B-day and Spotlifepartyy...

Morrn morrn... gud va bloggen krånglar har försökt logga in skitlänge men har inte gått. Tröttsamt, tröttsamt!!

Idag fyller jag år... weee!
Och så är det ju det dagen D för spotlifefesten. Ska bli skitskoj att träffa alla. Så måste hitta nått att ha på mig, så blir en snabb sväng ner på stan strax. Ikväll sover jag förmodligen hos Miss. L i Väsby, så kommer jag hem hyffsat snabbt sen imorgon. Ska ju ha lite kalas för familj och släktingar här.
Måste ta tag i den sista disken, även om det inte är mycket kvar, och sen självklart börja snajda till sig inför ikväll... så hörs lite senare gullisar!

Malle - happy B-day to meeee....

Smycken & Klockor - Mässa 2009...

Idag så fick jag det roliga privilegiet att följa med på en mässa ¨på jobbet. Det var Smycken & Klockor - mässan som hölls vid bredden. En mässa som tydligen hålls varje år för alla som är inom smyckes och klockbranschen. Alltså en mässa som inte är öppen för allmänheten utan bara för leverantörer och annat branschfolk. Fyyy vad mycket snyggt det fanns i den lokalen. Och vill inte ens veta hur stort värde det var på alla smycken i den lokalen. Helt sjukt.

Riktigt skoj att få se en sån mässa. Och kul att se hur det fungerar bakom alla stora kedjor som smycka osv... Hoppas på ett till besök nästa år då.
Vi träffade en hel del intressant folk och jag fick träffa några av de jag kommer att ha kontakt med under året. Skönt att ha lite ansikten bakom namnen.

Innan det så åkte vi även förbi logistikföretaget så fick se lagret och allt sånt med. Även bra att veta hur det ser ut och vilka det är som jobbar där. Nu börjar man få lite mer kött på benen.

Annars har den inte hänt så mycket idag. Har inhandlat lite material till Presenterna som ska delas ut på spotlifefesten som äger rum imorgon..

Och här skulle det då vara en snygg bild från mässans hemsida.. men det funkar ju som vanligt inte att ladda upp bilder på denna sida... =P

Malle - snar time for bed...

Här är den lilla goodiebagen som v

MMS

Här är den lilla goodiebagen som vi fick på mässan. Var en tidning, 2 deos, ett nagellack, lösnaglar, hårspray och en kokosboll... Sweet. Ska berätta mer on mässan snart;)


Totalt nerslagen...

Guuud vad jag är trött... känner mig helt nedslagen =P
Det har känts som att jag gått runt i en dimme hela dagen.. Har börjar plocka lite här hemma, och ska slänga mig i sängen och sova en timme innan jag städar undan på riktigt här. Ska fixa en massa räkningar ikväll och köpa en de fikagrejer tills på söndag... Ska berätta om mässan och lägga upp veckans sminkning senare ikväll...

Malle - helt slut...

Hej! Sitter på jobbet och väntar p

MMS

Hej! Sitter på jobbet och väntar på chefen som sitter fast i trafiken. Passar på att käka lite frukost... Macka med juice. Gott:)


Körsbärskvällen blev lyckad...

God mogon, god morgon!

Sa strax kila iväg till jobbet, ska ju iväg på en mässa idag och lite sånt. Skoj skoj!
Igår så var det ju personalfesten för Cherry. Blev som vanligt en riktigt lyckad kväll. Tacos och sånt här hemma, massa prat och skvaller, och sen ner till Stocken för lite röj. Ritkigt skoj, precis som alltis...

Men man är seg idag det vill jag  lova. Ikväll eller i eftermiddag när jag kommer hem så kommer veckans sminkning upp pch lite sånt. Så kika in igen i eftermiddag...

Nu till jobbet!

Malle - time for work...

Skönt med ledig...

God eftermiddag kära läsare!

Gud va skönt att vara lite ledig. Först så fick jag sova ut lite. Sen så har jag fixat mig i lugn och ro, gått runt och lyssnat på en massa bra musik och busat massa med bossen. Mys!!

Men imorgon så jobbar jag igen, och även det ska bli skönt faktikst! Ska nog på nån smyckesmässa i Bredden. Skoj att se en liten annorlunda mässa.. Kanske kan ta lite kort med, beroende på hur bestämmelserna är kring mässan.
Sen så ska jag sitta och förberede lite presenter som ska delas ut till alla Spotlifare på spotlifefesten på lördag...

Nä nu borde Miss. S ringa snart så att vi kan gå och handla... Får se hur bra uppdateringen blir under kvällen, men ska försöka mobilblogga!
Just det har gjort en veckans sminkning och fotat  den så den kommer upp imorgon!

Malle - time to partyyyy,....

Morrn Morrn!

Hoppas att ni sovit gott! Det har i vart fall jag om man bortser från sågen som gått hela morgonen utan för mitt fönster. Men men...

Idag då så är det personalfest med cherry, så ska faktikts strax börja fixa mig för att vid 3 så slutar Miss. S och då ska jag möta upp henne för att gå och handla allt, och sen blir det tårtbak, tacosfixande och fest planering...
Vid 7 sen så kommer allt folk hit.. eller vet inte hur många som kommer eftersom ingen svarat på om de kommer eller ej.. kan va så att folk har missat det i nyhetsbrevet.. hm... kanske ska slänga iväg ett sms till alla?

Jaja, det lörser sig vi blir minst 6 pers i vart fall.

NU blir det frukost och lite sånt!

Malle - reda för en ny dag....

Natti...

Försökte mobilblogga.. men verkar inte som att det vill komma fram. Men men, kanske kommer inatt eller nått.
Ska faktikst gå och lägga mig nu, funderar på att dra till gymmet imorgon. Har inte riktigt bestämt mig än.. Time will tell!

Hur som helst, sov så gott!

Malle - mot sängen...

Blinc fransböjare med värme...

Har ju inte haft allt för mycket produktinlägg där jag tipsar eller varnar för produkter. Men tänkte att jag skulle ge mer sådana. Detta betyder absolut inte att jag fått grejerna eller att jag fått betalt utan jag skriver om det jag vill, skulle jag ha fått sakerna eller så så kommer jag att säga det.



Idag tänkte jag inte tipsa om en produkt som jag tidigare nämde utan tänkte mer avråda er från att använda denna produkt. Produkten kommer från Märket Blinc och är en fransböjare med värme.
Många tror att det är skadligt för fransarna att man böjer dom. Men gör man det rätt och med rätt grejer så är det inte speciellt skadligt. Klart att det är bättre att låta bli, men det gör faktikst ingen större skillnad.
Hur man böjer fransarna rätt och vilka verktyg man sa använda har jag skrivit om i ett tidigare inlägg.
Blinc har tagit fram en produkt som de säljer mycket på grund av att de spelar på folks rädsla att slita på fransarna. De hävdar självklart att deras metod är den enda skonsamma när det kommer till ögonfransböjning.

Att man använde värme för att hjälpa håret att forma sig lättare är ingen nyhet inom frisörvärlden. Och blinc hakade på denna trend och använde den även för sin fransböjare. Böjaren avger värme som på så sätt ska böja fransarna på ett skonsamt sätt med ytterst lite slitage på fransarna.

Vad tycker jag då om denna dyra (250 jävla spänn) batteridrivna histora?
Totalt onödig, och fruktansvärt värdelös!
Träffade en stackars arm själ som var återförsäljare av denna produkt när jag var förbi en nagelsalong i stan, de ville självklart sälja in sina grejer där, och då testa jag, klämde och kände. En riktig plasthistoria....

Så snälla, lägg era pengar på nått bra, nått vettigt!!



Malle - dagens tips...

Minne som en guldfisk...

Idag när jag satt på jobbet och surfade runt på diverse skönhetssidor (just nu ingår det väldigt mycket i mitt jobb, och intemig emot) så kom jag över en sak som jag genast tänkte att "det där måste jag ju tipsa om i bloggen". Tror ni jag kommer ihåg vad det var då? Nej, har försökt komma på det hela eftermiddagen men inte lyckats....

Tror jag ska tipsa, eller snarare avråda från nått annat. Måste bara komma på vad det heter så att jag kan skriva lite mer specifikt. Så återkommer om det här alltså. =)

Glöm inte Top Model om tio min på 3an...



Bra att man har lite koll.. förhoppningsvis så ploppar det upp snart igen!

Malle - börjar som sagt bli gammal...

Hemma efter en riktigt lång dag...

Hemma igen.. Var en riktigt lång dag. Och jäklar va jag var hungrig när jag slutade jobbet.

Ikväll skulle jag ha gått på bio med Miss. L, men skjuter lite på det då jag inte vill lämna bossen själv för mycket. Det är inte snällt alls så skjuter lite på det. Sen är jag så fruktansvärt trött att jag håller på att dööö.. =P
Imorgon är jag i vart fall ledig och ska spendera dagen med att försöka slänga ihop en tårta tror jag. På kvällen så blir det i vart fall personalfest och lite utgång på det. Hoppas att det blir lika trevligt som sist!

Gud vad jag är slut... blir en lugn kväll hemma, och självklart lite Top Model på det. Ska se om jag kan ge er nått litet skönhetstips eller så ikväll med.

Malle - jisses vilken vecka...

God förmiddag loves! Sitter så job

MMS

God förmiddag loves! Sitter så jobbet och ska snart ha lunch. Blir soppa idag. Muns! Nä nu kallar jobbet igen.... Hörs lite senare.


Nighttime...

Nu har jag hunnit slappa till mig rejält, och ska passa på att gå och lägga mig medans jag är trött. Annars kanske man kommer in i andra andningen och då är det kört.

Imorgon börjar jag kl. 10 igen men ska inte vara några problem att hinna blogga innan. Ska upp vid 8, då är klockan ställd. Eftersom jag fpått igång MMS-bloggningen igen så blir det lite uppdatering under dagen med...

Nä, nu blir det en liten sväng till badrummet, och när jag är klar där så blir det sängen!

God natt loves!!

Malle - hoppas på ännu en mirakelnatt...

Skönhetstips # 62...

Etfersom uppdateringen varit så dålig idag så kommer här ett skönhetsinlägg...

Skönhetstips # 62; Mikas Makeup Academy...

Antalet makeupskolor i sverige bara ökar och ökar, ändå tycks kvaliteten på de flesta vara riktigt hög. Visst finns de skolor som är bättre än de andra, men då de är privatskolor så hålls nivån uppe fast de blir fler och fler. Tror inte skolorna skulle bli så långvariga om de inte levde upp till en viss standard med tanke på vad utbildningarna kostar...

Vill ni veta mer om de största skolorna i sverige så kan ni kolla bland tidigare skönhetstips, har ett helt inlägg om de svenska skolorna där!

Nu har vi ett nytillskott som öppnat upp dörrarna under januari månad. En skola som jag tror kommer bli en av de större, och bättre. Så man får ju hoppas att de lever upp till de förväntningarna man har, men ska nog inte vara några som helst problem.
Mikas modellagentur känner nog många till, och att de även har frisörer känner en del till, men är nog få som vet om att dom från och med januari i år även har en egen makeupskola! Så vi välkomnar Mikas Makeup Academy in på marknaden!
Grundaren och läraren är ingen mindre än Linda Mehrens, många har nog sett henne i programmet Let´s Dance där hon sminkar deltagarna inför fredagsfinalerna. Hon har jobbat i braschen många år och har en gedigen kunskap om makeup och skönhetsvärlden och har många stora kunder.
Kursen är på 8 veckor och inriktar sig på skönhet och modemakeup. Det krävs inga förkunskaper och antalet elever i varje kurs är 10. På så sätt så får varje elev den uppmärksamhet de behöver. Vilket jag tycker är bra.
Priset på kursen är 50 000 Kr och produkter till ett värde av ca 15 000 ingår.
Några elever kommer att få börja jobba direkt hos agenturen vilket gör att chansen att få jobb ökar jämtemot de andra skolorna!

Jag tror defenitivt att denna kurs kommer bli kanon, så om ni funderar på att bli Makeup artist, och inte vill lära dig teater, special effekts, kroppsmålning osv så kan detta vara ett riktigt bra alternativ.



Bild: mikasmakeupacademy.se

Malle - tror detta kommer bli en ny vass konkurent...

Nu ska vi testa om detta funkar. F

MMS

Nu ska vi testa om detta funkar. Får hoppas på det så att det uppdateras lite när jag är ute och ränner... Testing, testing!


Ett samtal från Farbror blå...

Som ni vet blev jag ju hotad på juldagen.
Idag när jag kom tillbaka från lunchen så hade jag ett missat samtal med tillhörande röstmedellande. Det var från polisen i Uppsala som ville att jag ringde upp. Konstigt tyckte jag eftersom det oftast inte hör av sig nått mer.

Jag anmälde en kille för över två år sen för skadegörelse (han fickk bo hos mig ett tag på grund av att han va tvungen att hitta lägenhet, och sen bestämde han sig för att flytta och trasha min lägenhet innan han drog)., eftersom han då även hällt en massa rengöringsmedel i min mat så ville polisen även anmäla honom för försök till misshandel vilket jag och mamma bestämde oss för att göra. Och efter att jag varit där så hörde jag inget allt förens en massa månader senare då jag fick hem ett brev att utredningen var nedlagt på grynd av för få bevis, väntat besked.

Men ringde upp i vart fall och de ville återigen höra mitt vittnes mål och kolla om jag kunde komplettera med lite uppgifter osv... Så berättade allt igen. Och han blev jätteupprörd och berämde mig för att jag anmält och sa att jag skulle stå på mig. Jo visst sa jag, men jag har fått sparken därifrån, då blev han rasande.. :P
Men men, anledningen till att han ringde var för att på grund av brottsrubriceringen så är killen skyldig mig pengar enligt svensk lag. Och han ville kolla om jag var intresserad av att inkassera detta.
Och visst fan är jag det.. så imorgon ska jag ringa till brottsoffersmyndigheten och kolla vad beloppet är... Är det värt att fajtas lite för så kommer jag att väcka åtal och så blir det en liten rättegång, men utfallet kommer med största sannorlikhet bli att jag får ut en sweet slant på det där...



Bild: google.se

Nått för The asholes på *pip*.... Konstigt att alla ser det jäkligt allvarligt medans dom inte gör det. Men är man lite retarded så är man väl...

Malle - caaaaching!

Hemma från jobbet...

Sorry att det inte blev nån uppdatering under dagen.. men blev lite missberäkning på tiden i morse så hann inte och sen kan jag inte blogga på jobbet. Eller kan säkert men känns inte som att jag vill fråga andra dagen om jag får hålla på med bloggen under arbetstid. Ska försöka få igång mmsbloggningn igen. Så kan jag uppdatera lite under dagarna jag jobbar.. jobbar ju ändå bara halvtid så hinner med bloggen de dagarna jag är ledig!

Har varit en bra dag på jobbet, hunnit med en del och börjar komma in i allt. Var på Waynes och käkade tillsammans med Chefen och hennes dotter. En god foccacia. Mumma!
Stackars smossen fick va själv länge idag, men är så sällan så det får han tåla. =P
Är ganska seg idag med, men gud va skönt jag sov inatt. Det var längesen jag somna så tidigt och sov så skönt. Kul att börja ha en massa att göra på dagarna utan att behöva oroa sig för en massa saker för det...

Nu väntar lite städning och diskning innan jag ska kura ihop i soffan framför top model..

Malle - hörs snart...

Nu kastar jag in handduken...

God kväll..

Nu är jag så himla trött att jag tittar i kors. Sjukt skönt. Va längesen jag kände mig så här trött och förhoppningvis så kan jag somna i tid och sova riktigt gott.
Imorgon börjar jobbet kl. 10, så ska hinna upp en bit innan det för att slippa stressa...

Sov så gott kära läsare, tack för idag!

Malle - sjukt slut...

Maybelline - The colossal volum express...

Dagens skönhetstips blir ett litet produkttips!

