Svarta naglar...

Nu har jag sett Top Model, och självklart premiären av Desperate housewifes. Tycker inte riktigt att säsongspremiären fänglade mig, den var lite vek... Not impressed. Men serien brukar ju vara bra ås får väl se nästa avsnitt och se vad jag tycker. Kanske så börjar även denna serie att vattnas ur.

Har tvättat alla handukar till butiken, vikt osv... Ska ta med dom till butiken imorgon. Dessutom har jag målat naglarna, i svart. Älskar svarta, korta naglar ala Lauren Conrad (ni vet hon från Laguna Beach/The Hills). Så var bara tvungen att köpa ett svart lack idag och passa på nu när naglarna är korta.
Hittade ett snyggt lack från Nivea faktikst. Liten söt bruk, 30 Kr, med lite skimmer i. Dock var färgen ganska vattnig, jag som hoppades att det inte skulle vara det, så fick bli två lager. Som tur är så torkade det superfort.
Nivea colour Mini hette det, Black sparkling....



Just det, ny plåtning inbokad på söndag. Ska bli sjukt kul... Riktigt het modell med. Så kommer nog bli grymt bra bilder. Berättar mer sen när vi satt tema osv lite mer bestämt.

Nä nu ska jag fortsätta vara skitråkig, trött och seg framför tvn.. blir en roligare blogg imorgon...

Malle - idag är en skitdag.. ibland ska man ju ha sånna med...

It´s raining on me...

Ush vilket trist jäkla väder (pardon my french).
Jag är helt slut. Vet inte varför, men börjar väl bli sjuk igen, eller igen och igen, blir ju aldrig frisk. Sjukt jobbigt att hela tiden vara småsjuk. Man blir så himla matt i kroppen. Det mesta som ska ha hunnits med idag har i vart fall hunnits med. Så det känns skönt. Och alla mötena på stan gick bra, så nu slipper man "oroa" sig för det.

Ska hem om ca. 2 timmar. Då ska jag slänag mig i soffan och i princip inte göra någonting alls. Ska nog till statoil och köpa avokados så att jag kan göra lite guacamoule.. men får se om jag orkar ta mig ut i regnet igen.

Är ju, förutom Top Model, premiär för Desperate Housewifes. Ska bli nice att den serien drar igång igen även om det inte är någon serie som jag följer slavaktigt så tycker jag att den är bra. Och som ni har märkt så spenderas de flesta av mina vardagskvällar hemma, helt enkelt för att jag är för trött för att orka göra nått annat. Dessutom så är min akompisar likadana. Man vill vara hemma på vardagarna, sen träffas man och gör saker på helgerna. Alla jobbar ändå så olika tider så är svårt att få ihop folket.

Nä ska lägga på ett kol här med de sista. om jag orkar, just nu känns det som att jag bara vill sova...



Vissa har det bra dom....

Malle - så sjukt seg...

Tisdag...

Lagom rolig rubrik, men man kan ju inte alltid komma på nått nytt!

Sitter på jobbet. Har precis ätit lunch med Miss. L, och innan det så har jag flängt runt på lite möten och så vidare. Ska fortsätta med liknande saker resten av dagen. Mycket att göra med andra ord...

Så det kommer vara lite gles uppdatering till ikväll, men man har ju faktikst ett jobb att sköta med, är ju inte alltid man kan komma ifrån!

Malle - working...


Tacomiddag...

Gud vad jag är mätt, nästan så mätt att jag har ont i magen. Men sjukt gott var det i vart fall med en massa tacos... Mumma! Jag och Miss. S har mest snackat skit, kollat på Top Model, och så klart käkat tacos. Nice!

Är sjukt trött idag, vet inte riktigt varför.. Antar att det bara varit mycket senaste tiden.
Just det idag fick jag ett mycket roligt sms, har ett paket att hämta ut från HM, är två kjol-byxor, mössa, vantar och en väst. Hade jag helt glömt bort... och en sån överraskning är ju alltid kul att få. Så ska hämta ut dom imorgon innan jobbet. Så blir ju till att testa nått av det imorgon. Kanske kommer en outfitbild upp.

Ni har blivit lite dåliga på att kommentera senaste veckan tycker jag... trist! Man vill ju ha lite respons på det man skriver.... =)

Malle - sjukt trött....

Sveriges Man 2007...

Tänkte att jag skulle berätta lite om ett av de absolut roligaste jobben jag haft. ett jobb som verkligen gav mig en massa vänner för livet, massa små nallebjörnar att tycka jättemycket om.

Hade precis öppnat butiken här i Uppsala, fick ett mail från prejektledaren/konfrensieren för Sveriges Man turneringen 2007. Hon undrade om jag var intresserad av att sminka killarna till en av delfinalerna som skulle hållas på nattklubben 7even här i Uppsala den 29 november. Och visst kunde jag göra det!
6 stycken killar skulle stylas och jag och min dåvarande kompanjon Miss. I kom till nattklubben runt 9 tiden för att börja styla. Både jag och Miss. I var jätteslitna, jag hade flyttat hemifrån dagen innan och inte sovit nått på hela natten då jag packat upp och fixat med lägenheten, och Miss. I var helt slut av andra anledningar. Så var inte de två fräschaste tjejerna som dök upp. Men vi började i vart fall styla killarna. Vi sitter och snackar en massa skit, umgås osv när en av turneledarna kommer och frågar om vi tänkt stanna kvar eller gå hem. Vi sa väl att vi stannar i vart fall ett tag (showen skulle brörja kl. 12, men i nattklubbstermer innebär det alltid typ en timme senare, vi skulle ju jobba dagen efter).
Men då sa han att vi måste ju stanna kvar, det var ju vi som var juryn, och att det var vi som skulle dela ut priserna på scenen osv... Det var ju roligt, fast man såg ut som fan. Blev en helkväll i alla fall och vinnaren blev en viss Mr. R.

Innan vi skulle gå, ungefär vid halv 3 på natten så kommer projektledaren som mailat mig och frågar om vi vill sminka på semifinalen som går av stapeln på en 48 timmars-kryssning på Viking Line den 6 December. Kryssen, mat och dricka är betalt. Ja men självklart ville vi det!

Så den 6 December så beger vi oss till sthlm med tåg och buss för att komma till färjan. Vi fick gå ombord redan på morgonen för att hinna vara med på genrep, osv osv.
När repet börjat bli klart för killarna så är det dags att börja styla, alla 24 killarna uttagna från hundratals killar i Sverige.
Det gick verkligen skitbra, alla killarna var hur gulliga som helst. Vi hade ju verkligen inte förväntat oss det, vi trodde att vi skulle möte 24 snorkiga, dryga modellkillar med alldeles för mycket självförtroende. Men de var verkligen en bunt gentlemen, nallebjörnar.
Första natten var det en liten show, killarna visade upp sig i kläder, kallingar och lite sånt, och andra kvällen var själva finalen. Här var det en lite längre show och man korade Mr. Kryssning, den som alla passagerare hade fått rösta fram under kryssningen.
Vinnaren korades först i April 2007 då svenska folket fått några månader på sig att rösta genom hemsidan eller Hänt Extra (som jag för övrigt var med i två gånger i samband med turneringen, som utnämnd stylist).
Finns så mycket att säga om kryssningen, att det var VÄRLDENS storm så till och med personalen hade mer eller mindre panik båda nätterna, åksjuka folk, allt festande, mat, konversationer, allt jobb, alla mediajippon osv.. men om jag skulle berätta allt så skulle detta inlägg bli en hel blogg i sig!

Istället ger jag er bilderna på finaliserna:

1:a Egill Arnljots
2:a Stefan Grantorp
3:a Kalle Gadd
4:a Mark Fager..

     

  


Vill ni se fler bilder från 2007 års turnering, eller årets turnering så är det bara att gå in på
http://www.sverigesman.se/

Ja jäklar det var en riktigt riktigt rolig resa, och många roliga stunder har man haft även efter med en del av grabbarna. Tyvärr så är ju alla utspridda i landet så är svårt att ses, men man kanske ska ha en liten reunion =)

Malle - what a time...

Lumene Blueberry Wolym mascara...

Var en sväng förbi åhlens idag, tänkte att jag skulle titta, klämma och känna på den nya mascaran från Lumene.
Ni vet den med blåbärsolja. Finns en vanlig volymmascara, och en curlmascara.

Klicka på länken nedanför för att komma till Åhlens hemsida där ni kan läsa en produktförklaring till mascaran.

http://www.ahlens.se/skonhet/lumene_blueberry_mascara/



Jag tycker att mascaran verkar vara ganska bra. Kände lite på färgen och så, och tycker att det ser bra ut. Dock så gillar jag inte borsten, någon som dom själva är väldigt stolta över. I vart fall om man ska läsa deras texter. Men å andra sidan är jag extremt kräsen vad gäller mascaraborstar. Jag vill ha ett visst utseende och form på dom. Den gamla vanliga hederliga layouten.
Priset är bra, 129 Kr. Helt överkommligt och även om det inte skulle vara en "supermascara" så tror jag verkligen att den ändå håller måttet, i vart fall till förhållandet på priset.
Designen där emot, den gillar jag skarpt. Snygga färger, lite metalliskt sådär.

Har ni testat, vad tyckr ni?

Malle - undersöker...

Nya modeller...

God morgon, eller god dag kanske är rätt hälsningsfras!

Sitter på jobbet och mailar med en del nya modeller. Massor avnya modeller väller in, vilket är skitkul, det innebär ju en massa plåtande närmsta tiden. Speciellt kul är det att det kommer att vara mycket manligt närmsta tiden, dels för att man får nått fint att titta på, men framför allt för att det var så längesen jag fick styla killar. Det är sjukt kul det med. Skulle vilja göra en del fashionplåtningar för killar, så det passar ju jättebra att alla dessa karlar dykt upp.
Dessutom får ju ni som läsare en del ögongodis att se fram emot här i bloggen... =)

När plåtningarna blir vet jag inte än, håller på att bestämmer lite datum just nu. Men denna eller nästa vecka i vart fall.
Dessutom kommer en av modellerna som jag ska ha, behöva en hel del coaching då han är ganska ny. Och det ska bli kul att få syssla lite med sånt igen. Även det var ett tag sen!

De ringde även från min butiks huvudkontor (jag tillhör en kedja), en tjej som verkligen är skitbra för det här märket, med alla hennes ideer osv, hon har kommit tillbaka. Ska bli spännande och se hur allt útvecklar sig!

Nä ska fortsätta på jobbet, måste tvätta alla penslar med...

Malle - working...

Ekologiska Aloe Veraprodukter...

Blev för någon vecka sen kontaktad av en Cecilia på min mail. Hon jobbade på ett företag som ska lansera en helt ny Aloe Veraserie, som är helt ekologisk, den är till och med svanenmärkt. Serien innehåller 9 stycken produkter, alla med aloe vera. Hón ville att jag skulle testa serien som inom kort kommer att börja säljas på bland annat coops nya skönhetsavdelningar.
Och visst vill jag testa dom, och kanske kan jag ordna så att jag kanske kan tävla ut lite saker.. Men jag lovar inget.
Produkterna skulle i vart fall skickas hem till mig om ca en vecka.. så då får vi se vad jag får hem för spännande saker.

Tänk vad man kan komma på saker såhär en söndagskväll då man inte kan sova för att man sovit till kl. 4... stupid!



Malle - ska försöka sova igen...

Skönhetstips # 16...

Känner verkligen av att jag inte hunnit blogga lika mycket som jag brukar de senaste dagarna, jag börjar få abstinens. Jag gillar verkligen att skriva av mig, dela av mig av mitt jobb osv... Men samtidigt håller jag mig ganska anonym i bloggen så tror att jag ska införskaffa mig ett block och börja skriva alla djupa tankar där, typ innan man går och lägger sig. Skönt sätt att ventliera, sen vad man gör med blocket när det är fullt det får man se.

Tänkte att det var ett tag sen jag gav er ett skönhetstips.. så här kommer ett!

Skönhetstips # 16: Nagellack...

Ett av de enklaste sätten att se snygg och fräsch ut är att ha snygga, rena fräscha naglar. LÄngd spelar ingen roll, bara man ser att de är välskötta. Man behöver nödvändigtvis inte ha en massa färger, räcker med genomskinligt eller svagt rosa. Men gillar man, precis som mig, att ibland ta ut svängarna med nån mer rejäl, kanske till och med skrikig färg, så finns det ju mer eller mindre en djungel av nagellack där ute.
Jag tänkte att jag skulle lista mina tre favoriter, utan inbördes ordning.

Mavala:
Mavala´s sortiment är ganska brett, de har inte bara nagellack utan en rad olika produkter för naglar och händer. Krämer, kurer, verktyg osv.
Deras nagellack är billiga men riktigt bra, kostar ca. 40 Kr och kommer i en liten söt flaska. Färgerna är många, och här kan man hitta många olika roliga färger och nyanser, allt från det diskreta till det mer extrema. Matta som med skimmer i.
Den lilla flaskan är dessutom perfekt då du hinner använda upp nagellacket innan det blir gammalt.



Mist Sthlm:
Visst får även mitt kära mist en plats på denna lista. Deras sortiment är något mindre, och innehåller inga andra produkter än just nagellack, men kanske kommer det i framtiden.
Dessa färger är mer koncentrarade på rosa, rött och lila. Finns även en och annan mer extrem färg i orange och gul.
Priset ligger på 90 Kr, och då är det en ganska stor flaska du får.
Lacket har ett minus, och det är att det torkar ganska långsamt, men när det väl torkar så får det genast ett stort plus. Hållbarheten. Har aldrig förr testat ett nagellack som tål så mycket väta och slag osv...



Depend:
Sist men inte minst har vi märket depend. Depend har precis som mavala ett ganska brett sortiment. Även dom har krämer, kurer verktyg mm. Någon som jag verkligen fastnat för med det här märket, är kanske inte så mycket deras nagellack, utan deras nagalkurslack. Eller vad man nu ska kalla det... Finns nagellack för att motverka sköra naglar, naglar som delar sig, torra naglar osv osv. En produkt som jag speciellt fastnat för är den för sköra naglar, men även några av deras mer extrema vanliga lack.
Även dessa lack ligger runt 40-50 Kr, medans deras mer nagelvårdande lack är lite dyrare.



Att måla naglarna kan ju ta lite tid, men finns små knep för att få naglarna att torka fortare. Att utsätta naglarna för kyla genom kall luft eller vatten är ett sätt. Sen finns det även spray som man sprayar över nageln som gör att lacket "härdar" fortare.

Är du en sån som inte målar naglarna så ofta och ofta hittar nagellacket lite för gammalt. Segt och i allmänt dåligt skick. Häll i lite lite aceton, skaka, och lacket blir som nytt. Tänk på att inte häll ai för mycket, och att det inte går att göra för många gånger då lacket till slut inte kan torka som det ska. Dessutom blir det mer och mer utspätt för varje gång så det kan bli att du får måla fler lager, men du slipper i vart fall slänga lacket!

Malle - ger er ett litet tips så här på söndagskvällen...

Påminner om Sthlm Bodypainting Contest...

Snart så är det dags för sveriges största kroppsmålningstävling/utställning.

Kom dit och kolla på de sjukt snygga kroppsmålningarna. För mig är det mer eller mindre obegripligt hur man kan måla så sjukt snyggt!
Vill du kanske ställa upp som modell så går även det bra... maila mig för mer info om hur du ska anmäla dig osv.

Tid: 9.00 -->
Datum: 18 October
Plats: Grev tureg. 3, Östermalmstorg, Sthlm
Arrangör: Mist Sthlm/Makeup Institute







Om ni har vägarna förbi och är intresserade av konst eller skönhet så tycker jag definitivt att ni ska komma dit.
Jag kommer dessutom att vara där tillsammans med lite polare!

Malle - längtar efter störtskön konst...

Potatisgratäng med massor av vitlök...

Har blivit en riktigt lugn dag, och så även på bloggen. Jag har helt enkelt tagit dagen ledig från ALLT, inklusive bloggen. Ibland kan det vara ganska skönt att bara vara.

Gjorde min lilla potatisgratäng, blev jättegod. Massor av vitlök.
Har städat och tvättat som en riktig tok idag, så nu är det sjukt fint och rent här hemma. Skönt, nya lakan med så inatt kommer man att få sova som en liten prinsessa.

Imorgon så är det jobb igen, vad annars. Har en del att fixa med så kommer nog att flänga runt en del under dagen. Sen På kvällen så blir det tacomiddag med Miss. S.
Ska bli nice, gott med, var ett tag sen jag käkade tacos faktikst.



Bild: recept.nu

Malle - ska snart gå och lägga mig igen...

It´s aliiive...

Sådär, nu har jag vaknat för dagen. Gick upp för ca en halvtimme sen. Annars har ja sovit till nu med två undantag då jag gick ut med hunden. Skönt!
Har verkligen tagit igen de timmarna som jag legat minus med på sovkontot. Nu dröjer det ytterligare en vecka tills jag får sovmorgon.

