upp, ut på taket där det byttes om för fulla muggar, försöka fixa till håret i blåsten (håret blev tyvärr ganska förstört av vinden och fukten, alla klockar gick ur typ), pudras, sminka det sista och sen njuta lite av utsikten.
Vigsel och sen nedgång, gick ganska snbbt det också och var inte heller speciellt läskigt. Väl nere på marken kund eman spänna av sig all utrustning och börja förbereda sig inför mottagningen.
Alla klättra upp, alla kom ner, gick bra för alla, men en del av killarna var nära att backa ur halvvägs.
Måste ge Malin massa credd för att hon tog sig upp, hon är jättehöjdrädd.
Är det första och enda bröllopet i svensk historia som ägt rum där uppe och vi är ett av fyra sällskap som någonsin varit där uppe. Det är alltså ca 20 pers som fått äran att vistas där uppe...

Så tillbaka ner till hotellet, fixa iordning sig och byta om igen till brudkläder för att sedan hoppa in i limon och köras till huvudentren där alla väntade. Sen var det fest och mat för hela slanten. Mycket trevligt, fast var ju lite tråkigt att man inte kände någon. Men vi nio var det i vart fall dags för mig att ta mig hemmåt. Trött som en gnu, men nöjd med dagen.

     

     

     



1. Bruden och brudgummen gör sig redo att klättra.
2. Brud, präst och brudgum i startgroparna.
3. Brudgummen har precis börjat klättra.
4. Ombyte på hög nivå... (extremt dåligt skämt, jag ber så mycket om ursäkt).
5. Tillfixning av klänning.
6. Terassen där gästerna står.
7. Brudpar och utsikt över sthlm (man såg ändå bort till kista och lite till)
8. Det lykliga brudparet.
9. Vigsel...

Ja jäklar, nu har jag cpbråttom, men mina bilder kommer upp imrogon... blir en liten del två då.. =)

Malle - har inte bara bestigit Globen, jag har gjort det i högklackat! =P


Yes, i´m alive... almost...

Herreguud vad jag är död. Hade jättesvårt att sova i natt vet inte riktigt varför. Upp astidigt idag med för att återigen fixa till en brud inför ett bröllop. Det gick jättebra, och hon vart jättevacker. Så det känns ju skönt att ha det avklarat och att kunden är nöjd, en kund som förövrigt är en skitgullig tjej. Tänk om alla kunde va som henne, iofs har många i år varit så där supertrevliga och lätta att ha att göra med. Men men... Det är då man älskar sitt jobb som mest.
Trodde ju att det skulle vara min sista dag i butiken för denna vecka, men NEJ. Det ringde några från en klädkejda och ville att vi skulle styla en tjej och en kille till nån reklam imorgon. KLOCKAN NIO!!
Visst ställer man ju upp, så blir en natt med MAX 4 timmar sömn igen. Eftersom jag jobbar natt i natt så kommer jag hem vid 5. Det är då man inte älskar sitt jobb lika mycket. =)

Men men ska berätta allt om gårdagen och lägga in bilder och så, men först, lite mat och en liten powernap innan jag stupar helt och hållet.

Hörs lite senare!

Malle - jag dör seriöst snart...

I´m Home...

Jag är hemma och jag lever... men du, att klättra upp där var ingen lek. Men det gick bra, förvånansvärt bra. Men jag är helt slut just nu, ska gå och sova, ska ju upp och jobba imorgon på morgonen. Men kommer hem ganska tidigt så vid lunchtid så kommer uppdatering samt bilder från idag.

Natti natti underbaringar!

Malle - helt jävla slut...

Kvällning...

Nu är det snart nanna dax för mig... Ska upp tidigt imorgon, och såg att det tåget som jag skulle ta inte gick så måste åka ännu tidigare.. Suck.. Men men, kommer att bli en grymt rolig dag.. =)

Ni får sova så gott nu mina läsare så hörs vi imorgon kväll.... blir förmodligen ganska sent. Men uppdatering kommer imorgon!

Malle - slänger inte bara in handduken, jag slänger in hela jävla linneskåpet,..

Ännu en bra låt...

Hittade en jättebra låt idag, eller snarare en bra version på en gammal låt. En låt som jag verkligen älskar men som jag börjar tröttna lite på. Så då är ju denna perfekt.. And i love it!

I give you... Rihanna - take a bow (Ne-Yo go on girl remix)



Malle - loooove it!

Glamourplåtning nästa söndag...

Har blivit kontaktad av en fotograf som plåtar en del glamourbilder. Han är duktig. Mr. J, bor här i Uppsala och vi har snackat om att sammarbeta ett tag, men det har lixom aldrig blivit av, men nu ville han i vart fall ha hjälp med att få lite smink och hår fixat på den jätteduktiga glamourmodellen Amina Axelsson. Tycker denna tjejen är grym.. hon verkar så snäll. Så ska bli kul...



