Booring...

Ush... idag är jag lite uttråkad känner jag. Men ska snart ut i det underbara vädret och ta en lååååång promenad med bossen. Fast nu när jag tittar ut så ser jag ju att det inte är så soligt och underbart längre.. Jahapp. Men men är ju ganska varmt i vart fall.

Känner mig utvilad, skönt. Men förkyldningen håller i sig. Hoppas att den är borta till London... för där lär man inte hinna ta det lugnt, plus att när jag kommer hem har jag 3 helvetiska dagar. Men men, det man inte dör av gör en starkare.

Ikväll blir det jobb på Saluhallen... Kanske en middag med Miss. S innan. Beror lite på hur planerna blir.

Ha en bra dag, gå ut och njut av att våren är på väg tillbaka!

Malle - ska ut och strosa...

Makeup för kvällen...

Kom ju på att jag tog kort på min Makeup för kvällen... är typ samma som på dan fast lite mörkare, fast fortfarande ganska naturlig. Hade tänkt göra en mer avancerad sminkning men kom på att jag tappade min mascara i golvet i morse (jippie), så därför fick det bli en mer naturlig där man inte behöver lika mycket fokus på fransarna. Men lyckades lägga på lite mascara i vart fall.

  

Jag vet jag ser inte överdrivet glad ut.. men är ju lixom inte mig jag skall fota utan maken... 

Anyhow, Detta har jag använt:

Superfoundation, Oyster från MIST
Transparent puder från MIST
Browshade nr. 3, MIST
Rouge, Spring, MIST
Trippelskugga, kommer inte på namnet, LUMENE
Mascara, svart, MIST

Först la jag självklart basen, fixade brynen osv. När det kom till skuggorna la jag först en highlight över hela ögonlocket samt i en tunn linje längs med undre fransraden.
Efter det la jag den ljusbruna skuggan på halva, yttre delen av ögonlocket, upp till globlinjen och skugade alla kanter noggrant.
Till sist tog jag den mörkaste, i detta fallet, bruna skuggan och ja längs ut, ungefär en tredjedel av ögonlocket upp till globlinjen och skuggade alla kanter ordentligt. Jag valde att inte använda eyeliner eller kajal på grund av att jag ville ha det lite mer naturligt plus att jag inte hade allt för mycket tid på mig.

Det var det gott folk...

Malle - tipsar på...

Kvällen...

Sådär kom nyss hem från Miss. T... mycket trevligt. Var där en snabbis.. dom skulle vidare till Korridoren, och då gick jag hem med Bossen som fick nå spel när han kom hem och har sprungit som ett cp i typ en kvart.. nu är han lugn i vart fall. Han var sååå duktig på festen. Han har verkligen inga som helst problem med nya människor. Hn springer runt helt obehindrat och helt avslappnat. Skönt det i vart fall, att han inte är reserverad eller blyg för främlingar. Han skickades runt så att alla kunde få vara med på bild med honom.. :P Nästan så man skulle börja ta betalt.

Träffade även Mr. M och Mr. M, jävligt längesen.. kul som satan. Hahaha dom är sig lika.. :P.
Miss. T ringde efter taxi, och när den kom så skulel alla skynda sig ut.. vi tyckte att dom va väl snabba ut men tänkte inte mer på det.. Men när vi andra väl kom ut så hade dom tagit taxin och dragit... efter ett par min så kommer ett sms:

Vart tog den söta lilla taxin vägen? Ingen som vet, ingen som vet...

Varför var ingen utav oss förvånade.. sååå typiskt dom två.

Men men... ska kolla på tv en liten snabbis nu sen ska jag nanna...

Malle - förfestar med bäbisen...

Så jäkla fint väder...

Guuud, jävlar vilket fint väder det är ute då. Varmt, soligt o allmänt grymt!
Får bli en riktigt lång promenad med lillgrisen sen. Får se vad som händer ikväll. Ja har ju lite grejer jag skulle vilja göra men får se. Ska väl i vart fall en snabbis förbi Miss. T födelsedagsfest. Sen får vi se som sagt. Har ju lilla grisen, och vill inte lämna bort honom mer än jag måste för nästa vecka måste han vara bprtlämnad i princip från mån - sön. Ush hur ska det gå.. det blir det längsta som jag kommer att vara utan honom... måndag kväll till fredags morgon... Sen måste jag ju lämna bort honom både fredag och lördag kväll då med. Suck...

Han har blivit så duktig sista tiden... mer självständig, märks att han börjar bli mer och mer vuxen. Han har börjat spåra när vi är ute också.. det är skoj. Hans jaktinstinkter är det inga fel på i vart fall.

Va precis och köpte en top/klänning... ska väl ta kort och visa senare.. men just nu ska jag ta ett sista ryck på jobbet.

Malle - jobbar vidare...

Burr...