Ska göra lite frukost och sen blir det städning och tvättning för hela slanten, ska även klippa klor och bada lilla bossen. En "händelserik" söndag med andra ord.. =)

Har ett sånt himla sug efter potatisgratäng, kött och vitlökssmör... Tror det blir en trip till Ica lite senare så att jag kan laga en riktig söndagsmiddag. Mumma!

Nä hörs lite senare, nu ska jag få nått i magen!

Malle - blir en lugn söndag på bloggen...

Family guy...

Efter ett par timmars sömn så känner jag mig hyffsat pigg. Vaknade dock upp och märkte att Bossen tuggat sönder mina kavajbyxor, så har inga byxor till jobbet ikväll.. Har en kjol som jag kanske får ha, vi har ganska strikta klädregler... Tack för den, nu måste jag köpa nya kavajbyxor. Det har jag INTE råd med....
Han ville inte sova, och förmodligen så blev han sur för att jag inte lekte med honom. Då brukar han göra en massa dumheter.
Så skrek på honom som en tok, och han spenderade 45 minuter under sängen. Han vågar fortfarande inte komma och mysa med mig. Lika bra det, jag är sur!

Kollade sista avsnittet av top model, missade det i torsdags, och nu sitter jga och njuter av Family guy och simpsons. Love it... speciellt family guy, Stewie är min idol =P

Hm, måste slänga ihop nått ätbart också. Funderar på att göra falukorv i ugn, ovanligt va... =P

Malle - rör mig mot köket...

Detta är vad som är kvar av mi

MMS

Detta är vad som är kvar av min lunch, en supergod foccacia. Köper den från ett jättebra och mysigt café här vid butiken. Ligger vid musikens hus... Är så trött så det känns som att ögonen blöder. Men snart så, då ska jag hem!


God morgon! Är på jobbet sen t

MMS

God morgon! Är på jobbet sen två timmar tillbaka. Just nu är nästa projekt att få upp denna sak på väggen. Är betongväggar så går inte så bra, men ska nog lösa det.. tröttare än tröttast, fick 4 timmars sömn i natt... suck!


Dagens Jobbsmink...

Ska alldeles strax dra till jobbet, men fick faktiskt lite tid över och kameran ville ge med sig så blev ett par bilder på kvällen sminkning som jag tänkte lägga upp...
Tyvärr blir det ingen lång förklaring till hur jag sminkat, men i princip exakt som i veckans sminkning denna vecka, om nu nån vill testa att sminka på samma sätt...

Färgerna jag använde var en vit skimmrande highlight, silver skimmrande highlight, sen två bruna toner, den ljusa var skimmer i den mörka är matt. Kajal under övre fransraden och runt om hela ögat och över den undre fransraden. Gloss på läpparna...

     

Ber ursäkt för att jag som vanligt ser ut som ett blockmongo på bilderna...

Malle - cyklar till jobbet....

Hemma, stressigt...

Sådär, nu är man hemma... Men bara för att snabbt duscha, byta om och käka lite middag. Ska vara på nattjobbet klockan 22. Ikväll så jobbar jag på BJ, så har ni vägarna förbi, kom och hälsa!

Blir som sagt ett ganska kort inlägg nu. Har varit en mycket kaosaktig dag. Mycket har hänt, men tyvärr är det inget jag kan skriva om här. Då det blir en massa onödiga spekulationer, och kan uppfattas fel osv... men det har löst sig och synd att det skulle skötas på ett sådant sätt. Men men... nog om det!

Blir mer uppdatering imorgon så vi får helt enkelt höras då,

Ha en bra fredag, festa med måtta, skratta mer än du orkar, osv osv..

Malle - jobb, jobb....

Marabou Lakrits...

Igår så hittade jag en mycket intressant sak på pressbyrån.. Nämligen en chokladkaka med lakritssmak. Kan det bli bättre?
Var ju självklart tvungen att testa denna nya lilla mojs, och den var faktikst riktigt god. Bättre än förväntat. Nu kanske till och med jag som inte är så förtjust i choklad, men som älskar lakrits bli sugen på en chokladkaka då och då... =)

Har ni testat, vad tycker ni??



Ush vad sugen jag blev på lakrits igen då.. hmm, man kanske skulle unna sig en godispåse, det som är fredag och allt. Dessutom är detta ett sjukt helvetiskt dygn för mig då detta dygn innehåller 17 arbetstimmar.....

Malle - gott, gotti gott gott...

Bloggkoll...

Ni glömmer väl inte att ni kan följa mig och min lilla blogg genom bloggkoll??

Klicka på ikonen nedanför för att börja prenumerera!



Malle - påminner lite...

Port vadå??

Hej mina små underbaringar!

Sitter på, surprice surprice, JOBBET! Tänka sig. Är på ganska bra humör idag, somnade ju som väntat ganska omgående inatt. Så vaknade faktikst vid kl. 06.30 helt utvilad då jag faktiskt sovit HELA tiden sen jag somna. Tänka sig, inte illa pinkat av en trähäst som Mr. E hade sagt.

Måste fixa det sista med nya kortmaskinen, har blivit ett jäkla ringandes fram och tillbaka, men förhoppningsvis blir detta det sista. Måste ringa till min internetleverantör och fråga om nått med IP-adresserna och om några portar är öppna??
Ja jag fattar nada så skrev ner de jag skulle fråga på en lapp. Men även om dom svarar på mina frågor så kommer jag ju inte förstå svaren... hm, men det löser sig nog.



Vad mer ska fixas idag.. ska sitta och renskriva lite saker till ett möte senare idag, om det nu blir av då Mr. J är sjuk.. annars får vi ta det på måndag. Sen kommer även Miss. L och Miss. S förbi på eftermiddagen.

Nä om man skulle ringa och fråga de där konstiga, obegripliga frågorna...

Malle - dataexpert... nä, skulle inte tro det!

Snattare...

Kom på en sak... Efter mötet så åker jag tillbaka till centralen för att invänta mitt tåg. Möter då Miss. T som slutat jobbet och också väntar på tåget hem. Så vi sitter och snackar en massa skit och jag blir godissugen så vi bestämmer oss för att gå till pressbyrån.

Jag köper mitt godis och på vägen ut ser vi två ASHÖGA killar komma in med varsin systemetkasse med lite flaskor i. Miss. T ser att dom snor en glass och stoppar i påsen. Eftersom vi båda jobbar inom butiksbranschen så går Miss. T och säger till personalen, jag står och håller koll på dom vid ingången. Under tiden så snor dom kanske 10-15 glassar till... Dom drar, personalen efter dom, och till slut så kom väktare som tog hand om dom.

Dagens goda gärning!

Förstår mig inte på folk som snattar... Vet de som snattar om att för att finansiera en grej som har blivit snattad så måste man i snitt sälja 3 stycken till av samma produkt för att jämna ut det faktum att det är snodd??

Nä nu ska jag verkligen sova... va bara tvungen att berätta... =P

Malle - hobbypolis...

Sent...

Gud vad jag är trött. Jösses vad jag kommer sova som en klubbad aspackad säl eller nått ikväll.
Kom hem från sthlm för ett litet tag sen, eller en timme sen. Gick bra på mötet, detta kommer bli spännande, men tänker va så där irriterande dryg och inte berätta nått än... =P

Har varit ganska dålig uppdatering idag, men har bara varit så sjukt mycket att göra. Fullt upp i butiken och ett kärt gammalt återseende då Miss. C kom förbi butiken. Och det fanns massor att snacka om.
Ska ta och göra nått gott till kvällsmat, och sen blir det till att stupa i säng. Får bättra mig på uppdateringen imorgon!

Ni som vann i min tävling, jag har absolut inte glömt bort er, jag hade helt enkelt inte tid att posta era paket förra veckan och vart så himla mycket denna vecka.
Men paketen postades igår, bara så att ni vet! =)

Malle - sleeeeeeeping...

Hej! Nu får vi se om det här k

MMS

Hej! Nu får vi se om det här kommer upp eller inte :P Är på väg in till sthlm i vart fall, ska på mitt lilla "hemliga" möte.. får se hur det går. Spännande! hörs lite senare! puss o kram


God morgon...

Morrn Morrn... Har nyss blivit väkt av mamma som kommer hit för att sitta lite här och plugga lite medans de städar hemma. Själv ska jag ju iväg till jobbet om ett tag.

Ikväll ska jag till sthlm en sväng på ett möte.. vad det handlar om håller jag lite hemligt ett tag. Men ni får nog veta tids nog.. =P

Ska käka lite frukost och sen hoppa in i duschen. Miss. L kommer ner till butiken med sin lilla hund sen så får Bossen leka av sig lite. Blir han lite socialt tränad.

Nä nu ska jag get goin!

Malle - uppeigen...


Seg liten myshund...

Bossen är jäääättetrött. Han somnar typ stående. Är jobbigt för lilla knodden att vara med på jobbet hela dagarna. Samtidigt är det nyttigt för honom, han träffar mycket folk och han blir stimulerad hela dagarna. Nu har han spenderat hela Top Model genom att ligag på rygg som en ostbåga över min mage... =P



Ush, jag är verkligen inte pigg jag heller. Inte alls.. ska se till att komma i säng i tid ikväll, säger iofs jag alltid. Men idag, då ska det SKE!

Har varit duktig och sorterat och satt in en massa papper i pärmar. Blir så skönt när man får bort alla papper och blad, så vet man vad man har betalat eller inte, vad man läst vilket man inte läst, vad som kan slängas osv...

Malle - tittar klart på vem kan slå filip och fredrik...

Tröttis...

Jag är helt knäppt trött idag, kan ju knappt hålla ögonen öppna. Helt sjukt... Vad har jag gjort för att vara så här trött. Visst har varit mycket på jobbet och långa dagar, men så här trött?
Hoppas att det släpper snart så att man får gjort det som ska bli gjort idag. Har ju en hel del kvar, även om grejerna på listan stryks allt eftersom.



Snart kommer Miss. L tillbaka så ska jag hjälpa henne med lite mer hårsaker. Får se vad hon vill hitta på, blir ingen riktig lektion idag.  Skönt att man får gå hem om ungefär 3 timmar. Men ska bannemig inte ta en powernap för då sover jag inget inatt.

Måste tvätta, men me de jobbtider jag har just nu så är det en omöljighet fram till på söndag, så får helt enkelt va utan kläder tills dess. Lite irriterande dock. Kommer bli mååånga tvättar på söndag, hoppas bara att det finns nån tid, får boka redan idag..

Asså jag ber så himla mycket om ursäkt för detta inlägg, det är ju bara en massa totalt nonsens!
Var god bortse från detta inlägg...

Malle - please shoot me...

Lasagne...

Blev lite sugen på lasagne så jag valde att köpte det till lunch idag. Hittade en liten lasagne från Viktväktarna som såg god ut på förpackningen. Kostade 28 Kr för en portion med så var ju inte alls så farligt.
Värmde den i micron i 8 min enligt anvisningar, och så öppnade jag den. Måste säga tt det inte såg så jätteaptitlig ut, utan den var mest flytande. Blir väl iofs så när man tar bort all ost osv... Men den va faktikst god. Inte jättegid men helt ok, smakade lasagne och var mättande. Mer än så begär jag inte. =P

Kanske kan va ett tips??



Det är inte den lasagnen på bilden... men de kanske inte behövs förklaras.... =P

Malle - mätt och belåten...

Solen skiner...

Gud vilket fint väder man vaknade till idag då!
Nice nice, I like!

Sitter på jobbet (vad annars) småfipplar med lite datorgöra, väntar på att Miss. L och Mr. L ska komma hit och spendera sin håltimme här. Blir nog en gemensam lunch skulle jag tro. Ska försöla lösa det sista med kortmaskinen med... Hmm.. borde ju inte va sååå svårt.. Men ska väl inte ropa hej än!

Annars så är det en väldigt stressig dag idag med, massor som skall planeras, utföras och så butiksjobbet på det. Ni får helt enkelt hör lite mer från mig senare!

Malle - jag är i vart fall vaken...

Tack för idag...

Nu blir det en sista runda med lilla Bossen och sen ska jag sova. Har varit en riktigt produktiv dag. Shit vad jag har hunnit med mycket, och imorgon ska jag hinna med en massa mer... =P

Har laddat ner en massa ABBA låtar så ska lyssna på dom nu medans jag är ute och spatserar... det är riktigt feelgoodmusik. Men inte ritkigt min musik, men nån gång ibland så kan det ju funka att ha i öronen.
Vad lyssnar ni på för musik??

Nej, sov så gott nu sötisar, hörs imorgon!

Malle - sista rundan...

Bossens morgonritual...

Varje morgon så går alltid min lilla morgontrött bebis och lägger sig igen, vissa dagar vägrar han gå ut alls, han vill inte ut på morgonpromenad...

Detta är i vart fall hur man brukar hitta honom om mornarna...

     


Så söt... skönt att ha en morgontrött hund ibland, speciellt när det är regn och rusk ute =P

Har suttit ikväll och gjort en betalningsordrar på räkningar för imorgon... Lagom kul, det var den lönen det.. =P

Malle - min lilla morgonmysis...

Lite nya bilder...

Har under dagen fått några bilder från lite sessioner med Mr. J skickade till mig... Tänkte att jag skulle visa er med.

De första är från en session som vi gjorde för ett par veckor sen, har lagt upp några bilder på bloggen förut, några är nya.

      


Riktigt nice bilder om du frågar mig...

Sen har jag även fått lite smakprov från sessionen förra söndagen, har inte lagt upp nått från den förut... Bjuder på en!



Nuuuu så blir det sminkning... =P

Malle - nytt i portfolion...

Veckans prank...

Åkte hem en snabbis för att hämta ner lilla Bossen på stan och för att rasta honom lite. När jag kom tillbaka så gick jag runt och fippla lite med saker i butiken. Märker att kassan står öppen, men vet att ja la ner en sak precis innan jag rusa iväg så tänker inte mer på det, går ut i hallen och märker att dörren är vid öppen. Tänker inte så mycket på det heller eftersom att den kan va riktigt svår att stänga ibland.
Men tänker att jag endå ska kolla om mina mobiler ligger på kassadisken. Vilket dom inte gör. FAN, men tänker mest på den nya mobilen och en del nummer som kan va riktigt svåra att få tag på.

Går ut i hallen igen och frågar en gubbe som kommer gående om han sett nån, för att nån har gått in och snott mina mobiler. Han blir jätteorolig och jag e mest irriterad. Men då hör ju hur Miss. L och Mr. L kommer och börjar garva och frågar om jag letar efter mina mobiler... de var dom som hade tagit sig in i huset, gått in bakvägen som var öppen, för ovanligehets skull, och låtsas som att det har varit inbrott och gömt sig i köket... =P



Ja, det var ju dagens skämt.. Men nu är det dags för lektion och sminkningcoaching med Miss. L!

Malle - kolugnet själv...

Kortmaskinen, del 2...

Har suttit med detta kaos mer eller mindre hela dagen, och nu börjar jag kunna se ljuset i tunnelns slut. Men det har tagit en massa tid, många telefonsamtal och enormt mycket onödig energi. MORR!!

Har varit en sväng på Svanströms och handlat nytt papper och nya patroner till skrivaren så att jag kan spendera resten av dagen med att fixa med en del papper och sånt som måste vara klara på fredag. Hittade även sjukt söta, snygga, balla lådor och askar, som jag absolut måste ha som inlslagningsgrejer till alla julklappar. Riktigt nice!

Miss. L skulle egentligen ha kommit vid ett, men på grund av ett missförstånd så kommer hon inte förens vid kl. 16. Så har lite extra tid på mig att jobba undan en del grejer. Sen blir det sminkningar och lektioner på eftermiddagen.

Nu måste jag ringa 3 igen...

Malle - back later...


Fönteknik...

Jobb jobb, gäller att ligga i denna vecka. Men men, det är ju som tur är ett väldigt roligt jobb jag har.. =P
Dessutom så ska jag ha den första riktigt hårlektionen med Miss. L idag. Och självklart börjar vi med "Fönteknik".

Annars så händer inte så mycket idag, ja förutom allt jobb då. Men det är ju ingen ovanlighet. Nya avsnittet av The Hills har kommit ut på webben och ikväll är det även Top Model. Tycker att det är lite tråkigt att de har flera avsnitt i veckan, nu har man ju inget att sukta efter varje onsdag, och säsongen är snart över...



Nä jobba var det... Semester nån??

Malle - wooorking like crazy...

Ge mig...

En god natts sömn, det behöver jag verkligen. Funderar på om jag ska ta mina sömntabletter ikväll så att jag kan somna i tid, vakna ännu mer i tid så att jag kan träna innan jobbet imorgon. Dessutom så vaknar jag inte en massa för Bossen när jag tar dom. De få gånger som de faktiskt funkar, vilket är sällan.