Söta Amina har ni nog sett i flertalet tidningar, och hon har även fått äran att vara med i amerikanska Playboy... Är ju nästan så man är lite nervös över att få styla henne. Vilken ära... =)

Bild: Moore.se

Malle - har börjat frilansa en hel del igen.. skojsigt!

Kärleksmums...

Guuud vad jag är trött. Har sovit så himla dåligt senaste dagarna. Och vet att jag kommer sova skitdåligt inatt med, för så är det alltid när man ska iväg på viktiga jobb. Är livrädd för att försova mig. Det får lixom inte hända. Men men det ska nog gå bra.

Tänkte att jag skulle baka lite, blir min favorit - Kärleksmums!
Det är ju så sjukt gott. Helst ska dom vara lite kylskåpskalla. MUMMA!!!



Fick ett litet medellande från Mr. A om att bilderna hade blivit skitbra. Så om några dagar så får ni se.. Blev ganska starkt rosa, och med en hel del glitter. Smutt.

Baka var det ja....

Malle - husmor...

Vi ses imorgon, på globens tak...

Yes, kommer ni ihåg att jag berättade om en litet annorlunda bröllopsjobb förut. Det är ju imorgon.
För er som inte hört det så är det så att tidningen City har haft en tävling där man kunde vinna en vigsel. En vigsel som skulle utföras uppe på globens tak, 080808. Alltså imorgon.
Vann gjorde ett jättegulligt par, som i sin tur sökte upp mig och ville att jag skulle fixa deras smink och hår till bröllopet. Och visst tackar man ja till en sån sak. Är det enda (minus hon som äger globen, är vd eller nått liknande) bröllopet som har och förmodligen kommer att äga rum uppe på globens tak. Tyvärr är ju det fina vädret inte kvar, men man kan ju hoppas att det blir lite bättre imorgon.

Så jag åker till stockholm imorgon vid halv 12, blir upphämtad av en limousin vid stationen och blir sedan skjutsad till deras bröllopssvit, som jag tror är på Globens hotell. Där blir det sminkning och hårstyling för hela slanten. Sen går vi vidare till globen. Och kl. 16.30 så börjar våran klättring iförda selen upp mot taket.
Om ni såg svenska topmodel så vet ni vilken väg vi tar upp.

Sen ska jag klättra ner igen och får ta hissen upp till någon åskådarbalkong som dom byggt upp för gästerna. För inte vara fler än brudparet och prästen på taket under vigseln på grund av säkerheten. Jag följer bara med upp en stund för att fixa till det sista med håret och sminket då man måste bära hjälm när man klättrar.

Efter vigseln så är det middag och grejer fram till ca 03 på natten, får se hur länge jag stannar. Söta som dom är så har dom köpt kuvert till mig med, mat för er som inte vet vad ett så kallat kuvert är. Ska bli grymt skoj, och bilder samt reportage kommer i Citytidningen, gissar på måndagen. Så missa inte det!



Hoppas bara att jag inte är höjdrädd. Har aldrig varit det förut....

Ska försöka ta en massa bilder, hoppas på att kameran vill sammarbeta!

Malle - förberedelserna klaras av en efter en...

Portfolieplåtning...

Sitter på jobbet, en aningens försenad. Har en del att fixa med, och sen blir det portfolioplåtning med modellen Miss. R, och fotografen Mr. A. Ska bli skoj. Kommer dock att vara en ganska enkel och naturell styling, lite mer fashionbilder. Men ska bli skoj, så om några dagar när jag fått de fördiga bilderna av Mr. A så kommer dom såklart upp på bloggen.

Ja måste kila och börja med allt nu... skriver lite senare.

Malle - on the go

Projekt Runway och natti natti...

Har varit dubbelavsnitt av projekt runway. Brukar aldrig kolla på den serien så där, jag har mest sett det om det gått repriser från tidigare säsonger på helgerna eller så. Men har kollat en del på denna säsong faktikst. And i like it...

Dom har gjort riktigt snygga grejer idag. Jag vill oxå kunna sy, designa osv. Man kanske ska köpa sig en symaskin, lite tyg och börja träna. Fatta va skoj att få bära sina egna plagg....

Ska utoch gå en snabbis med den lilla råttan och sen så blir det sängen för mig, är verkligen helt död. Ska bli så skönt att äntligen få sooova... Hoppas att ni sover gott sen!



Malle - går och nannar...

I kissed A girl, and i liked it!

