Gott Nytt År!

Hej, nu har jag bråttom bråttom... Ska strax rusa iväg till bussen.

Innan tänkte jag slänga in en dagens snabbt, har en videoblogg till er med, men den verkar inte riktigt vilja, så lägger upp den imorgon istället, eller om jag gör en dagen efter video. Det kommer imorgon i vart fall!

Gott nytt år på er, ta det lugnt med alkoholen och var rädda om er om ni ska hållapå med smällare och raketer!!
Se till att ha sjukt kul och vara med nära och kära, kanske tänker du hitta en ny kär vem vet?
Se bara till att ha roligt och ta hand om varandra!!

Dåliga bilder jag vet, men nu är det stressigt!

Malle - hörs imorgon loves!

Årsresume 2008...

Vilken besvikelse. Mina pengar som jag väntat på sen den 21 har forfarande inte kommit in på kontot, trots att jag vet att de blev överförsda i förrgår... Men men får shoppa det jag tänkt efter nyår, och det går ju faktiskt ingen nöd på mig, jag har tillräckligt många skor att välja och vraka mellan till ikväll ändå. Blev i vart fall strumpbyxor. Tog inga kort på det för hur kul är det egentligen med ett kort på strumpbyxor?

Tänkte att jag ska sammanfatta året, precis som mååånga andra i bloggvärlden gör idag.

2008 för mig har varit ett riktigt tufft och jobbigt år. Mycket har hänt.
Jag har jobbat mycket och kanske inte alltid trivts i det. Men 2008 får också representera det året då jag satte ner foten och bestämde mig för att dra ner på takten och se till att njuta av att vara ung, och skjuta upp alla jobbplaner och drömmar ett par år för att återigen hitta tillbaka till mig själv, min hälsa och få kunna må bra och va glad och lycklig igen.
Jag har tagit upp kontakten med många kompisar som försummats på grund av mycket jobb, och jag har haft ett underbart år med min lilla hund. Jag har fått bättre kontakt med min syster och min bror, och mycket har löst sig på familjefronten.

Ja, mycket har löst sig, mest för att jag har bestämt mig för att säga ifrån, ta tag i saker osv. Jag är helt säker på att 2009 kommer bli ett superår. Jag har allt klart för mig och jag får fortsätta med bdet jag älskar men samtidigt ha tid för vänner, fest, träning osv...

Svarar på lite frågor, hittade på söta lindas blogg... lättast så.. =P

Gjorde du något 2008 som du inte gjort förrut?
Svårt att komma på nått då 2008 mest handlat om jobb för mig. Men jag klättrade upp på globens tak. Det var riktigt skoj och nu är men av av ca. 20 personer som någonsin varit och kommer att vara däruppe. Och vilken utsikt!

Har du något minnesvärt datum?
Ett av de viktigaste datumen var den 17 januari, då åkte jag och hämtade min lilla bäbis i lund. Jag var så nervös, men blev lugn så fort jag såg honom och han hoppade upp i mitt knä och somnade. Sen dess är han min lilla bäbis.

Höll du några av dina nyårslöften?
Hade inga nyårslöften, har några i år dock, men dom är hemliga.

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Föredetta vänner blev.

Dog någon som stod dig nära?
En som stått mig väldigt nära i barndommen, och som har varit en stor figur i mitt liv när jag var yngre.

Vilka länder besökte du?
England, London tillsammans med Miss. L, superkul resa med min bästa gumma!

Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?
Kanske är dags att skaffa sig en karlsloksfan... =P

Vad var din största framgång 2008?
Jag har ju mitt företag, visst att jag la ner butiken, men ser det som en vinst inte som nått misslyckade på grund av orsakerna till att jag la ner. Dessutom har jag en del andra framgångar jobbmässigt att vara stolt över under året som gått.

Största misstaget?
Tror inte riktigt på det här med misstag, man lär sig av allt.

Har du varit sjuk eller skadat dig?
Hey, ni läser väl min blogg, jag är sjuk mest hela tiden.. =P Bättring på det 2009!

Bästa köpet?
Bossen, självklart, och så mina rosa skor.. =P

Vad spenderade du mest pengar på?
Förmodligen mat, då jag ätit lunch ute 5-6 ggr i veckan hela året...

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Boss, och att stänga ner butiken. Även om det var en lång och jobbig process.

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?
Hm... Infinity och alla låtar på Armin Van Buurens platta imagine.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Större delen av året har jag varit ledsnare, men i slutet av året har det absolut jämnats ut och jag är lyckligare nu än de två senaste åren.

Vad önskar du att du gjort mer?
Varit mer ledig, och varot mer med vänner.

Vad önskar du att du gjort mindre?
Jobbat och oroat mig för mycket.

Hur tillbringade du julen?
Med nära och kära i Täby. Lugn och skön julafton, precis som det ska vara.

Blev du kär i år?
Nej.

Favoritprogram på TV?
Scrubs.. DHW, The Hills...

Bästa boken du läste i år?
Läsa??

Bästa filmen du såg i år?
Sex and the City.

Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
Jobbade förmodligen, kommer i vart fall inte ens ihåg den.. Tror faniljen kom över på nå fika med..

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Mindre jobb, börjar inte det bli lite tjatigt svar på denna lista nu... =P

Vad fick dig att må bra?
Boss och vänner.

Vem saknade du?
Mina vänner som jag sällan hade tid att träffa, men har ju blivit ändring på det nu!

De bästa nya människorna du träffade?
Finns så många... Mr. J får väl va med eftersom han gett mig så fina bilder.. =P
Nämner ingen annan så har jag inte heller glömt nån.. Mr. J vet jag ju läser... =P

Hoppas att ni haft ett underbart 2008, och att erat 2009 kommer bli minst lika bra!

Malle - ska börja snajda till sig lite...

God morgon loves...

God morgon på er, taggad inför en nyårsnatt?

Jag har sovit så fruktansvärt skönt inatt.. Så nu är jag utvilad till tusen. Ska fixa till mig lite snabbt och sen så ska jag dra ner en snabbis på stan i jakt på strumpbyxor, lite armband och så självfallet ett par skor.. Ni får se vad som hittades när jag kommer hem igen. Sen blir det självklart en dagens outfit till er, och så tänkte jag bjussa på en liten nyårsvideoblogg...

Så vi hörs mer i eftermiddag!

Malle - dags att börja röra sig mot stan...

Gud vad kul...

Ojoj, ser att det är många nya som kommer in på bloggen. Dels idag men en del igår med... Kul att ni tittar in, hoppas att ni gillar det ni läser!

Men nu blir jag samtidigt nyfiken, kan inte mina kära läsare berätta vilka ni är, hur gamla är ni, vart kommer ni ifrån, har ni nån blogg som jag kan spana in osv... =)Malle - välkomnar alla hit...

Juldagen, the story...

Ok, har ju lovat er historian om vad som egentligen hände på juldagen. Och har dragit mig för att berätta det då det är en sån sjukt lång historia, men ska försöka korta ner den liiiite i vart fall...

Ok, förbered er, detta kommer ta ett tag att läsa skulle jag tippa på...

Jobbade på Saluhallen, som jag gjort måånga gånger förut. Kom dit extra tidigt då vi öppnade ett par timmar innan just för att det var juldagen. Hade spenderat en timme hos Mr. S innan tillsammans med alla grabbar, Miss. S och co.
Var ganska lugn på jobbet men hade hyffsat med spel hela tiden och alla skötte sig bra och trevligt. Sen runt 1 kom det ett riktigt stolpskott till mitt bord och var riktigt otrevlig. Började putta på folk, peka och fara med armarna hit och dit. Krävde att folk skulle flytta på sig, sluta spela för att han ville spela skälv osv. Alla som försökte lugna honom fick sig en radda med otrevliga kommentarer och då och då kom ett hot ut ur munnen på honom. Jag förklarade först lite småirriterat men bestämt att han får spela på de tomma rutorna, är andra rutor upptagna så är dom. Passade det inte så kunde han gå.
Då gav han sig på killen som hade sista rutan. Krävde att han skulle flytta på sig för att han ville ha den rutan. Vilket killen inte ville. Jag sa åt honom att ge sig och skärpa till sig lite. Och det var då det bröt loss. Han blev helt galen och började komma med grövre och grövre hot mot mig och gästerna. Jag började bli rädd då han var så utåtagerande, armarna far hit och dit på honom, han putta på gästerna och på bordet osv. En av killarna som stod och spela på bordet började bli orolig och frågade om han skulle hämta en vakt, jah nickar bara och inom nån minut så kommer en vakt.
Han hör ju hur killen håller på och säger att nu var det fördigspelat och att jag inte längre villa ha honom vid min arbetsplats på grund av hur han betedde sig. Då griper killen tag i bordet krampaktigt och börjar skrika att han minsan inte skulle därifrån mm. Ytterligare en vakt (från och med nu kallas han för vakthelvetet i denna berättelse) kommer efter nån minut. Den första vakten vill ta ut killen men vakthelvetet bara skakar på huvudet och klappar killen som tydligen var en kompis i ryggen. Vid detta laget står killen, (från och med nu kallat stolpskotten) och matar ut hot mot mig. Han ska söka upp mig, han ska sätta mig på plats, jag skulle få ångra det här, han skulle göra mig oigenkänlig för alla mina vänner, inte ens mina föräldrar skulle känna igen mig när han var klar med mig osv osv. Detta trots att han har två vakter som håller i honom. Jag böjer mig fram till första vakten och ber honom lyssna på vad fan det är han säger.
Jag vänder mig till vakthelvetet och säger att han SKA ut NU! HAn bara garvar och säger att det är lugnt, han ska se till att han inte stör mig eller spelar mer. Till saken hör att han var stationerad på undervåningen, jag jobbarpå övervåningen och han har ingen som helst koll på killen om han är där uppe. JAg upprepar att han SKA ut NU, annars stänger jag och jag kommer ha stängt tills killen är ute ur huset.
Inget händer, den första vakten ber om uräskt och säger att han måste gå tillbaka till sin position och säger att den andra killen får ta ut honom. Jag packar ihop fort som fan, sur som en jag vet inte vad. De andra spelarna berömmer mig (de få som faktikst vågat stå kvar) för att jag står på mig att inte va kvar så länge stolskottet är det.
Efter att jag packat ihop så går jag bort för att byta av Mr. H en snabbis för att han ska kunna ta en snabb rast. Känner när jag står där att nä jag börjar fan gråta. Är helt skakis.
Han kommer tillbaka och jag springer in i köket för att smsa mina killpolare att de måste se till att följa me mig hem och förklarar att jag blivit hotad. Medans jag skriver det smset så börjar jag gråta, dels för att jag var rädd men framför allt för att killen var kvar och jag visste att ja inte hade vakterna med mig. Så himla förbannad.

En i personalen hittar mig, jag förklarar snabbt vad som händer. Kalabalik uppstår, de vill ha tag på vakten, kontrollera att killen är ute, och vill att jag ska anmäla killen, vilket jag gladeligen gjorde.
Sen över en timme med väntan på polis, förhör av personal och polis. Killen är kvar på krogen ca 30-40 min efter att det hände, vakthelvetet gav falska vittnesuppgifter och några andra ur vaktstyrkan försökte få mig att inte anmäla honom.
3 poliser var det som var inkopplade i fallet, sprang runt och förhörde och tog honom till polishuset då de bestämde att gripa killen på grund av graden av hot. Killen skulle sitta tills dess att en åklagare läst igenom alla vittnessagor och beslutat att han skulle släppas. Förmodligen fick han sitta 1-2 dagar.
Vakthelvetet passade även på att håna mig innan jag slutade vilket gör att jag blev ännu mer sur. Men var flera i personalen som sa att om han jobbade kvar så skulle de sluta, andra sa att han har defenitivt jobbat sitt sista pass osv, men vad som händer med honom får vi se. Märktes att hans kollegor fattat att han trampat riktigt i klaveret då de höll sig undan så mycket de kunde.

Vill berömma två i personalen plus den första vakten så himla mycket, de skötte det grymt snyggt. Den andra skalan kan ta sig i röven, att utsätta sina kollegor för fara är inte ok.

Det där var inte riktat mot mig, killen hade hoppat på vem, det än var som stod där, kille som tjej, och det kunde lika gärna ha hänt i baren, garderoben eller dansgolvet.
Det jag tyckte var läskigast var att han var inte full, inte drogpåverkad eller hade förlorat pengar, men ändå så slog det totalt slint för killen.

Jag är en tjej med jävligt mycket skinn på näsan, så jag är på ett sett glad att det var jag och ingen annan i distriktet, jag kände mig lugn och så så fort killen var borta och jag hade gjort mih anmälan, är inte rädd för att joba varken där eller någon annanstans. Men vill han hämnas så får han väl göra de, det lär väl märkas... =P

Det var den låååånga historien i en lite kortare version. Så nu vet ni.. =)Tur att jag har min vakthund.. =P

Malle - stora avslöjanden...

Skönhetstips # 53...

Nu har jag hunnit diska en del och plockat lite här hemma med en del papper och annat sånt tråkigt. Men måste man så måste man. Har tjötat lite med mamma på telefonen med och slängt i mig lite mat... gud så effektiv man är då...=P

Tänkte att jag skulle bjuda på skönhetsinlägget som jag skulle skrivit igår men inte hann med. Enjoy!

Skönhetstips # 53; inspirationskällor...

Att hitta inspiration till hår och smink är ganska viktigt, ´men framför allt skojigt. Jag kan sitta och titta på bilder hur länge som helst. Dessutom är det ett bra sätt att hålla sig uppdaterad om vad som är inne vad gäller kläder, smycken, smink och hår.
Men vart ska man då titta för att få denna inspiration?

Nätet:
Nätet är ett jättebra forum att söka i. Gå in på diverse tidningars hemsidor, kolla på bloggar, eller det bästa av allt. Googla. Som när jag sökte på bilderna till förra skönhetsinlägget så använde jag orden low hair bun, braids och hollywood curls. Sök på allt möjligt. Du kommer hitta massor.
Exempel på sökord är: bridal hair, red carpet hair, celebreties hair osv... Visst kan man även söka på svenska.