Har nyss varit ute med Boss, är riktigt härligt ute nu. Fast är riktigt kallt. Men är på nått sätt.. hmm... härligt. Vindstilla, frisk kall luft, klar himmel... plus att det är så mysigt på kvällarna när stan lixom dör lite.

Skulle ju ha gjort ett inlägg om makeup... men insåg nu att alla mina portfolio bilder är borta. Eller dom ligger inte inlagda på hårddisken än, dom finns på skiva... annars hade jag inte varit så här lugn. Shit my britt vilken panik jag hade haft! Så får bli typ imorgon eller nått... från och med att jag kommer hem från London kan jag dra igång den delen av bloggen mer på allvar.

Ingen som vill komma och ta hand om lite disk??

Nä ska ut med Bossen en sista gång efter disken har blivit omhändertagen sen ska jag sooooova.

Natti natti på er!

Malle - fryser...

Städa, städa, städa...

Nu har äntligen städningen blivit av med. Skönt det... nu ska jag bara diska lite, bada lilla råttan och sen sova. Är  lite disk som tur är.. Ska kanske ta och fixa naglarna med.. målade dom i orange lack för nån dag sen, det är en jäkligt snygg färg på naglar som dessutom är inne just nu. Men men så starka färger så tröttnar man. Vill nog ha dom naturliga igen till helgen.

Har bakat scones.. riktigt gott. Var inte speciellt hungrig så var lagom. Lätt, snabbt och gott. Kollar på Du är vad du äter, alltid lika roligt att kolla på. Man verkligen mår dåligt över hur mycket skit man stoppar i sig. Men att vara så där extrem behöver man iofs inte vara. Känner verkligen att jag vill komma igång med träningen igen. Men jag får ju aldrig vara frisk och när jag väl är frisk och tar mig i kragen och tränar lite, så vaknar jag upp sjuk igen dagen efter så får man vänta några dagar och sen börjar allt om igen. Men men, ska se om inte Miss. S vill ut o springa några gånger i veckan.

Asså har seriöst nyst typ 50 gånger idag. Jag har snart inga lungor kvar...

Tänkte att jag skall göra ett inlägg om makeup ikväll med... så det kommer lite senare, måste bara gå ut med råttan först.

Malle - prosit...

Lost in Translation...

För att lugna ner mig lite så tänkte jag att jag kunde ju ge ett litet filmtips för att få mig själv å lite andra (gladare) tankar...

En film som jag såg för ett (bra) tag sen är Lost In Translation, en riktig klassiker. hade hört en hel del om den, den ska ju numer räknas till en av alla filmklassiker. Den har vunnit priser osv. Så tänkte visst den fixar vi hem och kollar in.

image35


Bob Harris (Bill Murray) är en amerikansk filmstjärna, som reser till Tokyo för att medverka i en reklamfilm för whisky. På det jättelika lyxhotellet möter han Charlotte (Scarlett Johansson), en ung amerikansk filosofistudent. Hon har följt med sin man John, som är fotograf, till Japan. Efterhand uppstår en vänskap mellan Bob och Charlotte, som båda är lika vilsna i den totalt främmande miljö de råkat hamna i. Lost in Translation är en kärleksförklaring till Tokyo och de människor som besöker denna stad. För manus och regi svarar Sofia Coppola, som år 2000 debuterade med den hyllade The Virgin Suicides.

Jag tyckte först att filmen var ganska seg och konstig. Eller ja, den va inte alls vad jag trodde att den skulle vara. Fast i och för sig, visste nada om handlingen och kollade inte upp den heller så var kanske därför.
Filmen utspelar sig i vart fall i Japan, och handlar då om Bob och Charlotte. Filmen är charmig, den har en gullig men inte med en allt för klar handling. Ju mer jag tittade på den destå mer tyckte jag om den. Är egentligen inte min typ av film... men jag tyckte om det, jag förstår att den har vunnit pris. Bra skådespeleri med.

Betyg: ♥♥♥♥

Tycker definitivt att ni ska se den. Den är riktigt bra.

Malle - filmkritikern...

Fy fan för tekniken...

Asså jag förstår inte varför det inte fungerar... När jag köpte skrivaren så var det bara att slänga i sladden och trycka på on så hittade datorn den direkt och allt var klart att användas.. men nu... den vill ju inte ens hitta skiten!? Det går verkligen inte att installera den... och jag måååste ha en skrivare!!

JAG BLIR VANSINNIG!!!

Jävla skitgrejer det är vad det är, billiga skitgrejer. Sen att min dator är en jävla fittdator det är en heelt annan historia. Suuuck.... Jag ger upp.. jag vill lägga skrivaren på spåret här utanför, invänta nästa tåg och när det kommer och lite lagom sakta kör över det lilla fanstyget så ska jag stå där och asgarva.
(Nej jag är inte sååå galen)

Fan fan fan...