Så där, nu har man handlat lite då.. skönt att få lite påfyllning. Lika bra att fixa det innan pengarna tar slut.. =)

Sitter och kollar runt på mina dagliga bloggar och uppdaterar mig lite om vad som händer i deras världar. På stereon spelas en låt som jag fastnar mer och mer för... Kat y Perry - I Kissed A Girl And I Liked It... Så jäkla bra!



Har fått en del kommentarer på mina bilder i min header senaste dagarna, SKOJ!
Nej det är inte jag på de bilderna, men det är alla bilder på modeller där jag fixat smink och hår!

Vilken är eran favoritlåt just nu?

Malle - nynnar vidare...

Back home...

Sådär... då var man hemma igen då.. Gud så skönt, och fy satan i gatan vad jag är trött. Jag är helt yr.. =P
Men jag ska INTE ta en powernap, jag skall hålla ut till ikväll istället. Yes... annars sitter jag snart med samma skeva dygnsrytm. Huvva!

Var en riktigt trevlig dag, mötet gick super. Och sen har jag hunnit med en hel del grejer på jobbet. Sen kom Miss. LO så bleb lite lunch osv. Miss. S kom även förbi för ett litet minimöte.

Ska gå och handla lite tråkiga nädvändigheter. Typ mjölk, fil, ägg och sånt. Boka tvättid till imorgin bitti, städa och diska. Sen hinner jag inte, får eventuellt gäster på söndag med så då vi man ju gärna ha det lite fräsht. Tror jag ska ha lite hemmaspa ikväll med.

Malle - full rulle, annars somnar jag...

Har har ni lilla sjuklingen. S

MMS

Har har ni lilla sjuklingen. Stackaren är alldeles seg idag. Men det är jag med så det gör ingenting. Har kollat med lite beställningar här på jobbet, snart kommer Miss. L och då blir det lunch. Gick bra på mötet i morse, bra där!


Morgon...

Morgon morgon mina underbaringar...

Är uppe okristligt tidigt jag. Somna på tok för sent oxå så kan knappt hålla ögonen öppna. Bossen väckte mig vid kl 6, han spydde. På min kudde... Yeah. Undra varför han går runt och spyr lite titt som tätt... tror det är för att han fått dille på att gå run och slicka och äta på allt han hittar ute. Speciellt blommor. Han älskar blommor. Men men, summa summarum... dåligt med sömn.

Ska göra mig iordning, måste gå om ca. 20 min, ska på viktigt möte. Sen blir det jobb. Kommer inte ta med mig datorn idag så uppdaterar igen vid ungefär 17.30 - tiden.

Hörs då!

Malle - släpar sig till badrummet...

American Idol - Gives back...

Jag skulle egentligen ha gått och lagt mg men fastnade framför American idol. Varje år så har dom en stor gala, American Idol gives back, dr de samlar in pengar till en rad olika hjälporganisationer.
Där uppträder massor av artister, små meddelanden läses upp av politiker, sportstjärnor, skådespelare, sångartister osv. Nägra av årets kändisar var Robin Williams, Celine Dion, Forest Whitaker, Billy Crystal, Dane Cook, Kiefer Sutherland, Vanessa Hudgens, Ashley Tisdale, Jennifer Connolly, Elliott Yamin, Fantasia and Amy Adams join previously announced international talent and sports figures Bono, Brad Pitt, Reese Witherspoon, Miley Cyrus, Mariah Carey, Eli Manning, Peyton Manning, Fergie, Chris Daughtry, Carrie Underwood, Annie Lennox, John Legend, Snoop Dogg, Maroon 5, Heart and Gloria Estefan.

Jag älskar sånt här. Det är bra, och de får in väldigt mycket pengar. När man ger till rädda barnen, eller ringer in till tex melodifestivalen där en viss summa går till välgörenhet osv, så går väldigt lite utav den summan dit det faktist ska. Till det behövande. Vid dessa sammanhang så går pengarna genom mycket färre mellanhänder och de mesta av pengarna komemr faktiskt fram.

Mer sånt!



Kändisar och rika borde enas oftare och förespråka för att folk ska hjälpa till, det behövs!

Malle - när jag har råd ska jag ge pengar, men helst vill jag åka bort själv och hjälpa...

Eva mendes...

Eva mendes måste vara en av de vackraste kvinnorna i världen. Vad jag skulle kunna döda för att få se ut som henne. Hon är både söt och vacker. Inte onödigt trådsmal och och har kvinnliga former.
Nej jag är inte lesbisk... Men hade jag vart det hade jag lätt haft en crush på Eva...

Vilka är era favoritskådespelare, förebilder osv?