Tidningar:
Även tidningar är otroligt br att bläddra i för att få inspiration. De bästa tidiningarna för smink och hår som ligger rätt i tiden (enligt mig) är de engelska tidningarna Vouge, ID, Bazaar och ELLE.
Vill man ha rena makeupbilder är makeup stores tidning suverän trots att bilderna är så överretuscherade så att man gråter.
Vad gäller tidningar så gillar jag de utlänska mer än de svenska, vi är oftast lite efter i tiden, coh vågar inte visa alla de utflippade sakerna utan håller allt ganska rent. Så bläddra hellre i de utlänska, alla finns att prenumerera på, gå in på tex. tidningskungen.se (?) för att börja.

TV:
Tv kan vara svårt, oftast så finner man massor av inspiration i kvällsshower och framför allt röda mattanprogram som tex E!, men tyvärr så ligger vi alltid ett par månader efter. Har man fashionTV och liknande kanaler, använd dessa och spana in dom lite då och då.

Tänk på att stil är något induviduellt, vissa sminkningar passar bara vissa ögonformer osv. Testa dig fram, trivs du inte i en look så syns det! =)

Så börja sök runt på nätet osv, hitta inspiration på festsmink, balhåret eller din nya look till bröllopet! Om inte annat så är det förbaskat kul...

Malle - tipsar på...

Vilken kyla...

Kom precis hem från stan. Har varit och fikat med söta Miss. Y ett par timmar. Rikitgt nice. Gick upp väldigt sent, hade fortfarande lite ont i huvudet i morse. Men är lite bättre nu!

Blev inge mer uppdatering igår, killarna kom vid 8 och så drog dom vid strax efter tolv, och jag och Miss. L va så trötta att vi stupade i säng. Men dte var mys, precis som vanligt. Massa goda frukter och tacos. Filmen vi såg var 1408, den va ganska bra faktikst. Sen började vi se på Rose Red, men den är ju 4 timmar lång så fortsättning följer på den.. =P

Måste storstäda lite här för imorgon kommer förmodligen mamma och pappa hit och sover, så gäller att det är lite prydligt. Dessutom blir det ju en del disk osv av 4 personer som har filmkväll. Måste boka en tvättid imorgon men!

Hörs lite senare, ska laga nått att äta och sen börja med städningen så får jag lite tid att blogga ikväll sen!

Malle - det börjar bli kallt ute...

Nyårsoutfit fixad...

Nu är vi hemma igen efter ett par timmar på stan. Först så mötte jag upp Mr. A för en fika. Blev terassen efter mycket spring fram och tillbaka. Var fullt överallt. Men de var nice.. så lugnt där på dagarna.
Efter en timme anslöt även Miss. L, satt kvar ett tag och snackade skit alla tre. Sen var det dags att ge sig ut på stan och försöka hitta lite kläder till nyår. Första stoppet blev H&M. Hittade en kjol direkt, dock ej på rean, testade och föll direkt för den. Så så snabbt var det avklarat så H&M blev även sista stoppet.

Vidare till Kvarnen för att handla all proviant till tacosen. Blev självklar en hel del annat, morötter med dipp, 2 olika meloner, annanas och vindruvor. Mumms!

Blev lite bilder på vägen hem.. så bjuder på dom, sen ska vi börja slänga ihop maten, killarna kommer vid kl. 8!

 


 


Nu blir det tacos i mängder! Hörs lite senare, om inga monster eller spöken hunnit ta oss det vill säga.. =P

Malle - nyårsoutfit, check!

God morgon sötisar...

God morgon på er!

Hoppas att ni sovit bättre än mig =P
Därav denna sena uppdatering, gick upp strax innan ett. Skönt ändå, men ska vända tillbaka dygnet nu, men först, Nyårsafton!

Ska börja fixa mig lite nu, ska ner på stan om ett litet tag. Tror det blir en fika, och sen kommer Miss. L ner och så ska vi gå lite på stan, se om jag hittar nått till Nyår, och så ska jag se om jag kan hitta nått för mitt presentkort på guldfynd som jag fick av brorsan. Men det är nog inga problem. =)

Ikväll så blir det ju filmkväll, ska bli skoj. Alltid lika trevligt att umgås med mina gubbar och gummor. Får se vad det blir för en skräckis idag, den måste ju va bra, vi har på tok för mycket otur med dåliga filmer. Allt hänger på att Mr. O tar med sig några bra filmer. De kan i vart fall inte skylla på mig och Miss. L längre...

Lite bilder från dagens shopping och så kommer sen... Lägger nog upp en dagens innan jag går med.
Tänkte även ge er ett till skönhetstips idag. Men de kommer när vi tagit oss hem från stan!

Malle - dags för frukost!

Nannadags...

Nu ska jag strax börja göra mig iordning och sen så ska jag hoppa i sängen och se de sista av sagan om ringen...

Imorgon blir det en liten snabb sväng ner på stan för en fika, och sen tror jag att jag ska försöka sola lite. Det behövs är ju vit som ett spöke. Ska försöka hitta nått att ha på mig på nyår med.
Just det blir ju filmkväll med gänget på kvällen, och så kommer Miss. L in till stan med.. Sjukt nice!
Men mer om det imorgon!

Så vill bara önska er alla en god natt, sov så gott kära läsare!

Malle - time för bed...

Skönhetstips # 52...

Ok, nu är det inte många dagar kvar till jul var jag nära på att skriva, men nyårsafton menar jag ju såklart. Enligt vissa den ultimata partynatten då man oftast får tillfälle att piffa till sig extra mycket, ta på sig en lite finare blåsa osv..
Vad kan du vara bättre en en liten miniguide med små förslag på frisyrer som går att variera ganska mycket...

Skönhetstips # 52; Nyårsfrisyrer...

Alltid när man stylar hår så underlättas arbetet mycket genom att man förbereder håret. Använd bra schampoon och balsam/inpackning. Ska man ha en frisyr med mycket volym kan det va bra att använda produkter som ger just volym redan under tvättningsstadiet.
Föna gärna håret torrt. Detta gör inte bara håret mer formbart, utan det ger även håret lite extra glans och stadga.
Enligt mig så ska man inte styla eller göra frisyrer i helt nytvättat hår, utan om man sovit på det eller låtit de gå ett tag så brukar det gå mycket lättare. Annars kan håret lätt bli för glatt, nålar fäster sämre osv...

Jag kommer ge förslag på tre olika frisyrer. Frisyrerna i sig kan varieras ganska mycket, och kan göras i olika varianter beroende på om man har kort, långt, tunnt eller tjockt hår. Testa gärna frisyren innan och prova dig fram hur du ska göra och vad som funkar för just ditt hår.

Slarvig låg knut:

Denna frisyr bör man ha hår minst ner till axlarna.

Dennna kan man antingen göra med vanligt obehandlat hår eller med lockat hår. Ska man göra det med lockat hår lockar man håret först, och använder självklart värmeskyddande produkter i håret. Det lockiga alternativet är lite bättre om man vill ha det där lite slarvigare och busigare utseendet.

Ta håret och samla i en lågt sittande hästsvans. Självklart kan man sätta frisyren högre upp på huvudet om man vill det.
Antingen gör man en stram knut, en stilren och mer klassisk look, eller så rufsar man till det så det ser slarvigt och busigt ut.
Ta håret i toffsen och tupera slarvigt och ganska lätt, spraya. Om du tuperar för hårt och ordentligt kommer det inte gå att få det där slarviga looken. Vill man däremot ha den mer klassiska looken, men renborstat hår så skippar man det steget.
Rulla toffsen från topparna in mot huvudet, jag tycker det är lättast att fästa upp den om man rullar så att rullen hamnar ovanför tofsen, inte under. Så man uppåt in mot huvudet, inte neråt in mot huvudet.
Nåla fast så att den sitter på plats. Alla dessa steg hittills är ganska lätta, nu kommer pillet med att få till rätt look. Det gäller att få det att sitta, se jämnt ut, vill man ha det slarvigt ganska nån tes ska sticka ut här och där. Flytta, dra och nåla tills du hittat en frisyr som du gillar. Spraya ordentligt!!

Här finns lite inspirationsbilder:

 
 


Det mest perfekta med denna frisyr är att ingen ser om det blir lite fel. Det ska se slarvigt och snabbt ihopraffsat ut. Skulle det börja lossna lite osv under kvällen, ja då hör det helt enkelt till.. =P

Flätfrisyrer:

Något som varit inne ganska länge nu, och som enligt mig aldrig riktigt kan bli fel, är när man lägger in flätor i håret. Antingen i enkla utsläppta frisyrer eller i uppsatta frisyrer. Variationerna är många, och jag har några exempelbilder...
Alla kan inte alla dessa inbakade, utbakade, hängande, fiskben, fyr, kedjeflätor och gud vette allt som finns, men det behöver inte vara mer än en vanlig fläta som ligger längs med sidan av huvudet, läggs över huvudet som ett diadem eller liknande. Vill ni göra inbakade eller hängande så klicka in på mitt gamla inlägg om hur man gör de HÄR...

 


Låt fantasin flöda, och sätt en liten fläta någonstans! Passar dessutom utmärkt som en extra touch på frisyren ovan..

Hollywoodsvall:

Det finns många olika sorters lockar, och lika många olika sätt att göra dom på. Men jag tycker att stora, lite slarviga lockar är bland det vackraste som finns.
Använd antingen värmespolar och borsta sedan ut lockarna med fingrarna till önskad storlek (tänk på att lockarna även hänger ut sig lite av sig självt), och spraya. Krama även in sprayen lite för att få det att hålla extra länge.
Annars funkar ju plattången perfekt. Avsluta även där med rikligt med spray för att fixera. Guider på hur man lockar med en plattång finns i en uppsjö på youtube.

 

Sådär, där fick ni lite tips, ville hålla nivån ganska låg då det är svårt att göra frisyrer på sig själv, och alla är kanske inte vana att fixa till sitt hår så mycket. Men frisyrerna kan bli hur avancerade som helst, så låt fantasin flöda!

Malle - tipsar på igen...

även detta är en perfekt frisyr för långa nätter då det inte gör så mycket om lockarna börjar hänga ut sig för mycket, det ser oftast bara ut som ett vanligt självfall, och en toffs med lockat hår är alltid snygg som en sista räddning om man tycker att det börjar bli risigt.

God färsk pasta, fläskfilé, bacon och parmesan...

Hej nu är jag hemma igen. Tog ett litet tag att komma hem. Men men..
Vi gick till en italiensk restaurang som jag brukar gå till, de har verkligen supergod mat där. Jag tog samma som alltid. En färsk pasta med en gräddsås, fläskfilé, knaperstekt bacon och parmesan. Mumma!

Har fortfarande lite ont i huvudet tyvärr, men är bättre än i morse i vart fall.. Ska sätta mig och söka efter lite bra inspirationsbilder nu till nyårsfrisyrsguiden. Den kommer upp så fort jag hittat bilderna, skrivit lite förklaringar på hur man gör osv... Kankse tar och vilar nån halvtimme med. Men den komemr upp under kvällen i vart fall...

Missa inte det!

Malle - mätt och belåten...

Liten videoblogg...

Tänkte att jag skulle ge er en liten videoblogg så länge... som kompensation för den dåliga bloggningen sista tiden.. Sliten som få, men de bjuder jag på.

Rimmade ju till och med.. =P


MVI_0359
Uploaded by malinnestor_blogg

Hörs lite senare!

Malle - bjuder till lite...

Jisses...

Vilken sen morgon det blev.. inte för att jag gick upp precis nu, har snackat med mamma i telefonen och så har jag varit ute med råttan, men blev väl tolv i vart fall.. Massa fulla jävlar som ringt heeela natten. Suck!
Vaknade med världens migrän, men de börjar släppa nu faktikst... Skönt de..

Ska hoppa in i duschen en snabbis och så och sen kommer jag tillbaka hit till er, tänkte förutom att berätta om juldagen slänga ihop en liten inspirationsguide till nyårsfrisyrer...

Hörs lite senare!

Malle - uppe sent idag...

Förlåt...

Förlåt att jag inte uppdaterat. Men började pilla med en del jobbgrejer, satt i telen med diverse folk, gick till ica för att handla, kom hem insåg att jag glöms grejer, gick till statoil och sen lagat mat mm... Sen var klockan helt enkelt halv tolv. Tiden bara flyger iväg. Ska försöka sova nu, ska vrida tillbaka dygnet lite och så ska jag springa på stan imorgon så måste ju upp i tid.

Drar mig dessutom för att berätta om juldagen då det är en lååååååång historia... Men den kommer, måste ju berätta om vad som hände. Säger man a får man ju säga b... =P

Sov så gott så länge!

Malle - ska snusa...

Superskön slappdag...

Ush vilken skön dag jag haft. Har inte gjort ett skit. Bara slappat, myst med hunden och kollat på tv, kan inte bli bättre än såhär. =)

Kommer mer uppdatering, men ska slappa liiite till bara.. Måste ju passa på, börjar nämligen äntligen kunna njuta helt och hållet av allt bara göra ingenting. Det stressar mig annars. Men nu börjar jag hitta lugnet. Kanske på grund av alla kalabalik de senaste dagaran med jul, juldagsincidenter osv...

Men vi hörs snart, mer uppdatering kommer!

Malle - nån timme till bara... sen ska jag rycka upp mig.. =P

Julafton...

På julafton så gick vi upp ganska tidigt. Man måste ju hinna äta frukost, fixa till sig en massa och så skulle vi ju iväg till Täby och fira julen tillsammans med syrrans killes familj.
Som tradition så fick alla ett varsitt paket på morgonen, jag fick en valfrispabehandling på ett spa i Knivsta. Riktigt bra faktiskt då syrran varit där flera gånger. Tror jag ska ta en massage, min rygg är ju helt cp nu för tiden.

Vid halv ett så tog vi och packade in oss och alla julklappar i bilen och brummade iväg mot Täby. Där vankades det massa god julmat, julklappsöppning, kalle anka, sällskapsspel och allt sånt där. Riktigt trevlit. Blev dock inga bilder därifrån, jag glömde dels bort och sen var jag tvungen att hålla koll på Boss hela tiden. Dels är ju han intevan att vara hos folk han inte känner sådär, sen så fanns det barn där och det tycker han inte alls om. Men han skötte sig riktigt bra.
Jag fick i vart fall riktigt fina julklappar. Fick en minidata, tallrikar, våffeljärn, parfym, smycken, underkläder, salt och pepparkar, svarta bakmått, presentkort, bok, ljusstakar och lite sånt.