Finns en relativt ny mascara på marknaden. Den kommer från Maybelline New Yorks sortiment och heter The Colossal Volum Express.
Jag brukar inte gilla Maybellines grejer speciellt mycket, speciellt inte mascarorna, men denna är bra. Har hört från en hel del folk att den skulle vara riktigt suverän så har självklart vart och klämt och känt på den lite.

Den ger en otrolig volym utan att klumpa sig, och finns i svart och brun. Den är inte vattenfast och tvättas bort med sminkrengöring. Finns att köpa på alla de vanliga ställena (typ Åhlens, kicks osv). Priset kommer jag inte ihåg, typiskt, men skulle gissa på att den ligger som en vanligt maskara, ca 200 Kr.

Har ni testat den, vad tycker ni??

 


Malle - lite produkttips...

Nya jobbet...

Idag började alltså jag på det nya jobbet. Spännande spännande..
Hann inte blogga innan jag drog, så tyvärr... =P

Började vid 1, och först så gick vi igenom hur vi ska jobba de närmsta månaderna. Allt från att planera mässor och möten till vilka kontakter vi ska ta osv.. Och det är där som jag kommer in. Jag ska hjälpa till att få in denna produkt på skönhetsmarknaden. KOmmer bli superkul tror jag, ett väldigt omväxlande jobb.

För er som inte hänger med så har jag börjat jobba på Twinkles. Det är ett tandsmyckesföretag med säte här i sverige.

Om ni vill vill veta mer om tandsmycken, vilka salonger som erbjuder Twinkles eller vill sammarbeta med twinkles så hör av er till mig!

Efter jobbet så gick jag till mitt nya gym och hämtade mitt nya gymkort, äntligen kan jag börja träna!! Därefter blev det en sväng förbi ico och handla lite förnödenheter, och sen rusa hem för att göra lite käk... Så fruktansvärt hungrig.
Blev en enkel tonfiskpasta med röd paprika, mycket gott och nyttigt. Dessutom tar det bara 15 min att göra!

Eftersom jag höll på att stressa ihjäl mig till jobbet så hann jag bara ta en snabb dagens så den är ganska dålig, men man ser i vart fall vad jag hade på mig idag.



Nu ska jag ta och lugna ner mig lite och sen ska jag slänga upp ett skönhetsinlägg till er... =)

Malle - nöjd med första dagen...

Pjuu...

Vilken dag... ska alldeles strax berätta men måste bara få laga mat och kasta i mig är så fruktansvärt hungrig!!

Malle - hungrigare än hungrigast...

Morning loves...

Morrn Morrn!

Gick inte upp så todogt som jag ville, men inte så långt efter det så har hunnit med en del. Ska käka frukost och fixa till mig för jobbet som börjar kl. 1 nu. Ska hinna förbi och lämna in min cykel innan med så att de kan laga den.
Efter jobbet sen så ska jag till gymmet och hämta ut mitt nya gymkort, ÄNTLIGEN!!!

Sen ska jag handla lite och sen sola. Kommer bli en skön dag idag och jag ska försöka göra så mycket utav alla måsten som jag bara kan. Ska städa och lite sånt här hemma sen, kanske ut och springa och lite sånt med.

Hur som helst, eftersom det va så sjukt längesen ni fick lite bilder så ska jag ge er lite dagens innan jag drar, så ses då!

Malle - dags för frulle...

Natti Natti...

Nu säger jag god natt till er kära läsare!

Har varit duktig och förberett mig lite inför nya jobbet imorgon och dessutom betat av en del pappersarbete med mitt egna företag nu under kvällen. Har satt klockan på 7 imorgon, ska försöka hinna städa och träna lite innan jobbet.

Bjussar på en skitbra låt från Pussycat Dolls nya platta, Doll Domination; Played!



Hörs imorgon! Sov så gott!!

Malle - dags att sova..

Lugna söndag...

Gud vilken skön och lugn söndag jag haft. Bara varit hemma och njutigt av att vara ledig och busa med bossen. Skönt!
Blev inge bio för Miss. L och Mr. J orkade inte så vi ska ta det på onsdagkväll istället. Funkar ju det med.
Ganska skönt ändå eftersom då slipper man snajda till sig för att dra ner på stan. Nu kund eman ju ligga hemma i mjukiskläder hela dagen helt osminkad. Bra för hyn...

Ska fortsätta slappa hela kvällen och sen se till att komma i säng snabbt så att jag orkar upp i en bra tid imorgon måste hinna med en del grejer innan jobbet drar igång!

Hörs lite senare!

Malle - sköna lugn...

Morrn Morrn...

God morgon kära läsare!

Gud vad jag har sovit gott inatt, drömde dock extremt skumma saker. Men det kanske hör till...
Vaknade i vart fall vid tio men bestämde mig för att sova lite till, gick upp för en halvtimme sen när Bossen återigen spydde i min säng.. Jippi!! =(
Om den lilla råttan kan sluta äta precis allt han hittar så kanske han kan sluta gå runt och spy överallt...

Nä nu blir det frukost och så ska jag kolla vilka biofilmer som går nu... Ska på bio med Miss. L och hennes Mr. J ikväll.

Malle - pigg och kry...

Äntligen hemma...

Nu är jag äntligen hemma efter ett lååååångt pass på O´connors. Gick dock riktigt bra, hade 82 %, synd bara att det var så dåligt med spel. När man vet hur många rynkor tanten brevid bordet har runt ögonen så har man lite att göra! Men alltid lika trevligt att träffa all personal och gästerna var även dom ovanligt trevliga.

Fy satan vad det är halt överallt, och fortfarande ingen sand någonstans. Vill kommunen att alla ska slå ihjäl sig? Vore lite kul att veta hur många som faktikst gör illa sig ordentligt när det är så här. Alla kanske skulle ta oc fakturera kommunen på läkarnotorna...

Nu ska jag slänga mig i sängen. Känner mig dock faktiskt frisk nu.. kanske var det ett segt långtråkigt ´pass på O´connors som jag behövde för att bli frisk? Återstår att se imorgon när jag vaknar...

Sov så gott nu alla, hoppas att ni haft en bra lördagskväll!

Malle - time to sleep...

Till jobbet...

Hej!

Kommer ingen sminkning idag.. har suttit i telen ett litet tag och fick en del lite mindre roliga besked.. Så jag tappade lusten och dessutom är tiden lite knapp. Får helt enkelt fixa det imorgon åt er.
Märkte dessutom att det är blankis över hela Uppsala så kommer ta dubbelt så lång tid att gå till jobbet idag. Så börjar få bråttom fast jag var så tidigt ute.

Mindre peppad på att jobba, men ska nog gå bra. Ger ju pengar i vart fall. Om dom nu över huvudtaget betalar ut den det vill säga.....

Malle - time for work...

Tell me...

Nu har jag tagit en liten powernap, kollat på Top Model Canada och så tagit en lång skön dush. Så nu återstår bara smink och mat innan jobbet. Gäller att börja i tid om jag ska hinna lägga upp veckans sminkning åt er.

Haha, är Ace Ventrura II på tv, jag dör, så himla bra!

Men nu vill jag ha lite från er. Kan ni inte berätta vilka ni är som är här inne och läser min sörja varje dag.. =)
Vart kommer ni ifrån, ålder intressen, kanske har ni nån blogg som jag kan spana in. Kanske hittar jag några nya favoriter...

Malle - grymt hungrig...

Victorias Secret Fashionshow...

Ville bara påminna er om att idag kl. 17.05 på TV3.

Så missade ni den så är det bara att kolla idag... =)




Själv har jag redan sett den, men nog kan man alltid kolla igen.. =)

Malle - påminner er lite...

Lördag morgon...

God morgon!
Hoppas att ni sovit gott, jag har sovit som en prinsessa inatt. Tokskönt!

Vad som händer idag vet jag inte riktigt... Ska nog hitta på nått med mamma i alla fall. Sen om pappa förljer med vet jag ej. Han kanske jobbar... Vad vi hittar på vet jag inte. Kanske går en sväng på stan.
Känner mig fortfarande lite småkrasslig även om jag är på bättringsvägen. Ska jobba inatt med så tar väl det hyffsat lugnt under dagen. Ska göra veckans sminkning innan jag drar med så att den kommer upp innan... =)

Nu blir det en liten sen frukost, är hungrig har ju varit uppe sen 11... Hörs lite senare!

Malle - återgen lördag...

Natti Natti för idag...

Såg ni Lets Dance.. vad tycker ni om att Blondinbella åkte ut?

Nu är jag skittrött trotts att jag sovit en massa under dagen så tänkte ta och slänga mig i sängen nu. Förhoppningsvis så ska jag hitta på nått med La Familia imorgon. Får se vad... hoppas på att feber är borta med!

Sov så gott darlings så hörs vi imorgon!

Malle - natti natti

Skönhetstips # 61...

Nu är det reklam på Lets Dance så tänkte att jag skulle passa på att ge er ett litet skönhetstips.. Precis som utlovat =)

Skönhetstips # 61; Mascaraknep...

Alla vill vi ju ha riktigt långa och fylliga ögonfransar. Och visst funkar mascara en väldigtbra bit på vägen men ibland vill man ha en liten extra effekt. Den bästa effekten är ju självklart lösfransar, men det är något jag kommer ta upp någon annan dag då det är en liten vetenskap i sig. Många har väldigt svårt att få till det på sig själv pch då finns det två små genvägar att gå, de är helt enkelt lättare och billigare!

1. Lager på lager...
Den bästa och enklaste metoden är när man lägger flera lager mascara. Många gör fel när dom vill ha fylligare och längre fransar, de lägger ETT tjockt tjockt lager som oftast blir väldigt klumpigt och kladdigt. Det bästa är att lägga flera tunna lager istället. Hur många beror på hur mascaran är och vilken effekt man vill ha.
Börja med ett tunt lager, vänta nån minut så det hinner torka lite och måla sedan nästa. Fortsätt så tills önskad effekt är uppnådd.
Anledningen till att man ska låta det torka lite innan man börjar på nästa är för att det håller längre och risken för att de ska börja smula sig är mindre.

2. Mascara + Puder...
Nästa knep är lite svårare och kräver en del träning. Alltså inget man ska testa på precis innan man ska på fest för första gången. Utan träna nån gång innan du ska tvätta bort sminket eller så.
Måla först ett tunt lager med mascara, pudra sedan på ett TUNNT lager med puder på fransarna med en borste eller puff. Viktigt att göra detta innan det hinner torka för då fastnar inte pudret. Måla sedan på med mascara igen. Upprepa om du vill ha mer effekt.
Denna metod har jag i tidigare inlägg avrått ifrån och brukar oftast göra detta. Anledningen till det är att det kan bli så att mascaran smular sig extremt om man inte använder rätt mascara till detta. Man behöver en mascara som är ganska ny, eller som är väldigt blöt av sig. Pudret drar ur en del av fukten som finns i mascaran och det torkar ut mascaran så att den inte kan torka som den normalt gör. Tänkt därför på att ha en riktigt fuktig mascara!!



Bild: google.se

Lite tips som kanske kan passa till partymaken i helgen... Lycka till!

Malle - återgår till lets dance...

The story off yesterday...

Så nu är jag hemma efter fikan med Miss. Y, alltid lika trevligt. Hann även förbi Åhlens och handlade lite småsaker till badrummet och sen en väska, ska fota och visa er lite senare.

Mitt internet har krånglat ganska mycket senaste tiden, och idag krångla det jättemycket så kunde inte blogga innan jag drog ner på stan. Fattar nada.. men men nu funkar det i vart fall.
Kvällen består av slappande i soffan, känner mig fortfarande lite hängig och lika bra att njuta av en ledig helgkväll medans man har en. Skönt att vara hemma och slappa, speciellt när man är sjuk. Har bunkrat upp med massor av godis.


Igår så åkte jag ju in till sthlm vid 5, fick riktigt bråttom helt plötsligt fråga mig inte hur jag lyckas.. Men satt i vart fall på tåget och lyssnade på skön musik och sen tog jag en liten vända på stan i väntan på att Mr. E skulle bli klar med sina möten. Hann med att köpa en kjol.
Efter nån timme så möttes vi upp och gick och åt Sushi... Första gången för mig, men eftersom jag hade en sån bra sushilärare så måste jag säga att det är helt ok.. =P
Sjukt söta små tanter på stället med som började snacka en massa om mig och Mr. E på thailänska utan att fatta att Mr. E kan det... sjukt kul!
Tog en sväng förbi systemet med och drog sen hem till Muppsala. Här blev det en snabb sväng hem och lämna väskor, dra till Mac Jack och köpa mer mat (mest till mig) och sen en sväng till statoil och hyra en rulle.
När vi kom hem så blev det lite käk och ett glas vin.. Haha både jag och Mr. E smuttade typ två klunkar och sen blev de inget mer. Så fort filmen drog igång så somna Mr. E och låg och snarka i soffan tillsammans med Bossen... Så fick se filmen själv.. Men den va riktigt bra.

Efter det böev det sängdags och i morse drog Mr. E vidare till turkiet. Sjukt kul att träffa grabben igen. Alltid lika glas och trevlig!
Det måste bli bättring på att det går så sjukt lång tid mellan gångerna!

Tog i vart fall två snabba bilder innan jag drog, allt jag hann med.. ¨Men så såg jag ut i vart fall =)

 


Malle - trevligt med finbesök...

God morgon!

God morgon. god morgon!

Hoppas att ni sovit gott.. jag har sovit sådär. Har haft ont i huvet hela natten.. Men men.
Har faktikst varit uppe sen 07.20 då Mr. E gick upp. Ringde en taxi åt honom och sen gick jag och sov två timmar till. Han skulle tillbaka till sthlm för att åka till Tv 5´s kontor, han ska till turkiet med kanalen och spela in nått topphemligt program idag.. =P

Gick upp sen och drog förbi nya jobbet. Skrev kontrakt och gick igenom lite saker. Så på måndag blir min första dag. Ska bli riktigt kul... Roliga arbetsuppgifter och roligt folk att jobba med. Super!

Eftersom jag fortfarande har lite huvudvärk så ska jag gå och sova nån timme till efter att jag tagit en ipren. Hoppas på att det går över så ska jag berätta om gårdagen och ge er mitt lilla mascaratips som jag inte hann slänga upp igår.

God morgon, hörs mer snart!

Malle - jävla huvud...

Skitkommun...

Jag blir så arg.. Varför sandar dom inte för??
Är ju helt livsfarligt att gå ute, glashalt överallt.

Gick fram och tillbaka till Ica tidigare idag, och jag brukar kunna gå fram och tillbaka, storhandla på ca 30 min. Idag handlade jag bara lite och det ändå över en timme.. Bara för att man var tvungen att tippa på tå hela vägen för att inte ramla.

Visst jag är ung och klarar väl att slå mig lite om jag skulle ramla. Men alla barn. och framför allt gamla gör det inte. Vet inte hur många gamla jag sett dratta på ändan denna vinter för att kommunen inte sandar. Sist tog det 5 dagar innan de åkte ut och sandade, och nu har det gått snart tre dagar sen de började bli halt....

SKÄRPNING FÖR FAN!!
Det tar varken lång tid eller är svårt att sanda...


Är förövrigt skitpissed för att jag såg på mitt lönespec att de "glömt" 3 hela pass.... så jag kommer inte få ut det jag ska ha. Förhoppningvis, eller jag godtar inget annat, får jag det så snabbt som möjligt. Jag tänker inte vänta tills nästa månad!

Morr.... dagen börjar ju verkligen strålande!!

Malle - morr....

God morgon...

God morgon god morgon!
Hoppas att ni sovit gott, det har i alla fall jag även om jag faktikst varit uppe ett litet tag.

Insåg nyss att jag börjar få lite småbråttom om jag ska hinna med allt innan jag ska till sthlm vid 5... så blir ett snabbt inlägg nu och sen ska jag ge er ett litet mascaraknep innan jag drar mig mot storstaden...

Hörs snart!!