Hon är en av de få, även om det finns en del, hollywoodstjärnor som ser bra ut även på de bilder där hon går runt i mjukisar och är osminkad. Tyvärr har denna donna hamnat i drogträsket. Och jag hoppas verkligen att hon tar sig ur det...

Malle - liiite avis...

Hemma från födelsedagsfesten...

Kom precis hem från Miss. T och Mr. A´s fördelsedagsfest. Var ett litet gäng där som firade att Mr. A fyllde 24 år.
Mr. A och Mr. D lagade lasagne och sen så blev det lite fest. De andra skulle gå ut på snerkan senare. Jag som inte har något kårleg får stanna hemma... =). Men eftersom jag jobbar i alla fall imorgon så hade jag stannat hemma hursom.
Men det var trevlig, mycket god mat gott att dricka. Vi drack Spritsers (50/50 vin och sprite), det är faktikst riktigt gott.



Ska leta fram lite papper som jag behöver till imorgon på morgonen, sen ska jag göra mig iordning för sängen. Ska upp tidigt imorgon för ett möte på morgonen. Sen blir det jobb och Miss. L kommer förbi.. var längesen man såg henne. Så det ska bli kul.

Ni får sova så gott därute sötnosar!

Malle - dags för sängen....

Hemma igen...

Yes, nu är jag hemma igen. Blev borta ett litet längre tag än jag räknat med. Men men, blev ett litet minimöte med Miss. S, skull egentligen ha pratat mer, men det hanns inte med. Sen gick vi och kollade på lite saker, köpte pizza och käkade. Sen åkte jag upp till Heidenstams torg och hämtade ut mina nya skor... Min kamera ville så klart inte.. Men hade en bild på datorn...



I looove them... Nä nu ska jag myyysa massor med lilla skroten. Sen blir det iväg på grillning hos Miss. T.....

Malle - bara hemma en snabbis...

Goodmorniing Sunshines!

Tog en liten sovmorgon idag. hade svårt att sova och så blev jag förkyld inatt. Mne nu är jag uppe, ska fixa till mig lite och sen ska jag ner på stan och snacka lite skit med Miss. S, gå förbi Miss. T och hälsa på henne på hennes jobb, kanske ska till banken, annars tar jag det imorgon. Hmm.. åka och hämta skorna och handla... Yes, think thats it.. Så vi hörs senare!



Malle - ute och fixar ärenden...

Vem försöker jag lura?

Jag gick självklart inte och la mig. Jag sitter framför sex and the city. Blev hungrig och ville duscha så det har jag roat mig med. Ska se detta och sen blir det sängen för mig. Och denna gången ska jag verkligen lägga mig.

Hörde att det skulle bli storm ute inatt. Mys!
Jag vaknar typ alltid när det är så dåligt väder. Ligger man där och myser under täcket och lyssnar när det blåser. Love it...

Haha, måste bara berätta om sjukaste drömmen jag hade inatt. Jag och Mr. R skulle leta efter en skatt. Så vi letade och letade, sen när det gått hur länge som helst och vi fort runt som idioter överallt så kom vi på att vi inte letade efter samma skatt och att vi gått och letat tillsammans i onödan. Mr. R blev skitsur och jag stod bara och garva... Hmm.. hur ska man tolka det?
Ska bli kul och se Mr. R´s reaktion på det... hahah. Nope, jag är inte frisk någonstans.



Så nu mina kära läsare... NU önskar jag er godnatt!

Malle - går och nannar på riktigt!

Natti Natti sötnosar...

Yes, jag skall göra ett tappert försök till att gå och sova, eller nja sova kommer jag inte göra på länge, men kan ju i vart fall göra mig iordning och lägga mig i sängen. Lilla skrotis har redan gått och nannat. Lilla tröttisen...

Ville bara säga god natt!!

Malle - ska slagga nu...

Va hände där lixom...

Jag somnade... INTE bra, ush är så "rädd" för att vrida om dygnet igen... så måste ställa klockan extra tidigt imorgon för jag kommer inte kunna somna nu i det första taget. Surt nu när det är min lediga dag imorgon och allt.
Men jag måste till jobbet... Och så har jag en del ärenden på stan. Ska hämta ut ett par skor på posten med, spännande spänannde. Ska se om min kamera vill ta kort på dom eller ej, man vet ju aldrig.

Imorgon kväll sen så blir det lite grillning, om vädret tillåter, hemma hos Miss. T, Mr A fyller nämligen år så det ska bli lite lugnt firande av honom. Hmm.. ska man väl försöka köpa nått också.. men vad?
Får bli en blomma med ett kort... =P
Enkelt och bra...

Ska gå och köpa lite godis nu... är för första gången på läänge sugen på just godis, och på grund av det tråkiga vädret så kan man lika gärna sitta inne och svulla...