Kommer att bli en riktigt spännande fredag. Ska möta upp Mr. J på stan och så ska vi uträtta en massa ärenden, fixa några av de absolut sista detaljerna för ett av våra stora projekt, gå på möte osv... Hoppas på det bästa, men kommer att bli en bra och nyttig dag jobbmässigt.

Blir som vanligt mer uppdatering imorgon!
Sov så gott sötnosar!

Malle - natti tajm...

Veckans sminkning...

Jaha, nu kör vi då. Våran första veckans sminkning.
Måste dock säga att min kamera inte riktigt vill så kvaliteten på bilderna är riktigt kassa... Men ska så snart jag kan köpa en ny kamera!

Vi börjar med att lägga en ganska enkel dagsmakeup som första veckans sminkning.
I lite lila ton...

Börja med att lägga en bas, tag de produkter som passar din hy, och det som du känner dig bekväm i. Glöm inte rouge och ögonbrynen.



Dags för ögonen, och vi börjar självklart med inte en utan två olika sorters highlighters.
Den första en svagt vitskimmrande skugga, starlight. Lägg den över hela ögonlocket, från fransraden upp till ögonbrynet, inifrån ögonvrån ut till tinningen. Avsluta med en tunn linje under hela undre fransraden för att rama in och öppna upp ögat.
Lägg highlighter nummer två, alabama, längs med böjen under ögonbrynet. 

  
         


Nu ska vi börja jobba med shadern, denna är lila, Santa Fe.
Lägg skuggan längs med hela globlinjen och skugga ordentligt. Man vill få en liten "sotad" look på det.
När ni fått önskad styrka och sotning på den, fortsätt lägga den lila skuggan längs med halva övrefransraden. Utifrån och cirka halva ögonlocket in. Skugga det lite så att de två lingerna går ihop som ett V längst ut.
Avsluta med att lägga en tunn linje med skuggan under den undre fransraden, men lämna en liten bit tom längst in.
Mascara på det!

     


På läpparna lägger jag först en neytral läppenna längs med konturerna samt lite över hela läppen. LÄgger en ganska neutral, brunaktig färg, 105.
Biter av mot en servett och avslutar med ett gloss.



 


Hoppas att ni förstå vad jag menar, bilderna är ju lite sådär. Dessutom är jag ganska stressad och virrig idag.. =P
Fråga bara Miss. L... =P

Bossen var ju självklart med och såg till att allt med rätt gjort...



Malle - sådär, nu var vi igång...

Snart hemgång...

Snart så får jag gå hem från jobbet, om 17 minuter för att vara exakt. Wee... ska nog hem och göra nån fiskgrej tror jag... Hmm, förslag?

Tror att jag ska försöka ta mig ut på en liten springtur ikväll, blir minst en lång powerwalk och lite sit-ups och sånt nyttigt för kroppen. De behövs verkligen. Ska lägga upp första "Veckans makeup" när jag kommer hem med, men måste nog äta först, är jättehungrig.

Tror jag ska försöka göra lite hemmaspagrejer i kväll med. Skönt, lugna mina sinnen lite. Nä, nu måste jag packa ihop nå jag kommer hem någongång!

Malle - time to go...

Kortmaskinsjävel...

Var ju på posten och skulle hämta vår nya kortmaskin. Har man de gamla maskinerna så måste man byta så att de tar chip. Har varit en massa problem med bortslarvade beställningar osv, så fick maskinen i fredag, beställde den i början av juni. Så mycket för de tre dagarnas leveranstid....
Anyhow, börjar plocka upp den, ingen bruksanvisningen och antingen så är jag heeelt dum i huvudet eller så fattat det kabalar. För ska gå en strömkabel till båda maskinerna, men finns bara en i paketet osv... Ringer då upp leverantörer, för att få hjälp. Får då redapå att maskinen funkar inte med vårt internet, utan för att få allt att funka så måste vi köpa en massa rauterns och skit. NEJ TACK!
Blir så less, påpekade att det var ju bra att ni sa nått så, men det stod ju tydligen KLART OCH TYDLIGT i avtalet att så var det. Men eftersom dom ringde upp mig och frågade om jag ville uppgradera mig (är snart lag på att ha dessa nya maskiner) så har jag inte läst nått avtal utan fått informationen från deras (totalt inkompetenta) kundtjänst.

Så ja, får se hur det blir med den här kortmaskinen, måste säga upp en del avtal, köpa nya grejer osv för att få det att funka... SUCK!



Annars så är Miss. L snart här igen så ska vi göra en Veckans sminkning!
Har dessutom haft mitt möte med Miss. S, och det gick väl bra även om det inte kom fram någon direkt lösning....

Ojoj, gud vad jag har fullt upp!

Hörs lite senare, och veckans sminkning kommer upp ikväll när jag kommit hem och gått igenom bilderna... =)

Malle - wooorking!

God morgon och Dagens...

Sådär, sitter på jobbet, OCH GUUUUD va jag har saker att göra denna vecka. Så är bara att kavla upp ärmarna och sätta igång. Men är ju i vart fall br att man är sysselsatt, hatar att ha lite att göra, jag är en riktig arbetsmyra!!

Såg ju på Mamma Mia igår. Det var faktikst riktigt bra. Trodde inte det men det var den... Ganska rolig.
Fy satan va dom har tjänat pengar på ABBA, Björn och Benny är ju mångmiljardärer tack vare det. Ush, varför kom inte jag på hela Abbakonceptet.... Eller varför inte youtube, då hade jag haft en ganska tjock plånbok då med.... Hmm... Får komma på nått bättre... =P

  


Liten slapp, men ändå uppklädd outfit... Måste rusa och springa förbi några frisörer som vi ska ha ett litet event tillsammans med i november och sen till posten för att hämta ut ett paket... STRESS!!

Malle - time to run...

Mamma Mia...

Ksa iväg på bio om en timme. Ska se på mamma mia med mamma och pappa. Jag har inte själv velat se den, men när de ringde och frågade om jag ville med så visst. Så kan man ju få lite bio-popcorn och cola light! =)



Ush, är så skönt att bara få vara. Hemma, slappa, dra runt, göra vad man vill. Helt enkelt slappa! Mer sånt vill vi ha... =P
Imorgon är det ju jobb igen, mellan 10-19. Miss. L kommer förbi så då ska vi göra veckans makeup som inte blev av denna vecka på grund av för lite tid och sjukdom. Blir nog ett litet möte med Miss. S också. Det ska verkligen bli intressant.
Förutom det så finns det en hel del att trixa med på jobbet....

Hoppas att filmen är bra, jag gillar ju musikaler, och filmmusikaler tycker jag verkligen om. Älskar Tim Burtons filmer, Corps Bride och Nightmare before Christmas. Muy Bien!!

Ger er en liten recension när jag kommer hem!

Malle - biodags...

Mysdag med Bossen...

Hemma igen från plåtningen... kom hem lite senare än planerat då jag följde med ner i studion ett tag med.
Fladdermusen sitter kvar på sin vaktpost utanför butiken.
Gick i vart fall snabbt att sminka och fixa håret... Får se hur bilderna blir.

Ska ligga i soffan och mysa med min lilla bäbis mestadels av dagen, har egentligen en massa saker att ta tag i, men skjuter upp det till imorgon. Kommer bli ett par riktigt tuffa veckor nu framöver.

Hur njuter ni av söndagen på bästa sätt??



Malle - finnes vågrätt i soffan...

Plåtning...

Idag är det plåtningsdax igen. Ska bli intressant. Eftersom jag precis gått upp så ska jag käka, duscha och fixa mig för att hinna ner till salongen till kvart över ett. Så vi får höras efter att jag kommit hem...

Ska ringa oc tvinga mamma åka och storhandla med mig med... =)

Malle - off to do some makeup....

Lilla Landet Lagom...

Nu är jag hemkommen igen från Miss. T, vi hade det jättemysigt. Gjorde lite chickenbits, pommes och snabbpizza. Sen blev det musikmaskinen, Lilla landet lagom och sing a long. Måste säga att lilla landet lagom var riktigt roligt. Det kommer jag verkligen se på igen!

Tog några bilder på min outfit innan jag drog, så här kommer de bilderna.

  



Lite slappt sådär. Med mina favoritpjux. Nice nice!
Ska nog ta och käka nått gott sen ska jag göra mig iordning för sängen.
Imorgon så blir det en plåtning med en modell från Gävle. Ska bli kul att få sminka en kille för en gångs skull, får se bara om jag kan använda bilderna, eller om de ens blir några bilder. Ställer mest upp för att vara snäll.

Malle - Snart sängen...


Myskväll hos Miss. T...

Har legat ocg degat lite framför tvn nu på eftermiddagen, men självklart har jag även städat undan en del. Så nu är det rent här hemma igen, nu kan man ta hem folk utan att skämmas. Synd bara att det inte va rent igår när mamma och pappa var här... =)

Ska ta en liten runda med Bossen nu, och sen ska jag lägga på lite mer smink och sen dra hem till Miss. T. Vi ska läga lite mat och glo lite på tv och snacka skit. Skoj skoj, måste ju få höra allt om hennes nya jobb på Å City....

Hörs senare ikväll, när jag kommer hem från Miss. T!

Malle - gud vad roligt att ni kommenterar så mycket!

Hemma igen...

Nu kom jag precis hem, var lugnt och skönt på jobbet så småstädade lite med det sista...

Nu ska jag bara storstäda här hemma, och ikväll så kommer Miss. T förbi så blir det lite myskväll framför tvn. Snacka en massa skit!

Min chef ringde mig på jobbet idag med. Precis efter att vi skilts åt igår natt (vi bor kanske 2-300 meter ifrån varandra) så hade hon cyklat rakt in i en pågående våldtäckt precis utanför henne. Alltså på mitt områda. Så hon hade börjat skrika, väsnas osv och det ledde till att killen sprang iväg. Natten spenderades med tjejen och polisen.
Det är ju själva fan att sån ska behöva hända. Men var ju tur att min chef kom förbi!



Nu tycker jag absolut inte att det var hennes fel, rätt åt henne eller ok på nått som helst sätt. Men det var en kille som hon kände så det känns ändå lite "skönt". Det känns på nått sätt lite mer trygg för alla andra i området, att det inte finns nån som sitter i buskarna och hoppar på vem som helst. Detta var en kille hon festat med och träffat ett par gånger.
MEN DET GÖR DET ABSOLUT INTE OK!!!!!

Killen var av utlänsk bakgrund, vilket får mig att undra. Då det i tidningen stod för nån vecka sen att det var ett invandrargäng som hade spenderat ett par nätter här i området med att dra runt, misshandla och råna folk här. Kan detvara någon utav dom, och ska man behöva oroa sig för att gå omkring i sitt egna område nu??

Ja jävlar ja... man blir aldrig förvånad längre...

Ush vad jag är trött. Ska jobb

MMS

Ush vad jag är trött. Ska jobba fram till klockan tre, sen blir det hem och städa, sen ska jag bara ha en lugn skön hemmakväll. Mysa massor med Bossen! Ska höra vad mr. R gör ikväll, han kanske kan komma förbi o hänga lite.... kram!


Morrn Morrn...

Gud vad jag är trött, gick bra igår, men mer om det senare idag, ska slänga i mig frukost och sen dra till jobbet, kommer hem strax efter 3 så vi hörs då!

Malle - önskar god morgon...

Middag och kvällsjobb...

Har precis kommit hem, svängde förbi kvarnen och köpte den "nya" yogurten från yoggi med jordgubb, lakrits och vanilj. Riktigt god, fast så mycket lakrits smakade den väl inte. Men den luktade mycket lakrits.. Jaja... god var den så prova!

Blev nästan klar med all städning på jobbet, tar tid det där!
Ber om ursäkt för att veckans sminkning inte kommer att komma upp denna vecka, att jag har varit sjuk och att min kära praktikant inte har haft tiden att komma förbi gör att det skjuts upp till nästa vecka!

Tror att det kanske blir en liten middag med mina päron, berodde på när pappa skulle komma hem, dom ska ändå hämta brorsan i stan efter att han kollat på bio. Så passar bra. Får se va det blir för restaurang... vill ju käka på Kött, Kök och bar, men vi får se.

ikväll så är det kvällsjobb igen, mellan 23 - 03.30. Kommer nog va rätt lugnt, är precis innan löning, men packat med olk är det som vanligt - garanterat!!

Hörs lite senare!

Malle - ska gå och telefonera till mamma...

En salig blandning av färg...

Håller på och städar ställen med Eyedust och glimmers, alltså verkligen städa. Bir så less på kunder som inte försiktigt kan doppa fingret i den lilla burken som dom vill testa utan måste köra ner hela fingret, gärna hela handen och armen med, så att allt väller över så vi får stå och pilla för att få bort det sen när vi städar för att slippa ta bort 100 skuggr från ställer för att komma åt, sen sätta tillbaka dom igen. Men det håller jag på med nu... Dessutom så måste ställen skuras lite då det lätt blir fläckar när folk försöker ta bort det dom haft utanför... Jaja, iofs inte kundernas fel att burkarna är så fulla. Så det jag fixat till nu genom att hälla ur alla burkat så att de är halvfulla. Ja självklart inte de vi säljer, utan testarena.... =P

Så här snackar vi inte bara fyra nyanser av brunt, vi snackar typ 8 nyanser av blått, 14 nyanser av grönt, 3 nyanser av gult osv på mina händer ser helt förjävlig ut och det är glitter Ö V E R A L L T!



JA, om man kanske skulle ta och fortsätta...

Malle - back to the dusting...

God morgon...

Morrn morrn, idag är jag faktikst riktigt pigg, dock gör sig näsan och halsen fortfarande påmind. Men men, ska städa klart det sista på jobbet idag så ska strax sätta igång med det. Ska försöka få lite bilder skickade till mig med så att jag kan skriva ut dom...

Ikväll så blir det kvällsjobb med, har det korta passer, vilket är lite sisådär. Man börjar kl. 23, men man börjar inte jobba förens 12, halv 1. Så blir mycket häng på de passen. Men har man polare ute så är ju det suveränt!

Hörs lite senare!

Malle - stiiiill cleaning...

Har precis fixat naglarna lite

MMS

Har precis fixat naglarna lite, målade med det rosa lacket, likadant som jag lottade ut... tycker om den har färgen, synd att man har så korta naglar nu bara! Puss o kram


Så himla irriterad...

Har suttit och småtjaffsat lite med en person på MSN, blir bara så less på att personen i fråga inte respekterar folks liv, chilla, alla ställer lixom upp och hjälper honom på alla möjliga sorters sätt, det ända han gör tillbaka är att styra, ställa och kräva en massa saker. CHILLA!

Nu får vi helt enkelt se om jag kommer ställa upp för honom eller inte. Jag ska fundera lite på det!

Ska snart gå och lägga mig, ska upp och jobba imorgon, och vill bli av med det sista av min förkylning.... Håll tummarna för att jag är frisk imorgon!

God natt mina sötnosar!

Malle - suck va blogg.se krånglar blir fan less...

Vinnaren i tävlingen...

Idag så ska ju sjävklart även vinnaren i tävlingen om Läppstiftet, läppglanset och nagellacket publiceras.
Var en blogglös tjej som vann, ingen mindre än LINDA!
(Vet inte om jag får lägga ut din mail, så gör inte det, men har kontaktat dig under dagen).

Den vinnande skönhetstipset:

Låt huden andas, ha en dag i veckan då du går utan smink, gör lite hemma spa med ångrengöring, mask och peeling. Änvänd dig utav det köket har att erbjuda, avocado, honung och mynta är superbra att blanda ihop som en vårdande och avslappnande ansiktsmask. Glöm inte att dricka massor av vatten!

Denna motivering är jättebra, någon som jag försöker leva efter. Att låta huden andas, ta lite egentid, och om ens produkter tar slut så använd de du har hemma. Kan tipsa er om olika "recept" senare i bloggen.

Tack till alla som var med och tävla, och till er som vann förra tävlingen, jag har inte kunnat posta era paket än eftersom jag vart hemma och sjuk, gör det imorgon när jag kommer vara nere på stan igen!

Fler tävlingar kommer defenitift! (Hur fan stavas det??)



Nä, nu ska jag slänga mig i soffan och slappa lite igen... =P

Malle - det här med tävlingar är roligt!

Boss flygande lillebror...

Ush, den där fladdermusen är ju bara fööör söt. Nästan så att jag vill ta hem den lille sötnosen. (Oh yes, jag är inte riktigt normalt funtad i huvudet).

Det är ju en liten flygande hund, så han hade ju kunnat vara bossens lilla flygande lillebror... Bossen ser ju själv ut som en fladdermus, fladdermusen är hans mellannamn. Han har så stora öron så han ser ut som en liten fladdis.... =P



Ja menar, titta på de där öronen... =P

Malle - Mätt och belåten...

Varför funkar det alltid så dåligt för?