Jaha... nån som har en skrivare??

Malle - kokar...

Dagens outfit...

Hej hallå... försökte skriva ett inlägg igår, när jag skrivit det sex ggr!! och inte kunnat lägga upp det gav jag upp. var skitförbannad så gick ut med vovven istället... Men men gör ett nytt försök med det ikväll.

Blev väckt tidigt av mamma idag. Men var skönt, kunde göra mig i odning och käka frukost i lugn och ro för en gångs skull. Trots det kom jag ändå några minuter för sent till jobbet. Förstår inte hur fan jag lyckas, jag gick ju 10 min tidigare än vad jag brukar.

Anyhow... tog kort på min outfit för dagen. Ingen speciell, men här är den....

   

Skjorta - Gina Tricot
Kjol - H&M
Skärp - MQ
Strumpbyxor - H&M
Benvärmare - H&M
Halsband - glitter ?


Bifogar även en (sur ?) bild på dagens makeup med. Även den jäkligt plain...

Ush, skulle ju ha städat igår, men det blev ju inte av. Var heeelt slut när jag kom hem, hamna i telefonen med Mr. P ett bra tag med. Alltid skoj. Låg mest i horisontellt läge i soffan hela kvällen. Tog mig upp ett par gånger för att gå ut med Bossen. La mig faktikst hyffsat i tid med. Det ni, det är inte illa.

Ska försöka få min skrivare att vilja sammarbeta med min lilla lilla skitdator, jag återkommer. Antingen glad, eller skitförbannad... :P


Malle - leker med tekniken...

Vad mycket problem...

Gud vad det är mycket problem med att logga in på bloggen och lägga upp nya inlägg osv. Kanske dags att göra någonting åt det...

Idag har varit en riktigtseg dag för mig. Vakna och var knölförkyld. Så har mest gått runt och snorat hela dagen. Är riktigt trött. Så har mest tagit det lugnt... är riktigt jävla förbannad. Är ju inget Top Model ikväll på grund av fotbollen. Men hallååååå... dom kan väl hålla sig på sina sportkanaler. Blir galen, det är alltid programen på onsdagar som flyttas.

Gjorde en god korvstroganoff när jag kom hem. Riktigt god.. :P Ska snart käka lite honungsmelon och kolla på Gray´s Anatomi. Ska väl släpa in mig i duschen med... suck, jag vill vara frisk. Men så länge jag är frisk från och med måndag så är jag nöjd!

Malle - Snorar vidare...


Bossen...

Bossen har idag fått ett nytt ben.... En sko... mycket populärt vill jag lova. Han vågade dock sig inte riktigt på den först. Vem vet det kanske hade varit farligt. Men till slut så, och nu är dom oskiljaktiga!
Det lilla äcklet har dessutom tappat tänder. Imorse hittade jag både en kindtand och en liten framtand. Så jäkla äckligt, hatar tänder. Kan han inte bara svälja doooom.

Han har börjat vakta lägenheten riktigt ordentligt nu. Han har fattat att om man står på soffan med bakbenen, och på fönterbrädan med frambenen så ser man ju faktiskt ut och kan se alla som går förbi och så vidare. Mycket intressant. Så där sitter han och spanar om dagarna. Och det går mycket bra att vara kaxig mot hundarna som är hela tre våningar ner.. men skulle det vara några meter, då är det en annan femma.

          


Nä nu ska vi ut på en sista runda för ikväll..

Bossen - kisspaus...

IKEA - Fynd...

Köpte lite allt möjligt idag på IKEA. Blev dock mest köksgrejer. Sånt behövs alltid. Tycker att det är ganska kul att köpa med. Behöver visserligen en hel del tavlor osv, men det får bli nästa gång. Var ganska lite folk så strosade runt där ett bra tag. Är riktigt kul, men allvarligt så skulle man ju kunna köpa mer eller mindre halva varuhuset.

Blev i vart fall:
 
Nya lampor till badrumslampan (äntligen, har varit riktigt mörkt där inen ett tag).
Servetter.
Sugrör (vet inte varför, kan säkert vara roliga nån gång).
Kastruller. (Bild)
Ostbricka, i trä.
Frukt/salladsskål, i trä. (Bild)
Brödform.
2 Svarta trälådor. (Bild)
Bakmått, i metall.
Nya kryddburkar, behövde några till. (Bild)

         


    

Passade även på att göra om lite i badrumskåpet så att allt ska få plats, även om jag fortfarande har vissa problem med det.. :P

Malle - fixar och donar...

The Hills, säsong 3...

Igår hade äntligen The Hills, Säsong 3 premiär på mtv.com. Jag verkligen älskar den serien. Har följt Lauren, LC, Conrad sen Laguna Beach-tiden. Tycker förövrigt att båda serierna är skitbra, och jag har följt dom nitiskt från början till slut. Kollade även en sväng på New Port Harbour, men var inte alls samma grej.