Malle - mycket att hinna med... =P

Slår igen kiosken...

Nu har jag hunnit med att ta ut soporna, diska och ställa ut resesängen i förrådet. Skönt!

Ska strax kolla på The Tudors... Sen blir det faktikst sängen för min del. Ska upp och fixa en del imorgon och sen på eftermiddagen bär det av till Sthlm för att möta upp Mr. E efter hans möte med sin modellagentur.
På kvällen sen  så står premiären av oasias ?, festande på stocken och annat galej på schemat. Skoj skoj!!
Kommer dock vara en jobbig fredag.. fast ta det lugnt kan jag göra på lördag!

Hörs imorgon gullisar!!
Sov så gott och dröm sött!

Malle - slår igen verksamheten för idag...

Misslyckade reklamannonser...

Har kollat på Top Model, vad annars. Alla vet ju att under den timmen det sänds så ger man fan i att kontakta mig eller vistas i min närhet. Den timmen är helig... =P

Ska strax ta och ha lite hemmaspa innan jag sätter mig och kollar på The Tudors. Riktigt bra serie det med på ettan. Ska försöka hinna med att diska med. Imorgon kommer ju Mr. E hit och då måste de ju va åtminstonde liiite fint i lyan.
Men men....

Har stört mig på detta i flera veckor nu... Ni vet Coregareklamen. Den för tandproteser, nån gumma står och snackar om fikon. Vad i Helvete tänkte den människan som sminkade henne med? Jag blir vansinnig och det förstör verkligen hela dagen för mig. Ser ju förjävligt ut!!
Nån turkos skitful färg som dom blandat med nån skitful brun skugga, och allt är kladdat både här och där.

Hittar tyvärr inte bilden på henne, eller filmen heller för den delen, någonstans på nätet. Men tänk på det nästa gång den reklamen kommer!!

Finns ju självklart hur mycket misslyckade reklamannonser överallt. Vet inte hur många gånger jag sett reklamannonser från loreal, clinic, lancome, maybeline osv osv... Man tycker att de borde kolla sånt innan de släpper iväg annanserna för tryck. Visst jag är lite arbetsskadad och letar verkligen fel på bilder, men vissa är ju så uppenbara så att det skriker om det, man behöver inte vara proffs för att upptäcka det.

Ska se om jag kan söka upp lite exempelbilder så ska ni få se...

Malle - inleder uppdrag puckon...


Skönhetstips # 60...

Nu har jag varit en liten snabb sväng på stan.. Blev en liten fika med Miss. L och sen gick jag hem igen. Helt sjukt vad halt det är ute.. Ska nog ta bussen fram och tillbaka till Ica sen så man inte ramlar och slår ihjäl sig med all mat sen.. =)

Här kommer i vart fall ett till inlägg på begäran, ett inlägg om borstar.

Skönhetstips # 60; Borstguide...

Att ha borstar med äkta hår har jag påpekat så många gånger att det vid detta laget börjar bli tjatigt. Men det går verkligen inte att sägas för mycket, för att få bra resultat så måste man ha borstar med äkta hår. Visst är det väldigt dyra, men de håller så himla länge att det förmodligen jämnar ut sig i slutänden i alla fall. Dessutom blir resultatet så mycket bättre och dina produkter håller längre för att inte de hårda syntetborsten har sönder dom.

Att hitta rätt borstar är svårt. Alla mina kommer från Mist Sthlm (surprice surprice), och är verkligen supernöjd med dom!
Andra märken med bra borstar är Makeup store och MAC. Eftersom jag har mitt set med borstar har jag inte testat allt för många andra. Men de är dom jag vet är bra... Se bara till att de är äkta hår. Men även fast det är äkta hår så kan de vara bortar utan speciellt bra kvalitet, ett bra exempel på det är Face borstar.
Alla borstar hårar i början, men det som är skönt med riktiga, äkta bortsar är att de är bättre tillverkade så det slutar släppa hår efter att man tvättat de nån, några gånger medans de borstar som är av syntet ofta släpper hår hela tiden.
Men att lite hår släpper är bara naturligt då inte alla strån fastnar i limmet vid tillverkning.

Borstarna är gjorda utav mård, ponny eller ekorrhår lite beroende på borste. Priset ligger på mellan ca 200 - 300 Kr/borste, pengar som kan vara värt att lägga ut i slutändan.

Hur ska man då veta vilka borstar man ska använda till vad? Jo, här kommer en liten guide. Men precis som det finns en miljard olika sminksätt så finns det även olika sätt att använda borstarna. Man hittar snabbt sina favoriter och märker vilka man vill använda till vad osv...

 


1. Puderborste.
Detta ser väl de flesta att det är en puderborste. Den är stor och lös. Finns i många varianter men jag gillar när de har lite längre skaft. I dessa stora borstar känner man den största effekten av äkta borstar, de blir bara skönare och mjukare ju mer man tvättar dom.
Jag använder faktiskt även min puderborste som rougeborste då jag tycker att resultatet blir lite naturligare med den stora borsten.

2. Rougeborste.
Rougeborsten finns i väldigt många utföranden. Korta, långa, raka och sneddade. Jag har lite olika varanter. Skillnaden på de korta och de långa är egentligen inte så stor, det är bara det att de korta är lättare att ta med sig. Jag föredrar de raka, medans andra föredrar de sneddade. Är liite lättare att skugga kanterna ordentligt med de sneddade och kan därför vara en bättre nybörjarborste.

 


3. Foundationborste.
Denna borste är relativt ny på marknaden då man började märka att folk hellre la på foundation med borste istället för alla dessa svampar. Helt suverän enligt mig och en klar favorit, och funkar på alla olika sorters foundations.

4. Consealerborste.
Denna borste ska aldrig vara i äkta hår, utan är uteslutande av syntet, därav de oranga håret. Denna utsätts för väldigt mycket fett och man har märkt att det inte riktigt går ihop med nått utav håren på ett bra sätt. Därför är denna borste även billigare än de andra.

 


5. Highlighterborstar/skuggborstar.
Nu kommer vi till alla dessa ögonskuggspenslar, och det är verkligen en djungel av penslar, det gäller att hitta sina favoriter. Men för att hårddra det lite så är de stora till för stora ytor, oftast att lägga highlighters.

6. Shadingborstar/skuggborstar.
För att fortsätta på nummer fem, så är ju då de lite mindre borstarna till för de lite mörkare skuggorna och allt ´finlir som blir svårt att göra med en stor borste.

 


7. Eyelinerborstar.
Dessa borstar är suveräna att använda till att måla på eyeliner. Den smala är till för att måla på flytande eyeliner av olika slag, och den breda men smala är perfekt när man lägger en eyeliner av en fuktad skugga eller vill sota en kajal.

8. Eyedustborste/sotningsborste.
Denna rundade borste är perfekt för alla lösa skuggor, eyedust eller för att göra ordentliga sotningar. Ett måste i alla samlingar.

 


9. Ögonbrynsborste.
Denna lilla korta och sneddade borste är ämnad för att fylla i ögonbrynen med. Förutsatt att man gör det med en skugga, vilket jag verkligen rekomenderar. På grund av dess form är den väldigt lätt att använda och det blir ett snyggt resultat.

10. Läppstiftsborste.
Precis som med rougeborstarna så finns det många varianter. Dock är det mesta bara storleken på själva borsten och inte på själva borsten. Borsten är smal och lite spetsig allt för att man ska kunna måla så fina linjer som möjligt.

 


11. Finishingborste.
Denna borste är lite överkurs, och inget man behöver ha egentligen då en puderpuff eller puderborste funkar lika bra. Det man gör med den då är att borsta bort överflödig skugga eller puder osv när man är klar.

12. Dekorationsborstar.
Även dessa är lite överkurs även om dom är riktigt bra att sota med. Men är egentligen borstar till när man gör mer extrema saker eller barn, kroppsmålningar.



En liten större bild på ögonbrynsborsten. läppstiftsborsten, eyedustborsten och eyelinerborstarna...

Jag la en pincett i bild för att ni skulle få lite storleksuppfattning på grejerna.

JUST DET!
Dessa borstar som följer med ögonskuggor som är som en skumgummigrej, NEJ!
De som är som en liten makeupsvamp på borste, NEJ NEJ!

Seriöst, NEJ NEJ NEJ NEJ!!!!

Hoppas i vart fall att ni fått lite information, skulle självklart kunna drifta iväg med hur mycket info som helst.. men tror det där räcker, är som sagt bara att exprimentera er fram för att hitta just era favoriter.

Malle - inlägg nr. 60 woohooo

En sväng ner på stan...

Nu har jag bockat av ännu fler grejer på listan och den krymper och krymper... Skönt! Känner mig sjukt duktig när jag betar av punkt efter punkt... =P

Ska om ett litet tag dra mig ner mot stan, får helt enkelt åka ner svettig och äcklig, men ska ju fortsätta med allt här hemma samt att gå och handla när jag kommer hem så kommer ändå blir svettig och så när jag kommer hem. Hade dessutom tänkt ha ett litet hemmaspa ikväll så får vänta tills dess. Så farligt är det inte... Intressant info? Knappst.. =P

Ska i vart fall ta och träffa Miss. L en sväng och sen så ska jag uträtta en del små ärenden... Sen blir det hem och fixa det sista. För imorgon kommer ju Mr. E och på fredag är det fullt upp. Och sen jag la ner butiken försöker jag hålla på att vara ledig i helgerna.

Åååh, ser ut dom att det går som jag vill med min lilla hemliga surprice.. så håller tummarna under dagen att inget ändras... Åh jag är så glad!!

Malle - börjar dra sig ner på stan...


Skönhetstips # 59...

Gud vad glad jag blir när jag går in på mailen och får en massa frågor... Värmer!!
Jag får ju ibland lite inspirationsstopp, och då är det perfekt att ha lite konkreta frågor att svara på... Glöm nu inte att maila in bilder med förslag på veckans sminkningar. Kanske har ni sett nått snyggt på röda matta, i en tidning eller musikvideo.. Skicka in det i sånt fall så ser jag till att göra de som veckans sminkningar!

Skönhetstips # 59; Sminka sina ögonlock större...

Eftersom jag igår svarade på frågan om hur man förminskar sitt ögonlock med smink, så fick jag frågan hur man då förstorar sitt ögonlock med hjälp av smink. Och även det är ju en superbra fråga och självklart svarar jag i ett helt inlägg så att fler kan se.

Som jag nämnt många gånger förut så förminskar och döljer mörka färger och ljusa förstorar och framhäver. Så även här leker man med färger för att skapa en illusion om att ögonlocket är större.

Vit kajal:
Det finns väldigt få tillfällen där det är ok att använda denna vta kajal. När man vill förstora ögat med hjälp av färger är ett av de extremt få fallen då det är ok. MEN, det gäller att vara försiktig, använda det med måtta och inte som blondinbella (sorry, men det är inte smickrande, hon är så himla vacker så fort hon sminkar sig ordentligt). Och använd gärna en lite mer beigeaktig istället för den helt vita. Applicera på den undre inlinen, alltså på slemhinnan längs med den undre fransraden.
Kladda inte en massa utanför, använd 7 miljoner lager eller smeta ut det i ögonvrån. Det ska vara rent och snyggt, nästintill osynligt.
Detta öppnar upp ögat lite extra....

Ljust och skimmer:
Det bästa sättet att förstora ögonlocket är genom att använda mycket ljusa skuggor, gärna med skimmer i.Även här gäller det att vara försiktig, en helt kritvit ögonskugga är inte snyggt på någon, men man kan ta i liiite mer mer färgerna än vanligt.

Undvik eyeliner:
Har man små ögonlock tycker jag att man ska undvika att använda eyeliner. Detta tar upp en del av de ögonlock som redan är litet. Istället kan man se till att måla ut de skuggorna man använder som en liten vinge ut på tinningen. Självklart lite grann och inom vissa ramar. Se min förra veckans sminkning, där kan ni se att jag målat ut en liten vinge och även förklarat hur man gör. Detta gör att ögat ser lite större, och bredare ut.

Undvik mörkt:
Eftersom att de mörka färgerna förminskar och döljer så undvik att måla med för mörka färger, och undvik att sota ögonen, detta kommer få ögonen att försvinna helt...



Bild: google.se

Hoppas att även ni med lite mindre ögonlock fått lite tips nu.. allt handlar egentligen om att exprimentera sig fram med olika typer av skuggor. Man märker ganska snart vad som funkar och inte. För det handlar ju inte bara om de är små eller stora, utan även om de är breda, smala, inåt eller utåtstående osv...

Lycka till!

Malle - blev en liten miniföljetång...

Trumvirvel tack...

Kan ni tänka er, jag är vaken, och det är självmant. Superskönt ju.. dock sovjag inget bra inatt, men lika bra att inte gå och lägga sig igen, nu kan man passa på att försöka vrida om dygnet lite i alla fall. Fortfarande lite småkrasslig, men men blir kanske bättre under dagen. Ska i alla fall se till att fixa en del saker nu under dagen.

Har dessutom fått en fråga om borstar på mailen, så kommer upp en borstguide på bloggen under dagen. Ska försöka ta mg ner på stan med. Men får se när det blir, behöver bara dra ner en snabbis och köpa en grej på åhlens och en grej på apoteket.

Det jag ska köpa på apoteket är antingen Bakis eller resorb. Båda är vätskeersättande medel som man kan ta efter att man tex druckigt mycket eller ansträngt sig massor för att kroppen ska återfå vätskebalancen.
Min chef testade att ta de efter att jobb jobbat natt och innan hon gick och la sig, och kroppen återhämtade sig mycket bättre. Att jobba när tär rikigt mycket på kroppen, och du kan aldrig riktigt vänja dig vid det. dessutom jobbar vi i en väldigt varm miljö så vi förlorar ganska mycket vätska och salter i kroppen innan passet är slut. Och då är ju resorb, eller bakis skitbra!

Yes, det stårpå schemat, men nu lite mat... Appråpå det. Måste ju handla med...

Malle - ett tidigt god morgon...

Natti Natti...

Har varit en lång dag så ska strax hoppa i sängen. Är supertrött sen inatt. Förhoppningvsis så får jag mer sömn inatt annars går jag fan och ringer på hos grannen och sover hos dom.. =P

Imorgon ska jag fortsätta jobba lite här hemma, och så får jag förhoppningsvis ett väldigt glädjande besked. Men mer om det när/om det kommer. Ser lovande ut nu i vart fall... SKa öven försöka dra ner på stan en liten sväng, ska handla lite småsaker på Åhlens!

Hoppas att ni sover så gott, så får vi höras imorgon!

Malle - time for bed...

Skönhetstips # 58...

Bjussar på ett till liten skönhetsinlägg så här innan Top Model drar igång, ska se till så att jag hinner förbi kiosken en snabbis för att bunkra upp med lite gott!

Skönhetstips # 58; The don´ts of makeup...

Att sminka sig är svårt. Det är lite utav en konst och medans vissa lär sig att sminka sitt egna ansikte eller andras relativt fort kan det ta år eller evigheter för andra.
Det krävs ett visst sinne för färg och form och så självklart en massa träning. Jag märker det själv. Jag var ganska bra på att sminka mig själv innan jag utbildade mig. Nu så här efter är jag skitdålig på det. Jag har lixom lagt om tekniken för att måla andra, och på så sätt förlorat känslan för att kunna sminka mig själv. =P

Men det finns en del saker som absolut är förbjudna inom makeup, ser jag någon som gjort dessa fel har jag lust att springa fram till vederbörande och ta tag i den, skaka den och skrika på den. Jag blir galen, och lite ledsen inombords.. =P
Det som alltså är STRÄNGT förbjudet är:

Fel foundation:
Detta riktar väl sig kanske främst till alla unga. Unga har ofta en tendens till att sminka sig extremt mycket och med helt fel färger. Visst kan jag förstå att det inte är lätt när man som ung ska börja använda smink och ofta har man en lång period där man testar sig fram bland produkter och märken. Likaså har unga inte alltid de pengarna att lägga på bra produkter. Visst finns det äldre som fortfarande är lite ute och cyklar i denna ljungel av foundations.
Tänk på att en foundation ALLTID ska ha samma färg som ens egan hudton, och att man alltid målar ner den en bit på halv och ut på öron för att undvika kanter.
Unga verkar tro att om man har ett lager med 3 cm med foundation på sig så syns inget, tvärtom, allt synd mycker mer!