Mobilbloggade för ca. en timme sen, med en bild på min anaglar som jag fixade till tidigare. Men har fortfarande inte kommit in, kanske kommer de efter 12 i natt som vanligt nu för tiden. Varför funkar Blogg. se fortfarande så dåligt, de bytte ju plattform för att det skulle bli bättre, men tycker faktikst att det är lik mycket problem nu som då. Men men, man får ju ha förståelse, det är ju trots att en hel del bloggar där ute.... =P

Hoppas på att det kommer upp snart!

Malle - ska titta till fladdisen...

Batboy...

Vet ni vad jag har hittat hängandes utanför butiken, EN FLADDERMUS!!!

Jag är alldeles till mig, tycker dom är såååå söta, jag vill bara ta ner den, krama den osv... =P
Stackarn måste ju frysa... och varför valde han att sätta sig på en jäkla betongvägg, de ska ju sätta sig i träden.
Jag, syrran och grannpojkarna på landet lekte alltid med fladdermöss när vi va små, riktigt skojjiga djur det där. Ser ut som små mopsar, fast med vingar då....

  


Vet inte om ni tänkt på det, men om man är ute och går när det är ganska mörkt (på sommarhalvåret), speciellt om man har ljusa kläder, så svichar dom runt ovanför huvudet på en. Eller kanske är på vissa platser, men i Knivsta och på landet har vi massor.

Vad tycker ni om fladdermöss, och har ni sett några?

Malle - back to the cleaning, men kommer titta till den då och då...

Städa städa städa...

Ok, mår inte alls bättre, eller liiite piggare, men förkylningen är kvar. Orken lyser fortfarande med sin frånvaro...

Ska ta och städa ett par timmar på jobbet, sen får vi se hur länge jag orkar, när jag blir trött åker jag hem. Visste först inte om jag skulle åka ner till jobbet eller inte, men får bli i vart fall några timmar.
Får se om jag går förbi banken och uträttar lite ärenden eller om jag gör det imorgon....

Vinnaren i tävlingen kommer att publiceras under dagen....

Nä... nu skajag se till att komma igång här!!

Malle - cleaning....

Snart dags att knoppa...

Nu har jag sett Top Model, tycker verkligen att rätt tjej åkte ut...



Ska alldeles strax gå och sova, ska bara ut med råttan och försöka få tag på mamma, hon svarar inte. Morr....

Kul att ni är så många som kommeterar osv, blir så himla mycket roligare då!!
Hörs imorgon sötnosar, och då hoppas jag att jag är frisk... Annars blir jag riktigt less =P

Malle - time too sleep...

Världens dummaste beslut?

Ush, har beslutat mig nu. Tog ett tag innan jag fick modet till mig att ta det, men nu är det gjort. Jag ska så fort som möjligt boka en tid hos tandläkaren, för att ta bort alla fyra visdomständer.

Har fått hål i båda mina visdomständer i nederkäken, för att när de växt så har jag haft som skinnflikar över som gjort att jag inte kommit åt när jag borstar (tydligen jäkligt vanligt enligt syster tandläkare). Så vet att jag förmodligen måste ta bort dom. Visst det går att laga, men att laga dom håller inte så bra, och kommer bara innebära att jag förmodligen måste ta bort dom om ett par år i alla fall (även det sagt av syster tandläkaren). Visst jag känner inget, har inte ont, det ilar inte osv. Men men, nu beslutade jag mig för att det får söva mig och ta bort alla på samma gång.

Varför söva säger ni nu, jo för att jag blev extremt illa behandlad av en tandläkare när jag var sex år, så illa behandlad att hon fick sparken, hennes licens blev indragen strax efter det osv...
Jag litar helt enkelt inte på tandläkare. När jag var liten fick jag gå och ta bort tänder med hjälp av lustgas för att jag till och med tyckte allt var så obehagligt att jag vägrade vicka på mina lösa tänder. Till slut så växte dom fast igen och fick dras ut. En sån liten sak som att gå på undersökning får mig att ha ont i magen i flera dagar innan. För jag vet att de måste skrapa lite tandsten som jag alltid får vid ett par tänder som växen en aningen omlott.
Själva smärtan skiter jag i, har aldrig varit rädd för smärta, eller svårt att hantera den. Jag sydde ju fan ihop hakan utan bedövning. Utan det är sjävla grejen att man måste ligga där, med munnen öppen, höra alla ljud, känna hur dom bökar runt osv. Det kommer inte att gå så vida de inte dänger en slägga i huvet på mig.

Well, dåligt beslut??

Malle - nu ska heeeela rasket bort...

Jävla boll...

Bossen har en tennisbolssaktig liten boll i gummi som han hela dagen har lekt med i sovrummet, och jag vet int ehur många gånger jag har behövt flytta på sängen för att han ska kunna komma åt den. Jag är sjuk jag orkar inte hålla på och flytta möbler, krypa på alla fyra osv... Jag vill viiila!!

Så nu får bolljäveln ligga där!!

Har precis ätit lite korv med bröd, självklart med grovt korvbröd. Så nu är jag mätt och lite piggare. Har iofs mest sovit hela dagen och knappt gått ur sängen, så vore konstigt om jag inte vore piggare! Känner mig dock inte alls frisk eller bättre så, bara lite lite piggare. Får se hur jag känenr mig imorgon...

Ni kanske förstår att det inte komemr bli en dagens sminkning idag då jag är hemma och är sjuk, men den kommer imorgon då jag åter är på jobbet och så vidare...

Jag skulle nog kunna göra ganska mycket för en cola light nu, men det ska jag icke dricka!! Gått två dagar sen jag drack sist, och det är en bedrift för att vara mig!!!

Malle - måste gå och hämta bolljävlen annars håller ju inte Bossen tyst.... 

Sista dagen att tävla...

Yes, nu är det dags för ännu en tävling!

Denna gången är priset ett gloss, ett läppstift och ett nagellack, allt i en riktigt cool rosa färg!

Priserna kommer ifrån Mist Sthlm´s produktsortiment, och är självklart nya, oöppnade produkter!



För att delta, kopiera detta inlägg och publicera i din blogg, länka till min blogg, och slutligen skriv ner ditt bästa skönhetstips till mig, den som jag tycker har det bästa tipset kommer att vinna!

Tävlingen pågår till och med onsdag kl. 00.00, vinnaren publiceras på torsdag.



Är du blogglös så går det självklart bra att tävla ändå! Vare sig du är bloggare eller icke, så var noga med att lämna din gena länk osv så att jag kan nå dig om du vinner!

Malle - tävlingsdags!

Prenumeranter...

Såg att jag fått en del prenumeranter, skoj!!

Men jag skulle vilja veta vilka ni är, inte bara ni som prenumererar utan ni som läser min blogg;

Vilka är ni,
Vart bor ni,
Hur gamla är ni,
Och sist men inte minst hur hittade ni till min blogg??

Är så kul när man får redapå vilka som läser sig blogg... Det är intressant att se...

Malle - frukost var det ja...

Onsdag morgon...

Onsdag, lill lördagen är här. Inte för att jag får festa, men ni andra kanske får?!
Jag är verkligen inte alls bra, den här förkylningen bli bara värre och värre, så beslutade mig för att vara hemma idag. Inte alls bra, med tanke på att butiken måste vara stängd. Men jag måste bli frisk!

Har haft världens migränanfall i natt, feber och även om migränen och det värsta av febern är borta så mår jag nu illa som en gnu istället. Trött på att heeela tiden vara sjuk.
Det är nackdelen med att ha eget, du får vara sjuk, men du får inte vara hemma och bli frisk. Har haft butiken i lite över två år, och tror att jag totalt sett vart frisk kanske 2-3 månader av dom. Dels för att jag drog på mig nått, som sen aldrig riktigt har blivit bra för att jag inte får vara hemma, är jag hemma så är det en halv dag eller möjligtvis en dag. Men då har jag oftast jobbat natt kvällen innan så man är helt förstörd för det. Semester är också att glömma, kan säga så här, detta året har jag inte ens haft en bikini på mig, inte solat en enda gång, har inte badat på över två år, för att jag just det, jobbar!

Don´t get me wrong, jag älskar min lilla butik, att jobba där osv, men att ha eget (speciellt i Uppsala som är känt för att vara svårast att starta, eller ha företag i i hela Sveroge), det är fan ingen dans på rosor. Och I N G E N fattar vad man menar när man säger att det är jobbigt.
När en vanlig människa jobbar, så lämnar dom jobbet så fort de stiger utanför det (förutom tex. storbloggare, lärare), men som egen har du heela tiden ditt företag i huvudet. Du måste hela tiden vara representabel utåt, du måste tänkte på marknadsföring, bokföring, beställningar, problem som ska lösas, mail som ska besvaras, nya skyltningar osv osv osv... Listan kan göras jäkligt lång.
För även om man får tid hemma så går den tiden till att sitta med pappers arbete, oroa sig över den saken, tänka på den andra saken, lösa en tredje sak osv... Man vilar lixom aldrig.

Träffade en kille ute när jag jobbade för ett tag sen, Mr. D, skittrevlig! Han hade också eget, och för första gången kunde man verkligen prata om hur jobbigt det är, allt man oroar sig för, men framför allt hur ingen förstår att man kanske sitter en fredagskväll och svarar på mail, eller hur man sitter hemma lördagkväll för att fixa den där annonsen. Det finns alltid saker som ska bli gjorda och blir dom inte gjorda av dig så blir dom inte gjorda alls.

Gud vad jag flög iväg på ett sidospår där då.... =)




Malle  - ska göra frukost att äta i sängen!

Nä, nu har jag migrän igen...

Ush, nu har migränen kommit igen. Blir så less, så ska kolla klart på Top Model och sen ska jag slänga mig i sängen och kolla på tv nån timme innan jag försöker knoppa för dagen.

Så vi hörs imorgon mina sötnosar, och då hoppas jag att jag är frisk!!

Malle - går och lägger sig så att hon kan bli frisk...

Veckans sminkning...

Skulle ju ha börjat med Veckans sminking förra veckan egentligen, men i och med att jag varit sjuk och dessutom haft en miljard saker att göra på jobbet så hanns det aldrig med, men fick en liten önskan om att slänga upp en på min mail, och självklart gör jag det.
Sminkningen kommer upp imorgon eftermiddag...

Mina läsares önskan är min lag!

Däremot så hoppas jag att ni förstår att det kanske inte blir en veckans sminkning varje vecka, precis som att skönhetstipsen slängs upp då jag har tid och ork. Jag får som sagt inte betalt för att blogga och jobbar ca 60-70 timmar i veckan så jag är inte alltid på topp!

Glöm inte att ni kan lägga till mig på Bloggkoll om ni vill följa min blogg med alla sminkningr och skönhetstips!
Länk finns under profilbilden... =)

Malle - dags för en dusch...

Ny favorit...

Gick till Ica för att köpa nått gott knäckebröd, och hittade Wasa Delikatess Sesam. Och fy satan va gott det var!
Älskar iofs mer eller mindre alla knäckebröd. Men detta var ju typ löjligt gott, helt klart en ny favorit.

Fick bli broccoli och knäckebröd idag igen, är ruggigt gott, och dessutom sjukt nyttigt! Tyvärr så blir det nog ingen träninge för mig idag heller förutom små promenader med doggen och cyklandet fram och tillbaka till jobbet. Men är ju bättre än inget i vart fall!



Sådär, nu har man fått lite mat i magen, så nu kan man fortsätta städa... Woohoo (NOT)

Malle - the cleaninglady...

Tävlingen är fortfarande igång...

Yes, nu är det dags för ännu en tävling!

Denna gången är priset ett gloss, ett läppstift och ett nagellack, allt i en riktigt cool rosa färg!

Priserna kommer ifrån Mist Sthlm´s produktsortiment, och är självklart nya, oöppnade produkter!



För att delta, kopiera detta inlägg och publicera i din blogg, länka till min blogg, och slutligen skriv ner ditt bästa skönhetstips till mig, den som jag tycker har det bästa tipset kommer att vinna!

Tävlingen pågår till och med onsdag kl. 00.00, vinnaren publiceras på torsdag.



Är du blogglös så går det självklart bra att tävla ändå! Vare sig du är bloggare eller icke, så var noga med att lämna din gena länk osv så att jag kan nå dig om du vinner!

Malle - tävlingsdags!

Morning sunshines...

Morgon!
Gud vilka konstiga drömmar jag haft inatt, helt sjukt. Först en som var jätteläskig, sen en som va bara jävligt skum om Mr. M (vilken utav alla Mr. M som jga känner får förbli en gåta...). Egentligen borde man skriva ner alla konstiga drömmar man har så att man kan komma ihåg dom senare. Fatta va kul att gå tillbaka och läsa om allt wierd som man drömt om.

Idag sa jag fortsätta storstäda i butiken, är en hel del som skall göras. Får se hur långt jag hinner, känner mig lite bättre idag, även om jag har ont i halsen och ont i leder och sådär, men ingen feber och ingen snuva längre. Ett steg i rätt riktning.

Hörs lite senare, Och glöm inte tävlingen!

Malle - up and working...

Sweet dreams...

Sådär mina små änglar, nu är det dags för denna lilla sjukling att hoppa i säng. Blir en lång dag imorgon oxå... Yes jobbar. 10-19 imorgon i butiken. Så gäller att man blir frisk snart så att man orkar med dagarna ordentligt.

Jag ska ta ut råttan på en liten runda nu sen ska jag hoppa ner i sängen, bytte ju lakan i förrgår, och jag ÄLSKAR att sova i nya lakan, man sover så sjukt bra och skönt. Om man orkade byta och tvätta hela tiden så skulle jag fan byta varje kväll... =P

Hörs imorgon i vart fall!

Malle - önskar alla godnatt!!

Bloggkoll...

Ni vet väl att ni kan lägga till mig på Bloggkoll.... Detta gör ni genom att klicka på ikonen nedan och sen följa instruktionerna!

Har ni några favoritbloggar, några som ni bara måste läsa varje dag, tipsa mig så kanske även jag fastnar för era favoriter... =)



Malle - salladstime...


Dagens träning och kost...

Från och med idag så är vi ett par bloggare som tillsammans ska gå ner lite i vikt, börja träna mer, sluta röka eller vad det nu än är. Detta gör vi tillsammans och peppar varandra genom varandras bloggar, och fortsätter med det tills alla nått sina mål, vill du vara med i detta lilla gäng, droppa en kommentar så berättar jag mer.

Min del i det hela handlar om att jag vill börja träna mer och gå ner lite i vikt, inte speciellt mycket, men lite grann. Och jag bryr mig inte speciellt mycket om vikten utan mer utav måtten. Äta mer sunt osv...

Tyvärr är jag ju sjuk nu, så blev inget direkt träning idag förutom att jag cykla fram och tillbaka till jobbet, och så några promenader med Bossen. Träningen får jag helt enkelt ta tag i ordentligt när jag är frisk. Hade faktikst ställt klockan på 6, för att hinna powerwalka lite innan frukost och innan jobbet, men kände mig verkligen inte frisk när jag vakna så hoppade det.

Dagens mat har varit bra, havregrynsgröt till frukost, brocolli knäckebröd och vatten till lunch (älskar broccoli), och sen nu så ska jag strax äta lite ceasarsallad med kyckling och (grova) krutonger samt parmesan. Mumma!!

Hur har det gått för er??



Malle - dags att ta tag i det här nu...

TÄVLING...

Yes, nu är det dags för ännu en tävling!

Denna gången är priset ett gloss, ett läppstift och ett nagellack, allt i en riktigt cool rosa färg!

Priserna kommer ifrån Mist Sthlm´s produktsortiment, och är självklart nya, oöppnade produkter!



För att delta, kopiera detta inlägg och publicera i din blogg, länka till min blogg, och slutligen skriv ner ditt bästa skönhetstips till mig, den som jag tycker har det bästa tipset kommer att vinna!

Tävlingen pågår till och med onsdag kl. 00.00, vinnaren publiceras på torsdag.



Är du blogglös så går det självklart bra att tävla ändå! Vare sig du är bloggare eller icke, så var noga med att lämna din gena länk osv så att jag kan nå dig om du vinner!

Malle - tävlingsdags!

Jag är sååå trött...

Gud jag är så himla trött.. vill lägga mig ner på golvet och bara dö.. Men det ska jag inte göra!
Jag måste verkligen storstäda i butiken, det behövs om man säger så... =P
Jag har ju nya plattan av Armin Van Buuren på ganska hög volym i bakgrunden så jag får lite energi i vart fall.

Ska snart ta lite lunch, blir brocolli och lite knäckebröd. Nu är det ju nyttigt som gäller, och dessutom är jag inte speciellt hungrig. Gott är det dessutom och innehåller massor av vitaminer. Kan ju kanske hjälpa mot min förkylning oxkså.

Föresten tar jag tillbaka allt gott jag sa om panduro för några dagar sen, dålig service och inte alls hjälpsamma för fem öre, så har avbeställt hela min beställning därifrån. Har mailat med nån kvinna hela dagen fram och tillbaka. Blir så jävla less på oseriösa företag, ibland undrar man om folk överhuvudtaget ens vet vad dom själva heter. Varför finns alla dessa blåbär ute på alla företag för??