Vill ni se Laguna Beach eller The hills så finns alla säsonger och avsnitt att se på mtv.com.

          


Btw, är detbara jag eller har Heida lagt in lite grejer i överläppen??

Bilder: mtv.com

Malle - Finally...

En hektisk dag...

Idag har det varit en stressig dag... Vaknade ganska tidigt, eller vaknade tidigt. Blev väckt av Mr. M som skickade ett sms vid sju. Men men... det var ju gulligt så ser mellan fingrarna på den för den här gången.. :P Låg kvar ett tag sen gick jag upp, rastade råttan och så in igen för att duscha, göra mig iordning, käka frukost osv. Drog ner på stan för att lämna av råtta, skulle iväg på ett litet minimöte.
Köpte med mig thaimat på vägen hem, så satt jag och Mrs. S och snacka lite skit. Köpte även upp en fin t-shirt till henne som en liten krya på dig present. Den va riktigt fin. Snygg sen när man blir lite brun.

Drog sedan till IKEA för att se om jag kunde hitta något för mitt presentkort som jag fick av brorsan när jag fyllde år. Är så skönt där påtisdagar, helt dött på folk.. Man kan gå runt i lugn och ro utan att trängas med alla barnfamiljer.

Tillbax till butiken för att sedan ta bussen hem, lämna av grejerna, gå till affären och handla, ta bussen hem igen, gå till macken och hämta ut packet, gå hem igen, ta bussen ner på stan igen, hämta råttan och gå hem... SUCK!! Va heeelt slut när jag kom hem.

Men då var det ju dags att plocka upp all mat, fixa med alla nya saker från IKEA, diska alla köksgrejer, osv. Blev klar vid nio-tiden.

Har nu suttit och segat lite framför tvn med en god avokadosallad. Mumma...

Bilder och sånt kommer snart...

Malle - Slutkööörd....

I think I love my wife...

I Söndags var vi först hemma på Berthåga byväg på lite påskmiddag. Var där med hela familjen. Även lilla boss var med... var lite spänd på hur det skulle gå med tanke på att dom har 4 (!) stora hundar och boss är ju inte alls van vid hundar och ganska rädd för dom. Men det gick faktiskt riktigt bra.. han morska på sig lite och blev mer och mer cool ju mer tiden gick. Han lekte till och med lite med Hugo.
Maten var god, fick slottstek och sen en jättegod tårta.

Va skönt att få hem lilla råttan igen. :P

Åkte sen hem och tänkte att jag skulle ta en lugnt kväll hemma. Men då ringde Mr. Majki och ville kolla på film. Jag hade fixat med biljetter till We love house på sturecompaniet till han o samen, men sen skulle dom inte åka i allafall. Suuuuck...

Men men vi hyrde i vart fall en riktigt dålig film... Den hette I think i love my wife...

Seriöse aktiemäklaren Richard Cooper (Chris Rock) har allt man kan önska sig: en lovande karriär, en underbar fru (Gina Torres) och två vackra barn. Det finns egentligen bara ett problem - han är sjukt uttråkad! Richards dagdrömmar om andra kvinnor verkar helt harmlösa, till den dag Nikki (Kerri Washington), en fantastiskt sexig vän från gamla tider, plötsligt dyker upp på hans kontor. Nikki iscensätter en riktig katt-och-råtta-lek som utsätter Richards äktenskap för hårda prov...




Det var en riktigt seg film, lam handling och inte vidare bra skådespeleri. Vilket jag förvånades av med tanke på att Chris Rock brukar spela riktigt bra och tills igår så har jag inte sett honom gestalta en dålig roll. Men nån gång ska ju vara den första och det här var det för honom.

Betyg: ♥

Filminfo/Bild: Lovefilm.se

Malle - Gäspar....

Lördagsrummel...

Var ju som tidigare nämt ute i Lördags med grabbgänget. Riktigt skoj, den tackar jag för grabbar... :P

För att ta det hela från början... Fixade ordning mig lite halvt i panik, trodde att jag hade ganska gott om tid, tänkte att jag slänger mig i soffan en snabbis innan jag börjar göra mig iordning. Kastade en snabb blick på klockan och insåg att det skulle jag visst inte. Jag hade mer eller mindre rätt bråttom. Visste inte riktigt va jag skulle ha på mig, men bestämde mig sen för att va lite tråkig hade jeanskjol, och en ganska lågt uringad kofta utan linne under. Well, låter konstigt men kolla på bilden.. :P

Anyhow, Mr. T kom och hämtade upp mig tillsammans med Mr. B (som jag trodde var Mr. J hahaha), vi åkte hem till Mr. J och lämnade den bilen, mötte upp lite mer folk (Mr. A) och blev sedan upphämtade av Mr. F som var så snäll och skjutsade ut oss till F16 och vår förkaryong hos Mr. M.
Där kollade vi på lite militärfilmer, gamla semesterkort, drack och snacka skit. Lite mer folk dök upp (Mr. J, Mr. A).
Fick tag på Mrs. S, fick henne att följa med ut tillsammans med hennes Mr. D. Skoj, har ju inte pratats på ett tag.