Malle - do you want some candy?

Rent, rent...

Yes nu har jag hunnit städa upp lite i butiken, tvättat penslar osv. Skönt att ha det gjort.

Ser att det är en hel del nya läsare här... Välkommna hit!

Jag är hungrig som en gnu... Jag vill ha mat. Ska nog gå och köpa mig nått gott... Får se vad det blir.

Har haft en stor fight med våran skrivare här på jobbet. Fy satan, pappret fastna bara hela tiden. Bytte papper, tunnare, och tjockare men funkade inte. Den har aldrig hållt på så förut. Men efter en helvtimme och ett rejält psykbryt senare så funkade det och jag kunde skriva ut mina TRE sidor... =P
Teknikens under...

Nä.. mat, sen fixa det sista här för dagen, slitar ju om 2,5 timme... woohoooo!

Malle - finnes på hemköp!

Suck, jag blir så less på folk...

Jag måste bara skriva av mig lite... När jag öppnade mailen idag så hade jag äntligen fått svar från tjejen på Hitta.se, hon hade tydligen vart på semester därav det sena svaret.

Men kan ju ta historien från början... Kom in en tjej här för 2 månader sen kanske, hon var från hitta.se. HOn ville ju då att vi skulle vara med, så hon stod och predikade för hitta.se precis som alla andra säljare. Jag sa, att visst det låter väl intressant, men jag måste fundera på det.
Efter ett par dagar så mailar hon och frågar om jag bestämt mig, och jag svarar att jag vill avvakta till jag pratat med min kollega som då var utomlands, och att när vi bestämt oss och vi vill vara med så skickar jag materialet då.

Vi ville inte vara med, så skickade inget material. Men fick hem en faktura efter ett tag, den sket jag helt enkelt att betala. Men sen så fick jag en påminnelse så då mailade jag henne och sa att vi bestämde ju oss för att inte vara med så jag vill att du makulerar denna faktura.

Men hon menar på att det kan hon inte för att hon har lagt upp tillfällig information i väntan på att vi skall skicka materialet. Något som jag inte bett om eller accepterat. Så jag MÅSTE betala en årsavgift för att vi inte raklamerat infon som finns på deras hemsida inom 8 dagar. Men hallå, jag visste inte ens om att det fanns på hemsidan!!!

Jävla nötter, jag blir så jävla less.... synd för bruttan var riktigt trevlig. Men det förstördes ju när hon inte kan stå för hennes handlingar eller så till att lösa det på ett bra och vettigt sätt....




Blä fr hitta.se.....

Malle - jag blir såååå less....

At work...

Yep.. nu sitter jag på jobbet... Har kollat igenom en massa mail och skit, ska strax get going med allt annat. Är en fullspäckad dag här på salongen. Bossen ligger hemma och sussar i min säng... min lilla sötnöt.

Idag kommer Miss. S hem, ska bli intressant att höra vad hon säger, och vad hon har för förklaring till att hon inte gått att nå på en hel vecka. När man är egen så är det inte Ok, speciellt inte om man väntar på viktiga besked osv... Hmm.. skumt.. men men.



Är lite trist väder, men på ett sätt så är det skönt att kunna dra på sig lite höstkläder. Är så mysigt. Som tur är så är de inte allt för kallt ute. Lite lagom så där.
Vad har ni för väder hos er?

Nä... jobba var det....

Malle - sliter på...

Ge miiig...

Ush, vet ni vad jag blev sjukt sugen på?

KRÄFTOOOR! Ge mig nu... Jag har sånna sjuka cravings. Det är bland det godaste som finns, och det som är så himla charmigt med dom är att man äter de så sällan. Man kan lixom inte tröttna, plus att man måste längta så mycket emellan gångerna.

MEN, jag vill inteha köpta kräftor. Efter att vi fiskat våra egna hemma på tomten i Knivsta de senaste åren samt kokat dom själv så är det svårt att gå tillbaka till köpta. Men hey, det är väl inge fel på dom egentligen, men man har blivit lite bortskämd! =P
Försökte få mamma att fiska i år, men får se hur det blir. Jag skulle vilja fiska och bjuda Mr. A, han älskar det. Finns nog ingen som verkligen njuter och uppskattar kräftor så mycket som han.

Att fiska kräftor är skitkul, eller mysigt snarare. Man går ner när det börjar bli kväll, fixar med betet i mjärdarna och så slänger man i dom, sen tömmer man dom en, två gånger under natten. Så man får sätta klockan och ro ut på sjön mitt i natten. Allt är tyst och stilla, ofta lite dimma, och vattnet är spegelblankt. LOVE IT!