Jaja.. lite lunch var det, sen ska jag fortsätta med all städning.. Suck! Ska man inte städa hemma så ska man städa här... Varför komemr all smuts och allt damm alltid tillbaka?

Ok, nu har jag varit neggo klart för idag, ber om ursäkt..  =P

Malle - maaat...

Mååndag...

Sitter på jobbet, är inte alls frisk, jag som kände mig så mycket bättre igår. Känner mig mycket sämre idag.. jag vill bli frisk.

Men men, gud vilka mardrömmar jag haft inatt. Inte alls några roliga, vågade knappt kolla runt i lägenheten när jag vaknade. Får se om nått konstigt händer, de brukar de ju göra när jag drömmer så. Tror jag är lite synsk eller va de  nu än heter.
Ska inte jobba heldag här på jobbet idag, utan jag ska stänga en timme tidigare så att jag kan gå hem och bli frisk, kan inte dra på det här längre, speciellt inte med tanke på hur mycket jag har att göra denna och nästa vecka.

Måste gå till butiken brevid och försöka låna deras fax... Lite pinsamt har typ 20 sidor jag behöver faxa... Hahaha, men dom är så snälla där så!



Hittade ingen rolig bild på  in dator nu, så blir en bild på mig bääbis!

Missa inte tävlingen i eftermiddag då jag lottar ut lite smink!

malle back to work...

Glöm inte bort vårt lilla peppningsteam...

Jag bad ju er om lite hjälp för några dagar sen i bloggen, att alla som ville gå ner lite i vikt, träna mer eller nått åt det håller kunde ta pch peppa varandra genom våra bloggar... Imorgon kör vi, vi är några som är med genom våra bloggar och andra är med genom mail... =)

Skoj... kan gå riktigt bra det här nu när vi har varandra!! Vill ni vara med så är det bara att skriva en liten kommentar, och vi peppar varandra tills alla har nått sina mål...

Vill ni läsa hela inlägget kan ni göra det här...

http://malinnestor.blogg.se/category/traning.html



Glöm inte tävlingen som kommer upp imorgon där du kan vinna ett läppstift, gloss och nagellack!!

Malle - nu kööör vi!!

Plåtningen gick bra...

Nu är jag hemma, gick bra idag.
Kom ner till stan lite sent men de gjorde inget för Miss. T och Mr. J var inte klara i klädbutiken än, så gick dit och styrde upp det lite.. =P
Sen så blev det sminkning och hårstyling för hela slanten. Blev blåa färger på sminket, håret lite slarvigt uppsatt i knut och en inbakad hängande fläta som ramar in ansiktet, passade bra till 70-tals/retro-looken som vi hade på kläderna.

Har köpt med mig lite mat från Donken (sorry Mr. J, kund inte hålla mig.. =P), ska äta det sen ska det städas lite här hemma och sen blir det nog en lugn kväll hemma. Se till att bli av med det sista som är kvar av förkylningen...



Malle - time to eat...

Söndag och plåtningsdags...

Jag och syrran har ätit lite scones så här på morgonen och vi ska snart ge oss av, hon till tåget och jag till butiken. Ska sminka till en portfolioplåtning idag med Miss. T och Mr. J. Ska bli skoj, får se va vi hittar på för någon styling. Bilderna kommer som vanligt upp när ja fått dom av fotografen.

Måste springa och sminka mig och lite sånt, skriver när jag kommer hem igen om ett par timmar!

Malle - dags att jobba...

Jo jag lever...

Har varit lite dålig uppdatering idag, men har ju som sagt blivit sämre, varit och jobbat och nu är syrran här. Hon ska snart åka iväg på fest och jag ska ligga hemma och slappa lite. Har en del pappersarbete som måste göras så kanske tar tag i lite sånt med.

Vi har gjort pannkaka och ätit det med syld och glass. Mumma!!
Just nu är det catwalk för möjliga utgångskläder för syrran.. så ska vara lite aktiv med det =)

Skriver mer sen när hon har gått...

Malle - lite bättre nu...

Sjuk....

Precis som jag anade så blev jag inte direkt bättre av att stå utomhus att jobba från kl. 22 - 02.15 (då jag gav upp och fick dra hem) i ca 10 grader. Fy fan va jag är sjuk idag, och jag måste åka och jobba, har en brudkonstultation och två makeupkurser. SÅ jobbar till ca. 4, men ska ringa och försöka fixa lite så att jag kan gå hem och så att Miss. S kan komma och jobba lite, och sen så ska jag messa till schematelefnen på Cherry och säga att jag vill vara ledig ikväll.. det kommer jag iofs inte få, vi är underbemannade i distriktet och igår va folk lediga för att få festa, så därför kommmer jag bli tvingad att jobba ikväll....

Jaja, stressa till jobbet var det ja.. hörs senare idag!

Malle - alvedon och ipren... mina vänner just nu...

Jobb jobb...

Har sovit lite, skitskönt, men har fortfarande on ti huvudet så får ta en alvedon innan jag drar till jobbet. Kollade en snabbis på schemat för att kolla vilka jag jobbade med, och då upptäckte ju jag att jag började 10 istället för 11 (bra där!)och att jag hade utebordet. Jag ser ju inte direkt fram emot att stå still utomhus vid ett bord hela kvällen... =P
Men kan ju hoppas på att de stänger de för att de är för kallt...
Bra för min förkylning det här!

Så det blir inge mer bloggning för mig, ska fräscha upp sminket lite, gå ut med bossen och byta om, sen blir det till att hoppa upp på cykeln och åka och jobba!

Malle - work work work...

Nya penslar...

Sådär.. Nu har jag beställt en massa nya penslar, behöver nya till kropps och ansiktsmålningar. Oj vad det är dyrt med bra penslar... Hehehe, säger jag som alltid övertalar kunder att det är bäst att köpa borstar med äkta hår (det är det oxå, utan tvekan). Så på tisdag senast har jag dom här.




Yes, nu har jag haft ett långt möte med Mr. J, en av "mina" fotografer, blir nog nice de här... Ush... nu ill jag bara hem. Ska hinna hem, byta om, fixa till mig äta och sen dra pch jobba... Suck!

Nu ska jag ringa mamma!

Malle - snart dags att sluta för dagen...

Dagens, veckans, månadens och årets Ros...

Går till en sån himla snäll snubbe som jag alltid ser på väg till jobbet.

Han har en liten vit pudelhistoria, som han alltid är ute och går med. Ok, tänker ni, MEN! Han har problem med båda benen så för att överhuvudtaget kunna gå måste han använda två stycken käppar, han kan inte böja några leder i nått utav benen och allt ser och är allmnt krångling och jobbigt för honom. Men ändå, trots väder och vind alltid ute med hans lilla kompis och ser till att han/hon får strosa fram och tillbaka i parken, med honom släpandes efter i sin egna takt på amdra sidan av kopplet.

Det mina vänner, DET är kärlek!!



Blir lika varm i hjärtat varje gång jag ser dom ute!
(Bilden är från google)

Malle - off to work..

Tävlingsdags...

Eftersom jag tyckte att det va så grymt ksoj att anordna tävlingar och lotta ut saker så kan jag inte vänta med nästa tävling utan den kommar att komma upp redan på måndag... Priset blir ett läppstift, gloss och matchande nagelllack, allt i en skitsnygg rosa färg. Missa inte det hörrni!!

  


Tävlingen startar alltså på måndag och håller på tills på onsdag kl. 00.00, regler osv får ni på måndag!

Malle - keeps on giving...

Morrn Morrn!

I´m up, eller harvarit uppe sen kl. 7 eftersom mina kääära grannar började bygga då idag med. Jag är heeelt slut. Ska jobba 13 - 19, sen ska jah hem och käka, byta om osv, sen jobbar jag 22 - 03.30. Så jag kommer ju absolut inte vara piggare imorgon, speciellt inte eftersom jag börjar jobba klockan 11.... Suck!!

Blir en lång och spännande dag, tyvärr så måste jag avboka lunchen med Miss. T, eftersom en viktig person ringe och villa ha ett möte inbokat idag kl. 1 och det går inte att skjuta på... Hmm, det var synd. Hade vart nice att snacka lite skit.

Nu blir det frulle och sen fixa mig.. hörs lite senare!

Malle - up up...

Nu tackar jag för mig.... För idag... =P

Yes, är ganska trött, trots att jag sov en del när jag kom hem. Så ska strax sova, ska bara planera klart en plåtning nästa onsdag först. Blir en del till plåtningar, på söndag, onsdag och söndag. Nice Nice!!

Har kollat på Top Model, guud va skönt att hon åkte ut. Hon var ju inte riktigt frisk... Ödmjukhet någon?
Sen blev de lite av Vem kan slå F & F, dom är fan ganska sköna ändå. Kanske ska börja tycka bra om dom igen. Borde egentligen ha diskat, men nej, skjuter upp det lite till.

Bifogar en bild från igår när vi tränade på lite barnmålningar. Vill dock påpeka att de penslarna jag hade är lite för stora, så vi ska göra om det. Var därför jag va på Panduro idag, skaffa in lite nya penslar... =)



En liten tiiiger... men som sagt den skall göras om, gör om gör rätt som det heter!

Malle - natti!

Min hemska morgon...

Ni kanske kommer ihåg att jag inte var på världens bästa humör i morse.. Var jag iofs inte nyss heller, min dator fick ta lite spö, så den tvärdog, men vara bara att ta i och ur batteriet så fick den liv igen.. =P
Men det är en helt annan historia...

Sååå... vaknar kl. 07.26 av att jubelidioten, satkärringen eller vad ni nu vill referera henne som börjar bygga saker!!
Bankar, sågar, släpar och gud vet allt, och våra lägenheter är LYHÖRDA med megastora bokstäver. Hon höll på därnere till kl kvart i 10. Jag blir så jävla less på folket i detta hus. För alla vet hur lyhört det är, man hör ju fan va folk talar om i telefonen i andra lägenheter. Kan man inte ha liiite hänsyn. Både jag och en tjej till, som är flygvärdinna, har inte vanliga 8-5 jobb och går upp på morgonen. Vi jobbar då och då natt osv, och då vill jag gärna kunna sova. Hade jag jobbat natt så hade jag springit ner dit och tryckt ner den där hammaren i halsen på henne, eller eventuell hantverkare.
Visst man får låta osv mellan 7-22, men man kan väl ändå använda lite vett. Jag får dåligt samvete om jag dammsugar innan 11, skruvar alltid ner musik, tv osv runt kl. 6 för att folk kanske äter, och spelar aldrig senare än 21, trots att inga barn bor i huset. Det kallas hänsyn.... SUCK!



Men, nu fick jag ju det här ur systemet... =P
SKÖNT!

Sen surfittan jag mötte på Panduro idag kan vi ta i ett heeelt annat inlägg... JAg slås varje gång jag kommer in där att alla som jobbar där är tanter, lite äldre, och inte en kotte är över 1.50 och ALLA är asotrevliga.... Hmm??

Nä nu ska jag laga iordning lite middag...

Malle - nu känns det bättre....

Hemma och förklaring...

Nu är jag hemma, eller har varit hemma en timme kanske, har suttit och kollat igenom alla bloggar som jag följer dagligen.. =P Och det tar ett tag... hahaha, nej har varit ute med vovven med...

Jo, mamma kom ju förbi idag. Hon hade varit hos läkeren med min bror eftersom jag upptäckte att han hade vääärldens största bristningar, helt knallröda, ser ur som en tiger klöst sönder honom på ryggen. Och medans jag fråga vad det var så upptäckte jag att han var väldigt sne i ryggen, samt all muskulatur. Mamma såg det då med, eller det går fan inte att missa, hela han är helt sne. Och det visade sig ju idag att han har fått skolios. Så nu väntar många tester osv för att ta reda på vilken slags skolios det är och i vilken grad. Och mer om det tänker jag inte ta upp här i bloggen då detta är min blogg, och den har inget att göra med min bror eller min familj.

Har varit en lugn dag på jobbet, har hjälp Miss. L att "fuska" på sin stadsorientering på gympan, och sen så har jag fått en del samtal avklarade. Nyttosaker sådär...

Nu är jag jättehungrig så ska fixa lite käk!

Malle - dåliga nyheter...

Fördriver tiden lite medans ja

MMS

Fördriver tiden lite medans jag väntar på att mamma kommer tillbaka med lunchen. Var ett tag sen jag lekte med the head :P Dubbla hängande inbakade flätor....


Såhär ligger jag på jobbet jus

MMS

Såhär ligger jag på jobbet just nu.. har inget att göra dessutom fick jag ganska trista nyheter om min bror, så mamma är här för hon vill ha lite sällskap efter att de varit hos läkaren... blir väl en lunch och en del prat o så...


Morr...

Ok, min morgon har varit allt annat än god... Just nu har jag lust att få väärldens pmsanfall på mina grannar.. men mer om det senare, ska stressfixa mig lite, gå ut med vovven och sen dra till jobbet. Kommer inte att ta med mig datorn, utan vi får höras efter kl. 3 då jag komemr hem!

Kramis på er!

Malle - slutar aldrig förvånas över folks nonchalans...

Tävlingen är avslutad!!

Sådär, nu är min första tävling avslutad... Woohoo!!

Kan säga redan nu att eftersom det var grymt svårt att välja nårgra, en vinnare och 3 som får tröstpris, så kommer det redan om 2-3 veckor komma en till tävling där jag lottar ut ett läppstift, ett gloss och ett matchande nagellack, även det från Mist Stockholms produktsortiment! Så håll utkik...

Vinnare: Ellen

Motivering: Sådär, nu är jag med. Jag tycker att jag ska vinna ögonskuggorna för att jag är en såndär person som älskar dyrt och bra smink! Plus att jag kollat på dessa tidigare och tyckte att de hade så himla häftiga namn. Dessutom så fyller jag år dagen efter tävlingen slutar. Ha, tänk om jag kunde få en sånhär suverän present av en medbloggare! Det är kul med ögonskuggor, men vanligtvis inget jag lägger pengar på. Så det skulle vara skitkul att få dom. Tack för mig.

Grattis till dig Ellen, jag kommer att maila dig imorgon förmiddag!

Tröstpriserna går till: Åsa, Carro & Elin.
Motiveringar:

oj det är sånt som jag skulle behöva har varit upptagen med att vara mamma och inte hunnit fixa så mycket, men nu har jag kommit tillbaka till min värld och då är allt smink bara att slänga och få nytt, blogg lös men hoppas på turen.

Jag vill jätte gärna vara med och tävla, här länkat hit i min blogg!
Jag vill vinna för att jag är en mamma som älskar allt som har med smink att göra, men tyvärr så har jag inte så mycket pengar + att annat måste prioriteras nu när man har en liten prinsessa! Så jag skulle bli super glad om jag vann :D

Jag skulle vilja vinna dessa underbara skuggor då jag utbildar mig till fotograf och de innebär väldigt mycket jobb i studio och då även sminka. Älskar att sminka mig och andra och vill efter gymnasiet även utbilda mig till Make up artist :)
 
Kommer att kontakta även er genom era mail imorgon. Ni kommer alltså att få varsitt cakgloss från Mist Sthlm.

    


Grattis till alla, och håll utkik efter nästa tävling som kommer snart!

Malle - sådär.. nu var det avgjort...

Wihoo...

Kom inte på nån rubrik så skrev de första jag kom på... =P
Det här med att hitta på klatchiga rubriker varje dag blir ju bara svårare och svårare!

Nu har Mr. M åkt hem för att hålla Mr. M sällskap hemma.. Vi har kollat på Idol, han har käkat sushi och sen så kollade vi på "Vem kan slå Filip & Fredrik". Ett ganska bra program. Jag har aldrig riktigt gillat de där två gossarna, men  det här programmet är dom faktikst ganska sköna. Oldsberg har ju oxå kaxat på sig lite... =P



Nu är det bara en timme kvar till tävlingen är avslutad.. så vill ni vara med så är det bara att slänga hit en motovering och länka tävlinginlägget på er blogg. Än är det inte försent!

Kul att några av er verkar uppskatta den här lilla träning - peppningsgrejen.. Nu jävlar kör vi, på måndag blir det blodogt allvar.. =P
Och ni kan när som helst joina.. vi finns här för varandra!

Ush är ganska trött så ska nog snart gå och lägga mig. Får se om de blir nå mer inlägg för dagen...

Malle - trööött...

Tvmys med Mr. M...

Ok, seriöst alla mina killkompisar måste sluta heta saker på M... Men men denna Mr. M har aldrig blivit nämn i min blogg tidigare. En gammal polare från Knivsta... Han ville inte sitta hemma då hans polare och lägenhetspartner Mr. M (surprise, surprise) är med sin tjej hela kvällarna... =)

Ser ju att det är Top Model ikväll med.. så nu drar jag och bänkar mig.. Hörs lite senare!!

Malle - sällskapsdam... =P

Face Painting...

