Äntligen Hemma...

Nu är jag äntligen hemma... Men det har varit riktigt skoj idag. Men dagen har varit lååång. Började styla vid 4tiden, och vi var klara vid halv 10. Ja ojoj... men det blev grymma bilder och jag tror brudparet, som förävrigt var huuuur trevliga som helst, kommer bli skitnöjda.

Nu har jag faktiskt lite bråttom. Ska förbereda inför ett stort möte imorgon, sen blir det sängen. Ska upp i gryningen imorgon.

Och Miss. S klarade det!! Woohooo... nu är i stort sett alla små projekt i rullning, och allt flyter på bra. Kompis det går bra nu.. :P

Möte och mat var det ja.... =)

Malle - trött, trött, tröööött....

Bossen har en finne på hakan,

MMS

Bossen har en finne på hakan, nanananana... Närå, stackaren. Har precis käkat lunch, hälsat på Miss. L och bytt bank, mer om det när jag kommer hem. Nu ska det förberedas inför plåtningen, de kommer alldeles strax... puss


Snart dags för jobb...

Sitter och är nyduschad... Får se hur länge man håller sig fräsh i denna värme.. =P
Ska äta lite frulle och slänga på mig lite smink. Sen blir det till att knata till jobbet. Har en del grjer att fixa, en del samtal att ringa, sen blir det plåtning för hela slanten ett par timmar. Skoj skoj...

Miss. T messa och frågade om jag ville komma med och bada.. och det hade ju varit sjukt nice.. Men nä, nån, måste ju jobba oxå. Har hört att vädret inte ska hålla i sig nästa vecka, vilket är synd.. för då är jag lite ledig... Crap! =)

Frulle var det... Uppdaterar senare...

Malle - getting ready for wooork...

Jobb jobb...

Har suttit hemma nu och hunnit arbeta av lite pappersgöra... Inventeringarna för juli osv. Skönt att ha det gjort. Allt är nu redo att lämnas till mamma, AKA min revisor på fredag. Alla räkningar är betalda med så nu kan man slippa tänka på det. Man har betalat allt som skall betalas...

Satt och kollade på top model tidigare idag... tror de va första eller andra säsongen, var i alla fall den där Adrienna eller va hon heter vann... hon är så jäkla ball. Jag diggar henne.
Med i den säsongen fanns även en väldigt kristen tjej, Robin. Hon hade liite fel iställning för att ens söka till serien om du frågar mig. Vill inte göra lättklädda bilder, inte nakenbilder osv... Och visst det kan jag förstå till 100%. Men som modell är det vad du får göra, och är man inte beredd att offra det så vill man inte bli modell. För att göra nakenfotografering så behöver du inte vara naken, plus att highfashionbilder är vackra, det är inget pornografiskt över dom... Men men alla gör ju som dom vill... Hon gjorde en snygg bild med en orm...



Gillar sminket på bilden... Den är så fräsch!

Malle - tar tvpauser ibland.. och det får man faktikst...

Varför är det så...

Ok.. detta inlägg kommer att misstolkas av en del, de kommer säkerligen uppfatta det som att det handlar om en person det inte handlar om osv.. Känner en massa personen som har namn som börjar på M. Så ni får tolka det hur ni vill, men detta handlar om Mr. M. Vilken tänker jag inte säga, och de som verkligen känner mig vet vem det är..

Jag har så svårt för att släppa taget om denna människa.  Vet att det är det bästa, och det har jag oxå gjort. Jag är inte förälskad i denna varelse längre. Jag Älskar honom för den han är, för det vi upplevt och haft. Men jag är inte längre förtrollad, förälskad eller nått sånt.
Men det finns ändå en del av mig som varje gång jag ser honom blir nervös. Jag får fjärilar i magen, jag tänker på det som var. Jag blir inte ledsen, varken över hur läget är, eller att se honom gå vidare. Tvärtom, jag får ett lugn, en slags ro i själen. Jag vill det bästa för honom. Jag unnar honom det, precis som jag unnar mig själv att gå vidare.
Men ändå blir jag lika glad varje gång mobilen piper och jag ser att det är ett sms från Mr. M, eller jag träffar honom ute i vimmlet eller så... Han är speciell för mig. Vilket förmodligen de flesta har sjukt svårt att tro, men han är det. SPECIELL.

Jag saknar honom. Eller rättare sagt vår kontakt. Jag saknar de vi pratade om och hur lätt vi klickade med varandra. Men som tur är, är han, och kommer förhoppningsvis förbli min vän. Och det är faktikst precis så jag vill ha det.

Malle - deeptalk... :P

Jag saknar verkligen doften av salt...