Vad tycker ni om kräftor, brukar ni köpa eller får ni också fiska egna?
(För att få fiska så måste du ha tillstånd, och för att få tillstånd så måste du äga en sjö eller havstomt)
Tyvärr så bryr sig inte så många om det, vilket gör att kräftorna i sverige håller på att dö ut av två anledningar.
1. Folk fiskar för tidigt, man får inte fiska innan mitten på Augusti tror jag det är. Och så släpper dom inte i de små.
2. Man fiskar på fel sätt vilket innebär att man sprider sjukdomar.

Malle - jag ska drömma om kräftor inatt...

Lista... =P

Yes.. har ju nästan aldrig några sånna.. men denna var helt min stil. Hittade den på en blogg och var bara tvungen att sno den...

Hur mycket flumm är du?

[x] Du har ätit något som du visste att du skulle få ont i magen av.
[x] Du har spottat i motvind
[x] Du har ramlat av en stol fast att den stod still
[x] Du har tungan ute när du koncentrerar dig.
[x] Du skrattar åt dina egna skämt då ingen annan skrattar.
[x] Du har börjat prata om vädret med en främling som bara "gick där".
[ ] Du har klistrat ihop ett trasigt dricksglas med limstift.
[x] Du har skrikit håll käften eller liknande till en oskyldig främling.
[x] Du har gått omkring på stan med en vante/sko/strumpa
eftersom den andra glömde du ta med dig.
[ ] Du har snubblat över ett tuggummi på marken.
[ ] Du har fastnat med tungan på en iskall lyktstolpe.
[x] Du tittar på disney channel.
[x] Du älskar att städa ditt rum
[ ] Du kom på att du glömde skorna när du hade stigit ut genom ytterdörren.
[x] Du har sjungit högt inne i en affär
[ ] Du har öppnat en godispåse eller liknande i en affär
[ ] Du har spottat framför dig, och sen halkat på spottet.
[x] Du brukar prata med dig själv framför spegeln
[x] Du äter rena sockerbitar som godis.
[ ] Du somnade i ett provrum i en klädaffär.
[x] Du har sagt att du måste på toa inför en främling.
[ ] Du har försökt drunka i en vattenpöl
[x] Du har legat ner på golvet i minst 10 minuter
[x] Du har stått upp på din skolbänk och skrikit något roligt så att alla börja skratta

total :16

1-7: Tråkigast!! Du borde nog inte vara så spänd, försök ha roligt på riktigt! Annars kommer ingen tycka du är kul och du kan vänta dig långa, tysta, tråkiga kvällar med dina kompisar.

7-11: Flumm :) Du är bra. Du är rolig att umgås med och dina positiva misstag är bara att säga FLUMMATTACK åt

11-17: haha, en riktigt skön typ :D Du slår allt! Är man med dig så skrattar man.
Du är rolig och samtidigt försiktig med vad du gör, det är ett bra sätt att flumma sig på!


17-24: Flummigast! Du kanske borde sakta ner, så du inte hamnar på psyket! Men kul är du ändå .

Malle - där ser man...


Suck...

Ush, fick nyss ett mail, det var verkligen nte bra, men jag kände det på mig. Jag är faktikst förvånad att det inte händer oftare än det gör.. men men. Persnen i fråga måste jag ha ett riktigt ordentligt snack med. Det kommer ju självklart bli bråk eller så, men jag måste säga det, för hennes skull. Nä stryk det, för VÅR skull, för det kan inte vara så här hela tiden. Hon måste prestera, och jag måste kunna lita på att hon alltid gör sitt bästa.

Det stör mig som fan, gått och inte velat säga nått bra länge nu, men i och med de förändringarna som står på tur så måste jag. Det kommer att såra, men det kommer att hjälpa i längden.

Suck hatar sånt här.. måste diskutera detta med en person först med.
Men det hon presterar nu, det är, och har inte varit på ett tag, bra, och det hon håller på nu det är inte ok.





Ja, jag blir så less, orkar inte med sånt här. Jag har inte tiden eller orken. Detta ska man själv förstå, man ska inte behöva påpeka, inte ens en enda gång! Och visst, hon har inte samma kunskap som jag, men vid detta lag borde hon ha lärt sig...

Malle - irriterad, på grund av flera anedningar...

Jobb på Birger Jarl igår...

Jobbade ju som bekant på BJ igår.. Kom dit och förväntade mig att mötas av Miss. A, men det var Mr. P som dök upp.. ja hade helt kollat fel på schemat. Men men, vi började öppna borden kolla rapporten som vanligt. Sen började det SPÖREGNA, utan dess like så krogen besluta att stänga utebordet. Så vi ringde till Miss. J som skulle jobba så hon fick vara ledig.