Håller på att göra en del ansiktsmålningar på min Lilla praktikant just nu.. Skitkul.. men måste skaffa en bättre borste, min är liiite för stor.
Men det blir bra det här..

Är en del som frågar vart jag utbildat mig, senast var det Rebecca som frågade, men kunde inte komma in på hennes blogg, tror att du skrev fel bloggadress... Men men ska svara på det nu...

Jag utbildade mig på Makeup Institute, till Master Makeupartist / Hårstylist och extensionfrisör... Jag är alltiså utbildad inom alla område. Såväl skönhetssmink, extremsminkningar, special effects, kroppsmålningar, teater osv osv..

Så där har ni svaret på den frågan.. nu ska jag måla mera!!

Malle - kladdar...

En sista gång, sista chansen idag!

Postar tävlingsinlägget igen för att ni lättare ska hitta tävlingen.... =)

Sådär, nu är det tävlingsdags!!

Vinn 3 stycken Colour Vibration (ögonskuggor) från Mist Sthlms sortiment. En highlight och två stycken shaders.



Allt ni behöver göra är att kopiera detta inlägg och posta i Er blogg, vill ni länka gärna. Sen vill jag ha en motivering till varför just Ni ska vinna, motiveringen skriver Ni i en kommentar i min blogg. Glöm inte att skriva in Er blogg i kommentaren så att jag kan hitta till Er blogg, och så att jag kan kontakta Er om ni har vunnit. Har ni ingen blogg så lämna er mailadress...

Tävlingen pågår till Onsdag kl. 00.00, vinnaren presenteras på torsdag.
Bäst motvering vinner!

Här är de skuggorna ni kommer att vinna: Rome, Alexandria och Winston.

   


Malle - påminner & underlättar...

En liten dagens...

Sådär, idag funkar ju kameran oxå... Så jag lyckades ta en liten dagens outfit och dagens makeup.. Sen att jag ser helt förstörd ut och sliten som få på bilderna är en annan sak.

    


Cardigan: H&M
Sidenblus: H&M
Jeanskjol: MQ (gammal)
Leggings: H&M
Halsduk: Indiska
Jacka: H&M (I looove it)
Väska: H&M
Skor: Nilssons

Oj va med H&M grejer det blev...

  


Sminket är ganska neutralt, men i brund och lite silver... En mycket trött och sliten malin... =P

Malle - borde för ert bästa egentligen inte vara med på kort....

Jag behöver Er hjälp!!

Tänkte att jag skulle be Er om lite hjälp...

Är så här att jag skulle behöva gå ner ett par kilo, och jag är alldeles för lat och omotiverad att göra det själv.

Kan vi inte göra det tillsammans??

Alltså alla som känner likadant lägger till varandra på bloggkoll, och sen så puchar man varandra att nå sina mål.

Finns många olika anledningar till att gå ner i vikt, och lika många sätt att göra det. Jag vill gå ner i vikt ett par kilo, men jag vill egentligen inte bli mindre utan mer tränad, fastare och piggare. Från att ha tränat OTROLIGT mycket i mitt liv så har jag knappt tränat nått alls de senaste 3-4 åren pga sjukdom och eget företag. Så har lagt på mig en del, men framför allt tappat alla muskler.
Du kanske vill gå ner i vikt för att bli smalare, fastare, piggare, gladare, sova bättre, stärka ditt imunförsvar, kunna få barn eller vad vet jag. Men vi kan peppa varandra.
Om alla lägger till varandra (eller de flesta i vart fall beroende på hur många som går med), peppar och hejjar så kan vi alla nå våra mål, oavsett hur målet ser ut.
Vi skriver varje dag om träning och vår kost, och på så sätt så kan man ge tips, kanske testade du ett nyttigt jättegott recept som du vill dela med dig av, kanske är du omotiverad, men ett par peppande kommentarer kanske får dig att gå ut och springa i alla fall. Testade du en ny träningsform och vill tipsa alla om den, ja då gör vi det här i våra bloggar.

Alla kommer självklart att nå sina mål i olika takt, men vi peppar alla tills alla nått sitt mål.
Jag vet att jag skulle bli otroligt peppad av att få lite roliga tips, motiveringskommentarer, uppmuntran osv.



Tillsammans kan vi nå våra mål!

Nå är några med mig??

Malle - dags att börja träna... På måndag kör vi?

God morgon och historien om skorna...

Morrn morrn mina små (?) älsklingar!!

Idag har jag vaknat på strålande humör.. inte för att jag somnade förens 4, sov skitdåligt utan för att jag har början dagen med sms från min lilla baby Mr. M. Dessutom ska jag idag få använda min nya jacka, och Miss. L kommer förbi så ska jag träna på lite ansiktsmålningar... Bilder kommer självklart. Hon skulle ta med sig sin kamera, men vet man ju aldrig hur det går med... =P

Ska käka lite frulle, samt fixa mig så ska jag verkligen försöka mig på en dagens sen.

Många har frågat mig om skorna så här kommer historien om dom:
Hade lite tråkigt så surfa runt lite på blocken som vanligt, kolla allt mellan himmel och jord. Så såg jag att det fanns en kategori som heter kläder och skor tror ja.. Så gick in där sökte på skor i min storlek i Uppsala, fick upp dessa som var till salu för endast 120 Kr, oanvända, hela och rena. Fan de där måste jag ju ha tänkte jag. Så mailade tjejen som hade dom, och dagen efter kunde jag promenera och hämta dom. 120 Kr, och ingen frakt.
Rosetten har jag dock satt dit själv i efterhand.

Dessa skor kommer från Forever21, och hon hade beställt fel storlek men istället för att bara låta dom stå (hon hade betalt ca 500 kr för skor och frakt) så tänkte hon att hon säljer dom billigt.
Så ett tips kan vara att gå in på blocket och fynda.... =)

Malle - dags för frulle...

Natti natti...

Nu ska jag lägga mig i sängen och lyssna på massor av skön Armin van Buurenmusik... Blir så lycklig av sån musik.
Så vi får helt enkelt höras mer imorgon...

Blir så lycklig av alla snälla kommentarer, kul att så många vill vara med och tävla. Och superkul att så många har hittat hit, hoppas ni gillart och kommer tillbaka!!

Malle - nannar snart...

Tävlingen pågår tills imorgon kväll...

Postar tävlingsinlägget igen för att ni lättare ska hitta tävlingen.... =)

Sådär, nu är det tävlingsdags!!

Vinn 3 stycken Colour Vibration (ögonskuggor) från Mist Sthlms sortiment. En highlight och två stycken shaders.



Allt ni behöver göra är att kopiera detta inlägg och posta i Er blogg, vill ni länka gärna. Sen vill jag ha en motivering till varför just Ni ska vinna, motiveringen skriver Ni i en kommentar i min blogg. Glöm inte att skriva in Er blogg i kommentaren så att jag kan hitta till Er blogg, och så att jag kan kontakta Er om ni har vunnit. Har ni ingen blogg så lämna er mailadress...

Tävlingen pågår till Onsdag kl. 00.00, vinnaren presenteras på torsdag.
Bäst motvering vinner!

Här är de skuggorna ni kommer att vinna: Rome, Alexandria och Winston.

   


Malle - påminner & underlättar...

Underbaringarna i paketet...

Sådär... nu har Top Model varit, och ojoj, kommer bli en bra säsong. Fast första avsnittet är ju inte det roligaste i serien, men men. Längtar redan till nästa tisdag.

Har provat och packat upp mina smp underbaringar i paketet.. I love them all... Tog lite kort snabbt, så inte världens bästa, men hey gällde att passa på medans kameran ville sammarbeta.

        


Är ju premiär för "vem kan slå Filip och Fredrik" nu på femman... ska spana in det, även om jag hatar de där killarna...

Hörs lite senare!

Malle - ännu mer nytt i garderoben...

Inlägg 600 och Top Model...

Ikväll så har ju min favoritseria av dom alla, Top Model, premiär. Woohooo.
Så nu blir det inte onsdagarna som blir min garanterade tvkväll utan tisdagarna. Så ex antal veckor framöver så kommer jag självklart att vara bänkad framför tvn kl. 20.00 med nått gott och bara njuta av all fashion, beauty osv... Gaaah!
L O V E  I T!!!

Så gör nu som jag och bänka er, är nog faktiskt lite utav en liten beodring från min sida... =P
Nu tror jag iofs att de flesta därute bänkar sig mer eller mindre frivilligt....



Synd att jag vet vem som vinner.. men de är lugnt jag ska inte skvallra!

Nä... macka var det ja.. har inte ätit sen klockan tio...

Malle - nu har jag skrivit 600 inlägg... detta firas självklart med en vanligmunk!

Ojojoj...

Gud vad jag glad jag blir att ni uppskattar tävlingen... ska bara för er skull slänga in 3 stycken tröstpris i form av 3 stycken cakegloss... Har ju ändå smink för ett par hundra tusen hemma så varför inte dela med sig  =P
(Allt jag tävlar ut är helt nytt, obruten förpackning och självklart inte gammalt eller nått annat sånt).

Har sovit lite, och mår faktiskt mycket bättre. Ska göra lite varma mackor till mig nu, sen ska jag (förhoppningsvis, om kameran låter mig) fota de nya kläderna som jag hämtade upp idag. Var 3 stycken jackor, 2 kuvertväskor, en sjal i detta paket. Nästa paket kommer om ca 6 veckor.

Malle - på bättringsvägen....

Kul kul...

Börjar vara en del som är med och tävlar nu.. kul kul!!
Men gud va svårt det kommer att bli att välja en vinnare, alla har ju så bra motiveringar.. Önskar jag kunde ge er alla... men men, får välja nån, kanske lottar ut några tröstpriser med.. Får se, men det kommer ju komma mnga fler tävlingar i framtiden med!!

Gud va jag är fökyld... vill hem o sooova, men men. Två timmar kvar sen ligger jag i sängen... Massa mys med min lilla bäbis!

Malle - gillar de här med att ge bort saker...

Glöm inte tävlingen...

Sådär, nu är det tävlingsdags!!

Vinn 3 stycken Colour Vibration (ögonskuggor) från Mist Sthlms sortiment. En highlight och två stycken shaders.



Allt ni behöver göra är att kopiera detta inlägg och posta i Er blogg, vill ni länka gärna. Sen vill jag ha en motivering till varför just Ni ska vinna, motiveringen skriver Ni i en kommentar i min blogg. Glöm inte att skriva in Er blogg i kommentaren så att jag kan hitta till Er blogg, och så att jag kan kontakta Er om ni har vunnit. Har ni ingen blogg så lämna er mailadress...

Tävlingen pågår till Onsdag kl. 00.00, vinnaren presenteras på torsdag.
Bäst motvering vinner!

Här är de skuggorna ni kommer att vinna: Rome, Alexandria och Winston.

   

Malle - tävla nu...

Skönhetstips # 15...

Var ett tag sen jag hade ett skönhetstips så här kommer två stycken.... Måste ju kompensera lite för den dåliga uppdateringen inom denna kategori...

Har ju haft en del modeller, fotografer, makeup och hårtips så därflr tänkte jag tipsa om två stycken designers, först ut är;

Skönhetstips # 15: Christian Dior, Designer...

Det kan inte ha undgått någon att höra om Christian Dior, ett av världens mest kända designmärke. Deras kläder pryder så väl modelle, sångare som skådespelare och andra kända eller välbärgade människor.

Christian Dior föddes i Franska Normandie 1905.
Han hade stora modedrömmar och älskade kläder och allt inom den banan. Efter att ha hankat sig fram inom industrin så öppnade han år 1946 sitt egna modehus i Paris.
Här designades en rad olika kläder och efter tolv år hade hans märke redan nått ut till 15 länder och hans anställda var mer än 2000 personer världen över.

Dior är käns för att vara nyskapande men ändå klassisk. Mest känd är den nyskapande kollektionen som kom ut 1947, vid namn "the new look". Looken innebar en kollektion för kvinnor med breda axlar, snäv midja och långa vida kjolar.
Dior har alltid inriktat sig mest på kvinnor, och feminitet och elegans har varit hans signum.
Förutom kläder, aftonklänningar mm så har han även designat underkläder, nattkläder och smink.

Christian Dior dog i Italien 1957.
Efter hans död köptes hans modehus upp av ingen mindre än Yves Saint - Laurent. Och i deras regi har märket bara växt oxh växt. Men dess signum och kvalitet har för dens skull inte försvunnit.
Idag räknas Christian Dior som en av de finaste och mest prestigefyllda märkena inom modeindustrin.



Christian Dior 21 jan 1905 - 23 October 1957


         


Sådär... där var ett litet designertips... Kommer ett till lite senare idag.. måste jobba lite nu... =)

Tisdag, tokförkyld och The Hills...

Gud vad jag är förkyld idag.. bli till att åka hem direkt efter jobbet, som jag förövrigt sitter på nu, och sova lite. Måste bli frisk till helgen då jag jobbar både dag och natt, för om jag jobbar när jag är sjuk så sätter det sig så att man aldrig blir av med det sen.

Sov ganska bra i natt, undrar om det är för att kroppen är så trött... hmm. Ush vet inte riktigt hur jag ska göra på onsdag, min Mr. M kommer upp från Göteborg, men bara för dagen. Skulle vara så kul att få se honom igen, men samtidigt så jobbar jag, vet inte om jag får byta pass, vet inte när han är ledig under dagen eftersom han ska göra nått katalogjobb så är det svårt att säga. Sen är jag ju dessutom tokpank... Suck. Ja vill ju träffa min lilla heting... =(
Men jag får åka ner till Götet lite senare i år istället.. kanske gå på julmarknaden på Liseberg.. Mys!

Ja nä, nu ska jag se ett avsnitt av The Hills... Hörs lite senare!
Se där. nu kom posten med....

Glöm inte att vara med och tävla om 3 stycken ögonskuggor!
Kolla inlägget lite längre ner!

Malle - fryser och snorar...

TÄVLING!

Sådär, nu är det tävlingsdags!!

Vinn 3 stycken Colour Vibration (ögonskuggor) från Mist Sthlms sortiment. En highlight och två stycken shaders.



Allt ni behöver göra är att kopiera detta inlägg och posta i Er blogg, vill ni länka gärna. Sen vill jag ha en motivering till varför just Ni ska vinna, motiveringen skriver Ni i en kommentar i min blogg. Glöm inte att skriva in Er blogg i kommentaren så att jag kan hitta till Er blogg, och så att jag kan kontakta Er om ni har vunnit. Har ni ingen blogg så lämna er mailadress...

Tävlingen pågår till Onsdag kl. 00.00, vinnaren presenteras på torsdag.
Bäst motvering vinner!

Här är de skuggorna ni kommer att vinna: Rome, Alexandria och Winston.

   


Malle - Dags att börja tävla...

Kristallen...

Ikväll klockan åtta så är det ju Kristallen på Kanal 5. Det är en gala där de delar ut sveriges största tvpris - Kristallen. Typ som våran Oscarsgala, fast i lite mindre, lite sämre upplaga.. =P

Så ni kanske ska göra som jag, bänka er framför tvn och hejja fram Era tv-favoriter. Jag skulle ju vilja ha lite guacamoule till, men tror inte det blir nån.. vi får se.... =P



Alltså, klockan 22.00 i Kanal 5!

Malle - bänkar sig inför galan...

Lite av de nya kläderna...

Kunde faktikst fota de nya kläderna. Nu väntar jag bara med spänning på paketet imorgon, förhoppningsvis så kan jag fota de kläderna med... =)

     

  


Sådär, där har ni några av underbaringarna... Nu så blir det till att fixa käk!

Malle - nytt i garderoben...

Dålig uppdatering...

Yes, har blivit lite dålig uppdatering nu under dagen. Men har ju jobbat, uträttat en del ärenden och flummat runt med Miss. L. Har även hämtat ut ett av mina paket från H&M, kommer ett till imorgon...
Paketet innehöll två st pennkjolar, en cardigan, en sidenblus och två toppar/t-shirts. Ska försöka fota dom sen ikväll om kameran vill, men om jag ser till att den är fulladdad så kan jag nog få ett par kort på grejerna.

Ush är jättehungrig så ska skynda mig hem och göra nån god mat, vet dock inte riktigt vad jag är sugen på. Får se vad det blir helt enkelt.

Kul att så många tyckte om mina skor! =P

Hörs lite senare sötisar!

Malle - weee, nya kläder...

Va sägs om dagens skor.. älska

MMS

Va sägs om dagens skor.. älskar de! Fast de svarta rosetterna var inte där från början, dom har jag satt dit själv... Köpte dom för 120 kr!! Bästa kapet ever...


Morgon...

Uppe och har redan gått med råttan, wow... Bra jobbat Malin!

Ska fixa lite ärenden här hemma på datorn och sen så ska jag fixa mig för att sen åka ner och jobba eftermiddagspasset i butiken.

Mer uppdatering strax, först frukost!

Malle - up and runnin...