Till slut var det dags att dra in mot stan igen, blev lite tjafs om vart vi skulle gå, alla har ju sina favvo och hatställen. Blev efter mycket om och med, och en bra stund ute i det svinkalla vädret BJ, och en lång tid i deras kö. Men till slut kom vi in, alla med mer eller mindre bra humör.. :P

Hade riktigt trevligt, bra musik, gott sällskap, det var bara en bra kväll. Träffade Mrs. E okcså, skitskoj. Vi ses nästan aldrig nu för tiden. Bild som hon tog på oss..




Stannade kvar till stängning trots en mindre trevlig huvudvärk. Drog ner på stan och fixa en taxi tillsammans med Mr. R som jag hittade på vägen. Den gentlemannen såg till att taxin droppade av mig först fast jag bor på andra sidan stan. Han tar hand om sina gummor han.

Tack för den kvällen grabbar..

Malle - party party!!

Helguppdatering...

Hallå hallå... har ju varit lite torka här... sen i fredags för att vara exakt tror jag. Får välla se till att ge er en liten uppdatering. Långfredagen var ju som sagt lugn. Mr. J kom förbi och fikade. Sen blev det påskmiddag. Hann kolla lite på tv med familjen och käka lite godis innan jag var tvungen att dra in till stan för att jobba på BJ. Var inte allt för pepp. Men där visade det sig att Mr. T, Mr. A, Mr. M, Mr. B, Mr. J, osv osv var där o skulle skaka sina lurviga. Så hann hänga med dom ungefär en timme innan jag började jobba. Guuud vad segt. Var ju nästan inge folk, lite spel och allmänt långtråkigt. Menmen, fick bra procentresultat i vart fall.
Lyckades byta bort mitt lördagspass med så att jag kunde vara med på grabbarnas fest dagen efter. Jag har ju fått skäll för att jag aldrig är med ut längre.

Kom hem i ganska bra tid. kom väl i säng vid 4. Blev väckt av mamma och pappa som tyckte att jag skulle komma ner på stan o köpa lite nya jobbkläder. Och visst, det har ju verkligen vart katastrof med dom så var ju mer eller tvungen att hänga på. Så upp vid elva och dra ner på stan, shoppa lite, dra förbi solarieholmarna på vägen hem :P.
Sen var det bara att dra fram dammsugaren, moppen och fixa tvätten. Det var dags, och ville passa på när bäbisen är i Knivsta. Så var full städ-rulle här till ungefär klockan 5. Då var det ju bara att hoppa in i duschen för att göra sig iordning för fest..... och mer om det blir det i ett annat inlägg nu är reklamen på So You Think You Can Dance sluuut....


Malle - längtar tillbaka till dansen...

Nu slänger jag snart in handduken...

Är hemma i knivsta nu. Hade lite besök när jag kom hit, så det innebar att jag fick vänta på maten. Men va ju trevligt att träffa dom. När dom åkt så tänkte jag att fan va nice äntligen lite käk. Det var bara det att mamma ville att jag skulle göra pannkaka till mig och brorsan. Själv skulle hon och pappa ha fisksoppa, som jag gärna ätit, men hade ändå fått laga pannkakorna. Så fick bli det för mig med. Min bror är ju i den här monsterväxtfasen som de flesta tonårspojkar går igenom. Så han äter ju sjukt mycket plus att det jag fick ta en ganska liten stekpanna. Vi har ju sjävklart flera, men för att kunna steka supertunna pannakor enkelt så vill man ha en som är lätt, låga kanter osv. Och vi har två sådana, en normalstor och en som är hälften så stor som en vanlig. Den normalstora bärjar beläggningen att bli dålig på, alltså inte ett bra alternativ om man vill steka pannkakor. Så fick bli den lilla... Ja, det tog sjukt lång tid (1 timme och 20 min för att vara exakt) att steka pannkakorna, och det blev strax över 40 stycken. Alla gick åt dock. Jag tog de sista 10. Blev ju gott i vart fall!

Sen har vi mest legat o lökat framför tvn. Kollade först på Vad blir det för mat med Per Moberg. Jag diggar det programet. Han gör riktig mat, god mat. Han gör mat på det sättet som mat skall göras. Med smör, grädde, mycket kött osv. Han är en jäkligt charmig person tycker jag. Han bjuder på sig själv. Inte en massa omtagningar. Hans tabbar och grodor dom är med. Programmet är äkta, osminkat.
Programmet har fått ganka mycket kritik för att han är svettig och så vidare. Jag "gillar" det. Första säsongen var inspelad under sommaren, man står i ett varmt kök, men har lampor och sånt för att det ska bli bra ljus när man filmar och så vidare. Det blir varmt. Jag har vart bland sådana lampor. De alstrar sjukt mycket värme.
Men.... I like it, i like it a loooooot..