Guud va dött det var med folk på grund av vädret. Gästerna kom inte förens strax efter tolv. Vi började strax innan tio, så vi hade astrist i två timmar. De spelade seg musik så man blev bara allmänt trött. Men men, alltid kul att umgås med Mr. P så inte för den sakens skull.
Men vid halv ett snåret där så började folket att droppa in och det blev fullt som vanligt. Lite spel dock, men det gick bra överlag så vi fick en del provision.

Hände en liten rolig sak.. Tyckte att killarna i baren var ovanligt trevliga och smajlade på som aldrig förr.. tyckte att det var lite skumt. Men senare på kvällen så kom Miss. J, för hon skulle hämta sin jacka som Mr. P hade. Då berättade hon att hon börjat träffa en kille i personalen, som sagt till polarna att han hade bärjat träffa, och gängat Cherry-brunetten. Och jag är den enda riktiga brunetten på Cherry, Miss. J går lite åt det röda hållet. Så flera hade trott att det var jag.. Hahahah.

Träffade Mr. R med. Det var verkligen inte igår. Kul att se honom igen!

Tänkte att jag skulle slänga in en till portfoliobild..



Modell - Söta melene
Make up & Hår: Jag
Fotograf: Axel Engström...

Malle - börjar bli lite normal igen efter all pasta...

Italiensk supermat...

Sådär.. nu har jag gjort alla måsten för dagen. Var först iväg en sväng till minneslunden med familjen och hälsade på syrran som skulle ha fyllt 27 år idag. Tiden flyger iväg..
Sen blev det käk på Il Forno Al Legna, en jättemysig italiensk restaurang. I love it.. en av min aabsoluta favoriträtter finns där. En pasta med nån god gräddsås, oxfilé, knaperstekt bacon och parmesan. Så himla god. Skulle nog kunna föräta mig på det. Mumma... rekomenderas starkt om du är i Uppsala.

Sen åkte vi hem hit, mamma ville träffa bossen lite. Hade liten möten om en del av projekten, kollade på lite sånna saker och tog vissa beslut. Nu har dom åkt och jag är ledig för idag. Skönt. Jag är trött sen inatt.

Får se vad kvällen bjuds på.. kanske en promenad med Mr. R.. skulle ju vara nice. Men men.. först tror jag att det får bli en dusch.



Är så sjukt fint där.. ser inte ut så på bilden... men, är väl svårt att fånga det hela. Men tycker nästan att det är finare på vintern.. ska försöka ta nån bild nån gång.
Spöregnade när vi körde dit... men så fort vi körde in genom grindarna så slutade det. Var som att någon hade stängt av en kran.. kändes lite skoj... Var det ett tecken eller bara en slump?

Malle - ska slänga sig i soffan ett litet tag och smälta maten...

Sådär ja...

Nä är änltigen designen på plats.. And i Love it!

Har lite bråttom nu, ska städa och duscha innan jag ska iväg en sväng med mamma och pappa, men så fort jag kommer hem så ska jag uppdatera om kvällen och lite sånt.

Malle - snart tillbaka

Pannkakor??

Ush nu är jag sådär sugen på pannkaka igen. Men är nog min absoluta favoriträtt. Är ju hur gott som hlest med lite glass och goood sylt, eller varför inte med färska bär. Så tror nog att jag ska trolla fram den husliga sidan i mig och laga lite pannkaka till lunch.


MEN FÖRST... mååste verkligen diska... är verkligen ett BERG av disk som väntar på lilla mig. INTE kul... det komemr ju inte direkt att försvinna av att man diskar i några minuter. Det kommer ta tiid. Men men, diska är lite meditativt, och jag får faktiskt skyll amig själv som lämnat den så länge. Är typ bara glas också, och det är ju det jag hatar att diska... Kom och hjälpa mig kanske??


Vad gör ni en dag som denna?

Har ni det regngt som mig med??




Bilden är från sidan pannkakor.se

Malle - mumma med pannkakooor...

Uppe med tuppen...

Idag gick jag upp ganska tidigt. Har hunnit vara ute med bossen, vara en sväng på jobbet, handlat och käkat frulle... Gud vad jag är effektiv. En lördagsmorgon till och med!!n =P

Ska nog faktikst gå och ta en liten powernap. Sov inte alls bra inatt... Men men mer om det lite senare.
Måste städa, tvätta samt fixa lite jobbsaker idag. Sen blir det jobb inatt. Får se hur det går att lämna bossen ikväll då... =P

Malle - kommer tillbaka lite senare...

I´m back...