Vit kajal:
Nej, Neeeej, NEEEEJ!
Detta är aldrig accepterat så vida det inte ingår i en ordetlig sminkning i sin helhet. Annars strängt förbjudet. Det gör att du ser sjuk ut. Seriöst, jag menar NEJ, och mer än så tänker jag inte säga!

Mascaraklumpar:
En mascara håller i ca. 3 månader sen börjar den torka ut. Att blanda ut den med vatten är inte att rekomendera då den kommer att få svårt att torka efter att den appliceras. För att få den att hålla så länge som möjligt så se till att inte ha den öppen i onödan, eller pumpa in luft.
Att måla en miljard lager mascara, och dessutom med en mascara som klumpar sig är inte snyggt i nått sammanhang. Visst kan man måla 2-3 tunna lager på varandra för att få riktigt långa och tjocka fransar. Men då ser man till att den hinner torka emellan och så använder man en framskam om det skulle klumpa sig.
Det är inte meningen att det ska se ut som att man har 3 ögonfransar eller att de är så kraftigt målade att man kan räkna fransarna på nån från andra sidan rummet.

Rougeblaffor:
Något som de flesta har svårt med, det är faktikst svårt att få till det snyggt, är Rouge. Ibland ser man tjejer där det ser ut som nån spytt färg på deras kinder. Inte snyggt!
En rouge ska vara naturlig, med mjuka nästan osynliga kanter. Den ska vara inarbetad ordentligt och det ska knappt synas vart den börjar och slutar. Less IS more!



Nu börjar snart Top Model så får göra en uppföljare på detta inlägg nån gång. Hann med en del i vart fall, finns många fler. Känner dessutom hru jag blir lite lätt irriterad och aggresiv när jag skriver om sånt här.. =P

Malle - godis...

Skönhetstips # 57...

Nu när jag är mätt och belåten ska jag sätta mig ner och ge lite svar på en fråga som jag fått från en spotlifekollega, nämligen Malin.

Hon skrev till mig för ett par dagar sen och undrade hur man kunde sminka sig för att få ögonlocket att se mindre ut. Och det är ju faktiskt en riktigt bra fråga, så varför inte svara på den inför alla...

Skönhetstips # 57; sminka stora ögonlock mindre...

Alla ögonlock är olika. Formerna varierar ungefär lika mycket som fingeravtryck. Det finns insjunkna, utstående, stora, små, breda, smala osv osv. Sminkförutsättningarna är därför lika olika för de olika typerna av ögonlock som det finns olika sorter.
Gick in och kollade på Miss. M´s ögonlock och kan själv tycka att de inte alls är speciellt stora. Men jag har ju å andra sidan sett ett par hundra ögonlock, om inte tusen.
Personligen älskar jag när en kund med stora ögonlock kommer till mig, möjligheterna blir så mycket fler när man har en stor yta att måla på. Dessa ögonlock är ofta exemplariska att måla tex. sotade ögon på, något som kan vara riktigt klurigt, och i vissa fall till och med omöjligt på vissa ögonlock.

Men för att svara på frågan, utan att drabbla på om en massa nonsens så finns det tre olika knep för att sminka ögonlocket mindre.

Eyelinerknepet:
Denna metod, som även Miss. M använder sig av, är ganska enkel och kanske till och med den bästa.
Man målar helt enkelt en ganska tjock eyeliner, tunn längst in och bredare ju längre ut på ögonlocket man kommer. Denna linje kan man göra ganska kraftig. Det den gör är att skapa en illusion av att ögonlocket är mindre, eller kanske framför allt smalare. Till detta rekomenderar jag att man använder en flytande eyeliner av valfritt slag, eller en ögonskugga som man applicerar med en blöt pensel.
Färgen spelar ingen större roll, bara den är mörkare än sin egna hudton.
Kom ihåg att mörka färger förminskar och ljusa förstorar!!

Skugga globlinjen:
Även här använder man ett knep där man förminskar delar av ögonlocket med hjälp av en mörkare färg. Om man inte vill använda sig av sista metoden (se stycket efter detta) så kan man måla locket med ganska neutrala färger och sen avsluta med en lite starkare som man skuggar i globlinjen. Ta en stor och lös borste med skugga och dra borsten fram och tillbaka i globlinjen tills du fått det så mörkt och sotat som du vill ha det.
I dessa fall kan man även kombinera flera färger på ett ganska bra sätt. Vill man tex. ha en grön skugga avsluta med lite svart eller grått längs globlinjen, det ger en supersnygg skuggning och det får fram en illusion av att ögonlocket är lite mindre.

Sotade ögonlock:
Det sista knepet är kanske inte så jättebra till vardags även om man inte behöver använda svart vid en sotning, man kan lika gärna använda vilken färg man vill. Men som sagt så behöver den ju va lite mörk i vartfall för att man ska få önskad effekt.
Många vill ha en perfekt sotad look, få kan få det. För att få en sotning att se ut som på reklambilder så krävs det att man har en viss typ av ögonlock. Det behöver va ganska stort och runt. Tyvärr är det en av de vanligaste önskningarna hos kunder, många klarar nämligen inte av att göra det själv, men är få som vekrligen passar i det.
Men här är ett av de bästa sätten att få ögonlocket att se litet ut. Här får man verkligen använda sig av lite mörkare skuggor och kan då enkelt skapa en illusion av ett mindre ögonlock.

Hoppas att ni fått lite tips på hur man kan sminka sig för att få en illusion av att man har mindre ögonlock!



Bild: google.se

Malle - ett begärt tips...

Bilder från Digitized Studios...

Vilken skön dag jag har haft. Fast än att jag känner mig krasslig fortfarande så har det varit en bra och skön dag.
Tog en timmes promenad ute i snöyran, och förutom att man blev helt dyngsur av det snöblandade regent så var det sjukt skönt att få promenera lite i kylan med massa bra musik.
Avslutade promenaden på Solpalatset och solade 20 minuter. Måste ju börja få lite färg på huden, man är ju näst intill transparent.. =P

Kom hem och busade lite med Bossen och sen har jag lagat iordning och käkat lite panerad fisk. Är faktiskt riktigt gott. Hatar egentligen fisk. Men i den formen går det ner. För att inte tala om hur mycket Bossen ÄLSKAR panerad fisk.


Nu har jag äntligen laddat över bilderna från i fredags från min lilla kamera. Jag är så seg.. men har ju inte haft allt för mycket tid senaste dagaran.. Här kommer i vart fall bilder på Mr. J som installerar allt för plåtningen som hade med Peak Performance i går. Och visst bidrog jag liiite liiite jag med.

Haha, jens är en dvärg, lätt bäst på hela dagen. (internt, försök inte ens att förstå... =P)

 
 


Lite dåliga bilder men var tvungen att ta utan blixt eftersom annars så går alla blixtar i hela studion av och då blir bilden kritvit.. =P

En rolig dag i sthlm med lilla Mr. J och på Digitized studios...

Malle - haha... ska göra en post-it räd mot Mr. J....

Celebert besök...

Yes, på torsdag ska min lilla Mr. E komma till El Stockholmo. Så självklart åker jag dit och hämtar honom och tar honom till lilla lilla Muppsala!
Så ska det sjävlklart även försökas slå klackarna i taket på stocken om allt går som man vill... =P
Avsaknaden av kårleg hos mig och det utgångna kårleget hos honom kan ju faktiskt vara ett problem.. men men, Mr. K kanske kan klara biffen!

Kul att träffa gossen, ja menar det var ju ett jäkla tag sen... När han var här sommaren 2007 för att vara exakt. Så är ju verkligen på tiden att styra upp ett litet nytt möte.

Ska fortsätta beta av en del grejer på listan, går riktigt bra nu, har andan uppe... Sen kommer inte ett, utan två rykande färska skönhetstips upp!

Malle - det går av bara farten...

God morgon...

Jaha, då var det helt plötsligt tisdag igen. Suck vad tiden går fort. =)
Gud vad jag inte sov bra inatt. Först så trilskades bossen, tabletterna verkade inte och så tillslut så hade boss trasslat in sig i sitt halsband och stod och skrek av smärta så tog ett tag innan jag fick av det med hjälp av en sax... Hundjävel!
Så somnade väl som vanligt vid 4-5 tiden. Och har legat och vaknat var tionde minut på grund av bossen. Är så jäkla less på det här nu, från och med nu kommer hunden sova i bur, i ett annat rum, med skäll halsbandet på.

Jag har inte sovit en enda hel natt sen jag fick hem honom. Och när man dessutom vridet på dygnet så är det INTE lätt att vrida tillbaka det när man inte får sova ordentligt. Så nu åker damphunden ut så slipper jag störas av att han vaknar var tionde minut och ska vandra runt.

Har i vart fall pratat med en hundpsykolog. Och alla förklaringar till varför han är som han är, är att han blev illa behandlad av sin mamma när han var valp. Och det stämmer ju, det vet jag. Tydligen går det att träna sånna hundar så att dom blir normala, men det tar flera år av träning och beteendeterapi... Grattis!

Nä nu vill jag ha frukost!

Malle - ibland så blir jag så jävla less på hunden...

Pjuu...

Nu är i vart fall tvätten klar och en del andra småsaker. Men har faktikst inte fått så mycket gjort idag... Har huvudvärk, känner vi igen det eller vad... Jag var helt enkelt inte frisk alls innan helgen, och med tanke på tempot som hållts denna helg så ska jag vara glad att det bara är lite huvudvärk jag har.

Så detta ska jag bota nu genom att ta lite sömntabletter och gå och sova. Hoppas på att jag får sova riktigt ordentligt inatt och att jag på så sätt kan virda tillbaka dygnet lite. Imorgon vill jag var frisk, för jag har massor att göra. Dessutom har jag en del skönhetstips på lur och så ska jag ju slänga upp en veckans makeup nu i veckan med.

Så säger god natt för idag, hoppas på en bättre dag imorgon!

Natti natti kära läsare!

Malle - time for bed...

Plåtningen för Bracy.se

Tänkte att jag skulle berätta om plåtningen för Bracy.se som var i lördags.
Tog tåget vid kl. 14 tillsammans med Bossen för att hinna möta upp Miss. S på centralen. När jag väl kommit dit och hämtat alla mina grejer som jag lämnat dagen innan så ringer hon och säger att hennes tåg är försenat. Inget att göra åt det utan spenderade 40 minuter på stationen med lilla Bossen.

Till slut så kom hon i vart fall och vi tog tunnelbanan bort till Mariatorget och studion. Där väntade redan Miss. E, hennes kille och Miss. J. Så blev ytterligare en liten väntan på fotograf och den sista modellen Miss. R.

När alla kommit var det bara att köra igång. Först så hjälpte jag Miss. E lite med ögonskuggor osv, och sen så fixade jag hår och smink på Miss. R, och till sist lite smink på Miss. S.
Gick faktikst snabbare än vi tänkt och efter ca 3 timmar var vi klara.
Riktigt skoj dag, och tjejerna var vekligen ybergulliga. Allt blir ju så mycket lättare då. Jag och Miss. S skyndade oss till centralen, kastade i oss lite burgare från Donken och sen var det dags att åka hem för att hinna hem och byta om innan nattjobbet.

Jag hann tyvärr inte ta kort, men Miss. E har tagit en massa kort så gå gärna in på hennes blogg och kolla.




Detta är en bild på Miss. E och Miss. R från Miss. S´s blogg...
Haha ser ut som ett mongo på alla kort... =P

Så... det var helgens jobb det. Riktigt lång dag, men jäkligt skoj och trevlig.

Malle - gå in på bracy.se och spana in de sjukt snygga armbanden!

Bröllopsplanering i Östervåla...

Jaha, blev en brukdkonsultation för mig. Dessutom ute i östervåla. Därav den klena uppdateringen. Fick reda på att det faktikst blev av kl. 3 vid tolv, och bara bussen dit tar över en timme.
Bråttom bråttom, in i duschen fixa mig, kolla att allt jag behövde var packat, dra ner på stan, hinna ta ut pengar och sen dra till stationen och bussen. Tajt om tid men jag lyckades.

Nu är jag i vart fall hemma, har en liten irriterande huvudvärk, som förhoppningsvis går över när jag fått lite käk i magen. Var ett par timmar sen jag käkade nu.
Tvätten är i maskinen, dammsugaren redo och jag börjar så sakteliga även att bli redo att ta tag i allt som jag skulle gjort under dagen.

Fick även en förfrågan om att tipsa på hur man kan sminka sig för att göra ögonlocken mindre, eller en illusion av det i vart fall.. =P Det kommer upp under kvällen, men känner att jag vill beta av en del här och få lite mat i magen så att det jag skriver är bra och inte mest en massa förvirrat babbel... typ som just nu... =P

Malle - back in town...

Tillbaka från det döda igen...

God morgon, god morgon.

Gud vad jag var trött igår. Först och främst så vaknade jag ju vid halv tre. Tog en liten promenad, köpte med mig lite mat, käka och sen skulle jag bara ligga i sängen och kolla på lite tv... Well, somnade och vaknade halv nio. Men var inte pigg ändå. Utan gick och la mig kl. 1 igen och sov tills nu. Hade egentligen ställt kl. på 8, sen 9 och sen sket jag i det. JAg behövde sova ut och återhämta kroppen lite.

Idag händer det en del. Ska ha en brudkonsultation, tror jag i vart fall. Har försökt få tag på henne men inte lyckats. Men men, är ingen fara om vi får skjuta på det då det är över en månad kvar till bröllopet. Annars blir det träning, sola, fippla med en massa jobbgrejer, handla, tvätta och städa och en massa sånt. Skönt att få nått att göra så fyller man dagen lite.

Nu är jag jättehungrig så ska gå och göra en nyttig frukost med ägg, smoothie och hårt bröd!
Hörs lite senare!

Malle - dags att återgå till det vanliga igen...

Ytterligare ett sent god morgon...

Ush vilken helg det varit. Sovit minimalt, jobbat maximalt. Endast hunnit hem och lämna grejer och byta om emellan, och sen kastat sig i sängen ett fåtal timmar innan det är dags att dra till nästa. Men nu är helgen över och jag ska spendera söndagen i soffan eftersom jag känner att jag håller på att bli sjuk igen, var nog inte riktigt frisk innan jag drog ogång mardröms helgen.. =P

Ska självklart berätta mer om vad som hände i helgen, men först så blir det frukost och promenad med lilla doggen!

Malle - vilken helg...

Ett sent god morgon!

Hej hallå alla läsare!
Hoppas att ni hade en superkväll igår och att ni sovit gott. Förhoppningsvis så är ni inte allt för bakis heller... =P

Blogg.se har hållt på att krånga hela morgonen igen så har inte kunnat logga in. Jäkligt irriterande, de måste fixa till allt sånt där någon gång.
Hann aldrig blogga igår kväll, jag sov ett tag och sen blev det till att käka mat, byta om och dra till nattjobbet. Gick bra och jobba, men min statistik var ju inte bra... Crap!
Men det var en del att göra ändå, vilket vi inte trodde, är ju ändå precis innan löning. Men folk var det, och spel likaså.

Nu ska jag fixa mig och sen börja dra mig tillsammans med Bossen. Vi ska ju inte till stockholm för plåtningen med Bracy.se. SKa bli kul... men är ju lite stressigt med. Börjar ju jobba sen ikväll igen kl. 22.
Men men vi ska nog hinna med en hel del... Sen kommer mamma och pappa och hämtar mig vid 19-20 tiden så får jag skjuts hem med alla grejer och hunden.

Hörs då!

Malle - stress stress, massa jobb.. =P

Lång dag...