Sthlm body Painting Contest...

Snart så är det dags för sveriges största kroppsmålningstävling/utställning.

Kom dit och kolla på de sjukt snygga kroppsmålningarna. För mig är det mer eller mindre obegripligt hur man kan måla så sjukt snyggt!
Vill du kanske ställa upp som modell så går även det bra... maila mig för mer info om hur du ska anmäla dig osv.

Tid: 9.00 -->
Datum: 18 October
Plats: Grev tureg. 3, Östermalmstorg, Sthlm
Arrangör: Mist Sthlm/Makeup Institute







Om ni har vägarna förbi och är intresserade av konst eller skönhet så tycker jag definitivt att ni ska komma dit.
Jag kommer dessutom att vara där tillsammans med lite polare!

Malle - längtar efter störtskön konst...

Snart tävlingsdags...

Tänkte att jag skulle göra som alla andra, och anordna en liten tävling... 
På tisdag så kommer denna tävling upp, och priset är 3 st Colour Vibration från Mist Sthlm´s produktsortiment.

Colour Vibration är en melerad ögonskugga med ett jättefint skimmer i. Passar såväl till vardags till fest.
Vi är de enda sminkmärket i världen som erbjuder denna typ av skugga och skuggan har varit nominerad till flertalet priser för sin kvalitet och sina fina intensiva färger.

Vinnaren kommer att få en highlight och två shader.
Hur tävlingen går till får ni se på tisdag, så håll utkik!!



Malle - blir av med tävlingsoskulden...

Veckans Makeup...

Från och med nästa vecka så kommer jag att ha en "veckans makeup" varje vecka. Detta innebär att jag gör en sminkning, kan va en vardags, en fest, en extrem, halloween osv, och visar steg för steg med bilder och text hur sminkningen går till. Visar vilka färger osv...
Exakt vilken dag det kommer att vara vet jag inte då det kommer att vara lite olika, modell kommer vara vår praktikant Miss. L, så kan lika gärna vara i början av veckan som i slutet. Men en varje vecka garanteras.

Har ni förslag på vilken sminkning ni vill se skicka länk till en bild, så ska jag se till att försöka göra de sminkningarna som ni vill se!
Så önska på!



Malle - startar nya grejer på bloggen...

Ulva kvarn...

Idag har vi inte gjort så mycket... Vaknade skittidigt av att Bossen väckte mig, han ville till "mormor". Stod o gnällde vid dörren från typ 5 till 8 då jag tog ut honom en snabbis, sen gick jag och la mig igen, och stängde ut honom... =)
Äntligen sömn!

Käkade lite frukost, och hjälpte mamma plocka lite i köket och sen drog grovjobbet igång. Ta in alla utemöbler (finns 4 uppsättningar: 1 verandan baksidan av huset, 2 verandan framsidan av huset och 1 nere vid bryggan, det blir en del bärande folks), ta in alla blommor och blomkrukor, solstolar, fiskeutrustning, cyklar som inte används och sen sist och fan inte minst. Lägga igen poolen för vintern. Det krävdes 2 timmar och fyra man för att på poolen igenlagd.. men nu behöver man ju inte göra det jobbet igen förens i vår. Bossen har självklart sprungit som en tetting runt hela tomten hela dagen och haft koll på allt och alla. Så de senaste 4 timmarna har han sovit som en stock.

Blev lite hemmagjord pizza till lunch och sen åkte jag tillbaka till stan. Skulle ha följt med mamma och Miss. E till Ulva Kvarn som har nån marknad där idag och igår. Men jag pallade inte, dessutom är jag blöt, lerig och har spindelväv lite här och var.
Annars hade det varit nice att följa med, är jättemysigt därute. Och finns alltid nått snyggt man kan köpa med sig hem, men får bli i vår istället.



Bor ni Uppsala, eller i närheten tycker jag absolut att ni ska åka förbi... finns ett jättemysigt fik och så säljs det en massa fina hemslöjdsaker. Dessutom är ju brända mandlar eller glasblåseriet helt fel!

Malle - blev inget Ulva Kvarn...

The flugsvamp...

Måste bara berätta om en incident som jag helt har glömt bort att nämna i mitt lilla svampinlägg längre ner...
För er som missade det, så var jag mamma och Bossen förbi eljusspåret. Vi tänkte först bara ta ett varv, njuta av frisk luft och att få röra lite på oss. Men så ville jag gå in och kolla på vårat gamla (läs: så gammalt att man mer kan kalla det en antik plats) svampplockningsställe... Så vi går in i skogen letar lite och till slut så hittade vi det, och med det även svampen. Så vi gick runt där i skogen och plocka svamp.

Bossen tyckte det var jättekul. Han har aldrig riktigt varit i en skog så, en riktig "trollskog" med massa mossa stenar osv. Han har knappt varit i en riktigt skog, bara mindre skogar. Han blev helt till sig och skulle äta alla svampar, hoppade som en tok över alla stockar och stenar.
Sen ser jag helt plötsligt min lilla råtta stå och äta på en flugsvamp, jag fick  P A N I K, skriker neeeeeeeej, drar i kopplet så han flyger säkert en halvmeter (hey, tänker att det är bättre än att han äter flugsvamp). Men kollade i munnen, ingentng där, eller ingenting kvar i vart fall. Och på svampen så var det mest bitmärken.. Liiiten lättnad i vart fall. 

Men vi plockar på, åker hem, hyr film och lagar mat. Ingenting verkar ju hända med den lilla skroten, han är lika pigg och glad som vanligt. Men sen på kvällen så börjar han rapa en massa, får mycket hicka osh blir lite småorolig, fine tänker jag, han kommer spy. Det gör ju han ganska ofta eftersom han ALLTID ska äta en massa konstiga saker ute. Men det gjorde han inte, och det gick öve efter nån timme... så antingen fick han inte i sig nån svamp, eller så är han imun mot den.. =P 

Så det är the flugsvampsincident... Hahaha, knäppa hund!



Föresten, varför har man just flugsvampen i julljustakarna?

Malle - skulle vilja ha det ögonblicket på film....

Småsjuk...

Ber om ursökt ör den dåliga uppdateringen denna helg. Men har helt enkelt varit ledig, från allt. Myst med min familj. Dessutom har jag blivit småsjuk så känner mig inte direkt helt hundra....

Har sovit två timmar nu så känner mig lite bättre, hoppas på att vara mer eller mindre frisk imorgon. Håll tummarna nu för mig! =P

Jag ska faktiskt gå och köpa lite McDonalds sen, jag är ju trots allt sjuk så vill ha nått gott, men som jag slipper laga. Bra att bo 100 meter från Donken.. =)





Hörs mer lite senare ikväll...

Malle - kurerar sig med gottsaker...

Svampplockning...

Yes, ä ute i Knivsta nu.. kom ut hit vid 1-tiden. Låtit bossen springa en massa ute, och sen begav vi oss till elljusspåret för att promenera lite. Sen hittade vi svamp, sen ännu mer, och ännu mer.. så blev till en svampplockningstur. Och bossen älskade att plocka svamp.. Även om den lilla marodören käkade upp det mesta vi hittade så har vi nog över ett halvt kilo svamp i vart fall... MYS!

Nu har vi hyrt film och ska sitta inne framför tvn, spöregnar ju ute. Ikväll blir det krabba till middag!

Malle - ge en kort uppdatering...

Lördagsmorgon...

Tjickidooo!
Tänk er jag är redan uppe, men mer facinerande är att jag faktikst somna till 1.... Den ni!!

Ska fixa mig nu och sen kommer mamma in och hämtar mig och Bossen så ska vi åka hem till Knivsta över helgen... Mys!

Blir mer uppdatering när jag är hemma där... =)

Malle - frukost it is...

MAX och Waynes Coffee...

Dåså.. gud vad jag är effektiv och duktig idag då...  Har hunnit tvätta två maskiner, eller ska slänga i maskin nummer tre efter detta inlägg, gått med sopor, vattnat blommor, plockat undan, dammsugat och dammat samt gjort med av med berget (läs: snarare bergskedjan) av disk... Badrummet och köket har även blivit avtorkat.

Nu ska jag laga mat, och sen när tvätt och mat är avklarat så ska jag åka och hämta cykeln... Weee!!

Idag så kom jag ner till jobbet, trodde att jag skulle jobba förmiddag, men så var tydligen inte fallet så följde med Miss. L nerpå stan, och gick sedan till Dressman för att snacka lite skit med Miss. T, blev fast där i typ 45 min, sen ringde Miss. L som var klar med sin skolfotografering. Vi möttes upp och gick till MAX för att äta lite lunch. Mumma... Satt säkert där i 1,5 timme och bara snacka skit. Så ringde Miss. L (en annan Miss. L) som hade blivit klar med sina skolgrejer tidigare och frågade om jag var ledig, så tog vår fika då istället.
Fikade på Waynes, och jag åt VÄRLDENS godaste kladdkaka... gissa om jag kommer bli stammis där eller... =P
Satt där och tjöta i typ en timme, sen ville Miss. L ha smakprov på en tröja så följde med henne till Monki innan det var dags att gå tillbaka till butiken för att jobba.

I butiken blev det bara en massa pillande med mina naglar med Miss. L. Gick även för att titta på cykeln, men han ville att jag skulle hämta den redan idag fast jag inte kunde ge honom pengarna förens på måndag. Haha, där kan man snacka om att de litar på sina kunder om de släpper iväg varan 3 dagar innan de vill ha betalning.. Men självklart ska han ha sina pengar!






Malle - gott gotti gott gott!

Tillbax...

Yes, då har jag kommit hem.. blev fel så jag skulle helt plötsligt inte jobba morgon utan jag skulle tydligen jobba efetrmiddag så alla planer va bara att kasta om och tvätttiden som jag har nu MÅSTE jag helt enkelt bara utnyttja så fick stänga lite tidigare.

Har fått min nya cykel med, känns så skönt att ha en cykel igen. Är sån himla frihetskänsla att kunna cykla, och kommer kunna ta mig till jobben fram och tillbaka mycket lättare och snabbare.
Ska ta en bild senare och slänga in.. den står på jobbet då jag inte visste att jag skulle hämta den idag så har jag ju inget lås med mig.. ska ner och hämta den senare ikväll.

Ska berätta mer om allt som hänt idag, måste bara slänga i de första maskinerna med tvätt!

Malle - time to clean...

Eftersom att det faktiskt funk

MMS

Eftersom att det faktiskt funkade att mobilBlogga nu av nån konstig anledning så kan jag visa er min nya väska som jag försökte mobilBlogga om igår.. nå? Själv är jag skitnöjd! Som om att jag behöver en till väska, men men... :P


Sådär, då har man sminkat klar

MMS

Sådär, då har man sminkat klart. Gick bra, ska bli spännande att se slutresultatet. Klippningen blev oxå bra, även om det känns som att allt hår är borta. Men det vet jag ju att det inte är :P Snart så kan jag gå hem, hörs då!


Morgon...

Morrn morrn mina sötisar... Asså vart är mina två mobilbloggsinlägg??
De sto ju på mobilen att de kopplats upp och allt?
Hmm.. mysterie...

Ska strax knalla till jobbet. Ska bara sminka mig och käka sen bär det av. Ska jobba till ca 2, och då ska jag träffa min underbaring Miss. L, var jääättelängesen. Ska luncha eller fika får se vad det blir.. Sen ska jag förbi och kolla in cykeln med. Händelserik dag, och den toppas med att jag har tvättstugan ikväll och att jag måste städa och diska ett berg här hemma.. Men måste hinna med allt sånt innan jag åker hem över helgen... Yeah!

Blir ingen mer bloggning förens i eftermiddag... Men ni överlever nog.. kan ju testa att mobilblogga igen!

Malle - off we gooo...

Jag hatar det här...

Jag blir så jävla less på att ha vänt om dygnet, kan inte vända tillbaka det heller. Visst jag kan, men så blir det helg och jag jobbar natt, vrider tillbaka det, hinner bli lite småsjuk som gör att jag gärna snoosar några gånger extra och så sover jag hela morgonen i alla fall... GAAAH, skärpning Malin!!!
Nästa vecka S K A dygnet vändas tillbaka...

Är så mycket som jag ligger och tänker på hela nätterna. Finns alltid en massa saker att grubbla på. Allt med jobb, hinna med allt annat, ekonomi osv... Att ha eget lovar jag ger dig otaliga sömnlösa nätter....
Sen att min lilla bäbis ska vakna var 5:e minut och gå först under täcket, sen upp på täcker, sen under osv gör ju inte saken bättre. Speciellt inte om man vaknar av att någon annan andas typ.. Dessutom brukar min lilla råtta snarka.. =P

Men finns ju även mycket att glädjas år, allt är ju inte bara skit. Jag har nyklippt fint hår, Jag har i princip en helt ny garderob på väg hem på posten, jag har ett kök fullt med god mat, jag har två jobb som jag bara älskar och det går bra!, jag har förmodligen en ny cykel (som jag hämtar på lördag i sånt fall), och framför allt. Jag har Bossen, min familj och mina vänner.

Malle - fick ur sig lite djupa tankar så här 01.11 en fredagsnatt/morgon...

Nej hörni...

Nej hörröni... Nu tänker jag faktiskt ta och stänga ner här för idag... Ska lägga mig i sängen och mysa lite med råttan lite innan jag sover. Känner verkligen att jag håller på och bli sjuk och det tänker jag verkligen inte bli nu...

Vet ni vad? Det är en stor helg, jag är nämligen ledig från fredag eftermiddag till söndagkväll. Kollade lite i min almanacka, och det har inte hänt att jag varit ledig så länge från både jobb OCH cherry på över 7 månader.... Den ni!
Om jag är ledig i butiken så kommer alltid cherry och förstör, och är jag ledig från cherry så komemr butikjobb ivägen.. Men denna helgen ska jag NJUTA!



Bifogar en liten bild på Bossen som Miss. R tog idag i butiken... han har sitt lilla antiskällhalsband på sig (och guuud nej den ger inte stötar utan en citrondoftande dusch).

Natti Natti, hörs imorgon!

Malle - nannar för idag...

Madagascar 2...

Ok, det var egentligen denna lilla filmsnutt jag skulle hämta när jag gick in på youtube, men var bara tvungen att bjuda på låten innan...

Är ju så att Madagascar 2 kommer att ha prämiär inom kort... vet ej riktigt när. Men eftersom att ettan är så jäkla klockren så är ju detta ett givet biobesök!!



Vad tyckte ni om ettan, och ska ni se tvåan??

Malle - planerar in ett framtida biobesök...

Bra låt...

En riktigt, riktigt bra låt, som beskriver mycket av det jag känner för en viss person. Just love it... Kan göra mig riktigt riktigt ledsen, men även riktigt riktigt glad... hmm.. hur den gör mig glad kan jag inte riktigt förklara.. Men men!

I give you; What hurts The Most  - Rascal Flats...



Malle - njuuuter...

Home...

Sådär nu är man hemma.. och sååå trött som jag är så är det ett under att jag kan stå. Tror att jag har en förkylning på G.
Har mobilbloggat två gånger underdagen... men ser att ingen utav dom kommit upp, kommer väl inatt som sist.

Ska berätta allt men just nu är jag så jäkla hungrig att jag ska ringa och beställa en pizza, sen ska jag knalla och hämta den. Sen blir det lite slapp framför tvn.. men ni ska få mer uppdatering sen de lovar jag. Men först FOODTIIIME!!



Malle - mmm... maaaat...

Gooo morgon...

Nu är jag uppe och ska strax röra mig ner på stan... Ska klippa mig kl. 11.
Kommer inte att ha datorn med mig idag då jag har ett fullspäckat schema.. men blir bloggning för hela slanten ikväll istället. Kommer hem vid sju, och då får ni veta allt om hru klippningen gick, plåtningen blev osv osv...

Hörs då mina sötisar!

Malle - time to go...

Natti...

Nu ska jag ta sista rundan med doggen, sen blir de till att fixa mig och lägga mig och slumra till sex and the city... Imorgon ska jag ju upp och klippa mig... Spännande!!

Hörs imorgon sötisar!!

Malle - sussar inom kort...

Skönhetstips # 14...

Tänkte att jag återigen ska ge er ett litet mini skönhetstips, denna gång om en specifik produkt...

Skönhetstips # 14: Dove Silk Glow...

Att smörja in kroppen är lika viktigt som att smörja in sitt ansikte eller sina händer. Även här gäller det att hitta en kräm som passar ens egna hud och behov.
Finns massor av sorter. Vanliga, de me shimmer i, de med brun-utan-soleffektm osv osv..
Men den jag tänkte tipsa om är Dove´s Silk glow body lotion. Bara älskar den.
Återfuktar riktigt bra, doftar gott och lämnar ett jättefint shimmer äver hela kroppen.
Pris: ca 40 Kr tror jag...



Är faktiskt den bästa hudkrämen jag haft, utan att överdriva. Så se till att köpa den sötisar... =P

Malle - ger er ett minitips, en personlig favorit...