Sitter och kollar runt lite på nätet... Jag hamnde på sidor med bilder från ett av världens vackraste paradis, sthlms skärgård. Och som jag saknar den... Det är helt sjukt. Jag saknar doften av salt, havet, tången, sjögräset. Färsk fisk, sand och allt som hör till... Det går inte att beskriva hur dessa dofter och intryck finns inprintade i hjärnan på mig.

Jag vill dit, NU. På en gång. Jag vill åka runt, från ö till ö, bada, sola, träffa alla sommarglada bruna människor. Se djuren i hagarna njuta av att det är sommar. Känna saltvattnet stänka i ansiktet, äta på nån mysig havsrestaurang, höra måsjävlarna skrika dagarna igenom. Uppleva solen och åskan.

Det är ett paradis, och de som inte får uppleva det, eller som upplever det men tar det för givet... Ja.. I pity you!



Norra stavsudda.. jag har sagt det förr och jag säger det igen. TA MIG DIT NU!!!!

Malle - skärgårdstösen...

Fördelen med bloggar...

Jag tycker egentligen att bloggar kan vara rätt irriterande. Eller kanske är fel ord, men det har exploderat så mycket att folk idag inte längre tillåts att ha ett privatliv. Visst man väljer själv hur mycket man visar, berättar i sin blogg. Man kan ju till och med vara anonym. Men många idag strävar efter att få tjäna pengar på sin blogg, bli kändis om du nu vill kalla det det. Och visst det kan jag förstå.

Men det finns en grej som jag verkligen gillar med bloggar. Inspirationen, backningen man får av att läsa andras bloggar. Jag läste bloggar i ett år innan jag skaffade en egen blogg, den var privat bara för mig, berättade om den för 4 st kompisar thats it. Jag skrev bara för mig själv. Och med det var jag nöjd.
Nu skriver jag mer publikt, men har klickat för att jag inte vill att min blogg ska kunna vara sökbar via tex google osv. På så sätt kan jag ändå hålla liiite koll på vilka som läser. Inte för att jag skriver skit om folk, berättar hemliga saker eller skriver om saker jag kommer att få skämmas över. Men jag gillar att ha kontroll.

Det man får i utbyte av att läsa bloggar är oftast idéer, inspiration, tips, råd. Kanske är man i en utsatt situtaion, missahandlad, ung mamma, nyligen skild eller vad vet jag. Ja då finns det massor av liknande bloggar att hitta. Kanske bara att läsa i hemlighet ocg förstå, hålla med. Eller att ta kontakt med och diskutera, hjälpa varandra.

Bloggar kan hjälpa en mycket, men tycker att man ska vara försiktig, då bloggar kan göra en del skada med. Det många idag inte fattar är att allt man lägger upp på nätet finns för alltid. Även om du tar bort det så finns det alltid sätt att hitta det ute i cyberrymden.


Nä... nu har jag florerat klart i detta ämne... :P


Malle - back t work...


Morrn Morrn...

Yes då var man uppe då.. eller har varit uppe lite från och till sen klockan 7... Men nu är jag uppe på riktigt. Ska göra mig iordning sen knata till jobbet.
Plåtningen idag blev inställd, eller flyttat till imorgon snarare då modellen har problem med magkatarr. Låter ju inte alls något kul, hoppas att hon blir bättre tills imorgon, vi börjar få lite ont om tid..

Ska fortsätta storstäd och jobba undan en del grejer på jobbet idag, så förhoppningsvis så är allt klart till imorgon. Och på fredag så tror jag att butiken ska få vara stängd. Ska inte till Sthlm och ha möte med huvudkontoret samt en till person för ett av mina hemliga projekt... Weee... Kommer blir SÅ bra. Längtar! Tyvärr så har jag ingen som kan stå i butiken då, men får ha stängt. Sånt är livet.

Nu blir det frukost sen blir det jobbet!

Malle - off to work in a minute...


Haha, jag döör...

Just nu så visas en av mina absoluta favoritfilmer på 6:an, nämligen den galopperande dektektiven... De är bara föör klockrena. Spelar inten roll hur många gånger jag ser den, jag garvar lika mycket varje gång. Kan varenda replik utantill.. =)

Bjuder på en av de bästa scenerna, denna från 2:an..





And you must be, The monopoly guy... :P Hahahahaah

Vilken är eran favoritfilm?

Malle - ska se klart filmen...

Nu blev de väl ändå lite pinsamt??

Finns en nattklubb här i Uppsala. Den riktar sig till en liten yngre publik, 18-19 år. En av de största klubbarna i stan och tror den är ganska populär. Även om en del rykten florerar hurvida vissa ägarbyten gått till, hur det drivs osv. Men så är de väl alltid. Va jag vet så har den en stadig skara som besöker dom och de flesta trivs nog. I och för sig så finns det inga direkta alternativ för yngre i Uppsala... men men..