Bild: tv4.se/recept.nu

Sen kollade vi även på Gordon Ramseys kitchen nightmares, blev en jäkla massa matprogram I know, men det är roligt att kolla på. Även detta är ett bra program. Jag diggar Gordons som fan, han är så jäkla oförskämd så det är inte sant. Men hey, det måste ju fungera. Han lyckas ju ändra på de han möter och han är ju jäkligt bra på det han gör. Det är ingen hemlighet. Däremot så blir man ju lite äcklad. Att dom kan ha det så i köken. Fast tror att det är vanligare än man tror, även här i sverige.



Bild: Kanal5.se

Alla dessa matprogram fick sätta stop för dagen. Imorgon kommer syster och Mr. J hit. Vi ska ha våran påskmiddag imorgon eftersom jag inte kommer vara här hemma på lördag. Sen blire jobb på kvällen.... Suck!

Natti natti alla....

Malle - 1st pancakemaker...

Present och påskägg...

Nu så har jag vart på stan en sväng. Insåg ganska snabbt att nått påskägg det skulle det inte bli. Så vida det inte va i size jumbo. Och att köpa fem stycket sådana plus godis att ha i finns det inget utrymme för i min budget. Men men, jag löste det på annat sätt. Selofanpåsar, med presentsnören och fjädrar... Voila!



Hittade även en bra present till Mr. J, utan att behöva leta allt för mycket. Den lixom bara uppenbarade sig. Med tanke å att han inte läser denna blogg så kan jag utan någon större fara avslöja att det är ett vitt fat med tre tillhörande skålar. Till när man gör till exempel tacos, tapas osv. Riktigt snyggt.

Hittade även en ny jobbskjorta. Det var verkligen kris med det, min gamla var katastrof. Men nu så, en vit vanlig skjorta på Lindex för 149 kr. Som hittat!

Lilla bossen är påskfin med. Han har en lite lila fjädervippa på sig dagen till ära.. :p




Nä snart slutar jag för helgen. Skulle ha slutat vid 4 men kom in en kund som absolut ville ha en nagelförlängning innan påskhelgen. Och våra kunders önskan är ju våran lag så jag och Miss. S fick skjuta upp våra planer på att åka hem till familjerna med ett par timmar. Glad påsk på er alla!


Malle - signar snart ut för helgen...

Skärtorsdag...

Idag är det alltså skärtorsdag... tror att det är idag som alla små söta påskkärringar ska springa runt. Men tycker sånt är lite jobbigt, hey jag tyckte inte ens om att springa påskkärring själv när jag var liten. Jag tyckte att det var.. hmm.. pinsamt att tigga godis. Plus att jag alltid sa fel så jag sa alltid god jul istället... hahahah

Ska köpa massor av påskägg idag, hela familjen ska ju ha... måste köpa en ny jobbskjorta samt en present till födelsedagsbarnet Mr. J också. Gud vad jag hatar att köpa present till honom.... han vill ju aldrig ha nått. Hmm... får se vad jag hittar.

Nä nu ska jag va lite kreativ... smell you guys later!

Malle - på presentjakt...

Lost Prophets - 4 am (forever)




Malle - diggar texten...

Boss informerar... :P

Tänkte att jag skulle lägga en liten lägesrapport för boss också... Han lever och frodas... tror han är i en växtperiod, han har vart riktigt seg senaste dagarna. Och han är ju verkligen inte glad för att det är snö, hans stackars små tassar fryser ju ihjäl. Lägger in lite bilder på lilla skrutten... det är han o hans leksaker samt hans asheta lilla mockajacka.

              


Boss - snusar vidare...

Top model...

Nu har Top Model slutat... va ett bra avsnitt. Roliga plåtningar och uppdrag. Jag är helt hooked på Top Model, och har varit det sedan starten. Har väl i och för sig med att göra att jag jobbar ju trotts allt med en hel del av de där. Det är rolig, men får tips, och inspiration. Däremot så måste jag ju dissa svenska top model, det är bland det sämsta jag sett.

Sorry, inga illa om tjejerna eller programideen i sig. Men de gör ju aldrig några roliga grejer. Har gått tre säsonger nu, och ingen utav säsongerna har dom tagit ut svängarna vad gäller smink eller hårstyling. Det är bara samma grej, lite färger, hyffsat naturalt. Inga roliga fotoideer heller. Inga roliga sets och så vidare. Nä vi har en hel del att lära och bli bättre på där.