Våffeljärnet invigndes igår, och så gott det blev.. =P

Tog lite bilder på några av presenterna nu...

 


 


Hoppas att ni hade en superbra julafton. Min var super, men gud vad jag blev slut av den.. Jisses, var helt död på juldagen när vi hade lite minijulafton hemma med Moster och hennes familj. På kvällen sen så åkte jag återigen hem till Uppsala och hem till mig och förberedde mig inför kvällens jobb.

Malle - jävligt goda våfflor blir det...

Dan före dan...

I tisdags, precis innan the radio silence från mig, så var jag här hemma och fixade det sista innan avfärd mot Knivsta. Städade, hämtade ut en del julklappar på posten, slog och dom och packade. Sen kom pappa och hämtade upp mig och min packning. Hem mot knivsta!

Där blev det en ganska lugn kväll. Vi käkade äcklig lutfisk, eller jag åt sås och potatis, inget man direkt blir mätt på!
Sen kollade vi lite på tv, umgick och till sist så var det dags för det vi alla hade väntat på, att ta in granen och klä den. I år blev det faktikst höjd rekord på granen, öven om vi i slutändan fick kapa av den en bit i toppen för att den var för svag för att kunna ha stjärna och grejer där uppe.
På grund av längden så var det skitsvårt att nå upp, ljusslingorna räckte inte riktigt till och glittret var på tok för kort. Dessutom saknades det en del grenar i mitten av helvetet, ni vet, det blir så när man hugger en helt vildvuxen gran på tomten. De man köper är ju alltid klippta, eller trimmade kanske man ska säga.. =P

Här är i vart fall bilder på spektaklet..

 

 

 
 
 
 
 


Sådär ser det ut hos oss... Pappa och brorsan tar in åbäket, vi hjälps åt att resa den och spänna fast den i väggen (vi har varit med om att den ramlat en halvtimme innan alla gäster kom på julafton, not again), sen är det jag och syrran som klär den, lysena står jag för eftersom jag är längst. Bossen höll koll hela tiden! Speciellt intresserad var han av den lilla jultomten som vi hade brevid granen, han släpade iväg och dödade den gång på gång....

Efter det så blev det en liten skinkmacka och sen sängen för att orka upp på julaftonen...

Malle - förste ljusfixare...

Goood morgon...

God morgon kära läsare!
Sovit gott?

Jag har i vart fall sovit gott, passade även på att sova ut lite, förstår inte vad det var, men julen tog kålen på mig. Haha... Helt slut har jag varit, hade lite svårt att sova på juldagen med då jag var helt uppe i varv efter kvällen, mer om den lilla historian i ett separat inlägg, för det är en lång sådan.. =P

Jag har en mycket trött liten vovve här hemma med, han är oxå helt slut efter flera dagar med amssor av folk, klädnad av granar, öppnande av packet, gående bord och farande hit och dit. Men tror han har tyckt om sin "första" jul. Han har dessutom skött sig riktigt bra!

Nä ska slänga i mig lite frukost medans jag laddar in lite bilder i datan så uppdaterar jag snart om allt som hänt sen sist..

Malle - nu är det dags för spammning...

Hemma igen efter en jul i Knivsta...

Yes, nu är jag hemma, eller kom hem igår men hann inte riktigt uppdatera. Ska strax iväg på jobb så uppdatering blir det inte fören efter det.

Jobbade natt inatt och det slutade allt annat än bra, så sov ganska länge och sen har dagen spenderats i telefonen för att berätta lite om vad som har hänt till mina chefer, huvudkontoret osv. Jag blev alltså väldigt hotad av en kille igår på jobbet så spenderade de sista 1,5 timmarna med polisen osv... Killen är i vart fall anhållen nu så nu känns det bra, men igår va jag fan rädd. JAG var rädd... det är svårt att få mig rädd kan jag säga... !!

Jag kommer berätta allt sen ikväll, men nu blir det mat och sen iväg på jobb!!

Malle - berättar allt snart...

Morrn morrn...

Gud vad jag är trött, somna i en mindre ok tid.. Men hann med en den småsaker i natt. Men nu ska jag ta tag i den städningen som jag sköt upp igår och sen ska jag hämta ett paket på posten. Efter det blir det dusch och så för att sen ta mig till Knivsta.

Har bestämt mig för att inte ta med mig datorn. Det är trots allt jul, och jag har tillsäckligt med packning av släpa på tillsammans med hunden. Kommer ju hem på juldagen igen så då får ni alla bilder osv då.

Nu blir det frulle innan stöket här hemma!

Malle - morrn morrn kära läsare!

Barnhemmet...

Sorry för den dåliga uppdateringen, igen. Men stod och städa för fullt här när Mr. T ringd eoch frågade om jag ville ha ett svepskäl till att slippa städa hela kvällen. Och visst villejag det... Så stack en sväng till Flogsta och kollade på filmen Barnhemmet med Mr. O, Mr. T, Mr. A, Mr. P och Miss. C. Riktigt trevligt, dock var väl filmen kanske inte så bra som jag hoppats.

Ska småplocka lite till här hemma och sen så blir det sängen. Imorgon ska jag ju upp tidigt och städa klart, fixa tvätten, hämta paket, packa, fixa det sista med brorsans paket, hjälpa Mr. P med hans paket och sen dra ut till Knivsta på eftermiddagen... Stress! Men sen ser jag fram emot ett par lugna dagar!Så nu önskar jag er alla en god natt, sov så gott!!

Malle - stress stress, men snart så får jag äntligen nanna...

Oh my gosh...

Fy fasen vad skönt att komma hem!

Vi kan ju börja med att berätta om lunchen som jag var på. Var ju ett litet affärsmöte tillsammans med grudaren och VD`n för Twinkles, alltså tandsmyckes företaget som jag var på kurs på för nån månad sen. De ska utvecka företaget ytterligare (de är i dag i princip ensamma på denna marknad, och levererar smycken och kurser runt om hela världen), se till att framför allt komma ut mer i Skönhetsbraschen. Och det var till det dom ville ha mig.
Så som det ser ut nu, så kommer jag att ha en halvtidsanställning där efter nyår. Ett jobb som jag tror kommer vara riktigt skoj då du pratar och träffar folk från HELA världe, och dessutom får resa rätt mycket min första resa blir i antingen början av Januari, eller i mars.
Jag har ju en del andra jobb som jag sökt, och ett heltidsjobb som jag fått väldigtbra respons på, en chefsposition här i Uppsala för en välkänd klädkedja. Men jag har alltid känt att jag vill jobba halvtid så att jag kan jobba halvtid med mitt. Och det kan jag ju verkligen nu!
Perfekt!

Efter det gick jag en runda på stan i väntan på att få tag på Mr. O. Passade på att köpa nytt minneskort till nya kameran. Det stora var ju slut när jag köpte den s fick bara med basminneskortet. Jag kan alltså, fram tills nu, bara ta 13 kort innan kortet är fullt. Köpte även en Volumaster, äntligen, och lite grejer på apoteket.

Efter ett tag mötte jag i vart fall upp både Mr. O och Mr. T, de skulle handla julklappar i sista stund. Och jag assisterade dom riktigt bra, så de hittade de dom ville ha. Men gud vad killar springer runt på stan som yra höns.. =P
Jag är i vart fall riktigt slut nu, men kan inte vila då jag måste STORSTÄDA här hemma. Fy fan vad det ser ut, vill inte åka hem och lämna lägenheten såhär!Hörs lite senare, nu ska jag börja fejja här hemma!

Malle - ingen rast och ingen ro...

Jag överlevde ännu en gång...

Gick bra hos tandläkaren. Gud va hon va gullig hon som jag var hos. Jag älskar nog fan den där tandvårdsavdelningen, alla är skittrevliga, allt är nytt, rent och fräscht!
Jag är ju grymt tandläkarrädd, men hon fattade det utan att ens behöva fråga, och var jättelugn, pedagogisk och peppande. Får man ta med henne hem?

Drog ut på tiden, dels för att patienten var sen innan mig och sen för att vi snackade så jäkla mycket. Så nu ska jag strax ner på stan, för att gå på en liten affärslunch. Vad som ska diskuterad vet jag inte riktigt. Chefen på Tandsmyckesföretaget ringde och sa nått om att hon ville ha med mig i sitt team. Som vad vet jag inte, varför vet jag inte heller. =P
Vi får se helt enkelt. Blir en lunch på stället Villa Romana vid gamla torget i Uppsala. Har bara ätit där en gång tidigare. Och då var jag inte allt för imponerad. Men men, kanskeär bättre nu, hört att de bytt ägare.

Nä ska sminka om mig lite, kanske byte om med.
Efter middagen ska jag uträtta lite ärenden på stan, och sen kommer nog Mr. O ner med. Han ville ha sällskap =P

Hörs lite senare!Malle - det var ett jäkla spring...

God morgon...

Morrn morrn, kära läsare!

Gud vad jag har mått dåligt inatt. Så jäkla ont i magen och ett illamående som inte riktigt var av denna värld!
Tror att nått på julbordet var dåligt. Men men, nu efter en miljard snoozningar så är jag uppe. Väldigt trött men, jag ÄR uppe!

Håler på och slänger i mig lite frulle, ska ju strax till tandläkaren. Och efter der blir det hem nån timme innan jag ska iväg på en affärslunch.

Så vi hörs när jag kommer hem från tandisen!

Malle - tandläkaren... jiiippiii.. NOT!

Mätt, mättare, Malin...

Gud vad jag har smällt i mig mat. Är helt död nu. Dessutom är jag sjukt trött. Blev ju inte mycket sömn i natt heller.
Därför säger jag god natt för idag, och så kommer uppdatering imorgon istället. Mår nästan illa av all mat jag tryckt i mig..

God natt, hörs imorgon!

Malle - ber om ursäkt, men jag är helt död...

Med eftersmak av öl...

Hej!

Hann inte blogga igår innan jag drog till jobbet. Började ju redan vid 9. Jobbade som bekant på O´connors. Gick faktkst riktigt bra. Låg på ca. 60 % vilket även innebar en liten provisionslön med. Sweet!
Otroligt långsam kväll dock.. och gubbarna va fan värre än vanligt. Blir illa till mods av sånt. Bara för att man fått lite alkohol i sig så kanske man inte bör ragga på folk som förmodligen är yngre än ens egna barn...

Efter så blev jag bjuden på öl och mt av gänget, tackade dock artigt nej till maten. Men en öl blev det!
Var egentligen efterfest men eftersom att jag ska iväg hela dagen idag så kände jag att vid halv 5 så var det dags att gå hem. Men på juldagen blir det tydligen stort galej, så får se om jag svänger förbi när jag slutat på BJ...

Nä nu börjar få lite bråttom, ska ju till Sthlm. Julbord och checka in syrrans lägenhet. Ska försöka hinna med att blogga innan jag drar, annars får ni veta allt när jag kommer hem!

God morgon!

Malle - julbord... nja inte riktigt my cup of tea...

Julbord 2008...

Blir ett julbord för familjen även i år. Jag tycker inte om själva julbordet i sig, utan mer grejen att gå på julbord.
Jag tycker i princip inte om nått speciellt på julbordet. Jag tar en bit skinka, några köttbullar, kanske lite revbensspjäll. Men mest håller jag mig till vörtbrödet och julosten. Men störst fokus ligger självklart på allt julgodis. Ändå brukar julen vara en tid då jag, tvärtemot många andra, går ner i vikt.
Julmusten förkastar jag helt. Tycker det är jätteäckligt!

I år blir det i vart fall julbordet på Sjöpaviljongen i Sthlm. Ligger tydligen vid syrrans nya lägenhet. Ska bli intressant att se hur det är där. Annars har jag andra julbordsställen som favoriter...Vi får se om det blir trevligt, men det tvivlar jag inte på... Bilder kommer imorgon!

Malle - hoppas på ett stort dessertbord...

Det är Bossens dag idag...

Idag så har jag busat och lekt med Bossen heeela dagen. Dels för att han hade så tråkigt när jag låg sjuk så länge, och sen för att jag ska vara borta inatt och större delen av morgondagen. Så så mycket mer bus tror jag inte att han orkar snart... =)

Ska ju jobba ikväll. Skulle ha börjat vid kl. 22, men eftersom flera i distriktet är sjuka så har dom ringt in folk från sthlm som tydligen inte är vuxna nog att stå på separata ställen utan måste stå och hålla varandra i handen. Så jag har blivit flyttad, och börjar tidigare och hamnade på ett mycket lugnare pass utan samma möjlighet att tjäna extra pengar på provision.
Skulle ju ha gått förbi festen med grabbarna ikväll. Men nu hinner jag inte ens förbi nån timme.. SUCK!

Har suttit och pillat lite med Brorsans julklapp en del med, är ju en del att knåpa ihop. Jag gör den nämligen själv. Tyvärr kan jag ju inte säga vad det är.. han kanske läser!Malle - nu gnäller hunden igen...

Morrn Morrn....

Kvällen igår blev inte riktigt som jag tänkt. Men riktigt mys ändå. Drog hem till en polare och chillade och snacka lite skit ett tag, sen skulle hon iväg pch jobba och jag drog hem. Hann precis förbi ican och köpte lite annanas, clementiner och annat sånt där gott. Mums!

Idag händer det inte mycket alls. Ska nog försöka tvätta lite. Det behövs... =P
Ikväll så blir det jobb och fest. Mr. T kommer hem igen och självklart så ska det firas...

Nä nu skriker magen efter lite frukost. Har varit ute och busat med Bossen ett tag.

Hörs lite senare!

Malle - önskar alla god morgon!

Lägenhetsvisning och julgran...

Var ju iväg på lägehetsvisning tidigare idag. En ganska charmig 30-tals lägenhet i centrala uppsala. Men det var inte riktigt nått för mig. Visste iofs det innan jag gick, men var ju ändå ledig och vem vet, kanske hade man fallit för den när man väl kom dit. Så jag gick i vartfall på visningen. Visade sig att mäklaren var en gammal lärarkandidat till mig i högstadiet. Sjukt kul... =)

Får se va som händer ikväll.. blir nog filmkväll med ett gäng, och eventuellt så ska vi åka ut till Knivsta först och sno en gran (på min mamma och pappas tomt.. =P). Blir ju billigare så... Dessutom har vi massor av granar som vi inte behöver... Vi använder ju bara stora eftersom vi har så stort vardagsrum....