Kom hem för cirka en timme sen. Tog ett tag i studion. Men det var skoj. Var med när Mr. J plåtade en ny Nokiamobil, och så ställde vi iordning allt inför deras plåtning med Peak Performance.
Sen att det kanske inte gick helt lätt att ställa in allt är en annan femma.. =P

Blev en snabbis upp till pappa på kontoret och förbi Miss. T på Åhlens city innan vi satte oss på tåget hem. Skönt att vara hemma efter en sån lång dag!

Imorgon blir det ju sthlm igen, denna gången är det ju plåtningen för Bracy.se. En webbutik med massor av fina smycken, gå in och kika vettja.
Jag ska in först på eftermiddagen och det är Elita Löfblad, Elin Lanto, Rebecka Simonsson och Mikaela De Vil som ska sminkas och hårstylas. Och som grädde på moset så följer lilla råttan Boss med. Får se hur det går.. =P
Kommer självklart en del backstage bilder från dagen!

Just nu är jag så trött så ska ta en liten powernap eftersom jag ska jobba natt ikväll. Ska när jag vaknat lägga in bilderna från dagen, inte för att de är så många med...

Malle - behöver lite sömn...

I studion...

Hallå!

Sitter i studion och tittar på medan Jens fipplar på i studion. Blev tyvärr ingen plåtning med Mr. N idag. Han ligger hemma i hemska magsmärtor. Han hann ringa innan tåget gick, men kände att jag lika gärna kunde hänga med till sthlm i alla fall. Dels för att lämna alla grejer som jag ska ha här i morgon, och sen har jag ju inget annat speciellt att göra idag. 
Tråkigt, men är bara att flytta på plåtningen igen. 

Sminkningen i morse gick som vanligt bra, hon är ju så lättsminkad, och efter att ha sminkat henne ett par gånger så vet man vad man ska använda och hur hon vill ha det. 
Nu sitter jag i vart fall i enstor studio här i sthlm, ska bli fotografering av någon mobil här snart. Men först skulle han som har studion bjuda på lite lunch. En god yakiniki (stavning?) blir det för mig. 
Blir väl kanske några backstagebilder på det, även om det kanske inte är allt för upphetsande... =P

Hör lite senare darlings!

Malle - flyttad plåtning igen, men trevlig dag i stan i alla fall...

God morgon!

Nu är jag klar, och ska strax dra iväg på dagens första sminkjobb. En sminkning inför en examen. Är min ybergulliga Miss. S, stamkund, som ska ta examen och klart att hon ska va lite extra fin idag!

Direkt efter det beger jag mig mot tåget och sthlm. Där blir det plåtning hela dagen med Mr. J och Mr. N. Hoppas verkligen att jag kan blogga på nåns nätverk under dagen annars hörs vi i eftermiddag vid 3-4 tiden!

Hade så bra så hörs vi då!

Malle - alldelses för tidigt för att man ska kunna fungera...

Natti natti...

God kväll kära läsare!
Nu har jag hunnit pilla med en del saker, packat inför imorgon och sånt. Både kamera och bloggdator är nedpackade!
Ska ta tag i några sista grejer innan det är dags för mig att nanna. Ska upp tidigt imorgon. Min första sminkkund ska fixas till kl. 8 imorgon. Och direkt efter det bär det av till sthlm för plåtningen med Mr. J och Mr. N. Fullspäckad dag med andra ord.
Hoppas bara på att det finns nått nätverk jag kan snylta på annars är jag hemma igen nån gång på eftermiddagen.

Sov så gott sötisar, hörs mer imorgon!

Malle - snart dags för sängen!

Morgondagens plåtning...

Imorgon är det första plåtningsdagen utav tre denna helg. Ska bli skitskoj. Är skönt att man börjar komma igång med allt sånt igen.
Denna plåtning har dessutom flyttats många gånger på grund av sjukdomar, andra jobb, osv osv. Ja listan kan göras lång. Men får väl köra på typ 10:e gången gillt eller nått. =P

Vi kommer inte att plåta här i Uppsala utan vi kommer att plåta i en skitstor studio ute på kungsholmen. Första gången för mig där, men Mr. J är på hemmaplan. Kommer nog bli grymt hur som helst.
Modellen är Mr. N, riktigt grym modell så tvivlar inte på att bilderna kommer bli super.

Självklart följer kamera och bloggdata med, så att ni får följa med bakom kulisserna på även denna plåtning!

Malle - ska börja packa väskan igen ikväll...

Veckans sminkning...

Nu så, då drar vi igång då!

Tyvärr så får jag inte riktigt till bilderna med kameran, det blir mycket svagare än vad det egentligen är, men provade lite olika inställningar och denna gav de bästa bilderna.
Man ser i vartfall. Men den är som sagt egentligen lite mörkare.

 
 


Syns kanske inte så jättebra, men så här har jag i vart fall gjort.

Börja med att lägga en bas som passar just dig, din hudtyp och de resultat du är ute efter. Lägg valfri rouge.
Välj vilken färg du vill göra skuggningen i, jag valde att använda bruna toner för att slippa rota runt i sminkväskan. Denna sminkning passar i de flesta färger.
Du behöver 2 olika highlighter, 2 olika shader, eyeliner, kajal och mascara.

Börja med att lägga en ljus skimmrande highlighter på hela ögonlocket. Från fransrad upp till ögonbryn, från ögonvrån  ut till tinningen. Lägg även en tunn linje längs med hela den undre fransraden. Ta ytterligare en highligt, jag valde en som är silvrig och kraftigt skimmrande. Lägg lite under böjen på ögonbrynet och i ögonvrån och ut en bit på ögonlocket. Hur långt spelar inte så jättestor roll då den kommer att sotas ihop med den bruna skuggan.
Ta en riktigt mörk skugga, jag använde mig av en matt brun skugga. Lägg på hela ögonlocket upp till globlinjen. Måla ut som en liten vinge ut mot tinningen, upp mot ögonbrynet med den bruna.
Lägg även en tunn linje under den undre fransraden. Se till så att den inte blir för skarp.
Titta på den sista bilden, om man dra en böjd linje mellan toppen på eyelinern och tippen på ögonbrynet så möts de. Måla ut en vinge som har den yttre kanten längs med denna osynliga linje, inte hela vägen utan kanske halva. Man ser lite på skuggningen på den näst sista och den sista bilden att jag målat ut denna vinge.
Skugga inte kantena på denna skuggning, och om det är ojämt så gör det inget. Ta ny en ljusare skugga. Jag valde en bronsaktig med lite skimmer i. Ta en ganska stor och lös borste och arbeta in den ljusa skuggan längs med kantera på den mörka, på så sätt kommer den mörka skuggan att sotas ihop med den ljusa. Måla sedan med den ljusa ganska långt upp på ögonlocket. Lämna enbart ett litet utrymme mellan skuggan och ögonbrynet. Lägg även in denna skugga i linjen under den undre fransraden.
Ta en kajal och måla på insidan av undrefranraden. Alltså på slemhinnan. Vill man kan man även måla på den övre. Se till att du får jämt med färg hela vägen och i ögonvrån. Ta valfri eyeliner, jag tycker att man ska använda en flytande i detta fall. Jag tog en skygga som jag målade på med fuktig borste. Lägg linjen längs med hela den övre fransraden. Gör den tunn och skarp. Den får gärna bli lite tjockare längst ut. Måla även ut en liten vinge öven på den. Räcker med ett par milimeter.
Avsluta med mascara och fyll i ögonbrynen.

Detta är kanske ingen vardagsmakeup, så vida man inte använder ganska neutrala färger. Men det passar perfekt till fest.

Glöm inte att ni kan maila in makeupbidler så gör jag dom som veckans makeup!

Hoppas att ni förstod min förklaring.. =P

Malle - svårt att förklara ibland...

Skönhetstips # 56...

Nu har jag lugnat ner mig lite sen senaste inlägget. Eller lugnat ner mig och lugnat ner mig, slutat gå runt och skratta för mig själv. Haha, så himla skrattretande.. Men men nog om det!

Här kommer ett till skönhetsinlägg, vet inte om jag skrivit om detta förut, tror det. Men det tål väl att upprepas...

Skönhetstips # 56; Regöring av verktyg och penslar...

Det här med hygienen kan man inte tjata nog om. Det är så viktigt att man tänker på hygienen när det kommer till ens produkter. Inga fingrar i krämer, tvätta penslar och svampar, låna inte ögonprodukter av varandra osv.
Det finns så himla mycket bakterier som sprids på dessa sätt och förutom att det bidrar väldigt mycket till finnar, så kan det även ge eksem, allergier och i värsta fall en del sjukdomar.

Idag ska jag ta upp hur man rengör sina penslar och verktyg på bästa sätt.
Som ni alla vet förspråkar jag borstar med äkta hår, i alla lägen! De ör dyra, men kvalitetsskillnaden är enorm. De håller sig bra och frsächa extremt länge. Men för att få så lång livstid på dom som möjligt så behöver dom skötas på ett visst sätt. Nog för att äkta penslar håller i många många år, men med rätt behandling så håller dom ännu längre!
Hur ofta man bör tvätta dom är lite olika, beroende på hur ofta och mycket man använder dom. De penslar som används till torra produkter behövs inte tvättas lika ofta som de som man använder till fet eller vattenbaserade produkter.
Men säg 1-2 gånger i veckan vid ett "normalt" användande. Foundationborste tvättar man efter varje eller möjligtvis vart annan användning.
Använder man penslarna enbart på sig själv klarar de sig även längre än om man delar med andra.

De penslar som används till torra och vattenbaserade produkter tvättar man med shampoo, och balsam om man vill ta hand om dom lite extra. Tvål funkar det med, men kan i längden torka ut håren. Shampoot däremot tar hand om håren på bästa sätt och ger de en längre livslängd.
De penslar som man använder till fetbaserade produkter, speciellt läppstift, använder man diskmedel. Yes är det bästa enligt mig. Annars är det svårt att få borstarna helt rena.
Se till att skölja ur penslarna ordentligt, man vill inte ha kvar några shampoo eller tvålresten i borstarna. Detta kan orsaka allergiska reaktioner och onödiga eksem. När borstarna är ursköljda ordentlig så "vrid" ur de mesta av vattnet och lägg sedan på torkning.

När penslarna och borstarna torkar så ska de vara liggande, och med borsten i en svag lutning neråt. Detta gör att vatten hålls ifrån limmet, som annars kan lösas upp. Det kan även börja mögla av att vatten samlas runt limfästena mellan handtag och borst.
Ta två handdukar. En som du lägger plant ner på golvet eller vart du vill ha borstarna, och den andra rullar du ihop i en rulle och lägger sedan upp skaften på den... Se bild...



Det tar ca 12 timmar för borstarna att bli helt torra, så är perfekt att tvätta dom innan man går och lägger sig.
Mina borstar kommer alla ifrån Mist Sthlm. Riktigt bra och prisvärda borstar. Bland de bästa jag testat, om inte de bästa jag testat.

Malle - se till att tänka på hygienen nu!

And what are you? 12?

Åh så irriterande.
Alla vet ju vad som hände på juldagen.
Min chef ringde nyss och sa att krogägaren till stället ringt och sagt att jag inte längre får jobba kvar där på grund av att jag har attitydproblem.
Jag har en kommentar till det egentligen, ett stort, långt asgarv!

First of all, vi har ALDRIG växlat ett ord. Han hejjar aldrig ens tillbaka om man skulle hejja på honom, och jag vet inte riktigt vem det är, jag tror jag vet vem det är. Och tydligen har många i hans personal kommit och sagt till honom att jag har attityd problem.... Återigen. Jag pratar inte med någon på det stället. För det går inte.
På alla andra ställen så vet de vem man är, vad man heter, man säger hej när man kommer och hejdå när man går. Man är artig och trevlig mot varandra och frågar hur det gått, hur man mår, osv. Detta gäller både ägare, vakter, barpersonal och diskplockare.
På *pip* så känner dom, efter 1,5 år fortfarande inte igen en i dörren, utan man stoppas i regel alltid innan man går in. Folk hälsar inte på varandra, presenterar sig inte osv. Jag vet inte vem nån är där, förutom 3 personer och det är för att folk berättat vilka de är för mig. Därför pratar man inte heller med någon. Skulle man ta energi på att försöka va extra trevlig mot någon och exempel fråga vakterna om de haft en bra, lugn kväll så får man knappt svar på tilltal, eller så svarar dom snabbt medans de går därifrån.
Därför finns det ingen på det stället som har en möjlighet att säga om jag har attitydproblem eller inte. Man går runt för sig själv och låtsas som att de andra inte existerar.
Att folk i personalen skulle ha gått och sagt till att jag har attitydproblem det är en ren lögn.

Utan det är snarare så att det som hände på juldagen det var inte OK, och det sköttes riktigt dåligt. Sen att de som faktikst känner denna jubelidiot som hoppade på, inte bara mig, utan även gäster, försöker släta över det och ursäkta honom med den ena usla ursäkten efter den andra skiter jag fullständigt i. Det vet dom att det var inte bra, och istället för att rätta till problemet och se till att ändra på hur vissa saker sköts så flyttar man istället på problemet, i detta fall mig.

Jag tycker för det första att *pip* ska vara lite laid back... Han har verkligen inte gott rykte, och det är i princip ingen som stannar de flesta slutar ganska omgående. Och vad jag hör från folk som har jobbat där så ska han vara glad att han har nån personal alls snart.

Skrattretande, och enormt barnsligt. Men de vet å andra sidan inte vem det är dom jävlas med... =P

Malle - krogfolk, finns de nått mer korkat släkte?

Lite nya bilder...

Har fått lite förhandltittar på en del av bilderna som tog i lördags... Mr. J är snabb han... yes Mr. A det var en känga till dig.. =P

Modellen är ju söta Miss. A, fotograf Mr. J och makeup och hår är det jag som stått för...
Jag ger även er ett litet smakprov!





Nå vad tycks? Jag väntar i vart fall med spänning på resten av bilderna!

Malle - nya bilder igen...

God morgon...

Morrn Morrn!
Hoppas att ni sovit gott. Jag har sovit riktigt bra faktikst.. är väldigt utvilad. Skönt det!

Idag så händer inte så mycket, ska ta igen lite småpill som jag inte gjort nu när jag varit sjuk. Känner mig bra idag, men ska väl inte ropa hej fören man varit uppe ett litet tag.
Ska förberda en del för alla plåtningar som vi har nu... en imorgon, en på lördag och en på söndag. Blir en riktig plåtningshelg. Skoj Skoj, massor av nyabilder. Förhoppningsvis i alla fall. =P

Nu blir det lite frukost så att man får lite extra styrka och sen så ska jag sätta igång. Kommer en veckans sminkning och ett till skönhetstips under dagen!

Malle - god morgon...

Skönhetstips # 55...

Senaste åren så har skönhetsindustrin börjat ta in allt mer "exklusiva" ingredienser i sina produkter, allt för att vara så unika och banbrytande som möjligt i denna djungel av märken och produkter.
Man tar mineraler från havsbotten, blad och kärnor från frukter som växer långt in i amazonas och så vidare. Vad kommer här näst.. ?

Skönhetstips # 55; Spermine...

Den senaste banbrytande ingrediensen (har funnits på marknaden ett tag) inom medicinsk hudvård är sperma.
Ett märke som heter Skin Science har en kräm som heter Spermine, krämen innehåller en vitamin som finns högkoncentrerat i just spermier.
Produkter som räknas som medicinsk hudvård är stenhårt kontrollerade och genomgår flertalet tester. Dessa produkter testas även under en lång tid på försökspersoner innan de godkänns, och kan ibland användas som läkemedel.

Krämen riktar sig till de med problemhy, och har en återuppbyggande och uppstramande (host host) effekt. Krämen är ganska dyr, ca 900 Kr, men kan verkligen rekomenderas till de som behöver något extra till sin problemhy. Då krämen innehåller antioxidanter tränger den ner i huden och verkar på djupet till skillnad från de flesta vanliga icke medicinska hudvårdsprodukter som bara tränger igenom några få av de yttersta hudlagren.