Yes, sorry för den dåliga uppdateringen, men guud vilken lång dag.
Gick upp ganska tidigt för att hinna göra mig i ordning, samt knata ner till stationen, tåget gick 09.13 till Knivsta. Blev upphämtad av pappa så åkte vi hem till dom för att lämna av Bossen, gå igenom lite saker och så.

Åkte till sthlm, svängde förbi Shell för att få i mig lite frulle. Blev risifrutti. Det är grymt gott, varför äter man det så sällan för. Men men, gud vad jag kommer ifrån ämnet hela tiden. =)
Kom fram till slut, parkerade, promenerade till butiken och så hade vi vårat lilla möte. Visst gick mötet bra, men de var inte den typen av möte jag ville ha. Så i det stora hela är jag inte nöjd. Visst jag fick väl "som jag ville" och vi fick en del goda besked. Men ja.. svårt att förklara när jag inte kan gå in på detaljer. Lets leave it at that...

Åkte förbi pappas jobb och åkte sen hem. Blev donken på vägen hem, hade bråttom hem för att öppna butiken.
Hem till Knvsta hämta upp mamma, åka in till stan och ha öppet de två sista timmarna. Va en soft dag. Senaste dagarna har vi fått såååå många bra besked och möjligheter, har världens flyt just nu. ÄNTLIGEN, kommer karman jag väntat på, allt skit man fått utstå, allt hårt jobb och slit. ÄNTLIGEN, får jag tillbaka. AND I LOVE EVERY SECOND OF IT!

Hade en konsultation med en brud med. Gick jättebra, hon är jättetrevlig så hon blev kvar ganska länge.. :P
Gick på ytterligare ett möte, gick bra det med. Mycket bra.
Sen blev det Hemköp, köpte mango, melon, blåbär, salami och lite ostar. Jag har firat med lite "fin" fredagsmat. Gott gott. Annars har dagen varit ganska lugn. Knata hem och har festat med allt gottigt, sen blev det en riktig långpromenad, var väl ute i 1,5 timme och gick med Bossen. Så skönt. Bra musik, skönt svalt väder, och lite skymmning på det. PERFEKT!

Nu ska jag bara snjuta lite till av fredagskvällen, sen blir det sängen, ska försöka gå upp i hyffsad tid imorgon. Hoppas att ni haft en underbar dag, och att ni får en riktigt skojig kväll. Festa lite för mig om du är ute... =P

Malle - kan snart avslöja alla hemlisar.... =P

Sitter i bilen och väntar på p

MMS

Sitter i bilen och väntar på pappa som är på banken och fixar nått. Mötet gick bra, hade väl iofs sett en annan approach på det hela, men det gick bra... nu blir det hem, och mat. puss


Gooood morgon...

Yp jag är uppe, har klätt på mig och sminkat mig. Ska alldeles strax börja bege mig mot stationen... Ska lämna av Bossen i Knivsta och sen bär det av till El Stockholmo med pappsen.
Ska ha möte med två personer och sen lär de väl bli en liten lunch eller så. Men sen kommer jag tillbaka... då ska jag berätta allt...

GOOOOD MOOORGON PÅ ER!!



Malle - ush va tidigt....

Ok, jag kunde inte hålla mig...

Ok, jag ska berätta om dagen då.. kunde inte gå och lägga mig annars...

Gick till jobbet vid halv tolv. Var där och småfipplade lite. Satt i telen och lite sånna nödvändigeheter. Sen gick jag förbi Indiska och hälsade på Miss. L, gick till östgöta enskilda bank. eller Upplandsbanken som den kallas här. Bytte till den banken då jag har mina provata lån där, och för att Nordea är kompletta idioter... Se tidigare inlägg om detta.. =)

Sen köpte jag lite lunch, svänga förbi Svanström och sen var det till att knata tillbaka till butiken. Fixade lite och sen kom det lilla brudparet, en timme försent efter att nästan ha hamnat i gävla på grund av en liiiten felkörning.. :P





Det är alltså brudparet som vi skall fixa til vigseln uppe på globens tak den 8 Augusti. Ska bli så skoj, dom är verkligen hr gulliga som helst... men mer m den dagen/kvällen senare...

VI plåtade dels lite mer sensuella bilder av brudparet, lite lättklätt om man säger så, sen träningsbilder på paret (båda tränar väldigt mycket, maken var brottare på hög nivå osv) och sen så blev de lite morgongåvebilder till maken från bruden.

Det har varit en rolig, men jäkligt lång dag. Speciellt i denna värme. När jag fått bilderna så kommer dom självklart upp på bloggen... =)



NU är det nanna tajm... Hörs imorgon, fast blir nog på eftermiddagen när jag är tillbaka från STHLM..

Malle - off to... BED

RSS 2.0