Bjussar en bild på när jag och syrran klär granen med ljusslingan förra året... Och märk hur brun jag var.. NICE!Sådär brukar det se ut hos oss... Stegar och utsträckta händer till max. Oftast är det dessutom jag som får klättra mest eftersom ag är längst =P Ett jävla jockel att få upp stjärnan, men nu efter X antal år har vi lärt oss att sätt fast den INNAN vi reser granen...

Malle - hur brukar eran gran se ut?

Det är gott med ben...

Min lilla Bossen har kommit in i en period där han verkligen slukar ben hela tiden.. Tog lite kort på mn bäbis...

 
 
 


Min lilla stjärna.. =)

Malle - liiite lugnare nu...

Hemma igen efter en snabbis på stan...

Sådär, då var man hemma igen efter en snabbis nere på stan. Var ju en fika med Jens på Waynes på schemat. Trevligt trevligt. Blev en till kladdkaka för mig.. =P Den är ju såå god.

Ska ta tag i den hör extensionshistorien nu. Jag blir så jävla less på ett visst företag (censurerar vilket). Asså kan dom sköta nått på rätt sätt nån gång? Måste allt vara så jäkla oseriöst skött? Jag villa reklamera håret och skickade iväg det så att hon skulle skicka det vidare så att vi kunde få nya slingor (med största sannorlikhet i vart fall). Men har inte fått nå svar från henne, och så ringde jag till huvudleverantören. Ja då har hon inte skickat hårhelvetet, så vi kan inte skicka det till reklamation förens hon kommer hem från sin utlandssemester den 6 januari. Hur jävla oseriös kan man va?
Om man är ledig ser man till att någon sköter de som måste skötas medans man är borta hur svårt är det`?
Blir såååå jäkla less på att man alltid måste kolla allt dom gör, annars blir det inte gjort, eller så jävlas dom om gör det helt fel...

Jaja, jag skulle ju bjuda på en dagens.. han bara ta en snabb bild, inte världens bästa men är nått o vart fall... En ganska svart outfit! =)Malle - sur, grinig och alla andra synonymer...

Hej loves...

God morgon god morgon!
Hoppas att ni sovit gott.. det har jag. Jag försov mig till och med. =P
Därför har jag skitbråttom till min och Jens lilla fika.. hinner inte lägga upp dagen och så inna jag drar, men det kommer när jag kommer hem runt 1... Så kika in då igen..

I eftermiddag blir det bland annat en liten lägenhetsvisning.. =)

Hörs senare, ska lägga på mig ansiktet nu.. =P

Malle - stress stress...

Fullspäckad dag...

Har varit värdelös på att blogga idag.. men har haft en massa att stå i.. mest tråksaker. Men men sånt är ju nödvändigt det med ibland!

Ska strax sova faktikst. Är riktigt trött.
Bossen är också sjukt trött, tror nästan att han är lite sjuk, han har varit hängig hela dagen.

Imorgon så ska jag på en liten fika med Jens vid tolv.. så vi hörs innan det. Ska bjuda er på en dagens då oxå...

Sov så gott alla!

Malle - idag är jag helt värdelös.. =P

Parfymtips...

Så här i juletider skulle jag vilja ge er ett litet parfymtips... Visserligen en ganska dyr parfym, men oj va gott den luktar!
Perfekt till dig själv eller kanske en kompis, mamma eller syster.

Men tänk på att parfymer passar inte alla, utan det gäller att hitta en doft som passar sin egna kroppsdoft. Om ni inte läste mitt inlägg om parfymer som jag skrev för nån månad sen, sök i kategorin skönhetstips så finns det massor av information om parfymköp!

Den jag vill slå ett litet slag för, som tyvärr inte passar mig själv är en från Vera Wang.

Den heter Bouquet. Lilla flaskan kostar ca. 700 Kr och den stora ca. 900 Kr. Finns även en Body Lotion till.

Gillar den stilrena flaskan med.
Ett litet tips till er från lilla mig...

Malle - fan att den inte passar mig... Eller min plånbok.. =P

Sorry, men nu är jag hemma...

Hej!

Sorry för att jag inte bloggat än idag, men jag har varit på stan med mamma hela dagen. Han handlade en massa julisar och jag följde bara med.. =P
Blev en god kladdkaka på waynes med... Den är lätt den godaste kladdkakan EVER!! Har ni inte provat så beordrar jag er att genast testa!

Ska försöka slänga ihop lite lunch och sen ta tag i lite fler samtal... sen blir det lite mer rolig uppdatering!

Malle - har ränt på stan...

Time for bed...

Hej!

Fastnade lite i soffan här under kvällen.. =P

Sen tog jag tag i det hela med att göra en sminkning, men precis innan jag blev klar så kom boss och skrämde skiten ur mig så jag fick mascaraborsten i ögat vilket redulterade i massor av tårar.. så allt förstördes. Crap.. Jag gör ett nytt försök imorgon igen.. skulle ha visat en snygg festsminkning med massa glitter.

Attans...

Nu ska jag sova, mamma kommer hit imorgon på morgonen. Vi ska gå lite på stan och shoppa... Jag är ju klar, men det är inte hon så jag får välla hjälpa henne lite då... =)

God natt alla!

Malle - time för bed...

Det spökar...

Kom ni ihåg att jag sa att det spökade igår. Fotade ju för att ni skulle förstå...

Bossen har en leksakslåda under tvbänken. Den är alltid indragen under tvbänken. Och hade varit det hela kvällen. Jag hade suttit vid datorn och Bossen låg i soffan sedan länge och sov. Efter att ha gått fram och tillbaka till badrummet (var alltså borta i ca. 1 minut) så var korgen framdragen, ganska mycket, och ett par leksaker låg utanför.
Bossen låg på exakt samma ställe, fortfarande sovandes, och jag hade heller inte hört honom röra sig...

Skumt?
Nja börjar bli van med sånt här i min lägenhet, detta var ju trots allt ganska milt med vad som brukar kunna hända...Såhär brukar den vara...Och så här var den framdragen efter endast en knapp minut utan tillsyn.. Den har flyttat sig gaanska långt fram och två leksaker har hamnat bakom den...

Tror ni på spöken?

Malle - ja har tyckt att det varit lugnt på den här fronten här hemma ett tag nu...

Nytt smyckesställ...

Hämtade ju ut lite paket igår.. Bland annat ett smyckesställ jag beställt ifrån mihi.se.. De har jättegulliga smycken, smyckesställ, t-shirts mm.... Spana in den sidan vet ja!
Bra och snabb service och leverans!

Kanske kan ni hitta ett par julklappar därifrån.

Mitt smyckeställ ser i vart fall ut så här:

Riktigt smart tycker jag.. när man har smyckena framme sådär så är det lättare att välja och man glömmer inte bort alla grejer som man faktikst har utan att tänka på det. Annars använder man alltid samma...

Malle - diggart!

Blommogram...

Imorgon är inte vilken dag som helst... Utan det är Mr. M´s födelsedag. Självklart var jag tvungen att fixa ett blommogram till pöjken. Sagt och gjort.. Var ju riktigt enkelt om du frågar mig... Blev ett par rosor från interfloras hemsida. Tog inte mer än 5 min att fixa allt... Inte speciellt dyrt heller.

Klart att min Mr. M ska ha blommor... =P

Nä... jag skulle ju berätta om det där jag fastnade för imorse.. Men det är så krångligt, hittar inte den videon nu osv.. Men ska försöka förklara lite.

Finns en teori om en "stjärna" eller vad det nu än är, planeten X eller Nibiru som den heter. Det sägs vara en himlakropp som cirkulerar i vårt solsystem och som år 2012 kommer bli jordens undergång. Tydligen så ska NASA och flera av världens stora myndigheter veta om detta men håller tyst för att inte skapa kaos.
Nasa har speciella teleskop, bland annat på sydpolen som finns endast för att observera denna himlakropp.
Vissa påstod att den skulle komma in i vårt solsystem 2003 (?) men då inget hände flyttade man fram datumet till maj 2012. Det som kommer hända är att den kommer att skapa en massa naturkatastrofer större än de vi någonsin sett i våra dagar.
Gigantiska värmebäljor, orkaner, tsunamis, jordskalv osv. 2/3 a jordens befolkning kommer att utplånas, och 2/3 av de som överlever kommer att dö inom 6 månader av svält och drastiksa klimatförändringar. Vissa påstår att tsunamin och så vidare (jag fick nys om detta då nån drog paraleller mellan Nibiru och skalvet i skåne), är en orsak av att den börjar närma sig vårat solsystem.

Visst kan det va bluff, men det skulle ju faktikst lika gärna kunna va sant. Redan mayafolket har skrivit om denna händelse, likaså nämns den i bibeln ett flertalet gånger. Varför har dom då skrivit om detta? Jo för att den ibland är synlig för oss människor, nästa gång vi kan se denna röda planet med blotta ögat är 2009, mars.
Och om det skulle vara sant, varför skapa totalt kaos genom att försöka varna över 6 miljarder människor som ändå inte kan göra ett dyft för att rädda sig?

Yes, hittade filmen.. Rätt intressant...
 Ganska låg film..

Dom har tydligen även gjort en film om detta som kommer att ha premiär 2009, här är trailern på det..Sånt här fascinerar mig... detta är bara en av många många undergångsteorier... Nån gång så kommer ju jorden att gå under, så är det bara. Frågan om det är nu, eller om ett par miljarder år. Solen kommer ju ändå slockna det vet vi. Men det är långt efter vår levnadstid är ute.
Många teorier tror jag finns till för att man vill skräma folk, skräma folk att bli troende, rätta sig efter vissa saker, folk osv. Men samtidigt, vad skulle man göra OM detta var sant. Vi har ca 3 år kvar att leva... Skulle man få panik?
Jag tror jag har en ganska soft inställning till döden, vi ska alla dö nångång. Vissa dör unga några dör gamla. Vissa i olyckor, andra av skukdom eller ålder. Vissa snabbt andra långsamt.. Men hur ma än vrider och vänder på det så är det oundvikligt. När det är dags så är det....

Intressant intressant... Rymden intresserar mig som fan.. det är så stort, så mystiskt på nått sätt....

Vad tror ni, bluff eller äkta?

Själv är jag dock skeptisk...

Malle - intressant...

Morrn morrn...

God morgon!

Har suttit och läst igenom alla bloggar jag följer och fastnade för en speciell sak.. Ska skriva om det snart. Jäkligt intressant och skulle vilja veta vad ni tycker...

Har varit på en runda med Bossen på morgonen, han fick jaga lite skator. Tydligen superkul... =P
Ska laga ihop lite god frukost nu, sen ska jag ta tag i städningen.. Funderar på att sola idag med, man är ju blek som ett lakan...

Hörs lite senare...

Malle - up and goin...

Titanic...

Ojoj, den är ju så bra.. en riktig klassiker. Kommer ihåg när jag såg den på bio med Miss. M, sen såg jag den med pappa, och sen på mors dag med mamma, syrran och mormor. Jag älskade verkligen den här filmen när jag va yngre.. Den ultimata kärlekshistorian verkligen.

Gosh, det spökar här just nu.. Bossens leksakslåda har dragits fram, trots att han bara ligger och sover... Tog kort för att kunna visa er, men hittar inte kabeln.. ska visa er så fort jag hittar kabeln..

Ska strax nanna jag, jag gick ju upp sjukt tidigt imorse. Kl. 7 för att vara exakt.. Hörs imorgon, och då ska jag lägga upp en steg för steg sminkning till er alla.. jag vet att jag varit dålig på att ge skönhetstips och sånt men har ju legat sjuk och det har varit mycket att stå i så här med butiken, jul och så vidare... Håll ut jag är snart tillbaka.. =PHörs imorgon, sov så gott!

Malle - gråter snart floder... =P

Vad hände?

Tror de flesta av er sett den nya MQ reklamen med diverse artister. Giva a little bit kampanjen.
Videon är väl ok, men vad fasiken har hänt med Andreas Wilson?
Han har blivit helt vildvuxen, klär honom inte alls enligt mig. Han som var så snygg, eller är väl fortfarande. Men det sitter ett stort skägg i vägen... =P

Nån som vet vad han gör nu för tiden?Malle - laddar upp inför klassikern titanic...

Provsminkning för nytt extrajobb...

Det jag var på i morse var en provsminkning för ett nytt extrajobb.
Jag är inte riktigt säker på att jag vill jobba där då jag redan hade en ganska negativ bild av den kedjan. Men jobb är jobb, och sminka är alltid kul.

Var i vart fall där i morse med Miss. L (efter ganska mycket ändrande hit och dit). Hon var modellen för dagen. Och så här efter så är jag ännu mer osäker. För det första, jag har testat deras produkter för längesen, var inte riktigt nöjd och har därför aldrig använt dom igen. Men efter idag.. Det är ju verkligen kasst. Att det kan sälja så mycket förstår inte jag. Det gick inte att sminka snyggt. Det finns inge som helst struktur i grejerna, inga pigment eller så. Jag gav upp efter 10 min och till slut kunde varken jag eller Miss. L annat än att himla med ögonen med jämna mellanrum och skratta. Egentligen skulle jag vilja gråta men men...

Jag har ALDRIG sminkat så fult som jag gjorde idag, om jag var jag skulle jag ALDRIG anställa en som sminka så, men dom va skitnöjda. Men med deras produkter gick det inte att få det bättre.
Hygienen där var inte heller bra, långt ifrån. De borstarna osv skulle jag aldrig acceptera som kund, oavsett om jag var proffs eller nybörjare. Inte ok någonstans...

Well.. jag måste verkligen tänka på det här. Jag är en sån person som inte kan ljuga och jag kommer inte kunna stå och sälja dessa produkter som att jag tycker dom är bra. Well... time to think...

Jag är allvarligt jävligt upprörd. Är för mig helt obegripligt hur detta märke kan va ett av sveriges största??

Luuugn nu.... =P

Malle - ush och fy... vad är grejen?

En dag på stan...