Var "lilla" ebony som åkte. Hon valde att själv åka. Tror att det var ett bra val, hon hade nog inte klarat sig i så många program till om hon valt att stanna kvar. Och outsidern Heather, som jag från början hade väldigt svårt för, hon bara växer och växer i mina ögon. Hon är så vacker. Nu är hon den som jag hoppas ska vinna.

Slänger upp en liten modellbild på mig själv...


image10




Malle - go Heather...

Laddar...

Nu är det dags att börja bunkra upp med gottesaker inför Top Model... Själv har jag bunkrat med lite Nachochips, goacamoule och cola light... mumma! Gjorde även lite Quesadillas till middag, gott, snabbt och enkelt.


Efter top model, blir det till att småstäda lite o lägenheten, packa lite. Ska till hem till Knivsta imorgon efter jobbet. Måste ju ha med mig jobbkläder och så vidare.

Imorgon ska jag införskaffa lite påskägg som jag kan ge bort till alla i familjen osv....  Jag har helt o hållet missat att det är påsk nu, fick reda på det igår. Men hey, jag har annat för mig än att hålla koll på det.. :P

Vad ska ni göra i påsk?

Malle - påskpysslar...

Dagens Makeup...

Tänkte lägg upp en liten dagens makeup... är en ganska enkel naturell makeup. Orkade inte använda en massa färger och så idag... :P

        


Basen består av en flytande foundation, stabiliserat med ett löst puder. En rosalätt rouge, lätt ifyllda ögonbryn och naturella läppar med transparent gloss. Har fyra olika skuggor. En highlight med ett lätt skimmer över hela ögonlocket, en lätt rosaskimmrande highlighter i böjen av ögonbrynet, en ljus naturell brun skugga på locket under globlinjen samt en lite starkare mörkbrun skugga längs med globlinjen. Alla kanter är suddade för att det ska bli så naturligt som möjligt. Ett snabbt och enkelt sätt att att lägga en naturell dagsmakeup.

Malle - Tipsar på...

En lugn dag på jobbet...

Har jobbat i butiken hela dagen. Har vart väldigt lugnt. Men är jättetrött så det har bara vart skönt. Bossen har vart jätteseg i dag med, tror lilla skrutten är inne i en växtperiod. Han bara sover o sover. Vår praktikant Marre har vart här större delen av dagen med. Skoj skoj...

Har fått en hel del smågrejer fixade i butiken med. Så då kan man vara ledig några dagar med gott samvete.
Ska försöka fixa en plåtning snart med, behöver lite nya portfoliobilder. Vill göra lite mer extrema bilder. Va ett tag sen man gjorde det, och det behövs alltid fler bilder av den sorten. Jag vill leka av mig lite.

Ikväll är det ju Top Model, icke att förglömma!! Myyycket viktigt...

Malle - segar på jobbet....

Kalle och Chokladfabriken...

Tänkte ge mitt första filmtips... jag har alltid haft en liten lovething för barnfilmer. Har varit besatt av Disneyfilmer sedan barnsben, och så fort någon ny tecknad film kommer så måste man ju självklart se den. En av de bästa barnfilmerna jag sett som har varit otecknad är Kalle och Chokladfabriken.
Kom ihåg att min lärare Susanne läste boken för oss någon gång i lågstadiet. Då tyckte jag att den verkade ganska dålig, eller den gjorde inget intryck på mig i vart fall. Men genom åren så har man ju flertalet gånger hört talas om denna stora bok, och till slut så kom den även som film.



image4

Tänk att få provsmaka gräsmattan av mildaste mintchoklad, segla fram på Chokladfloden i en rosa polkagrisbåt eller njuta av evighetskaramellerna i uppfinnarrummet... Alla drömmer om att få se vad som döljer sig innanför väggarna i Willy Wonkas fantastiska chokladfabrik. Men vem ska hitta chokladkakan med guldbiljetten som öppnar dörrarna? Den som helst av allt vill vinna priset är unge Kalle (Freddie Highmore). Kruxet är att hans familj är så fattig att de inte ens kan köpa några chokladkakor. Denna fantasifulla filmsaga är regisserad av Tim Burton och baserad på Roald Dahls klassiska barnbok. I rollen som den excentriske chokladfabrikanten Willy Wonka ser vi Johnny Depp.





Jag har sett flera av Tim Burtons filmer, och tycker att alla är fantastiska. Jag kan helt enkelt inte tycka illa om varken Nightmare before Christmas eller Corpes Bride. Det var lite därför jag hyrde filmen från första början. Ja dels det och dels för att Johnny Depp alltid är ashet i alla hans roller. Och på nått konstigt vis så är han även snygg som den totalt vrickade Willy Wonka. Filmen är jättekonstig, jag blev till och med lite förbannad för att den var inte alls som jag trodde att den skulle vara. Jag tyckte ett tag att det var väldigt konstigt att den fick klassas som barnfilm över huvudtaget. Men ändå så fångas man, man blir glad och sprallig av all musik, roliga figurer och glada färger. Svårt att förklara, men man rycks med i stämningen.