Denna krämen används av bland annat Carolina Gynning!

Är detta något ni vill ha i ansiktet? Och vem kom på att denna bra ingrediens fanns i spermier?



Malle - alltid kommer det nått nytt...

Skönhetstips # 54...

Låt gå, jag kan inte somna än på timmar, så varför inte ha en liten bloggnatt. Jag har ändå inget annat att göra, som jag vill göra i vartfall =P

Därför ska jag ge er lite skönhetstips för att jag varit så dålig på det ett tag.

Skönhetstips # 54; Rynkor...

För vissa är detta naturligt och ingen big deal, för andra är det det värsta som finns, den ultimata mardrömmen när det kommer till ens egna utseende. Jag talar självklart om rynkor!
Enligt mig är rynkor bland det vackraste som finns. Det visar att man levt, ett liv fullt av både sorg och lycka, motgång och framgång. Åldras man med sina rynkor och inte emot sina rynkor så är det riktigt vackert. Så åldras med värdighet män och kvinnor!!

Vissa börjar redan i tidiga tonåren att köpa en massa antirynkkrämer. Andra spenderar en mindre förmögenhet på att se så ung ut som möjligt. Och här måste jag få lägga in ett till enligt mig, folk som är gamla men som är lenare i hyn än en tjugoåring är det fulaste jag vet. Jag mår illa. Man verkligen ser hur misshandlad hyn är, spelar ingen roll vilka miner du gör, för hyn formar sig inte efter ansiktet som det ska i alla fall. Visst kan man kanske spruta in lite restylan eller botox för att ta bort några enstaka veck, men där går gränsen.
Det finns inget sätt att undvika rynkor, det är bara att accpetera, men du kan fördröja processen och göra den mer långdragen.
Alla dessa krämer funkar egentligen inte. De dom flesta utav dom gör är att se till att huden samlar på sig vatten, och på så sätt så slätas rynkorna ut en aning. Men egentligen så är effekten av antirynkkrämer, oavsett kostnad, helt obefintlig. Det är ett sätt för en industri som redan omsätter hur mycket pengar som helst varje år att dra in lite extra cash.

Det finns däremot saker som hjälper mot rynkor. Och som man bör tänka på hur gammal man än är. Börjar man i tid så kan man som sagt senarelägga och dessutom dra ut på uppkomsten av rynkorna.
Kost, vatten, sömn, rengöring + fukt och framför allt solskydd är superviktigt.
Att en nyttig, bra och balanserad kost tillsammans med ett bra intag av vatten är bra för hyn är ingen nyhet. Likaså att vi behöver vår skönhetsömn, det är då kroppen återhämtar sig och återbygger sig. Detta gäller även hyn.
Att alltid vara noga med att rengöra sin hy med bra produkter lämpade för sin egna hy, och återfukta huden ordentligt är även det en sak man inte kan tjata nog om. Morgon och kväll, sov inte med smink, var noga med peeling och mask osv..
Solskydd är något allt fler märken inkluderar i sina produkter. Och idag kan du hitta krämer, consealers, foundations och puder med SPF (SunProtectionFilter). Både hos dyra och billiga märken och det brukar ligga på 10-15 SPF. Var försiktig med solandet både ute och i solarie. Sol är den största faran mot för tidigt åldrande.

Skulle vilja säga att mer än hälften av orsakerna till hur man åldras beror på dessa faktorer. Tänk på det, och skit i krämerna!
Lev med dina rynkor, visa upp dom med stolthet. Dina rynkor visar att du levt....



Bild: google.se

Hoppas att ni fått lite tips på hur ni ska jobba med er hy för att få den att åldras på bästa sätt, utan att slänga en massa perngar på krämer som inte hjälper.

Malle - tipsar på igen...

God natt...

Sådär... Nu ska jag strax hoppa i säng. Kommer inte kunna somna, men det är en annan femma.

Har i vart fall gjort en veckans sminkning och fotat så det kommer upp imorgon tillsammans med ett inlägg om hur man sköter sina verktyg och borstar på bästa sätt. Så håll utkik!

God natt kära läsare!

Malle - time for bed...


Mår bättre nu, äntligen...

Efter en hel dag i sängen så känner jag mig lite bättre. Dock mår jag inte bra. Vad det är den här gången vet jag inte. Men har en feber som kommer och går, huvudvärk som gör likadant. Gick till Hydro (ca. 200 m. bort) för några timmar sen för att handla lite lantchips och massor av glass. Höll på att svimma efter halva vägen.. =P

Mår i vart fall bättre och det går åt rätt håll. Får dåligt samvete för Bossen dock att han får så tråkigt när jag bara ligger och segar hela dagarna. Men men.. han verkar lite småkrasslig han med... 

Kollade självklart på Top Model, det bästa avsnittet varje säsong är när det är dags för Makeover. Tycker dock att det var väldigt små förändringar som dom gjorde denna säsong. Men det blev som vanligt snyggt. 
Nu är det en hel vecka till nästa avsnitt, men då har man nått att se fram emot.

Vem tror ni vinner?

 

Bild: google.se

Nu ska jag titta på mitt nya favoritprogram The Tudors... Imorgon SKA jag vara frisk och då SKA jag serva er med lite nya skönhetsinlägg...

Malle - på bättringsvägen...

Perfect... fattades bara det...

Jaha, har legat däckad av migrän sen kl. 7 igår kväll. Såg inte ens klart på Top Model innan jag somna. Suck.... fattades bara det!

Så ska strax iväg och köpa lite glass och cola light på Statoil här vid mig och sen blir det tillbaka till sängen igen. Förhoppningsvis går det över under dagen, och så kan jag sätta igång med en del saker jag håller på med. Annars så får jag se till att skynda på imorgon, förutsatt att det är borta då.

Jag hatar det här, jag är ALLTID sjuk....

Malle - less som fan... ge mig min cola!

Lets get deep...

Ok, jag gillar inte att blotta mig i bloggen. Tog ett bra tag innan jag kände mig bekväm med att lägga upp bilder på mig, och det tog ett jäkla tag innan jag kände mig bekväm med videobloggar (vet fortfarande inte riktigt om de är min grej, även om det är kul ibland... ) och jag berättar sällan om vad som egentligen händer i mitt liv utanför lägenheten när jag inte sitter här.

Vet att jag varit superdålig på att blogga under ett tag nu, vilket jag själv tycker är skittrisk. Jag vill dra igång så snart jag bara kan. Men hela tiden är det nått som dyker upp.
Hade tänkt dra igång ordentligt denna vecka och serva er med lite smaskens inom skönhetstemat, men allt med lägenheten har gjort att jag är så sjukt tankspridd. Men som sagt kommer sminkningen upp ikväll.

Jag ångrar aldrig att jag la ner butiken. Har känns jäkligt skönt hela tiden, och då och då påminns jag om hur jäkla oprofessionella och omöjliga huvudkontoret var att ha att göra med. Alla var ledsna att butiken lades ner utan jag. Jag kände att jag äntligen kunde andas, leva och börja min väg till att må bra igen.
Det har gått bra, men det är nu efter att ha levt ett "normalt" liv med kompisar, fest, pengar, fritid osv under 1-2 månader som jag inser hur jäkla illa allt egentligen var. Hur mycket som är förstört idag på grund av att jag inte drog i bromsen när jag först kände att jag fått nog.
Jag mådde så mycket värre än vad jag trodde, och vissa dagar halkar man tillbaka till hur man mådde då, men för det mesta lever jag verkligen livet nu. Jag ser ljust på framtiden, jag har det mesta ordnat för mig och jag är supernöjd med hur allting ser ut.
Jag ahar tex en underbar lägenhet som de flesta skulle kunna döda för att få ha, men jag trivs inte längre här. Jag mår dåligt här på grund av att under hela tiden jag bott har har jag bara mått dåligt och kämpat som en tok för att få vardagen och ekonomin att gå ihop.
Vissa dagar känner jag även så om mitt yrke, äevn om jag älskar det så har det samtidigt stått för så mycket bekymmer och det som fått mig att må dåligt. Men jag börjar hitta glädjen i även det, och det är inget jag kommer att sluta med i första taget.

Det har därför ibland varit svårt att få motivationen till att blogga, jag har trots allt ingen superstor blogg och bloggning gör jag för att jag tycker att det är kul, och för att jag älskar att lära ut det jag kan och älskar, makeup!
Så, det jag vill ha sagt är väl att ni som faktikst läser min blogg får ha lite tålamod med att det faktikst ibalnd går lite i vågor här på bloggen. Och jag räknar med att vara igång igen fullt ut så imorgon när allt med lägenheten lugnat ner sig och jag har fattat ett beslut...

Nu har jag äntligen börjat hitta tillbaka till mig själv och de mål jag har vet jag att jag kan nå!

Malle - så här djup kommer ni aldrig att se mig igen i denna blogg...

Så mycket tankar...

Ush, jag har såå mycket att fundera på... Jag kommer nog att tacka ja till lägenheten. Men är så mycket om och men. Tycker kanske inte heller att själva affären skötts så snyggt. Eller ja, de håller på och velas så mycket.

Jag har sååå mcyket i huvudet nu.. Jag vill, men måste även tänka logiskt. Ingenting är en omöjlighet, långt ifrån. Det hela är möjligt. Och finns tid att fixa till alla frågetecken med då det hela kommer att  dra ut några månder på tiden.
GAAAAAH, sorry men jag är helt borta i skallen av allt funderande, blir nog lite skral bloggning idag. Måste verkligen tänka igenom detta, kolla upp allt, fixa alla papper, osv...

Ska verkligen försöka få upp veckans sminkning, behöver nog lite annat att tänka på!

Malle - ojoj...

Lägenhetsköp eller inte...

Sorry att det blev så dålig uppdatering igår.. Men spenderade kvällen med att kolla igenom en massa saker och försökte bestämma mig om lägenheten som de vill ha ett slutgiltigt besked om idag.
Jag har gett ett preliminärbesked.. men är en del som ska fixas med. Men men...

Hur som så ska jag fortsätta med en del jobb idag. Har ju även lovat en veckans sminkning så den kommer upp senare. Blir nog på eftermiddagen. Först så blir det frukost och sen blir det till att hugga tag i telefonen för att beta av lite telefonsamtal. Suck, varför tar sånna listor aldrig slut för?

Måste ringa tre med, har ett mms som jag inte kan hämta hur jag än gör. Det måste fixas... brukar ju alltid kunna ta hem mms... Hmm..

Aja.. nu svamlar jag bara. För mycket i huvudet. Haha jag drömde om orcher inattt.
Som sagt sluta svamla...

Malle - hungrig!

Veckans sminkning...

Yes, nytt år, ny start... Detta innbär att från och med imorgon så kommer jag att köra igång med Veckans sminkning igen.
Vad för slags sminkning det blir har jag inte riktigt bestämt en, men tror jag vet. Jag kommer även göra så att ni kan maila in sminkbilder till mig, så gör jag dom som veckans sminkningar. De kan vara hur avancerade som helst, och jag ska försöka hinna med så många som möjligt.

Vad tror ni om det??

Ikväll kommer även ett skönhetstips om rengöring av sina verktyg. Kommer inte riktigt ihåg om jag skrivit om det förut.. men i sånt fall får det bli repetition!

Malle - ska gå och handla lite..

Det här är ju helt sjukt...

Klockn är bara halv tolv och jag har redan hunnit med massor. Jag brukar ju annars vakna vid denna tid.
Jag har hunnit vara på visning, tagit en 45 min powerwalk, ätit frukost, varit ute med Bossen, betala räkningar, kollat igenom alla bloggar, kollat alla mailkonton, slängt in alla filmer osv... Sjukt!

Ska nog ändå ta en liten nap, känns som att det kommer att behövas. Annars är risken att jag somnar på eftermiddagen och det vill jag INTE. Måste få tillbaka dygnsrytmen lite till det mer normala nu när jag ska dra ner på kvällsjobbet.
Men idag är det massor av jobbgrejer som ska betas av. Det ska gås igenom saker, ringas och mailas hit och dit, ska pilla med kalendern, papper och pärmar. Finns att göra.. men skönt det med. Trött på att bara vara hemma och slappa nu...

Här kommer i vart fall filmerna från plåtningen i lördags... Misstänker att jag kanske kan få en färdig bild idag eller imorgon att slänga upp med!




MVI_0448
Uploaded by malinnestor_blogg

MVI_0451
Uploaded by malinnestor_blogg

MVI_0457
Uploaded by malinnestor_blogg




Och jag ber om ursäkt för att jag låter som ett jäkla blockmongo i videorna. Vad är det för jäkla garv jag har i första videon lixom??

Malle - kommer att bli en lång dag... =P


God morgon loves...

God morgon!!
Hoppas att ni sovit gott för det har verkligen inte jag. Jag är så less på denna lägenhet så det finns inte. Eftersom det varit riktigt blåsigt inatt, precis som många gånger förut så har jag inte fått en blund. Jag bor ju på vindsvåningen och har förråd på båda sidor av min lägenhet. Enligt mig är det inte isolerat alls, för du hör ALLT från alla h¨åll och kanter i min lägenhet. Du hör från de andra lägenheterna, inne och från förråden. Det är lite öppet till förråden så att det kan blåsa in, precis som vanligt, man brukar ha så för ventilation och för att förhindra mögelskador etc. Men det gör att alla möbler står och slår mot nätet hela tiden. Och det låter typ som att man håller på att dra runt och slå i en massa tomma bokhyller, HELA NATTEN. Och dessutom hör jag ju allt från alla balkonger, tomma blomlådor som slår mm. Arg!
Tror jag fått 2 timmars sömn i natt.

MEN, är på väg på en visning nu, till en jättefin lägenhet. Så håll tummarna för mig nu att jag kan snärja den lilla underbara skapelsen.
På vägen hem ska jag passa på att ta en powerwalk, joggtur. Tror även att jag ska ta och sova två timmar när jag kommer hem med. Har massor att göra idag och vill var aliiite vaken i huvet i vartfall. Och sover hellre på förmiddagen än eftermiddagen annars blir man seg. Som om jag inte redan låg efter i sovtimmar efter helgen....

Nä nu ska jag strax gå, men GOD MORGON!!

Malle - less så det skriker om det...

Pjuu, vilken helg...

Äntligen så är jag ledig för helgen, var en riktigt tuff lördag. Därav ingen bloggning.

Först ut så var ju plåtningen som blev så bra, tror att det kommer bli skitbra bilder. Kul att se att Miss. A utvecklias så himla mycket från gång till gång med, hon kommer kunna gå riktigt långt. För att vara en tjej som är så ny i gamet så tar hon riktigt vassa bilder.
Vi gjorde dock endast 2 av de 3 inplanerade sakerna men det kändes ändå lagom. Och på söndag är det plåtning med Miss. A och hennes kompis Miss. J igen. Denna gången med bridal coutour!

 
 
 
 


Bilder på sminkplatsen, Mr. J och assistent planerar, Vi käkar lite lunch, Mr. J och Miss. A står och kollar bilder, Mr. J, Miss. A och Assistent och till sist så har  vi en bild på en av stylingarna som Miss. A hade... båda var väldigt enkla sminkmässigt.

Blev många timmar, och har även 4 stycken videos som ni ska få. Men ska göra mig iordning för att ååka ut till Knivsta strax.. måste hem och käka middag hemma och ha lite julgransplundring, så videorna kommer upp när jag kommer hem ikväll.

Efter plåtningen var det bara att rusa hem, duscha och dra iväg på en liten fika/middag med Mr. D. Vi har ju sagt att vi ska träffas hur länge som helst, men de blir aldrig av. Så igår slog vi slag i saken och tog en liten bit på terassen och satt och snacka skit. Trevligt värre... Sen hem snajda om och dra till nattjobbet. Och här sitter jag... trött och sliten.. Dessutom spydde bossen i min säng i natt... Suck!!