Nu är jag hemma igen. Blev en riktigt lång dag på stan...
Först så var jag ju på "jobbgrejen" ska berätta mer om den snart.
Sen gick jag och Miss. L på stan lite, storshoppade underkläder. Sen blev det en god sallad på cupido, boka av lite fler julklappar på listan och till sist en fika med Miss. L och Miss. S. Kul att träffa henne igen.

Är fortfarande (!) inte frisk så är helt slut efter en dag på stan. Ska strax hoppa på cykeln och åka till postenstället och hämta ut lite paket. Dels en grej till mig och en julklapp till syrran. Kan inte fota nått då syrran kanske läser.

Så skönt att alla julisar utom en är klar. Men den fixar jag imorgon och så är man klar!

Min rygg är helt förstörd sen jag bar min jäkla sminkbox halva dan. Har ju gått 4 dagar men är fortfarande skitstel och det värker som in i bomben. Nån som vill ge mig en massage??

Måste gå och dricka lite vatten.. brb med en rapport om dagens sminkgrej....Bild: google.se
Malle - pjuuu

Nattdags...

Har haft en riktigt skön kväll. Åkte och handlade lite och hämtade ut mitt efterlängtade kort. Resten av kvällen har spenderats med att slå in en del julklappar och i soffan med lite nachochips och guacamoule. Gott Gott!
Har dock migrän så ska ta ut hunden en snabbis och sen hoppa i säng...

Imorgon ska jag på ett litet hemligt sminkuppdrag på morgonen, skittidigt.. =P
Mer om det får ni veta imorgon.

Hörs imorgon, Natti natti!

Malle - jävla migrän...


Dagens fynd...

Nu är jag mätt och belåten, käkade bulgur med fetaost, keso och tomat. En jäkla blandning, men gott och nyttigt.
Har fotat mina små fynd idag, är nöjd... Är iofs inte värsta grejerna men men.. =P

Köpte ett smyckesetui, jäkla fint om du frågar mig. 299 Kr på Small, min nya favoritaffärer. Gud va mycket roligt dom har där, mest inredningsgrejer dock. Vet att även sisters säljer detta etui...

 


Dock så hänger den inte på min badrumsdörr utan i garderoben... =PLite nya masker.. har en till, rikigt bra. Svindyr sak.. men jag brukar använda lite olika med olika ändåmål emellan. Det mår huden bra av!

Malle - nu ska jag åka och hämta mitt kontokort...

Shopping och lunch...

Tog lite längre tid än jag trott det där... Mest på grund av en massa köer överallt. Men men nu är det mesta fixat och jag ska släng aihop lite lunch innan jag fortsätter med dagens to-do list. Kommer lite bilder på shoppingen ikväll.. nu är jag mest ashungrig och vill ha mat.. Måste cykla och hämta ut mitt kort på nått postenställe... Kanske köpa lite annanas till kvällen med...

Jaja, vi hörs lite senare!

Malle - maaat, nyss!


Upp och hoppa nu...

Morrn Morrn!
Idag är jag pigg och på strålande humör.. ska ta en sväng ner på stan om ett litet tag och uträtta lite ärenden. Skönt att få sånna saker gjorde. Sen ska jag även skaffa lite nödvändigheter till mig. Lite nya ansiktsmasker osv...
Ja, ni får se när jag kommer hem!

Skulle egentligen ha gått iväg på en liten jobbgrej imorse, men det blev flyttat till imorgon k. 9 istället. Fine by me!

Jaja, nu ska jag fixa det sista här hemma innan jag börjar dra mig, hörs om nån timme när jag kommit hem igen!

Malle - fortsätter att bocka av saker på listan...

Natti Natti kära läsare...

Oj, kom in i värsta städruset. Så hann göra mycket av det som stod p schemat imorgon ikväll. Rikitgt skönt, för då hinner jag med en lunch med min kära lilla Miss. L bland annat. Dessutom så slipper jag stressa med allt imorgon så att jag kan hinna träna lite försikigt. Är ju fortfarande lite småsjuk, men en powerwalk och lite sit ups och skit ska man nog orka med på morgonen innan frukost.

Alla mail är fixade, nya visitkorten beställda och betalade, bommorna vattnade, soporna uttagna, disken diskad, kök och badrum upputsat, papper sorterade, pärmar igenomgångna, schemaönskemål för januari inskickade osv osv... Yeah. Ibland är man duktig. Kändes skönt att få aktivera sig lite så här när man legat däckad en vecka.. =P

Ska ha ett litet minihemma spa innan jag lägger mig och kollar på reprisen av Erik och Mackan hela och rena.. jag asgarvar så jag gråter till dom två. Så sjukt roliga.. =D

Tog lite bilder, så ni kan få en liten minititt på hur det ser ut här hemma... Men bara liiite....

 Oh, oh, vet ni vad jag lyssnade på medans jag dona... Nostalgi på HÖÖÖG nivå... Queen! Hahaha

Nä nu ska jag kila igen, hörs imorgon!
Natti natti!

Malle - sista rycket nu för idag...

Proppmätt...

Hemma!

Var ute i Knivsta vid ett-tiden. Hann vara ute med Bossen en hel del, till hans förtjusning. Kanske inte lika uppskattat av moi.. =P
Vi gjorde inte så mycket, käkade lite lunch, kollade på Björn Gustavssons DVD och sen så blev det mer ut med hunden. Till sist så tog vi en vända till Restaurang Venedig, riktigt bra ställe. Ser inte mycket ut för världen, men ack så goood mat!
Så nu är jag sjukt proppmätt. Jag spricker snart...

Ska ta och packa upp lite saker och plocka lite här nu, sen ska jag nog passa på att ta en sista sjukkväll framför tvn. Är fortfarande inte frisk, men börjar bli. Imorgon SKA jag va frisk då jag måste röja upp här hemma, lämna paket, sköta mail och telefonsamtal mm mm. Pjuuu...Malle - donar...

Mot Knifetown...

Sådär, då var man redo att börja röra sig mot knivsta... Ska bli så kul att bossen får springa fritt hela dagen, då håller han sig lugn ett par dagar sen. Skönt!
Stackarn har ju haft skittråkigt nu när jag legat hemma och varit sjuk...

Så blir mer uppdatering när jag kommer hem, får se om de blir i eftermiddag eller ikväll, beror på om de blir middag eller inte. Ska försöka tjata mig till en middag på kött kök och bar. Mumma!!

Ha en bra dag så hörs vi senare!

Malle - mot tåget...

Morrn Morrn...

Good morgon. Sovit gott?

Nu är jag uppe, ska käka lite frulle och så ska jag ta mig en dusch. Ska väl dra mig mot Knivsta sen om inte allt för länge. Får se om de blir vidare mot sthlm eller om de blir att vi blir kvar där.. Det återstår att se...

Hörs lite senare!

Malle -upp och hoppa nu!

Natti natti...

Nu ska jag ta en sista runda med djuret och sen ska jag fixa mig för sängen... Ska bli nice att sova, är faktiskt riktigt trött.
Vet inte riktigt när vi ska åka imorgon så stället klockan på 9, så hinner man käka och snajda till sig i lugn och ro.

Hoppas att ni har en skojsig partynatt/mysig hemmakväll... Natti natti....

Malle - slänger in handduken...

Jag vill bli frisk, NYSS....

Som ni kanske alla märker så är jag hemma även ikväll. Blir inget Saluhallen för mig. (Störtbölaar!!)
Jag känner inte att jag har den orken i kroppen än... Så ska småpilla här hemma istället. Och imorgon ska jag upp hyffsat tidigt för att jag ska med familjen till Sthlm och kolla in syrrans nya lägenhet. Ska se om det blir jag som åker på att flyttstäda den gamla.. Jag är trots allt en gud på städning.. =P

Jag är den enda som inte sett den nya än, så ska bli kul. Men nu blir jag ännu ivrigare om beskeden om min, förhoppningsvis, nya lägenhet. Jag SKA ha den. Den är som gjord för mig!! Jag och mina skor får inte längre plats i denna lägenhet... =P

Fotade Bossen en del idag, var ett tag sen jag fotade honom ordentligt. Passade på när han låg i mitt knä här framfr datan. Han ligger alltid som en litet härke, hur det kan va skön de vet jag inte...

 
 
 
Visst är han fin min lilla bäbis... Min lilla ögonsten.. =)

Malle - stollta mamman...

Rolig kioskgubbe...

När jag hoppat av bussen idag när jag kom tillbaka till stan svängde jag snabbt in på Svanströms. Glömde hälften av det jag skulle köpa trots att jag bara hade två saker att köpa där.. Vadå borta. Skyller på att jag fortfarande är lite sjuk.. =P
Sprang över gatan för att köpa lite frimärken.

Det var jag och en kund till i kiosken, och den som äger kiosken är invandrare, och kanske inte den bästa på svenska. Kiosken har dessutom nyligen blivit ett postenombud.

Kund: Hej, jag ska hämta ut ett paket. (Räcker fram en avi)
Biträde: Ok, vem är du?
Kund: Jag är Pip, ska hämta ett paket från Pip.
Biträde: Läser lappen utan och innan, hmar och ser allmänt förvirrad ut.
               Ok, Skriv din namnteckning här.
Kund: Ok. (Skriver under på den sträckade linjen)
Biträde: Ok, är det där ditt namn?
Kund: Jaaa, deeet ääär miin Naaaaaamnteeeeckning. (Pekar på namnteckningen)
Biträde: Ok, va heter du? Är paketet stort?
Kund: Pip, nej det är nog ganska litet.
Biträde: Ok. (Försvinner in på lagret, och kommer tillbaka efter ett tag med ett litet paket)
               Men titta, det här är ditt paket. Det var litet. Vad heter du?
Kund: ja se där, pip. Här ligger det kontanta pengar, jämnt.
Biträde: (Stirrar på pengarna) Är det där mina, vill du betala kontant?
Kund: Yes, ligger jämna pengar där. (Tröttnar tar paketet och går)....

Jag går fram och får vänta några minuter för att han ska slå in det i kassan.

Jag: 10 st frimärken.
Biträde: Men det kostar 7 kr/st. (Lite argt, de är inte sålda genom posten därav det dyra priset)
Jag: Ja, men det är ok, jag behöver dom nu så gör inget.
Biträde: Men, det kostar ju 7 Kr/st!
Jag: Ja men det är ok. (Börjar bli irriterad, vill du sälja dina frimärken eller inte?)
Biträde: (Tar fram 10 frimärken går till minräknaren och slår in 7 X 10, tittar upp)
               Det blir 70 Kr...
Jag: Lämnar fram pengar och går...

Jisses, det är inte lätt när det är svårt.... =)

Malle - lite sött ändå...

Slarvig knut i nacken...

Hemma från jobbet, ÄNTLIGEN!
My gooooood!

Ok, inget illa om tjejen jag var hos, absolut inte.. är inte det jag är grinig över, utan allt som hände efter. Ska berätta om det snart.
Åkte i vart fall ut till en jättegullig tjej i Ultuna, fixade hår och smink på en tjej som skulle på sin examensbal ikväll. Vi körde på en slarvig uppsättning i nacken, med en del skitsnygga gammeldagsa smycken i håret. Snyggt...Vi gjorde ungefär en sån här slarvig knut i nacken, här ser ni en variant på Michelle Williams.

Bild: google.se

Det gick bra, snabbt med. Skönt med tanke på att jag inte är allt för pigg idag.. =P

Nu blri det lite käk...

Malle - MMAAAATTT!

Morrn Morrn...

Morgon, hoppas att ni sovit gott.

Det har faktikst jag gjort. Fast tror jag är lite för utvilad fast kroppen är svag som en kokt spagetti. Hade svårt att sova. Men det är inget som inte lite musik kan ordna. =P

Nu ska jag snart iväg till min sminkkund. Ska bli nice, men är fortfarande inte frisk. Hur fasen kan nått hålla i sig så här länge? Är ju helt sjukt... Jaja... hoppas på att jag slipper va sjuk på ett tag när de här gått över.

Nu blir det frulle och uppfräschning av mig, sen jobb ett litet tag!

Malle - time to move...

Natti natti...

Nä nu när jag kollat på idol, var det enda avsnittet jag sett denna säsong, och hunnit med en komedi så tycker jag att det är dags för mig att pallra mitt sjuka ääärsle i säng. Ska bara ta en snabb runda med hunden med...

Imorgon ska jag upp tidigt och åka iväg på ett sminkjobb. Ska bli nice. Någon tjej som skulle på ett luciajippo. Ska försöka hinna förbi Svanströms med och handla kuvert, postpaket och frimärken (varför jag inte köpte det idag då jag ändå var där TVÅ gånger, jäkla bra fråga, den som ändå visste svaret).

Bloggar nog en snabbis på morgonen och sen när jag kommer hem. Om jag mår lite bättre imorgon så blir det nog en tripp till saluhallen på kvällen med grabbarna och kanske till och med Miss. S... Var sjukt längesen jag var då, när jag är ledig alltså. Annars jobbar jag ju alltid.

Nä sängen!

God natt och sov så gott, och om ni är ute, sup inte för mycket och se till att komma hem säkert.
Eller jag säger som mamma sa till mig på valborg " Glöm inte att gå hem innan du går och lägger dig".

Malle - natti...

Nya bilder - Robin...

Yes, nu har jag fått lite till bilder, hoppas på att dessa går att lägga upp, har ju inte funkat på min data tidigare av någon anledning...

I give you (once again) Robin Fröström...

 

 

 


Är han inte sjukt duktig så säg!!

Tack till GANT och Synsam för sponsring!

Malle - damn... dr snackar vi talang!

Världens konstigaste dröm...

Kom på att jag hade sjuuukaste drömmen EVER inatt. Den lilla tidne jag hann slumra till mellan host och nysattackerna det vill säga.... =P

Drömde att jag och syrran blivit tillfångatagna av han i Saw, men vi hade tydligen kunnat fly en gång tidigare så vi visste att vi kunde göra det igen. Så vi gick runt där i det lilla sletna rummet, laga mat, kolla på tv och låtsades va rädda varje gång han sa eller gjorde nått. Hela tiden hittade vi bilder på folk (mest min syrras vänner?) som han lyckats döda innan oss. Till sist så gick han i vart fall och la sig (?) så vi kunde fly genom ett fönster, och så började en jäkla jakt. Han hade en massa spanare, och vi fick vänta tills nätterna för att kunna flytta oss osv...