Så till saken...

Denna klubb har senaste tiden börjat ha temakvällar, någon som blivit starkt debatterat här i stan då den förra ögaren var välkänd för sina klockrena temakvällar. Han var grym på det. Finns nog ingen som slår honom på fingrarna va gäller temakvällar, och att ta ut svängarna till max. Eller vad sägs om att han vid två tillfällen fyllt HELA stället med hur många ton strandsand som helst, slängt in stora pooler osv för att ha en dags Beachtema, för att dagen efter stänga ut all sand igen. Alla teman har drivits till sin spets, varenda detalj är uppmärksammad och genomförd.
Hur som helst, denna man slutade och den andra ägaren stannade kvar och öppnade en ny klubb, som skulle ha riktat sig till lite äldre, det skulle "äntligen" bli slut med dessa läjliga temakvällar osv.
Tog några månader så var publiken lika ung som tidigare och ytterligare några månader så var temakvällarna tillbaka. Dock inte alls lika bra eller stora.

Nu till själva grejen... Och detta vill jag ha lite respons om... För jag höll på att både skratta ihjäl mig, och bli riktigt förbannad och orolig.

Deras senaste Temakväll var en så kallad Wet T-shirt tävling. Alla som kom dit förvantade sig, som vanligt vid dessa typer av event, inhyrda proffsiga tjejer. Men nej, de gick tydligen runt bland alla unga 18-19 åriga tjejer och frågade vilka som ville vara med, att ta på sig en vit t-shirt låta sig sprutas ner med vatten och stå på scen och visa sina behag för allmänheten. Och de fulla bekräftelsesökande småtjejerna ställer ju självklart upp.
Satt och kolla på en vimmeolsajt, har även sett lite bilder från andras bloggar, och det är massor av unga dyngraka tjejer som står i endast en vit, blöt t-shirt på scen, framför ett par hundra personer och visar tittsen. Är dett verkligen OK??

Det som gjorde mig mest irriterad var att hela grejen urartade och denna bilod finns nu, bland en del andra att beskåda i ett allmänt vimmelcommunity... Och ingen verkar känna att de vill ta bort den, för att vara snäll har jag tagit bort ansiktena på dom... Ja skulle vilja veta  va denna tjej tänkte dagen efter när hon vakna och insett va hon gjort, och var var hennes kompisar som skulle ha stoppat henne?



Jag fattar att man som krogägare vill göra spännande roliga saker, men nånstans går väl ändå gränsen...?? Jag blir äcklad och förbannad...

Malle - ja du det finns ju idioter till allt... tydligen driver vissa nattklubbar... No offense...

Lena, vart är du??

Ska snart börja gå lite lydnadskurser samt aguility med Lilla Bossen. Lite sent kanske, men som egenföretagare så får man tid när ens kunder bestämmer att de ger dig tid.. :P

Hur som helst ska jag gå hos en tjej som heter Lena Carlsson. Hon driver Uppsala HUndcenter. Hon verkar jätteduktig, kommer bli hur bra som helst, det vet jag. Men... Hon svarar inte på mail, och jag börjar bli lite smått nstressad. Kursstarterna är vecka 34, och har fortfarande inte fått tag på henne. Finns ju en mycket enkel förklaring, hon har förmodligen semester, och på tok för mycket vettigare saker att göra för att sitta framför datorn.

Men jag vill ha svar, på alla mina frågor. Jag har ett så tajt och späckat schema att jag måste veta saker en del i förväg. Så hoppas på att jag får svar snart...

http://www.uppsalahundcenter.se/ <-- Gå gärna in och spana lite på hennes hemsida, och om ni bor i uppsala, har ni nån som gått hos henne?




Bilden är på lena, tagen från hennes hemsida.

Malle - väntar med spänning på svar...

Just det...

Äntligen så är den nya designen snart klar... Som jag har väntat... :P Söta Sandra sa att hon ville hjälpa mig för längesen men har inte haft tid att kolla ut bilder, tänka på typsntt osv... Så har dragit ut en massa på tiden, men om nån, några dagar så så är den äntligen klar.. SUPER!!

Jag ber verkligen om ursäkt för att bloggen är så tråkig just nu.. Men blir så tråkigt att blogg när man intehar en kamera heller. Hmm.. ska kolla ut nån snygg, sen gå med hundögonen till pappa och se vad vi kan åstadkomma. Min som jag har ny, den är verkligen på väg att dö. Alla kort blir suddiga, osv... Den är ju å andra sidan nästan 5 år gammal. Förutom det så är den ruggigt bra.