Jag vill ge den ????? (5/5) i betyg. Det är helt enkelt en film som gör en glad, sprallig och får en att vilja göra barnsliga saker. Den ger ett slags barnsligt sinnestillstånd. Det är en bra story, bra skådespelare och en mycket välgjord film.


Bild och filminfo: lovefilm.se


Malle - hobbyfilmkritiker... :P




Daagens To - Do - List...

Idag har jag vart ledig, precis som alla måndagar och tisdagar. Fast idag var första måndagen, eller tisdagen heller för den delen, som jag inte jobbat eller spenderat mestadels av dagen på jobbet ändå. Skitskönt. Men har inte vart ledig för det. Hade en liten to do list...

Dammsuga & Våttorka  (Check)
Diska  (Check)
Tvätta  (Check)
Dra iväg två mail  (Check)
Fixa med en inventeringslista till min revisor tills imorgon  (Check)
Lägga in allt på datorn igen, samt installera alla program  (Check)

Hann ju med allt. Men fy satan vad alla datagrejer tar lång tid. Har suttit här sen klockan två typ. Har dåligt ont i huvudet. Det mest värdelösa är ju att datorn fortfarande är paj, så kommer förmodligen behöva göra om allt ytterligare en gång inom en snar framtid. Well, aint life a bitch?

Har äntligen laddat upp alla (nästan... hrm) bilderna från nyår på facebook med. Bossen fick ju självklart ett eget album med. Han ligger för övrigt och biter på sin lilla pipleksak, fisken, som har pipit ungeför en gång i sekunden sen tretiden. Jag är sååå nära på att slänga ut fanstyget (fisken) genom fönstret.

Nä nu får det bli lite varm oboy, sen slänga mig i soffan framför tvn...

Malle - kommer drömma mardrömmar om pipleksaker!


Tisdag, igen...

Är ny vecka, vet inte riktigt vad jag tycker om det. Alla tycker att måndagar är så hemska och jobbiga. Jag har nog alltid tyckt att tisdagar är den jobbigaste dagen. Men men... en ny vecka, nya möjligheter. Har vart ledig idag.  Var hemma och låg sjuk igår. Var i och för sig ändå ledig, men hade tänkt dra ner till butiken en sväng ändå. Tror jag behövde det. Låg och sov i ett dygn i princip. Skönt värre. Imorgon blir det jobb i alla fall. Blir ju en kort vecka, är ju påsk nu så man kan slänga in lite lediga dagar där butiken kan vara stängd.

Har inte så mycket att skriva idag, men får se till att dra igång med det mer seriösa bloggandet imorgon. Då ska jag vara fit for fight igen. Så till alla där ute, Natti Natti

Malle - på bättringsvägen...

Måndag morgon 00.04...

Sitter i soffan med laptopen i knät och fixar en del grejer på nätet. Skulle ju ha uppdaterat och börjat fylla på med lite inlägg här för några dar sen, men så kom så mycket emellan. Lilla Boss sitter självklart på halva tangentbordet och gör att allt som man ska göra tar tre gånger så lång tid, men han är så trött o mammig att han får ligga där. Bara lilla prinsen är nöjd så :P

Well, är mycket som är i görningen nu, mycket som kan förändra en hel del. Vill väl inte skriva allt här fören allt blir mer bestämt, om vi nu bestämmer oss för att gå den vägen. Men denna vecka lär ju avgöra vilken väg som skall gås, och när det är bestämt så kan jag ju berätta.

Sitter och rättar lite sminkläxor gjorda av eleverna på linnéskolans stylistutbildning. Riktigt duktiga tjejer. Är faktikst riktigt kul att komma dit och hålla lektioner, även om tjejerna är en aningen blyga och inte direkt slänger ur sig frågor... :P Ska bli kul och följa dom de här åren i gymnasiet och sen få se vad alla blir, vart dom hamnar, vad de kommer jobba med osv. De går på den enda gymnasieutbildningen i Sverige (för nuvarande, några kommuner har velat ta efter detta exempel)där man blir utbildad makeupartist, hårstylist, nagelterapeut och stylist. Utbildningen är ju suverän. Jag hoppas att fler kommuner tar efter och skaffar liknande program, jag tror att det kommer vara riktigt populärt. Om inte annat så spar eleverna en hel del pengar på att slippa gå privata utbildningar efter gymnasiet.

Nä, om man skulel ta och ge lite feedback till de sista makeupläxorna och sen ta och pallra sig i säng.



Malle - Ny vecka, nya möjligheter!

RSS 2.0