Vet ni vad det roliga är, för det här är skitkul...

Min enda sinnestämning i heela drömmen, var att jag var skitförbannad på syrran. Hon hade glömt sitt bankomatkort i rummet vi var fånga...

Jag brydde mig alltså inte om att han ville döda oss, att han dödat alla andra, eller att vi flydde för vårt liv, jag sprang bara brevid och skrek på henne om hennes jävla kort hela tiden... Tillåt mig att dööö av skratt.

Oh no.. i´m not normal....Bild: google.se

Back to the sofa...

Malle - ja, jag är ju inte riktigt frisk jag.. =P

Helt jäkla död...

Som jag väntat har de få timmarna som spenderades på stan tagit musten ur mig totalt.. Jag var INTE redo att kliva ur lägenheten riktigt än. Och inte blev de nå vettigt gjort heller, vi irrade mest runt som yra höns, vi visste inte va vi skulle ha (eller jag visste att jag inte skulle ha någonting alls, inte i dag har inte orken) och syrran har inte tänkt ut en enda julklapp än.
Även hon va ju sjuk så vi var två likbleka sjuklingar utan mål.. =P

Köpte lite kläder till mig själv i vart fall, det var allt.. Eller jo en liten grej till brorsan.

Har bestämt mig för att stanna hemma ikväll, blir inge fest hos Mr. J, tyvärr. Jag saknar honom och grabbarna. Men jag har ett jobb inbokat imorgon förmiddag, och jag vet att jag absolut inte kommer bli frisk av att vara hemma, ännu mindre att gå dit några timmar. Får hitta på något med dom imorgon, om jag orkar då. Har man influensa så har man... =(

Nä ska lägga mig lite nu och vila, ska slå Mr. O en pling med och säga att han slipper släpa på min drick över halva stan... =D

Malle - helt fucking dead...

American Pancaces...

Efter att ha gått en vända med hunden vid 8 tiden, hoppade jag i sängen igen. Jisses, har inte sovit en blund. Jag har knappt kunnat andas och nyst som en jag vet inte vad, och syrran har legat och hostat som ett litet as.

Men men, förhoppningen om att vara frisk idag gick ju verkligen i kras. Kanske imorgon?? Vad är det för envist skit jag dragit på mig??

Vi ska göra lite ameican pancaces och sen dra ner en stund på stan, varken hon eller jag är ju på topp så blri nog en snabbis bara. Mamma skulle komma in med. Jag tippar på att jag klarar max 2 timmar... =)

Så hörs när jag kommer hem, om jag överlevt julruschen det vill säga.. =PBild: Google.se

Malle - nere på stan och armbågar mig fram... =P

Jack Black...

Usr vad jag är trött. Har bara slappat hela dagen, känns som ett måste då jag både lovat att gå på stan och julshoppa med syrran imorgon och gå på fest hemma hos johannes imorgon kväll. Jag som inte orkat göra någonting på en hel vecka kommer ju typ dö.. =P
SKönt dock att få komma ut, röra på sig.

Så massa roliga bilder från imorgon kommer!

Nu ringde syrran och var på väg, äntligen! =P

Kollar på film, nån med jack black, ÄLSKAR HONOM! Han är lätt den bästa skådisen...Haha så skön stil!

Nä bjuder på två nytagna bilder på smossen, han ser lite retardet ut på första bilden, men han är ju å andra sidan lite retarded.. =P

 


Hörs imorgon, ska vara social med syrran och komma i säng i tid!
Sov så gott!

Malle - time to run...

C-vitaminen är min bästa vän...

Hujja, kan inte denna förkylning ge med sig nu??

Har i princip spendarat hela dagen i sängen och soffan.. Igen. Börjar nästan bli klaustrofobisk här hemma.
Dricken en jäkla massa c-vitamin brus. Gott, och sen ska de väl va nyttigt med. Men nu har jag tröttnat på det så ska g¨och köpa en flaska Cola light, var ju faktikst sjukt längesen en sån fick va i min lägenhet, tro det eller ej...

Ska försöka hitta orken att skriva om nått vettigt i skönhetsväg senare med...

Malle - trött på det här nu...

Skit...

Yes... trots att jag gick o la mig i hyffsad tid, trots att jag sov som en stock i mina nybäddade lakan, så är jag sjuk. Mer sjuk än jag va igår... FAN!!

Jag vill inte... Jag skulle ju orka ner på stan idag, hell no att jag gör det säger jag bara. Morr!

Jaja, har man en ursäkt att slappa framför tvn, grymt trött på det bara.

Åh, jag har gått vidare i en uttagning till ett MYCKET intressant jobb. Visst det är heltid... men men det löser sig nog. Heltid är egentligen inte fel, och kan fortfarande frilansa vid sidan om, även om det kanske blir mindre... Jaja, vi får se hur de blir med det!

Frukost!

Malle - trött på detta...

Snart att hoppa i säng...

Blev en calzone, riktigt gött. Nu har jag stillat de suget för ett tag framåt.

Har ju fått nys om att en viss Miss. Y läser mig skoj. Skoj skoj, hur går det med Mr. K??
I need som skvaller... Hmm slår dig en pling snart tror ja. Och självklart ska det blir en repris, snarare krav på en repris i månaden.. =P

Sitter och kollar på Insider. Blir så less på folk. Visst jag är verkligen inte för djurplågeri, pälsar osv. Men jag är FÖR väskor, handskar osv. Det görs nämligen endast av slaggprodukter från djuren i köttindustrin. Vad det heter kommer jag inte ihåg. Men det är delar av huden som återvinns på ett dött djur som dödats för att ge mat.
Så länge djur behandlas rätt inom köttindustrin så är jag inte emot det, och i sverige så är lagarna väldigt tydliga om de och kontrollerna stenhårda. Även inom EU finns dessa krav och kontroller. Klart att det finns ställen där sjuren far illa. Men i dagsläget är det långt i från ofta.
Däremot pälsindustrin, don´t get me started, det är enbart plågeri och inget annat.

Alla dessa djuraktivister går sååå långt över gränsen. Jag blir bara så less!

Nej orkar inte nu.. ska fortsätta på tv ett tag, försöka planera morgondagen, ska försöka orka ner på stan en sväng och sen så blir det sängen!

Natti Natti loved ones!

Malle - suck, och åter suck...


Städdag...

Har faktikst varit ganska duktig. Har både dammsugat och tvättat... dock så väntar fortfarande min disk förväntansfull på mig... Jaaaajaaa, jag tar tag i det snart!
Ååh, jag har renbäddat med mina favoritlakan, det är så SJUKT sköna. Jag kommer sova som en klubbad säl ikväll... Sällskap tack!! =P

Jag och Miss. L har bestämt att det är killarnas tur att bjuda tillbaka på tacos och filmkväll... Så nu har Mr. O pressen på sig att fixa till nått bra!

Ja har varit grymt sugen på pizza i flera dagar nu, så funderar på om jag ska ta en promenad bort till svartbäcken och beställa en liten bit... Vore ju grymt skoj. Behöver avverka en del samtal så kan jag göra det på vägen.

Jaja, hörs lite senare!

Malle - time to run..

Jag i media...

Även om min karriär har varit ganska kort, ca 3 år, så har jag faktikst hunnit synas en del i media.

Tidningsmässigt har jag varit med i Hänt Extra ett par gånger, både själv och med personer jag sminkat. HIttar inte alla tidningar men här är en del av dom:

Frida Feb. 2007:

I Frida har dom en grej som heter "Frida fixar". Där får folk skriva in och önska sig nått som Frida fixar, typ en träff med sin idol, att få testa på en sport, eller som i detta fall, att få prova på att få vara en modell för en dag.

Så vi på Mist Sthlm fick ta hand om en jättegullig tjej som heter Mischelle. Jag stod för kläd och sminkstyling. Håret stod Anna Pilskär för och fotograferingen sköttes av Roland Karlsson.

 

Hänt Extra:

Denna tidning tror jag att jag har varit med i 2 gånger, och mina sminkalster ett 10-tal gånger. Jag har bara ett par tidningar hemma så bjussar på dom...

Det jag har varit med i samband med är Sveriges Man turneringen 2007 (finns även med på deras hemsida på diverse ställen). Ett skitkul jobb där jag träffade vänner för livet. Och NEJ, det är inte en tävling för "spännbögar" som tror att de är något, jag är så trött på att så fort det blir en tävling för män så förlöjligar man den. Så fick jag ur mig det me.. =P 

I denna tidningen var jag även med själv..

  

 

Citytidningen Aug. 2008:

Var med när citytidningen hade en bröllopstävling som ägde rum på globens tak.. Hittar inte den tidningen nu, men ni kan läsa om jobbet här: http://malinnestor.se/2008/august/brollop-080808-del-1.aspx#Comments

Radio:

Lyckades va med i hm.. P3, P1 eller nått av de.. lyssnar inte på dom kanalerna.. =P
Var där och pratade om bröllopsskönhet i ca 10-15 minuter våren 2007. Riktigt skoj!

Tv:

Har sminkat till en del kortfilmer, några som vunnit en rad priser. Några av dessa har jag även haft små statistroller.
Min bästa prestation här, enligt mig, är den UNDERBARA kortfilmen popula. Den vann en jäklans massa pris och vi hade så sjukt kul när vi spelade in den.
Även med denna var jag med i tidningen UNT som gjorde ett reportage om filminspelningen i Uppsala.


Det var väl det.
Detta inlägg skriver jag inte som ett ego, tänk va duktig jag är-inlägg, utan det är många som undrar om man kan se nått av de jag gjort någonstans... Och här en en del av det. Finns mera, men här är de mesta...
Var även med i många artiklar, webb-tvprogram i samband med min butik, men det är inget jag vill ta upp nu =)

Malle - nu kom posten, nytt bankkort kanske?

Morrn morrn...

God morgon loves!

Idag känner jag mig mycket bättre, och skönt är väl det även om jag inte känner mig helt hundra.
Tyvärr är jag tillräckligt pigg (än så länge) för att ta tag i disken, tvätten och dammsugningen. Det behöver, VERKLIGEN!

Kunde inte sova igår trots att jag låg i sängen och kolla på film, så drog fram en massa tidningar och hittade en den där jag eller folk jag sminkat var med. Ska fota, lägga upp och berätta om det efter min lunch/frukost. Är så sjukt hungrig nu!

Hörs snart!

Malle - äter en smarrig fruskost...

God natt...

Nu ska jag strax ta och slänga mig i sängen, eventuellt tar jag och glor på en film i sängen med... Jobbigt dock att tvn i sovrummet inte har en dvd, så tar nog med mig datorn.
Hmm.. blir nog djävulen bär prada, pirates of the caribbean eller så blir det tecknat i form av surfs up...

Sov så gott alla så hörs vi imorgon!

Malle - lägger sig och hoppas på att vara frisk imorgon...

Skönhetstips # 51...

Lovade ju er ett inlägg om skön maniky och pedikybehandling, och här kommer det!

Skönhetstips # 51; Skön hemmamanikyr och pedikyr...

Att behandla händer och fötter är inte bara otroligt skönt för kropp och själ, utan det ger verkligen ett lyft för ens utseende. Man behöver inte gå till salonger för att få detta fixat, utan det mesta kan man lätt göra hemma.

Händer:
Börja med att fylla en medelstor skål med varmt vatten. Inte så varmt att du bränner dig, utan skönvarmt. =P
Häll några droppar med antingen eterisk lavendelolja, eller lägg en kamomillthepåse i skålen en stund. Dessa har en lugnande effekt på huden och luktar dessutom riktigt gott. Lavendeloljan är dessutom antibaktriell och rengörande.
Lägg ner fingertopparna och se till att hela nageln samt nagelband är helt under vattnet.
Låt fingrarna ligga i badet, minst 5 minuter så att naglarna och nagelbanden mjukas upp.

Fila naglarna jämna och utan sprickor med en sandpapperfil, inte metallfilar då dessa kan skada nageln.
Peta försiktigt ner nagelbanden, detta ska inte göra ont och det ska inte börja blöda eller så. Använd en nagelpinne eller din nagelfil. Om du vill kan du försiktigt klippa bort den del av nagelbanden som lixom lossnar lite när du petar ner dom. Klipp inte för mycket då detta kan skapa infektioner.

Smörj in rikligt med fukt, gärna en kräm med lite högre fetthalt. Om du ska gå och sova, kräma på ordentligt och sätt på dig ett par vantar i bomull.
Glöm inte nagelbandsoljan. När produkterna sjunkigt in i händerna så kan du polera och måla naglarna.

Fötter:
Ta en balja med varmt vatten. Tillsätt valfri eterisk olja, och, eller olivolja. Olivoljan är återfuktande och lenande för fötterna.
Låt fötterna ligga i badet i ca 15 minuter. Ta ur fötterna i badet och låt dom "vila" på en handduk ett par minuter.

För att ta bort slitage och förhårdnader på hälarna, tårna osv så kan man använda sig av fotfilar eller så kallade pimpstenar. Gnugga försiktigt där du känner att huden känns hård, sliten eller ruggig. Känn efter då och då, och när huden känns len och jämn, flytta till nästa ställa. Detta ska inte heller göra ont, och ibland kan det behövas mer än en behandling för att nå önskad effekt.

Vill man kan man här lägga på en fotmask, fungerar ungefär som en ansiktsmask, fast för fötterna. Välj gärna nån med pepparmint då pepparminten gör underverk för trötta fötter.

Fukta ordentligt! Använd även här en kräm med lite högre fetthalt. Likadant här, ska du gå och sova, kräma på ordentligt och sätt på dig ett par sockor.Bild: www.bodyharmony.se

Här fick ni lite tips för att fräsha upp era händer och fötter. Sköna behandlingar att göra framför tvn..

Malle - tipsar på igen...

Skön kväll med DH...

Jag har visserligen ingen som helst koll på vad det är för dagar nu för tiden, men idag vet jag att det är tisdag, vilket innebär ett avsnitt av Desperate Housewifes!
Har laddat upp med lite godis, och en liten slurk med Cola Light till det.

Jag orkade faktikst pallra mig till Ica, även om det var kämpigt som satan.
Skönt med lite frisk luft med.