Malle - vilken lördag...

Streeeeeess...

Pju nu är jag hemma efter en låååång med bra dag i studion. Blev kanonbilder. Har massor av bilder och videor som ni ska få se... Men tyvärr s har jag bråttom iväg på nästa grej, så förhoppningsvis så hinner jag ladda upp det innan jag drar iväg på kvällsjobbet annars så kommer det imorgon. Det är lördagar som denna som man inser att dygnet har på tok för få timmar...

Men jag har ju bilderna så, den som väntar på nått gott!

Malle - rusar in i duschen...

Plåtningsdags...

God morgon!

Nu ska jag strax dra mig ner mot stan för det är plåtningsdags. Kl. 11 ska jag möta Mr. J och Miss. A utanför SF bio.
Dagen kommer att bestå av tre olika stilar/plåtningar, så vi kommer nog hålla på ett par timmar. Ska bli skitskoj att återigen stå i studion. Och ska bli kul att få sminka av sig lite. Äntligen...

Dessutom är det ju aldrig fel med lite nya bilder, och det kommer det att bli nu!

Har lilla bloggdatan med mig, så hoppas att ja kommer in på det trådlösa, det är låst och förut kom inte Mr. P ihåg koden. Men det löser sig. Kommer filmas och plåtas en del bakom kuliserna och skulle inget komma under dagen såkommer det när jag kommer hem på eftermiddagen!

Hörs!

Malle - äntligen får man vara lite kreativ!


Lets have a deeptalk...

Vill ventilera mig lite om två saker jag sett på tv idag. Båda väckte starka känslor hos mig.

Först så såg jag ett program med Oprah idag, det handlade om nätpedofeli. väldigt grov sådan. De hade kartlagt pedofelin i Usa och pratat med diverse myndigeheter. Myndigheterna kan lätt spåra dessa vidriga avskum, men det finns inga medel för att följa upp mer än 2 % av alla fall.
De hade gjort undersökningar och hittat folk som tar emot beställningar med önskningar av olika typer av pedofeli och man kunde även beställa hem handböcker om hur man skulle antasta sina barn och lägga upp det på nätet.
De yngsta barnen de hittat på nätet som blivit sexuellt utnyttjade eller antastade hade fortfarande delar av navelsträngen kvar.
Eftersom det blir vanligare med barnporr så blir våldet bara grovare och grovare och offren yngre och yngre.

Jag blir så fruktansvärt äcklad. Man borde sätta ett skott i pannan på varenda jävel därute som håller på med sånt här. Hur kan någon tycka att det är ok att antasta sina egna barn och dessutom sprida filmer och bilder på det vidare till andra vidriga jävla avskum som sitter och äcklar sig framför bilderna. Känner man sig manlig då? Känner man sig mäktig?
Man måste vara en jävligt patetisk, och osäker människa om man gör nått sånt!!
Fy faaan säger jag bara. Skulle jag möta på ett sånt as, så skulle han nog inte gå levande därifrån...

Det andra var på Dr. Phil.. Yes, det har varit en liten tvdag för mig. Det handlade om The N-Word, alltså ordet neger.
Man hade bjudit dit både vita och svarta, och det var en öppen dialog mellan gäster och publik. Och det var en vild debatt. Många svarta vill ha ett förbud mot ordet neger då de tycker att det är ett nervärderande ord.

Visst är det ett historiskt negativt laddat ord. Men man kan inte leva på slaveriet hela tiden. Vita idag är inte mer rasistiska mot mörkhyade idag än vad vi är mot asiater osv. Visst finns det alltid folk som kommer tycka illa om mörkhyade, men de finns folk som hatar asiater, blondiner, kortväxta, mentalt sjuka osv med. Alla kan inte alltid älska alla. Det finns lika många områden i USA där de vita blir illa behandlade av de svarta som tvärtom. Och att säga att vita fortfarande trycker ner svarta i USA är ju så himla korkat att jag dör.
De har för fan en svart president, vita suportar svarta musiker, idrottmän och dylikt.

Det roligaste var, att han som absolut ville att The N-word skulle förbjudas och som tyckte att vita var rasister (allihopa!) var den i studion som var mest rasistisk av dom alla. Han hävde ur sig fördom efter fördom mot alla andra, främst de vita folkslaget.

Visst ska vi inte glömma de som hände under slaveriets tid, men jag säger som en i publiken, get over it and start to do something with your life!

Sådär nu har jag ventilerat mig lite.. skönt..

Malle - blev en seg dag idag med...

Världens bästa reklam...

Comviqs "nya" reklam med brevduvan är så jäkla skoj... Asgarvar som satan varje gång den kommer. Iofs har jag sjukt torr humor...








Hahah så jävla klockrena!!

Malle - lite humor i vardagen...

Kanske behövdes...

God morgon gött folk!
Vaknade typ nyss. Eller va uppe en sväng vid kl.6 och va ute med Bossen. Somnade om sen och vaknade vid halv 11, gullade med bossen en massa och somnade tydligen om igen och vaknade nu. Kanske var det så att jag behövde sova lite. Vem vet...

Idag ska jag vara hemma hela dagen. Har varit ett jäkla farande på mig. Så ska vara hemma och beta av en del jobbgrejer. Och tror att jag bara ska vara hemma ikväll med. Var faktiskt längesen jag bara var hemma och tog det lugnt en fredag. Får dock se vad som erbjuds.. =P
Imorgon så ska man ju upp och iväg på plåtning, självklart kommer det vara en massa backstagebilder och kanske filmer. Tar med mig lilla datorn så kanske jag kan blogga där om jag kommer in på nätvärket..

Ikväll är det dessutom premiär för Lets dance och det måste man ju se... =P

Nä nu skriker magen av hunger, så ska slänga i mig lite frukost och sen sätta igång här idag... Ska slänga upp nått skönhetstips här under dagen med...

Malle - bättre bloggning idag än igår..

Fy fan vad jag är braaa...

Sådär, nu har man fått i sig mat, dammsugit, våttorkat, dammat och våtdammat, bäddad om sängen, vattnat blommor och gått med sopor. Nu är det ju den där disken kvar.. men den ska jag hugga in på snart. Måste ju bara få ta en liten paus.. =P

Ush vad jag är seg. Är skittrött. Så blir nog sängen ganska tidigt ikväll. Kommer sova som en prinsessa, älskar att sova i nybäddade lakan.

Är så kul att så många plåtningar ramlar in nu.. kommer bli massor av smaskens i bloggen framöver.. En till två plåtningar i veckan närmsta månaden. Mycket nice med många nya coola bilder till portfolion. Imorgon ska jag sitta och ringa runt till lite ställen för att få ta lite sessioner på olika coola ställen.

Nä nu är jag helt slut så ska slänga mig i soffan en liiiiten stund innan det blir diskningsdags!

Malle - duktig som få...

Hemma igen...

Hej, nu har jag precis kommit hem från stan. Hann inte blogga imorse. Var iväg på en anställningsintervju på en intredningsbutik här i Uppsala. Gick riktigt bra och det verkar som de tycker de med. Men får veta hur de går inom två veckor.
Förutom att bussarna strula som satan och jag kom några minuter för sent så gick det som sagt super. De har så sjukt snygga grejer där. Synd att man måste vara miljardär för att handla där. HIttade äntligen de glasen jag vill ha. Men man får punga ut 500 Kr för 2 glas.... Värt, hell yeah! =P

Sen blev det att stressa ner på stan och möta upp Mr. J, gick till waynes och fikade/käkade frukost. Planerade en del plåtningar osv, och efter ett tag kom Miss. A, Miss. J och Miss. A´s pojkvän förbi. Så satt och snacka skit och planerade plåtningar med de med....

Nu har jag i vart fall kommit hem och det ska storstädas här hemma! DET BEHÖVS!
Och imorgon bitti så ska jag på lägenhetsvisning. Världens finaste lägenhet!! Me want!

Men nu ska jag börja skura här hemma!

Malle - moppen i högsta hugg...

Natti Natti...

God kväll!
Tittade ni på Grammisgalan? Var den bra?
Zappade förbi några gånger, men självklart såg jag på Top Model. Helt rätt tjej åkte...

Ska strax sova... Bestämde mig för att vara hemma ikväll. Mr. P fyller ju 25 år idag och skulle ha lite förkartong med följade utgång på det och ville väl att jag skulle komma över. Men kände det att jag inte orkade. Ska ju upp tidigt imorgon för en jobbgrej, mer om det imorgon. Sen så somnade jag i soffan och sov i över 1,5 timme. Så känner mig lite småhängig.

Men men, hoppas att ni sover gott. Hörs mer imorgon!

Malle - time för bed...


Bossen hälsar...

Nu s funkar det....


MVI_0435
Uploaded by malinnestor_blogg

Malle - haha, min lilla gris...

En liten V-blogg...

Jag ska strax ta och röra mig ner mot stan. Ska till IKEA en sväng med Miss. L. Vi ska kika runt lite där och sen så ska vi ta en liten fika. Kul att vi träffas mer och mer nu, det har saknats. Förut satt vi väl mer eller mindre ihop.. =P

Har spelat in en liten videoblogg åt er, samt tagit en liten bild.. Så här kommer dom!
Bossen fick en egen liten videoblogg... =P






MVI_0434
Uploaded by malinnestor_blogg

Filmen är sned.. men hur vrider man på den?
Bossens lilla film håller fortfarande på att laddas.. så den kommer snart...

Malle - jag och teknik.. nej!


Tillåt mig att dö av skratt...

Blir ingen plåtning idag... Synd. Men Miss. E hade spelat lite diva och ställt in i sista sekund. Eller plåtningen är väl flyttad till nästa vecka. Kunde ha åkt in och jobba, var ju en till modell som skulle ha sminkats och plåtas men jag ska ju på lägehetsvisning ikväll. Och var tvungen att flytta den lite för att hinna med, och det funkade bara lite halvt för mäklaren osv, så är bättre om vi tar dom tillsammans. Är både bättre och roligare om man inte har en tid att passa när man jobbar utan när man kan jobba i lugn och ro, va med under själva plåtningen istället för att dra när man gjort sitt.

Jag tycker inte att det är Ok att ställa in ett jobb. Ok om du har ett jobb som du gör själv, för dig själv. Det drabbar ingen annan. Men när ett helt team tagit sig tiden, bokat in och ställt upp. Då ska man antingen vara jäkligt sjuk eller död för att man inte ska ställa upp. Det är i vart fall den arbetsmoralen jag har, och vi får väl hoppas att det blir av nästa gång så att gänget får ihop det dom vill!

Jaha.. va ska man göra idag då? Funtar på att ta en sväng till IKEA... Hitta lite fina champagneglas.. Sen ska jag jobba lite och planera fest!

Jag återkommer... =P

Malle - tycker mest att de är roligt... men lite irriterad blir  man ju...

Jobba jobba jobba...

God morgon babes!

Om nån timme ska jag börja röra mig ner mot stan för att ta mig till tåget mot Sthlm. Idag är ju plåtningen för bracy.se. Ska bli riktigt kul. Har dock bestämt mig för att jag inte ska ta med mig Bossen, tyvärr. Men jag ska på lägenhetsvisning ikväll. Så måste åka från sthlm en viss tid och hon får hålla visningen öppen ett tag extra för min skull, och då hinner jag inte åka hem och lämna honom emellan.

Jag tar i vart fall med mig den lilla datorn så om jag hittar ett nätverk att snylta på så kommer en del uppdateringar under dagen. Annars blir det bilder osv när jag kommer hem, runt 8-tiden.

Nu blir det i vart fall bus med Bossen och fix av mig själv, hinner jag så lägger jag upp en dagens outfit.

Malle - time to fix..

Natti Natti...

God kväll!
Va tyckte ni om Top Model? En anings för flummigt för deras eget bästa.. Men det kommer bli en grym säsong som vanligt! Riktigt söta tjejer med denna gång.

Nu ska jag snart nanna, ska bara slänga i mig en liten macka. Har haft lite hemmaspa, så förhoppningsvis är man lite fräsh imorgon. Grymt skönt!

Natti Natti kära läsare, hoppas att ni sover gott. Hörs imorgon!

Malle - förbereder sig för sängen...

Plåtning för Bracy.se imorgon...

God kväll!

Vet ni, jag har ju bott i denna lägenhet i över två år nu, och idag blev jag sjukt sugen på kebab. Så tänkte att jag skulle gå in och kolla på vääärsta haket som finns vid Ica. Vet att Mr. P köper kebab där ibland. Och visst, kan ju testa tänkte jag, är det enda stället som säljer kebab som ligger lite nära.

Gick in där och frågade om man kunde ta med sig (vilket egentligen är en dum fråga, men det är mer som en liten restaurang så varför inte fråga), han tittade på mig som att jag var helt blåst garva och när jag fick kebaben så sa han, "Här får du en kebab att TA MEEEEED". =P
Fick han dagens roliga i vart fall...

Got var det och det tog bara två år innan man hittade de där lilla stället.. Bra jobbat!


Anyhow, imorgon ska jag till sthlm på ett skitkul jobb. Känns bra att börja jobba nu efter en lång, men ack så välbehövlig, lugn höst. Ett jobb som jag fått här genom bloggen...

Det kommer att startas upp en ny webbutik där de kommer säljas smycken, eller kanske främst armband. Butiken kommer att öppnas den 15 Februari, och då kommer alla bilder som kommer att tas fram tills dess att komma upp. Jag ska alltså vara med och sminka och fixa hår till en av plåtningarna som äger rum imorgon.
Modellerna är dels Sanna Enoksson och sen Elita Löfblad.
Båda är ju grymt snygga så blir nog inga problem att kunna fixa tll dom lite extra!

Bilder osv kommer självklart. Men det kommer kanske bli lite skralt med uppdatering under dagen då jag inte vet om jag tar med mig lilla datorn eller inte. Ska ju dels släpa allt smink och så ska jag ta med mig hunden... Men uppdatering kommer! =)



Glöm inte Top Model som börjar om en halvtimme... Det kommer inte jag göra i vart fall!

Malle - kul att återigen börja jobba...

Victorias Secret Fashionshow 2008 - Flopp...

Jag är ett STORT fan av Victorias Secrets´s årliga visning. Jag har alla nedladdade och sätter mig ofta och kolla på showerna och blir lika inponerad varje gång.
För det första så är ju tjejerna så otroligt vackra, ja menar vem skulle inte vilja se ut som dom. Och sen går ju verkligen inte underkläderna, skorna och accessoarerna av för hackor heller. Men det är själva känslan i själva showen som är så cool. Artisterna, musiken, designen på scenen och allt runt om gör verkligen hela showen.

Men i år?
Nä, jag blev grymt besviken. Visst kan man inte överträffa sig själv hur många gånger som helst. Men tycker att de bästa showerna var 2006 och 2007. Tröttnar aldrig på de!

För det första. Scenen och platsen dom var på var allmänt tråkig. Uscher var bara avslagen, och tyckte att tejerna bara flummade runt. Underkläderna var inte heller av den kvaliten den brukar vara. Men det som verkligen störde mig var stylingen!

Visst kan jag förstå att man inte alltid kan köra på stora lockar och rosa, feminint och vacker. Men i år tyckte jag snarare att det var osmickrande för tjejerna. Håret hängde bara platt och livlöst, oftast i ansiktet på dom. Och den shimmrande, glittriga trenden fick bara tjejerna att se ut som att de va sminkade av 12-åringar.
Detta är tyvärr en trend som återkommer, den var väldigt inne vid 2000, men enligt mig så är det en väldig kladdig trend som är svår att få väldigt snygg.



Bild: google.se

Vad tyckte ni? Har hört att det är många som tycker som jag... tror många blev lite besvikna...

Malle - suck, ett år till nästa show...

Mys mys...

Åh va kul att ni har kommit igång med kommenterandet igen. Blir ju så himla mycket roligare att blogga då. Då vet man att de som läser i vart fall uppskattar smörjan man skriver..

