Skönhetstips # 62...

Etfersom uppdateringen varit så dålig idag så kommer här ett skönhetsinlägg...

Skönhetstips # 62; Mikas Makeup Academy...

Antalet makeupskolor i sverige bara ökar och ökar, ändå tycks kvaliteten på de flesta vara riktigt hög. Visst finns de skolor som är bättre än de andra, men då de är privatskolor så hålls nivån uppe fast de blir fler och fler. Tror inte skolorna skulle bli så långvariga om de inte levde upp till en viss standard med tanke på vad utbildningarna kostar...

Vill ni veta mer om de största skolorna i sverige så kan ni kolla bland tidigare skönhetstips, har ett helt inlägg om de svenska skolorna där!

Nu har vi ett nytillskott som öppnat upp dörrarna under januari månad. En skola som jag tror kommer bli en av de större, och bättre. Så man får ju hoppas att de lever upp till de förväntningarna man har, men ska nog inte vara några som helst problem.
Mikas modellagentur känner nog många till, och att de även har frisörer känner en del till, men är nog få som vet om att dom från och med januari i år även har en egen makeupskola! Så vi välkomnar Mikas Makeup Academy in på marknaden!
Grundaren och läraren är ingen mindre än Linda Mehrens, många har nog sett henne i programmet Let´s Dance där hon sminkar deltagarna inför fredagsfinalerna. Hon har jobbat i braschen många år och har en gedigen kunskap om makeup och skönhetsvärlden och har många stora kunder.
Kursen är på 8 veckor och inriktar sig på skönhet och modemakeup. Det krävs inga förkunskaper och antalet elever i varje kurs är 10. På så sätt så får varje elev den uppmärksamhet de behöver. Vilket jag tycker är bra.
Priset på kursen är 50 000 Kr och produkter till ett värde av ca 15 000 ingår.
Några elever kommer att få börja jobba direkt hos agenturen vilket gör att chansen att få jobb ökar jämtemot de andra skolorna!

Jag tror defenitivt att denna kurs kommer bli kanon, så om ni funderar på att bli Makeup artist, och inte vill lära dig teater, special effekts, kroppsmålning osv så kan detta vara ett riktigt bra alternativ.Bild: mikasmakeupacademy.se

Malle - tror detta kommer bli en ny vass konkurent...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0