Hittade pepparkaksglasyr, som jag bara var tvungen att köpa så imorgon är det jag som ska dekorera lite pepparkakor. Mums till julen,
Någon som vill hjälpa till?

Nu blir det lite Ugly Betty, sen Dh, ska slänga upp ett skönhetsinlägg om en skön och avslappnande hand och fotbehandling lite senare med!

Malle - nu är det juletider, fram med glasyren!

Nytt försök...

Ok, here we go again... Hoppas att det funkar denna gång då!

ööh, nej det gjorde det tydligen inte. Va fan är det för fel??

Jaja, har faktikst orkat röra på mig lite idag, dock ganska minimalt. Har orkat vattna blommorna, gå ut med soporna, plockat undan lite, städat i makeupboxen och städat lite i badrummet. Kanske inte superprestationer, men de var det jag har orkat med... Ska strax börja fixa lite med mig själv, ni vet naglar, ögonbryn och annat sånt där tjejigt.. =P

Undra vad man ska laga för mat idag... funderar kanske på fisk... Men vi får se!

Bjuder på lite bilder, en på en osminkad (passa på och njut nu man vet aldrig om det kommer komma upp i bloggen igen, NÅGONSIN) trött mig, en lika trött boss, en sneakpeak av vad jag tittar på och så en liten distansbild på en sak jag borde ta tag i men just nu vägrar på grund av att jag är för "trött"......

 
   


Av någon konstig anledning är mina kamerabilder allt som går att lägga upp just nu... =/

Malle - segar...

Jäkla blogg...

Har försökt vid fyra olika tillfällen att lägga upp bilder, men det funkar ej. Detta är ju sjukt irriterande...

Jag återkommer....

God morgon loves!

God morgon, hoppas att ni sovit gott... det har inte jag. Jag har influensa... Jippie! (Hoppas att varenda kotte förstod hur ironisk jag var där... =P)

Jag vill inte vara sjuk, jag vill vara frisk. Jag behöver tvätta och städa, men ska försöka orka med det i alla fall.
Så dagen kommer bli en slappdag idag igen. Skulle egenltigen behöva småhandla lite. Men det orkar jag nog inte så spar det till imorgon, kanske har mitt nya kort kommit då med så slipper jag ta det på mitt andra kort.
Stora livsfrågor detta... =P

Nä måste få lite mat i mig, kanske blir jag piggare. Ska se till att använda denna slappdag till att blogga massa. Jag tror inte jag kan sova mer... e ju typ det enda jag gjort sen i söndag morse. Förutom de 6 timmarna på plåtningen igår.

Har fått två bilder på Robin, riktigt nice!

Nehä, går inte att ladda upp bilder just nu på blogg.se bjuder på dom lite senare då... Börjar bli duktigt trött på att de heeeela tiden strular!

Malle - jäkla blogg.esse

Död, dödare, Malin...

Ush så skönt att få sova lite. Var nog mer slut än jag trott.
Trots att jag numer fått i mig ett par timmar med sömn så är jag fortfarande lika död. Så blir nog inte mycket annat än sova resten av dagen. Imorgon vill, och SKA jag vara frisk. Det har jag bestämt.

Nu har Robin lagt in en del bilder från dagen så gå in på hans blogg och kika, länken hittar ni i inlägget under.. =)

Hörs imorgon, för nu blir det mer sömn!

Malle - stackars Bossen är uttråkad...

Plåtningen med Robin - Check...

Sådär nu är jag hemma... Kan väl inte säga äntligen fast jag är supertrött, för vi har haft superkul och vi har fått en jäkla massa bra bilder. Kommer bli riktigt svårt att välja ut de bästa. Men det är ju ändå Jens bekymmer och inte mitt... =P

Jag och Robin möttes vid Åhlens kl. 9 imorse. Okristligt tidigt men gick ganska bra att gå upp. Jens var redan i studion och grejade så vi gick dit och började fixa hår och smink. Efter nån timme så var plåtandet igång, och vi började med kläderna vi fått låna från Gant i Dragarbrunnsgallerian.

Efter det tyckte vi det var dags för lite lunch, så tillbaka med lånekläderna, förbi synsam för att låna ett par coola brillor, till cupido för en god lunch och sen tillbaka till studion för att fixa nästa outfit.

Dessa kläder började vi med att plåta i olika utomhusmiljöer, alla med gammeldags känsla bland de gamla 1800-tals husen vid studion.

Plåtade de kläderna en snabbis i studion och sen var det dags för styling nr 2, en ganska så stark sotadkänsla. Fast inte snyggsotat utan mer trashit, randomsotat. Haha, bra förklaring... =P

Dessa bilder blev mycket mer kaxiga, massa attityd.


Blev som sagt en jäkla massa bra bilder, så finns definitivt bilder som kommer komma väl till användning...

Robin fotade en massa backstage, så ni får helt enkelt kika in på hans blogg för att se hur det såg ut under dagen..
Hans blogg kommer ni till om ni klickar
Här!

Riktigt skoj dag, och vi har en till plåtning som vi kommer att försöka få till så snart som möjligt, den kommer bli GRYM!

Nä ska vila lite nu är ju fortfarande inte frisk så är lite död så här efter en heldag i studion...

Malle - vila sig lite...


Tröttis...

Dagen har spenderats i sängen och sängen endast. Sjukt skönt, och behövligt.
Min förkylning har inte gått över men har istället satt sig helt och hållet i halsen.. Men men det kan jag leva med. Bara jag slipper va snorig, tung i huvudet och cptrött. LIte halsont och monsterhosta har nog ingen dött av... =P

Ska laga lite middag, jag vet det är sent, men blev sugen på vad som helst - bara det innehåller lite fullkornspasta!!

Hörs imorgon, men det blir först efter plåtningen med Robin, den börjar vid kl. 9 nämligen!

Malle - hörs mer imorgon!

Jävla skiiit...

Tror ni att jag mår bra idag, NEJ!

Fick stå ute en bra stund igår efter jobbet på grund av en del tjaffs, så inte nog med att man är trött och kom hem efter halv 5, utan man blev dunderförkyld. Great!
Jag som va skitpepp inför plåtningen idag. Men kände tyvärr att jag var tvungen att skjuta på det till imorgon eller tisdag.
Känner mig skittaskig mot Robin, men har även läst att han legat krasslig ett par dagar så är ändå kanske bäst.
Det är mycket jobbigare med en dag i fotostudion än ni kanske tror. Det är ganska fysiskt krävande, så det gäller verkligen att man är på topp, och känns som att det blir mycket bättre om alla är friska och pepp.
Man är på benen hela dagen, det är ljus och ljus överallt, ofta blir det snabbt ganska varmt i studion och det gäller att hela tiden va koncentrerad på det man gör.

Är ju ändå tur att vi alla är så pass lediga som vi är så plåtningen blir av snart i alla fall, förhoppningsvis imorgon.... Och att man är sjuk kan man ju tyvärr inte rå för... =(

Aja, blir en dag i sängen för mig. Skönt med tanke på att det varit en ganska jobbig vecka för mig, trots att jag haft väldigt skoj, och äntligen kunnat gå ut och ha skoj, träffa kompisar mm, så har det hänt en del på familjefronten som verkligen inte alls är så roliga.

Hörs senare, nu blir det tillbaka till sängen och kurerande som gäller för mig!

Malle - fuck it...

Plåtning med Stilrobin...

Imorgon så ska jag dra mig upp tidigt för att dra iväg och plåta tillsammans med Mr. J och allas våran Robin Fröström som driver Stilrobin.com.

Kommer att bli superkul... tror verkligen att bilderna kan bli super. Har dock sett på hans blogg att han känner sig lite krasslig, så hoppas att han orkar med morgondagen, annars får vi helt enkelt dela upp det. Han ska ju kunna njuta av det och ha lite kul och inte va sjuk.
Men uppdateringen kommer därför att lysa med sin frånvaro tills jag kommer hem på eftermiddagen, tror inte att jag kommer orka blogga på morgonen då jag jobbar natt idag.
Men den kommer va så lugn, ska fixa backstagebilder åt er med...

Nu ska jag strax börja fixa mig inför jobbet.. har ni tur så orkar jag fixa lite bilder innan jag drar. =P

Malle - plåtningsdags igen... yes!

Skönhetstips # 50...

Hej alla glada!

Sitter och kollar på finalen av Stjärnor på is, spännande. Om ni tror att jag ligger hemma och är bakis så tror ni helt fel. Jag har varit ute och gått en timme, gått till Max och köpt lite dagen-efterkäk, vart på två långpromenader med Boss, fixat med en del grejer till ikväll, osv... Jag har mått super hela dagen trots dålig uppdatering... =P

Tänkte att jag skulle bjuda på ett skönhetstips...

Skönhetstips # 50; Uppfräshning av glåmig hud...

Såhär under vinterhalvåret så är ju risken ganska stor att man tappar sin bruna färg men visst finns det bot på det. Dels så finns ju alltid solarieöarna, men sen alla dessa miljontals brunutansol produkter.
Men det jag tänkte tipsa om är en liten annan metod... Om man bara vill fräsha till sina ben, armar eller dekoltag lite för en kväll eller så.

Det finns lite olika sätt att göra detta på, så tar de var för sig.

Shimmerpuder eller bronzer:
Detta är ett jättebra sätt att få lite snyggt shimmer, och även en liten brunare ton på ett par sekunder. Stryk på valfri yta efter att du satt på dig kläder, bär du vitt var lite försiktig. Tar du på dig detta innan du drar på dig kläderna så slutar det sällan bra, så kläder först!
Borsta på med en riktigt stor puderborste. I dessa fall behöver de inte vara äkta hår på bortsen.

Foundation + hudkräm:
Detta är precis som det låter foundation blandat med hudkräm. Blanda ungefär 50/50 och stryk ett tunt lager på önskade ytor. Likadant här, kläder först, och se upp om du har vita kläder. Detta ger kanske inte så mycket skimmer (detta kan man ha på efter) utan fräschar mest upp, och jämnar till färgen på tex ben som lätt kan bli lite "vinterfläckiga". Perfekt om man inte vill ha strumpbyxor som lätt går sönder!

Hudkräm + eyedust:
Det tredje sättet är att blanda hudkräm med eyedust. Denna effekt blir lite olika beroende på vilken eyedust du väljer. Det du får genom eyedusten är ett skitsnyggt shimmer, i valfri färg. Kanske inte ska ta en kolsvart eyedust, men de ljusa tonerna i rosa, lila, blått, orange, vitt, brunt funkar super för att få en lätt skimmrande effekt på huden.
Återigen, efter kläderna, och tänkt på att akta vita kläder.

Lite skimmer kan liva upp även bruna fina kroppar. Dessutom ger det en frisk, välmående och framför all sexig effekt i de flesta ljus!!
Var däremot försiktig med att använda lösa glitter, använd i sånt fall med små korn och utan fukt och på torrt underlag. Detta är dock svårt att få till snyggt utan att de klumpar sig och så vidare...
Så kanske kan bli ett partytrick att lära ut för tjejerna på förkartongen??Bild: google.se

Lila skuggor...

Fick en kommentar för några dagar sen av en Katya... Hon undrade lite om det här med färger på ögonskuggor. Så tänktw att jag skulle ta upp det igen... Har nämnt det lite här och var i bloggen tidigare... men drar det igen!

Man brukar alltid säga att man ska använda färger som bryter av sin egna ögonfärg för att få en framhävande effekt.
Finns så klart en massa undantag men lättast är att tänka så här...

Blåa ögon:
Bryt av med bruna, gröna skuggor. Gärna ganska mörka, i och med att blåa ögon är väldigt ljusa i sig så blir det supersnyggt med lite mörkare toner. Vågar man inte mycket färg går det såklart bra med ljusare nyanser.

Gröna ögon:
Till gröna ögon passar brunt och blått super bra. Den absolut bästa färgen till att framhäva gröna ögon är lila. Här går det bra med såväl ljusa som mörka toner. Det beror lite på vad man vågar och hur pass mörka eller ljusa dina egna ögon är.
Bruna ögon:
För bruna ögon så passar blåa och gröna skuggor. Även här funkar lila utmärkt. Har man lite utlänskt påbrå så passar gula, oranga och röda skuggor bra, det det blir supersnyggt tillsammans med både ögon och hudton.

Detta är mer riktlinjer. Lättast är (som ni kanske listat ut) att tänka tvärtom med färgen. Men hittar man rätt ton kan tex. en grön skugga framhäva gröna ögon. Men det gäller som sagt att hitta rätt ton.
Sen finns det ju de som inte bryr sig så mycket om att framhäva sin ögonfärg, så kan man ju ta nästan vilken skugga som helst.
Rosa, gråa och svarta toner passar såklart de flesta.

Sådär, där har ni fått en liten snabbgenomgång om hur man hittar rätt i skuggedjungeln... =P

Bjuder på en liten bild från morgondagen... det faktum att jag ser gravid ut på bilden bjuder jag helt enkelt på...
Jag och Miss. J på bardisken...Malle - ska vila lite... har varit tre lååånga nätter och en till sen natt väntar...

Stulet bankkort...

Jaha, blev ju som sagt utgång igår med. Därav den dåliga uppdateringen.

Först så var jag ju ut i knivsta för att fixa en liten sminkning på en tjej som hade ett presentkort. Det gick bra, dom bodde i ett skitfint hus. Riktigt trevliga människor. Stressa tillbaka till tåget och hem. Snajda till mig lite snabbt, dra till Mr. O för lite förkartong.
Där var vi och kolla på vääärldens skummaste film tillsammans med hans rumspolare Mr. P och Mr. P. Hette the devils rejects tror ja.... ojojoj, vrickat!

Vandrade ner till Bj från Flogsta och sen va det party. Träffade på Miss. J efter ett litet tag, hon va lika på lyset som vanligt. Hon lurade i mig mer sprit med, men höll mig relativt lugn. Blev i vart fall en del omgångar på bardisken och diverse podier. Skoj skoj.... Träffade lite gött folk med, och så träffade jag ju världens bästa Mr. S!

Skoj skoj... mindre skoj att mitt bankkort blev snott mitt iallt... tror jag vet när men men.... Shit happends, det spärrades och inget är draget på det!

Nu blir det mat, och sen ska faktiskt denna blogg matas med lite skönhet, idag är en dag då jag har tid och har varit så dålig på det på sistonde, FY PÅ MIG!!!