Portfolioplåtning imorgon igen...

Yes, imorgon ska jag göra en till plåtning. Blir den sista med Miss. R innan hon drar ett år till USA för att vara Aupair. Och den sista på ett tag även med Mr. A då han flyttat till sthlm idag, och så flyttar han vidare till thailand ett par månder i november... Lite tung, mina favoriter. Men det löser sig.
Blir lite mer beautybilder imorgon.. vi ska nämligen göra den blåa sminkningen på bilden nedan.. eller nån slags variant av den.



Så som vanligt så får ni se slutresultatet så fort jag fått de färdiga bilderna...

Malle - massor av nytt till lilla boken...

Mys framför idol...

Yes, nu är det nedräkning.
Om 6 minuter så börjar Idol, ska bli spännande att se hur den nya juryn är. Den ska ju tydligen vara elakare, om det nu är möjligt. Jag ser det mest för de som kanske gör bort sig en aning i tv.. =P

Till det ska jag göra en till sats med guacamole. Mumma, älskar det. Kan verkligen äta hur mycket som helst. Men avocado är ju nyttigt så!
Så blir guaca, nackochips och isvatten. Mys mys... tror att bossen lär göra sig hemmastad innanför min tröja som vanligt.
Han brukar vilja lägga där på kvällarna. Jobbigt dock om man måste flytta på sig eller så. Ser ut som man e 9 månadersgravid med.. hahaha han är bara för söt!



Hörs mer efter idol sötnosar!

Malle - mummsar...

Hur ödet gav mig "Mannen i mitt liv"...

Jag skriver ju ganska mycket om Bossen, även om det blir mindre bilder på den lilla skroten nu när min kamera strejkar...

Jag har länge velat ha hund. Enda sen jag varit 5-6 år eller nått sånt har jag velat ha en Grand Danios. Men bestämde mig sedan för att inte ha en sådan hund på grund av att de måste leva ett ganska speciellt liv första året, något som jag inte kan erbjuda just nu. Men men, blir nog en sådan i framtiden.
Tänkte då mer på nått chihuahualiknande, fast insåg ganska snart att det inte var tillräckligt mycket "hund" för mig. Tittade en del på dvärgpincher med, och blev ganska fast i den rasen. Mycket hund, fast i en liten kropp.

Kom sedan in på en annons på blocket av just rasen Prazsky Krysarik av en slump. Blev heeelt såld. Så tittade, lärde mig osv om rasen i över ett år, och blev bara mer och mer fast besluten att detta var rasen just för mig.
Så började kolla mer seriöst efter valpar på diverse sidor. Men kände att det var lite "läskigt" att importera, har aldrig gjort sådant förut och det kändes som ett sånt himla meck.

Så ett par veckor innan jul satt jag som vanligt och kollade runt på blocket som jag ofta gör när jag har tråkigt. Och vad är det jag får syn på om inte världens mest underbara valp!
Smälte direkt när jag såg honom, jag visste att DET var MIN valp. Så ni förstår säkert att detta var Nr. 1 på min önskelista till julen. Tjatade som bara den på mina föräldrar. Men de ville ju inte ge mig någon valp.
Fick istället pengar, och sjävklart så ville jag använda en del av pengarna till att köpa min lilla valp, men det ville inte mina föräldrar, de ville att jag skulle använda pengarna till att leva av, roa mig, kanske resa, uppdatera garderob osv.
Kollade ändå av ren nyfikenhet annonsen igen dagen efter jul, och då var den borta.
Trodde då att alla tre valparna hade blivit sålda då de var leveransklara till julafton.
Blev verkligen skitledsen, deppade i flera dagar och var allmänt grinig och sur på allt och alla.
Det var ju min valp, av alla tre valparna så drogs jag till honom!
Jag har alltid velat ha en hanhund, och utan att veta att han var den enda hanen av valparna var det den jag ville ha.

Gick inte in och kollade på en enda annons på flera veckor. Tänkte inte heller på det för att inte bli deppig. Sen en dag när jag skulle sätta mig och äta mat så fick jag bara upp bilden på Boss från annonsen i huvudet. Så tänkte att fan jag måste gå in och kolla, kanske har det kommit nån ny kull eller nått.
3 minuter innan jag gick in så hade uppfädaren återigen lagt upp en annons, på Boss!

När jag ser det så tänkte jag ännu mer att han ska bli min, det är fan ödet!!
Så en seriös övertalningskampanj påbörjas och jag trackaserar min pappa med massor av mail med annonsen mm, jag fyller ju år i slutet av Januari så det skulle ju bli den perfekta presenten.
Och det slutade med att dom gav med sig, eller att mamma gav med sig, för pappa fick jag skaffa hund hela tiden.
Visst jag är vuxen och bor själv, men jag lyssnar faktikst otroligt mcyket på mina föräldrar.
Och tur är väl det att hon gav med sig, idag är hon en mycket stolt mormor, som ofta ringer till sin lilla bosse och här hur det är... =P

Så den lilla lilla Bossen blev min, och den 17:e januari så satte jag mig på tåget och åkte för att hämta min lilla bäbis. Och så nervös jag var då. Pirrade som bara den i magen, men så fort jag kom fram och hem till uppfödaren så blev jag lugn, för det absolut första som hände när jag kom dit var att Bossen sprang fram till mig, hoppade upp i min famn och somna.

Där var han, MIN valp!!
Sen dess har han vart min älskling, min bäbis, min självfrände, min bästa vän, min glädje, MANNEN I MITT LIV!!!

     



Sådär. Blev ju ett skitlångt inlägg det här...  =P

Malle - världens bästa köp ever...

Back home...

Hemma igen... var en ganska lugn dag i butiken. Kom in en del spännande folk så får se vad det leder till.
Var även förbi en frisörsalong som vi ska ha lite gör om mig - dagar med i november. De står för klippning och färgning, och vi står för sminket. Tror även att våra fotografer kommer att vara med och plåta alla före och efterbilder.
men det är ju först i november så blir lite mer info om det senare.

Köpte dessutom med mig lite godis.. MUMMA!
Bossen har hållt på och lekt med påsen, som han självklart är rädd för...




Blir en ganska lugn eftermiddag, är ju lite småsjuk. Så blir mest mys med doggen, sen är det ju Idolpremiär ikväll!

Kommer ett till skönhetstips, men har inte ritktigt bestämt mig om vad än... Men det kommer!

Malle - back to the sooofa...

Jobb jobb...

Kom i hyffsad tid till jobbet idag i vart fall... =P
Hade kommit i ännu mer hyffsad tid om inte bossen vägrat gå ut och kissat och krypit in längst in under sängen så jag inte fick tag i honom och han vägrade komma ut. Men men, har man en morgontrött hund som hatar regn så har man... Fick ut honom till slut..

Har varit en snabbis på H&M med när jag gick för att köpa frukost/lunch. Blev en snyggväska, försökte skicka en bild genom att mobilblogga men det funkar inte att mobilblogga längre... ??

Hmm.. tänkte kanske ha en frågestund om skönhet igen, var ju så populärt sist... Va tror ni om det?
Ställ i sånt fall din fråga bland kommentarerna och så samlar jag alla frågor och svarar på dom på fredag eftermiddag?

Malle - back to work...

Gaaah, stress...

Shit shit... Jaha, nu börjar jag egentligen i butiken, men här sitter jag...  Min klocka ringde inte av någon anledning så Bossen väckte mig nyss... så ska fixa mig och stressa iväg.. kommer inte ta med mig datorn, men vi hörs sen vi tre är jag kommit hem!

Malle - faaaaan!

Natti Natti...

Hej hallåååå kära läsare... Nu tänker jag strax hoppa i säng, så tänkte att jag skulle gå in här och önska er alla god natt!!

Hörs imorgon!

Malle - time for bed...

Nymålade naglar...

Sådär, då har man gjort lite manikys och pedikyr på sig själv så här när man myser framför tvn. Bytte från mörkrött till mörklila färg på naglarna. Tycker att det är snyggt med riktigt mörk färg på naglarna när man har korta naglar som jag har just nu...



Det där lacket hade jag först, nu har jag i princip samma färg fast den är i lila istället...



Just det, ni kan ju följa mig genom bloggkoll sen en vecka tillbaka, länken hittar ni till vänster under profilbilden!

Hemmagjord Guacamoule och nya bilder...

Sitter framför tvn och njuter av lite nachochips och hemmagjord Guacamoule. Mumma!
Gick en sväng till Ica och köpte lite avocados, hundmat, mjölk, smör och ost. Så då har man det gjort med.

Bossen har fått sin nya säng nu, och den verkar vara populär =P

Nu har även bilderna från en av de nyaste sessionerna kommit upp på MB, riktigt grymma blev de!
Skitnöjd!!

Ni kan se dom genom att klicka in er på länken nedan, kommer lägga upp bilderna här sen när jag fått skivan med alla bilderna på.... =)


http://www.modellbilder.se/photosession.php?id=28060

Nä nu ska jag fortsätta mysa här hemma.. sen blir det en duch innan läggdags!

Malle - nya bilder... oooiiiiii!


Nytt till råttan...

Var, som vanligt efter att ha fått lön, på den lilla hund och kattbutiken Coralle här i stan. En riktigt bra butik, nästan allt jag har till Bossen kommer därifrån.
Billigt som fan, men ändå grym kvalitet. Inget av det jag köpt där har gått sönder eller gjort mig besviken. Så lär fortsätta gå dit varje gång lönen kommer in på kontot... Hahah de har börjat garva varje gång jag kommer.. men har man världens finaste och världens mest bortskämda hund så har man..
Och han förtjänar allt! (förutom när han är dum.. =P)

Anyhow... har länge velat köpa ny säng till det lilla kreaturet, hittade en på nätet som var jättefin, men det kostade ju 700 Kr plus ca 250 Kr i frakt så kändes lite mastigt. Så tänkte att jag skulle gå dit och kolla, och självklart köpa nått sött halsband, eller nån fin tröja... Och som vanligt blev det lite av varje...

1. En hundsäng i äkta läder/fleece... Skitfin och mjuk som jag vet inte vad. Dynan är tvättbar och uttagbar. Pris: 349 Kr!!!

2. Reflexväst, regntät. Pris: 29 Kr!!

3. Reflexväst, regntät. Pris: 49 Kr!!!

4. Kamoflaugejacka. Fleecefoder och "pälskrage". Pris: 160 Kr!!

Som sagt fint, och billigt! Bor ni i uppsala så rekomenderar jag verkligen denna lilla butik!

      




Har dessutom hittat lite smått och gott på nätet åt lillen som jag ska beställa till julen.. fin-fina julkläder. Han måste ju va finklädd på julafton... =P
(Jag tycker egentligen inte att man sa klä sin hund, jag klär min hund när det är regnigt eller kallt ute. Eller speciella tillfällen som typ jul, annars känns det grymt onödigt och det stör hundens kroppstemperatur).

Malle - nu var man pank igen då... =P

Bloggfenomenet...

Jag slås alltid av hur mycket läsare klagar på de bloggar som det faktiskt själva går in och läser. De skriver om fel saker, har fel åsikter, skriver för mycket eller skriver för lite. För mesigt eller för upprörande. Aldrig så verkar det duga åt läsarna.

Att gå in på någons blogg är alltid frivilligt. Att själv klicka sig in på någons blogg, skriva någon dum kommetar om att den är dålig är så.. såå... patetiskt. Man har alltid ett val att vänta sig till det lilla krysset uppe i det högra hörnet om innehållet i någons blogg inte skulle falla en i smaken. Men varför klaga.
Likaså så slutar folk läsa någons blogg om den skulle glömma blogga en dag, eller någon dag kanske bloggar lite mindre. Hur kommer det sig egentligen?
Varför ställer främmande personer krav på varandra i bloggvärlden.

Att tex blondinbella, kenza och co får kritik om dom uppdaterar dåligt eller inte "håller måttet" med skrivandet kan jag till viss del förstå. De tjänar enorma summor pengar på oss läsare, och då tycker jag ändå att man ska ge sin publik det dom vill ha. Men alla dessa som bloggar för att det är skoj, som inte tjänar pengar. Vem är det som säger att de måste uppdatera hela tiden, hela tiden skriva spännande osv... ibland har man inte tid. Bloggare är inte några maskiner som sitter och spottar ut roliga inlägg, utan det är vanliga människor med liv. De har jobb, skola, vänner, fritidsaktiviteter som ska hinnas med och då och då så hamnar nog alla i en liten skrivtorka..

Jag har som tur är aldrig fått någon elak kommentar, men min blogg är heller inte så stor. Och jag känner heller inte av pressen att hela tiden uppdatera, även om det märks direkt på läsarantalet om man uppdaterat dåligt nån dag.

Det jag vill komma till är att jag tycker alla ska ta och chilla lite mer här i den stora bloggvärlden, respektera att folk har ett liv utanför bloggen, utan datan. Och passar det inte, gå då inte in på den bloggen igen...



Malle - jaha, nu fick jag ur mig lite utav det där med...

Skönhetstips # 13...

Har ju vart ett litet uppehåll med skönhetstipsen här.. så därför kommer ett här, kommer kanske ett ikväll med beroende på hur givmild jag känner mig...

Skönhetstips # 13: Nagelbandsolja...

Har ju än så länge inte haft något tips som handlar om naglar, så här kommer ett inom temat naglar.
Att sköta sina naglar är jätteviktigt, hur naglarna mår är en (enligt mig) av de viktigaste sakerna i en persons utseende tycker jag. Det ska se, snyggt, fräsch och välmående ut. Sen behöver det inte innebära att man har långa naglar, bara dom är filade, fina nagelband, kanske nån snygg färg osv..

Ett enkelt och ganska billigt sätt att fixa till sina naglar på är att alltid ha nagelbandsolja hemma, eller i väskan. Pensla på en gång per dag, massera in och låt sjunka in. Är lite som att smörja in ansiktet eller kroppen. Och är väl få som slarvar med det, så varför slarva med naglarna. Detta är dessutom extra viktigt om du har byggda naglar.

Finns att får från 50 - lappen och uppåt, och sälja på det flesta kosmetikställena. Till exempel KICKS, Åhlens, H&M, Apoteket osv... En billig, men bra investering.



Malle - gå genast och köp...

Morrn Morrn...

Hej hej!

Har blivit en stressig morgon, har gjort en massa nyttosaker som jag inte hann igår. Och jag ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen, men blev trött så kom faktikst i säng vid 11... sen att jag inte somna förens vid 1 halv 2 är en annan sak. Men ändå ett framsteg.

Ska strax knalla ner till jobbet, men först så ska jag ut med råttan en sväng och lite sånt.. så blir mer uppdatering nere på jobbet.. ska försöka köpa lite skor med... men men, mer om det senare!



Malle - and off i go....

Lördagen...

Yes, i lördags så jobbade jag ju i butiken med ett bröllopsjobb. Gick riktigt bra och både bruden och tärnan var jättetrevliga. Inte för att de brukar va jobbiga men men... Så det gick riktigt bra och smärtfritt. Blev klara en timme tidigare än tänkt med så hänkade med Miss. S, Miss. S och Mr. E till China garden för att käka lite kinabuffe. Riktigt gottit. Var längesen jag käkade kinamat faktikst.



Åkte hem, städa och plockade en del här hemma. Duscha och fixade till mig för att sedan åka till jobbet på BJ. Även där gick det bra, lite spel och segt i början bara. Men snackade en del med Mr. M som kommit tillbaka från semestern. Även om det mest blev företagssnack med hans polare då folk hela tiden ville ha nya drinkar och mer öl.. =P
Nä men det var en lagom kväll i alla avseenden. Förutom en riktigt dryg gubbe som knappt kunde spela, men kvällen blir ju lixom inte riktigt komplett utan minst en drygfitta.

Söndagen blev riktigt lugn. Var ju som sagt ledig, så tog till vara på tiden genom att träffa familjen och hänga framför tvn...
Malle - en liten recap från helgen...

Hemma igen...

Hej, hemskt mycket hej!

Nu är jag hemma, har dock en massa saker att fixa med så uppdateringen får vänta till lite senare ikväll, men tänkte att jag skulle berätta det i alla fall... Ska nämligen laga lite middag, fixa med lite papper samt gå och sola och på det slänga till en liten powerwalk på en timme.. duktigt va??

Hörs som sagt lite senare!

Malle - stress, stress...

Hello darlings...

Hello, nu är det ny vecka, nya tag!
Har varit ganska lat nu på morgonen fast ändå inte.. =P
Ska käka en liten bit, sen duschan och fixa mig för att sedan dra ner på stan och käka lite lunch med Miss. S och Miss. A på salongen, sen blir det en makeupkurs och till sist en portfolioplåtning.

Och som ni kanske förstår så blir det ingen mer uppdatering förens jag kommer hem ikväll, men då är det klart att det blir en del uppdatering, även ett skönhetstips, och har ni tur även en dagens!

Malle - back to work...

RSS 2.0