Men nu vill jag be er om en tjänst... Jag vill veta vad ni vill ha tips på. Ger Er ju en massa tips, men känns som att jag bara slänger upp tips på måfå, tipsa mig gärna om nått så vet jag att jag ger er tips ni faktikst vill ha. Är så svårt att bara sitta och mata fram ideer med! =)

Ska försöka få igång mobilbloggandet igen, men det verkar inte vilja funka med min nya mobil. Suger ju att inte kunna mobilblogga när man är iväg på nått. Blir ju så glest mellan uppdateringarna...

Jaja, jag ska ta en liten runda med hunden nu, och ikväll blir det kebab och popcorn framför Top Model.



Kom igen nu, ge mig lite tips så att skönhetstipsen kan flöda igen... =P

Malle - ute och promenerar...

Ett sent god morgon...

God morgon på er!
HAr inte blivit någon bloggning förens nu då min data varit lite cp (iofs inget ovanligt). Men nu så!

Hoppas att ni sovit gott, jag har sovit helt ok, men jag måste verkligen skaffa en ny madrass, får så himla ont i ryggen. Inte bra.
Snart kommer mamma och pappa hit på lite fika, så blir ett kort inlägg nu, men eftersom jag är förkyld och ska ligga hemma och sega mest hela dagen (vill ju inte vara sjuk imorgon, men så illa är det inte riktigt =P). Så kommer nog bli en del bloggning ändå!

Glöm inte premiären av Top Model ikväll!!

Malle - nån som vill förbarma sig över min disk?

Massa nya plåtningar...

YEs, nu är det nya året igång, och det innebär att man måste börja ta tag i jobbandet igen. Och dessutom så måste man ju få ha lite kul, så varför inte mata in massor av roliga plåtningar i schemat?

På onsdag ska jag till Sthlm för en plåtning tillsammans med ett gäng tjejer. De ska plåta bilder till deras internetbutik (som jag förstår det som) bracy.se som snart slår upp portarna. De erbjuder smycken, och vad jag har sett så ser de riktigt snygga ut. Mer info om det kommer självklart!
Men på onsdag så bär det av, är ett ganska känt ansikte som är med på projektet så kommer avslöja mer om den senare, lite hemlig måste jag ju få vara!

På lördag sen är det återigen dags för mig och Mr. J att inta studion, denna gången tillsammans med Miss. A som jag plåtat med flera gånger förut. Alltid lika nöjd med resultatet, och tvivlar på att det blir sämre nu.. =)
Lördagen efter så blir det plåtning (äntligen efter x antal flyttningar på grund av sjukdom osv) med Mr. J och Mr. N. Han verkar riktigt vass så hoppas på toppfina bilder där med.

Sen ska vi ju se till att boka in plåtning med tjejen som vann våran lilla fototävling som jag och Mr. J anordnade här förut. Då hon hade mycket i skola osv så valde vi att skjuta upp den tills nu i vår, men självklart ska det bli av med!

Massa skoj.. det kliar i fingrarna på mig!



Smink och Hår: Jag
Modell: Terese
Foto: Jens Burström

Och med detta säger jag god natt för idag, är sjukt trött. Ska försöka komma upp i samma tid imorgon, ska försöka uträtta en del ärenden då med. Kanske träffar jag mamma och pappa en sväng. Anythíng kan happen!

God natt loves!

Malle - snart dags att nanna...

Mozarellasallad...

Asså det är verkligen skitkallt, till och med inne. Tror inte riktigt elementen hann med när det slog till och blev kallt så snabbt...

Tog en sista sväng förbi Ica för ett tag sen och handlade det sista som behövdes fyllas på här hemma. Men nått mer går jag inte ut idag, hade tänkt sola, men gör det imorgon förmiddag istället... =P

Ska ha lite hemmaspa här ikväll med, börja med en riktigt varm dusch. Så här så man nästan skållar sig själv! Det behövs känns som att man till och med fryser i skelettet. Stackars Bossen tycker de är skitkallt och kan bara gå ett par meter innan han fryser tassarna av sig...

Gjorde en sjukt god sallad med mozarella när jag kom hem. Jag som inte ens tycker om det, men har lärt mig- Nån gång ska ju även jag växa upp... =P

 


Hade sallad, gul paprika, mozarella, tomat och gurka. Och så åt jag grovt bröd med lite cream cheese (Har alltid velat smaka men aldrig gjort de så köpte hem en burk, och det är ju detsamma som philadelphia typ)...

Nu ska jag glo på tv en liten stund och sitta ocg klottra in lite grejer i kalendern,, återkommer snart och berättar om ett skoj jobb som jag ska åka på i sthlm på onsdag!

Malle - mätt och belåten...

Vilka fynd...

Nu är jag hemma. Gud vad det är kallt, inte att leka med denna kyla!!

Fick väldigt bråttom ner på stan så fick kasta på mig kläderna, sminket och trycka i mig en frukost lite snabbt. var en kall, men skön promenad ner på stan. Blev först en liten vända in på Guldfynd, hade ett presentkort där. Hittade till slut en rikitg liten goding. Kommer användas flitigt. Blev ett hjärta, halsbandsberlock, och så köpte jag till en riktigt lång kedja.
Sen bar det av upp mot ackis (Akademiska Sjukhuset) för att Miss. L skulle hämta upp en kameraväska. Den promenaden var lång, kall och lite äventyrlig =P.
Tillbaka till stan och handla lite till... Ja blev en del till slut..

Avslutade med en liten lunch och en liten fika. Mys mys...

 
 


En del shopping blev det, och jag är supernöjd!



Nu ska en sliten och iskall malin börja städa och pilla här hemma... Hörs mer ikväll!

Malle - nöjd med fynden...

Ojoj...

Måste rusa, Miss L är inne i stan om ca 15 min. Jag återkommer när jag kommer hem.. då får ni bilder från dagen och så får ni se mina fynd... =P

Malle - jisses...

God morgon!

Hej hej läsare!

Hoppas att ni sovit gott, jag har i alla fall sovit som en dröm inatt. Är helt sjukt utvilad. Har dessutom varit vaken ett tag och hunnit med att boka in lite bröllop och sånna grejer redan. Och titta på klockan, den är bara halv elva. Hello normal dygnsrytm!

Idag så händer följande:

Betala en del räkningar,
Gå och handla lite till,
Gå på stan med Miss. L,
Städa och diska.

Ska eventuellt ta och träna lite ikväll, men känner mig ganska förkyld så får se hur det blir. Men ska först och främst sätta i mig en riktigt nyttig frukost. Min mage kurrar som bara den. Hörs lite senare!

Malle - it´s moving...

Fruktsmoothie...

Vill bara tipsa om en jättebra sak jag hittade på Ica idag (ok, jag kanske är skitefter vad det gäller det här men men). De har färdiga påsar med portionsförpackade frukter till Smoothies. Så man tar bara en liten påse och så blandas man med youghurt eller juice i en mixer.

En påse med 4 portionsförpackningar kostar 30 Kr, och är av märket ICA. Finns i två varianter. Banan, annanas och mango, eller jordgubb,banan.



Bild: google.se

Nu blir det tvn igen...

Malle - diggar en slappsöndag...

Tillbaka till verkligheten...

Förlåt, jag har varit som bortblåst sen i fredags kväll. Men har haft fullt upp.
Fick stressa iväg till jobbet i fredags, fastnade framför msn med brorsan så hann inte videoblogga. Men gjorde en när jag kom hem, men var på tok för sliten och ful för att någonsin publicera den... =P

Gick i vart fall jättebra att jobba i fredags. Lugnt som satan ute så hann umgås och flumma lite med Miss. J under kvällen. Vi avslutade även kvällen med ett litet nattmål på donken och en runda med hunden tillsammans med Mr. S som vi "hittade" på vägen hem. Mycket trevligt. Mindre trevligt att komma i säng efter kl. 6 för att 4 timmar senare gå upp och snajda till sig för stor födelsedagsfest.

Tog tåget ut mot knivsta vid 1, efter en sväng till systemet, och vid 2 så var festen igång. Moster och kusinen fyllde jämnt båda två så partyt fick bli hemma hos oss. Var ganska mycket folk, och en del släktingar kom upp från Norrköping. Riktigt trevligt och med massor av god mat.
Blev smörgåstårta, nått som jag älskar med som man aldrig äter. Mumma!
Höll på att somna stående ett par gånger, men lyckades håll amig mer eller mindre vaken.

Tog tåget in mot stan igen vid 6-tiden. Skynda mig hem till hunden, tog en runda och hoppade sen in i duschen. Snajda till mig fort som fan och mötte sedan upp Mr. P vid halv nio och gick gemensamt hem till Mr. J. Där var det party party. Alla de vanliga var där plus ett par tjejer från sthlm. En av dom är så himla gullig, och det var skitkul att hon var där. Och hon blev jätteglad att jag var där, hon tyckte tydligen att jag var skittrevlig. Och sånt är ju alltid kul!

När jag fått i mig en 7,0a och en hel stor flaska asti var det dags att knöka in oss i ett par taxibilar och dra ner till BJ där festen fortsatte fram till stängning. TOg en sväng till donken, igen, med Mr. P och hoppade sedan in i en taxi för att åka hem. Sjukt kul kväll!!

Sov till kl. 14.30 idag. Tog väl igen ett par timmar från fredagen med. Så himla skönt, men INTE bra för dygnsrytmen. Men imorgon börjar de nya livet.. och då ska dygnet vridas tillbaka! Har handlat och pillat med diverse saker idag, men mest tagit det lugnt. Så imorgon är det ny vecka nya tag... Mer om vad som händer imorgon får ni höra om imorgon, ska dricka upp det sista av min Smothie och äta upp det sista av mitt vitlöksbröd!!



Malle - återhämtningsdag.. men är inte bakis,... =P

Promenad med eftersmak av kyla...

Har varit ganska produktiv idag, eller nej där ljög jag verkligen. Det enda jag gjort av det jag skulle göra var att tvätta... =P
Får ta tag i allt annat på måndag.. Har i vart fall varit ute på en liten längre promenad för att hämta ut pengar och för att gå och köpa en liten tröstpizza. Jag är fortfarande skitförbannad för imorse.

Ska hoppa in i duschen nu tänkte jag så att jag kan slappa lite sen framför sagan om ringen innan jobbet. Kommer lite bilder, och ska göra en ny video eftersom den från nyår inte verkar vilja funka. Känns lite dumt att lägga upp den nu om jag skulle få den att funka. Bjuder på en bild på mig och bossen som ligger och slappar så länge,

Vad har ni för planer för ikväll? Lugn för att återhämta er från nyår, eller är det påt igen som gäller?



Nu blir det duschen, hörs om ett litet tag!

Malle - jobb jobb jobb...

Jävla folktandvården...

Var ju hos tandläkaren i morse och jag är arg. Inte på de tandläkarna, eller kirurger som de egentligen är, eller mina små söta gummor på lijleforstorgs folktandvård. De jag är sur på är bitterfittorna på Knivsta folktandvård.

Som jag nämnt tidigare så blev jag riktigt illa behandlad av en tandläkare. För att göra historian väldigt kort, jag var 5-6 år, tandläkarhelvetet drog ut tänder på mig utan bedövning. Visserligen var de lite lösa, men långt ifrån lösa nog. När jag då blev ledsen, blödde som fan och vägrade öppna munnen (hon ljög förövrigt om vad hon skulle göra) så skrek hon och skällde ut mig som satan för hon hade tydligen bråttom till sina ungars dagis...
Hon fick sparken kort därefter.

Jag ska nu ta bort alla mina visdomständer då de börjar stanna i växten pågrund av platsbrist. Jag vill bli sövd, PUNKT!
Får jag det? NEJ!
Är inte smärtan jag är rädd för, smärta är en övergående sak, utan det är det att jag vill inte behöva ligga där och veta vad dom ska göra, höra hur det knakar i benen, känna huvudet röra sig när de försöker vicka bort tanden.

Man kan ju ha nån slags tandläkarprenumeration. Vet inte vad det heter, men man betalar en fast avgift i månaden, och så är den mesta tandvården gratis sen. Jag blev erbjuden det av en jubelidiot i knivsta när jag fyllt 20, men med orden att tyvärr kan du inte längre gå med i det här programmet då man måste va under 19 för att börja. Va synd att vi glömt fråga dig om du vill vara med.
(Man kan ju vilja se folk draggas upp från fyrisån för mindre)

Sa det till kirurgen idag, och då får jag veta att man kan gå med när som helst, finns ingen åldersgräns. Däremot kan jag inte gå med nu då jag måste vara färdignehandlad med visdomständerna innan.
Så om jag vill bli sövd, då kostar det 15 000 Kr bara för narkosen, sen kommer kostander för kirurg och uttagandet för tänderna. HAde jag haft prenumeratione kostar det 2500 Kr.

TACK FÖR DEN!
Åh är så trött på de där jävla intelligensbefriade tanterna där. Dom kan ju fan knappt stava till sitt eget namn, kanske är det därför alla nya som börjar där slutar inom ett år.

Så jävla irriterad!!

Nu ska jag istället behöva gå igenom det minst två gånger, upp till fyra gånger beroende på hur det går att få ut tänderna. Jag kommer få nått lugnande som har en 50/50 chans på att verka överhuvudtaget... JA MEN DET KÄNNS JU SKITTRYGGT!!

Nä nu ska jag fortsätta med tvätten och sen ta en promenad och försöka bli av med lite ilska...

Malle - jävla bitterfittor...

Uppe med tuppen...

Vet ni?
Håll i hatten, jag är uppe, OCH jag är inte bara uppe, jag har hunnit vara hos tandläkaren och varit en lite väng på stan. Jag gick upp kl. 7. Dra på trissor!!

Håller visserligen på att dö då jag endast sovit 2-3 timmar i natt. Men detta är bra för min dygnsrytm. Tyvärr så jobbar jag ikväll så måste nog få några fler timmar, men är en bra början även om jag lägger mig och sover nån timme sen. Ska ju faktikst upp ganska tidigt imorgon med, så det går åt rätt håll i vartfall!

Idag blir det mest städning och tvättning som gäller. Ska beta av en redig telefonlista och maillista med, kanske inte allt för kul, men nödvändigt.

Nu känner jag att jag ska sluta, måste skriva om allt hela tiden, är så himla frusen i fingrarna att jag skriver fel hela tiden. Får gå och göra frukost istället. Liten Malin är hungrig...

Malle - ojoj, hann ju upp innan solen!

God fortsättning...

Hej underbaringar. Hoppas att ni haft ett supernyår!
Själv hade jag det riktigt nice faktikst. Jag var ju först på middag med mina grabbs, och några av mina sköna gumms. Riktigt trevligt, god mat. Jättebra jobbat av tjejerna och Mr. T som stått och fixat med den goda maten hela dagen!

Sen bar det av till Stan igen för att gå till BJ, det nalkades ju jobb. Miss. M kom dit och jobbade. Skitkul, har inte sett henne på jättelänge. Var rätt lugnt i början så vi kunde slappa och snacka en massa skit. Och sen drog det igång så sakteliga och kvällen gick riktigt fort. Bra omsättning som fan för mig, och trevliga gäster. Dåligt samvete dock mot en viss Dj som spelade bort på tok för mycket.
Vid tolvslaget så gick vi ut en snabbis och hann i vart fall skymta några raketer, även om jag ville se mer, är ju trots allt det enda jag gillar speciellt mycket med nyår.

Efter jobbet så blev det hem direkt, hade varit kul att dra tillbaka till alla på middagen, men lilla Bossen hade varit själv hela natten. Så gick hem och myste med honom istället! =)

Hoppas att ert nyår blev super bra!



Där ser ni lite mer av outfiten..

Fler bilder kommer men jag har bara på alla andra med min kamera, så när alla andras bilder kommer upp på facebook så får ni fler.
Ska se om det går att publicera videobloggen nu med...

Nu blir det frukost!

Malle - nöjd med gårdagen...

RSS 2.0