Skönhetstips # 55...

Senaste åren så har skönhetsindustrin börjat ta in allt mer "exklusiva" ingredienser i sina produkter, allt för att vara så unika och banbrytande som möjligt i denna djungel av märken och produkter.
Man tar mineraler från havsbotten, blad och kärnor från frukter som växer långt in i amazonas och så vidare. Vad kommer här näst.. ?

Skönhetstips # 55; Spermine...

Den senaste banbrytande ingrediensen (har funnits på marknaden ett tag) inom medicinsk hudvård är sperma.
Ett märke som heter Skin Science har en kräm som heter Spermine, krämen innehåller en vitamin som finns högkoncentrerat i just spermier.
Produkter som räknas som medicinsk hudvård är stenhårt kontrollerade och genomgår flertalet tester. Dessa produkter testas även under en lång tid på försökspersoner innan de godkänns, och kan ibland användas som läkemedel.

Krämen riktar sig till de med problemhy, och har en återuppbyggande och uppstramande (host host) effekt. Krämen är ganska dyr, ca 900 Kr, men kan verkligen rekomenderas till de som behöver något extra till sin problemhy. Då krämen innehåller antioxidanter tränger den ner i huden och verkar på djupet till skillnad från de flesta vanliga icke medicinska hudvårdsprodukter som bara tränger igenom några få av de yttersta hudlagren.

Denna krämen används av bland annat Carolina Gynning!

Är detta något ni vill ha i ansiktet? Och vem kom på att denna bra ingrediens fanns i spermier?



Malle - alltid kommer det nått nytt...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0