Malle - dags att käka...

Sminkning...

Sådär, nu har jag käkat lite frulla och snajdat till mig inför sminkningen som jag ska börja röra mig emot om ca. 45 min. Ska bli skoj. Eftersom jag ska stressa tillbaka till stan efter för att förfesten kommer att hållas här så är jag redan fixat.. ska försöka hinna med lite disk med..=P

Här har ni i vart fall dagens jag...

 


Hörs lite senare!Katya: Jag har inte glömt bort att leta efter inlägget, har bara inte riktigt hunnit.. ska ta tag i det imorgon!

Malle - dags att dra...

Repris på den tack!!!

SNARAST!

Oj va kul vi hade igår.. Alla blev skönt fulla, andra kanske mer än andra, men vi hade så sjukt trevligt. Sen så hittade vi ju en Mr. A som va världens drygaste drygfitta (och det säger ganska mycket om de kommer från mig!!) men han va sjukt söt... =P

Började här hemma jag, Miss. S, Miss. Y, Miss. N, Miss. S och Miss. K... ost och kex, och sen en hemmagjort kladdkaka. Mumma!
Sen blev det stan ner till STHLMs Nation, premiär för mig. Har ju inte kårleg så ska ju egentligen inte komma in. Men de fixade sig. Sen efter stocken så blev det vidare till Excobar. Men eftersom mina fötter höll på att dö, Miss. S hade haft besök i sin plånbok osv så tyckte vi att de va dags att dra hem..

REPRIS SNARAST!!!

 


Nu blir det frukost... Och nej jag är inte bakis, men de borde jag fan va!!

Malle - hungrig...

God natt...

Nu är jag hemma, långt ifrån nykter... Så ville bara säga god natt, förjävligt  jävla trevlig kväll ikväll!
HEJPA!

Bilder...

Bilder på diverse ointressanta (bland annat jag) saker är tagna, hinner dock inte lägga in dom nu, utan får lägga in dom när tjejkvällen är över... Om de blir utgång eller inte är inte riktigt bestämt än, tiden får utvisa helt enkelt..

Hoppas att ni får en trevlig kväll så hörs vi senare!

Malle - mmm nybakad kladdkaka...

Tjejkväll med Körsbären...

Hola guapos y guapas!

Jävla internationell jag blev nu då... =P

Har varit ute på en långpromenad, lämnat tillbaka filmerna, varit förbi systemet. Dammsugat, diskat och så håller jag på att tvätta. Nu ska bara jag få en liten uppdatering och sen så ska osten och kexen plockas fram lagom till 19-tiden.
Niiice... ska bli skoj att sitta och snacka en massa skit med tjejerna, sen att man har en massa ost, vindruvor, päron och kex till det är ju verkligen inte helt fel.


Nä nu ska jag gå och slänga i en ny maskin med tvätt, självklart ska jag snajda till mig lite till tonerna av David Guettas - The world is mine (oh yes gott folk, det är MIN låt.. =P)

Hörs lite senare.. bjussar nog på nån dagens.. =)

Malle - finnes förmodligen i duschen...

Boss med bästis...

Tog (eller försökte i vart fall) kort på de små liven strax efter att Bessan kommit hit.. inte lätt, de är ju inte direkt still =)

 

 Gud va dom har lekt.. Bossen är faktiskt helt död nu... =P Ska passa på att njuta av det... =)

Malle - ska gå och lämna filmerna...

Vilken kväll, igen...

Ber först om ursäkt för den dåliga uppdateringen men gårdagen var fullspäckad.

Började ju med att jag skulle ut till DHL med mamma och lämna paketen. Sagt och gjort vi åkte dit vid strax efter tolv. Kommer dit och får en del information om hur paketen skeppas, vilket innebär att vi inser att vi måste packa om alting. Köpa en massa embalage osv.. Så iväg till Svanströms och fixa det och sen stå utomhus i typ 1,5 timme och packa om paketen. Men till slut fick vi iväg de två paketen på 48 kilo. Så nu slipper vi det!

Nu har jag bara två lådor kvar här hemma.. =P

Sen skjutsa mamma ut mig till ultuna, vi skulle ju hämta lilla Bessan. Efter ett litet tag kom Miss. L och så hämta vid Bessan och toh bussen hem. Måste säga att jag känenr igen mig sjukt bra därute för att inte ha varit där på över 15 år...
Bossen blev självklart jätteglad när Bessan kom så dom har lekt konstant. Och min hun där inte bög som vi alla misstänkt.. =P
Kanske blir några valpar från honom after all.

Vid 5 gick vi till Kvarnen och mötte Mr. J, han fick vara hundvakt när vi hyrde filmer och köpte de sista till tacon..
Vi hyrde tre (värdelösa) filmer. Boogeyman, The Hamiltons och The dark. Alla va verkligen skitdåliga.. de som såg så bra ut på fodralet...

Gick hem, lagade mat och käka. Sen blev de film till ca 1 på natten. Jäkligt nice. Vi får ta en repris snart igen!!

Malle - ska STORSTÄDA lägenheten efter hundar och dyligt...

God morning sunshines!

Idag mår jag mycket bättre.. Skönt!
Har spenderat morgonen med att betala en MASSA räkningar på företaget, känns ju kanske mindre kul att se alla pengar försvinna så där. Men men nu är dte gjort och jag slipper bry mig till nästa månad.. =P

Idag kommer det bli skitskoj.. blir en repris på förra veckans filmkväll. Så blir ett riktigt härligt gäng här, tacos och massa film. Kan ju inte bli bättre. Och så kommer ju bossens lilla favorittjej hit med.. Får se hur mycket av filmerna som man hör eller om dom faktikst lugnar ner sig någongång. Bessan lugnar nog ner sig, men min hudn finns det ju lixom inge stopp på.. =P

Nu ringde mamma och sa att vi skulle åka med paketen tidigare ön vi tänkt så ska stressa in i duschen, käka lite frulle och fixa den sista fakturan.. hör när jag kommer hem med Miss. L och Bessan... =)

God morgon alla föresten!

Malle - time to stress..... =P

Sorry...

Sorry för att det inte blivit så mycket uppdatering, men fick världens huvudvärk så har legat i soffan och slappat.
Tog även en långpromenad och tog en sväng förbi Ica. Till middag gjorde jag pannkakor, med råsocker och glass. Sjukt gott!

Ska bara se klart desperate housewife och sen ska jag faktiskt nanna. Imorgon hoppas jag att jag är av med huvudvärken.. måste ju va på topp på våran filmkväll =)

Hörs imorgon loves, sov så gott!

Malle - jävla huvud... Please shoot me...

The hills uppdatering...

Har kollat på de senaste avsnittet av The Hills på webben... Ganska händelsefattigt avsnitt om jag får säga det själv. Hoppas på att nästa avsnitt blir lite bättre. Snart är ju säsongen slut, vilket är lite trist d detta är sista säsongen. Eller om de blir en till som är sista.. Hmm.. serien har i vart fall slutat att produceras.

Ikväll är de ju desperate housewife med.. Nice. Ska handla avokado så att jag kan göra guacamoule. Mumma!

Är sååå himla skönt att ligga inne och slappa när det är kallt, regnigt och mörkt ute. Njuter av fulla drag.
Nä nu blir det vänner, cola light och sen ett avsnitt av Top model.. Sen ska jag ta min röv ut på en promenad och sist handla lite.

Hörs lite senare!

Malle - lite besviken på dagens avsnitt...

Lugn, skön morgon...

Har varit en lugn och skön morgon. Har tagit en liten sovmorgon, tagit en lång runda med Bossen, och ska strax slänga ihop nått att käka.

Har ni alla sovit gott?
Idag händer inte så mycket, ska fixa lite smågrejer här hemma och gå och handla en snabbis. Men annars ska jag faktikst bara vara hemma och slappa. Imorgon blir en fullspäckad dag, torsdag likaså. Blir det som planerat så kommer även fredagen att vara full av grejer.

Skönt att ha sådana dagar med, har varit en del fläng fram och tillbaka senaste tiden. Måste ju umgås med lilla Bossen med.

Imorgon blir det favorit i repris... Film och tacokväll med Miss. L, Mr. O och så kommer kanske Mr. E, och Miss. S... men bäst av allt. Bossen får ju sällskap av Bessan... Det kommer bli fartfyllt här hemma... =P

Nä, nu är det mat!!

Malle - god morgon på er alla...

Massa ny mat i kylskåpet...

Har hunnit vara jäkligt aktiv så här på kvällskvisten.
Har tvättat 3 maskiner tvätt, dammsugat, dammat, våttorkat och handlat. Tänkte att jag skulle skita i cykeln och ta en nice liten promenad till affären, skulle ju ändå inte ha så mycket. Sen stod jag ju där med två sjukt tunga kassar. Fick stanna och vila 5 gånger på vägen. Hade väärldens mjölksyra i armarna när jag kom hem. Hade ju inte mobilen med mig så kunde ju inte ta bussen heller... Haha.
Har dessutom hunnit med en del mail osv...

Har suttit och mysit en liten stund framför tvn. Käkade lite annanas. Mumma!
Ska faktiskt strax sova... Ta på fan! Men gick ju upp sjukt tidigt. Detta behövs för min dygnsrytm. =P

Hörs imorgon loves!

Malle - snart nanna...


Den perfekta julklappen...

Eftersom intresset för tävlingen där vi lottade ut en heldag i studio var så otroligt stort så bestämde sig jag och Mr. J för att vi skulle erbjuda er alla ett litet tröstpris. Det är ju trots allt ändå snart jul...

Vi har, som kanske många sett genom tävlingen startat upp ett modell för en dag-koncept här i Uppsala. Vi har båda jobbat med detta koncept tidigare hos olika företag, men tröttnat på vilken pengamaskin det blivit. Kunderna föses runt som boskap i horder, allt ska gå så snabbt som möjligt för att så många som möjligt ska hinna plåtas, du får fixa hår, kläder och poser själv och de makeupartister och fotografer som jobbar där är långt ifrån alltid kunniga eller utbildade.
Dessutom får man hela obehanlade bilder, i vissa fall bara utprintade och kan inte göra så mycket med dom, för en ganska stor summa pengar.
Därför bestämde vi oss för att ta detta koncept ett steg längre. Göra det exklusivt och med en extremt hög standard.

Vi erbjuder en rad olika paket i flera olika prisklasser.
Dessutom tar vi alltid bara en kund åt taget, möjligtvis två om man till exempel är två kompisar som vill göra detta ihop osv. Man får alltid redigerade bilder på skiva så att du kan göra vad du vill med dom. Använda dom på msn, facebook, printa ut osv. I paketen ingår dessutom 2-3 olika smink & hårstylingar, modellcoach och lunch.
Kläder får du dessutom låna hos en av våra sponsorer som är Vila.

Det vi nu vill erbjuda våra läsare är Onmodellas Be a Model - Large paket, till priset för Onmodellas Be a Model Medium.

Detta innebär att du får:
3 st smink & hårstylingar
6 st klädbyten
40 retuscherade bilder på CD
Lunch med valfri dryck

Pris: 2800 Kr (ord. pris: 3400 Kr)Mer information hittar du på www.onmodella.se

Vi har ingen åldersgräns, men är man under 16 så vill vi gärna ha ett godkännande från målsman.
All plåtning sker i Uppsala, och de värdebevis ni kommer att få, är giltiga i 1 år.
Vill du köpa detta till en kompis, eller om dina föräldrar eller liknande vill ge dig denna i Julklapp, maila mig på: malinnestor.blogg@hotmail.com för mer information.
Betalning görs per post eller bankgiro, och så fort vi fått betalning så skickas ett värdebevis till er.

Detta är verkligen den perfekta julklappen, till dig själv eller till någon annan som du vill skämma bort!

Malle - ett litet julklappstips...

Snart plåtningsdags...

Sådär... då var man hemma från stan igen.
Hade ju möte med min fotograf, Jens Burström, och (för er som inte listat ut det) Robin Fröström som driver bloggen Stilrobin.com. Vi ska nämligen slänga ihop en del plåtningar, en på söndag och så ska vi försöka fixa ihop till en till ascool grej till sen. Ska bli grymt skoj, tror de kan bli riktigt bra bilder, och Robin verkar va en riktigt trevlig och rolig prick så kan väl inte bli annat än bra..

Efter mötet gick jag och Mr. J till Max och käkade, skulle egentligen ha blivit en sväng i lördags men tog det idag istället. VI planerade en del grejer som ska fixas till till vårat nya projekt. Detta kommer bli så jäkla grymt. Och så diskuterade vi självklart alla de kommande plåtningarna vi har.
Finns mycket skoj att se fram emot.

Nu ska jag strax ta och börja städa och tvätta här hemma.. men först ska jag knåpa lite på ett speciellt inlägg till er alla... =P

Bjussar på en bild på mig framför datan... Såhär ser jag ut idag:Malle - plåta plåta....

God morgon...

God morgon!

Ojoj, det är inte ofta det händer att jag är uppe innan åtta men det var jag idag... har hunnit vara hos tandläkaren. Gick bra... Bättre än förväntat. Men vi bestämde i vart fall att mina undre visdomständer ska plockas då de inte längre kan växa, efter att ha kommit upp till hälften så får de inte plats att växa mer. Så lika bra.
Hade ett lite mindre hål i den ena med.

Då så... nu väntar jag bara på remissen från Ackis, ska nämligen sövas när jag drar dom då jag är nästan sjukligt rädd för tandläkare. Blev riktigt illa behandlad av en tandläkare när jag var 6 år, så illa att hon fick sparken kort efter det, hon var dessutom nån chef över distriktet osv... Men, men drar man tänder på små barn utan bedövning och gör det genom att säga att man bara ska skrapa lite på tänderna (alltså ljuger) så får man svårt att tycka om tandläkare efter det.

Nu blir det frukost och så ska jag ta en dusch. Vid 12 ska jag möta upp Mr. J och killen som vi ska ha ett möte med.. Har ni gissat vem det är än?

Så hörs snart.. beroende på hur seg jag är här hemma så blir det antingen före eller efter stan... =P

Bjuder på två nytagna bilder på Boss...

Hörs lite senare!

Malle - time to get freash...

RSS 2.0