Malle - nån som har några tips??

Värme, värme...

Gud va det är varmt. Som tur är så börjar de bli ganska kallt på nätterna så man kan öppna och vädra ur lägenheten lite. Fick i var fall ner temepraturen till 23,5 grader i natt. Helt ok att sova i... Bättre än de 32 graderna som min lägenhet haft de senaste veckorna.

Håller som sagt på att storstäda på jobbet, går sakta framåt, är så mycket bara. Sen då och då kommer ju folk, kunder, och avbryter en.... men de är ju smällar man får ta.. :P

Lyssnar på rockklassiker, grymt bra radiokanal... Borde jag lyssna på oftare.. Men på eftermiddagen så blir det vinyl. När man som jag, jobbar inom krogbranschen så tröttnar man på alla musik som spelas på de vanliga kanalerna, då är de bra att kunna lyssna på lite alternativa radiokanaler ibland.

Imorgon är det en lång dag i studion som gäller. Skoj skoj...

Nä måste fortsätta här igen...

Malle - vill ha en ny kamera så hon kan ta lite pictures...

Tvätt, och städ...

Yes nu är nästan allt avklarat. Är sååå skönt att få det gjort. Tänkte att jag skulle göra lite kycklingwok snart oxå.. smaskigt!
Sen blir det lite träning samt hemmaspa... Så tyvärr kommer de vara lite dött på bloggen idag med.. men imorgon så kommer jag ha lite mer tid! =)



Malle - pjuuu...

Va ska man egentligen säga?

Halloj!

Sitter på jobbet, har haft lite storstädningsdag här.. därav den värdelösa uppdateringen. Är långt från klar, men de tar jag tag i imorgon istället. Slutar ju snart... Woohoo..

Då blir det till att tvätta och städa hemma. Behövs VERKLIGEN! Får se va som händer senare ikväll.. ska messa lite folk och höra va de har för sig. Skulle vara jätteskönt att vara ledig, få vara ute och sola.. men men, nu ska jag jobba! =)

Har suttit och läst lite på blondinbellas blogg, gör det ibland. Och måste säga att jag inte riktigt, hm, tycker om henne. Hon är säkerligen jättegullig, rolig osv. Och hon är ju rätt smart, så där har jag inget att invända emot.
Men den lilla donnan är ju bara för naiv. Hon lever i en fantasivärld, en värld som inte existerar. Hon lever i en väldigt isolerad och vriden värld. Hon är dessutom väldigt ung, men försöker hela tiden att framstå och bete sig mycket äldre. Jag hade velat se samma framgångsrika, glada tjej, fast i en yngre tappning. Varför måste man vara så vuxen. Bara för att hon är framgångsrik och driver sina projekt behöver hon ju inte bete sig som hon vore 35.

Nja... jag vet inte alls va jag tycker, men tycker, och tror hon behöver chilla lite.

Ojoj, va klockan va mycket.. måste rusa...

Malle - ja va ska man säga... Det luktar väldigt mycket PR-trick??

Ojoj, nu är jag arg!!

Ok, kom nyss hem från jobbet. Har äntligen jobbat klart med bröllopet i märsta. Visst det har varit trevligt osv, men har ju inte varit frisk och det är ju en del resande varje dag osv så är lite skönt att det äntligen är över. Fortfarande ont i tanden, har svårt att gapa och är svullen i ansiktet och kinden.

Men men, jobbade natt igår. Så lämnade Bossen hemma på natten för första gången. Släckte ner i lägenheten en halvtimme innan jag skulle gå, så var bara några smålampor på. Lämnade även lilla tvn på för att han skulle få ha lite ljud på. Så gick, ställde mig en våning ner, och visst han skällde några skall 4-5 stycken va tyst ett par minuter och sen kom ett par skall till, sen hörde jag inget mer. Så gick till jobbet. Då var klockan kvart över 10.
Kom hem strax efter kl. halv 4, ställer mig och lyssnar lite i trappuppgången. Inget ljud, han var tyst. Stod i ett par minuter. Men när jag öppnade dörren då ylade han och skällde lite för att han var glad att jag kom hem, hade ju varit borta i 6 timmar.

Mötte min granne i trappuppgången i morse, han sa inget om att han skällt eller så så antog att det varit tyst.
Mötte min andra granne nyss, hon var skitsur, för min hund hade minsann skällt HEEELA natten. Ja sa då, oj då det var inte bra, men testade att lämna honom själv hemma för första gången igår. Berättade att jag stått och lyssnat både innan jag gick och när jag kom hem men inte hört ett dugg. Frågade om han skällt HELA tiden, eller om de var då och då. MEn hon kunde inte riktigt ge nått konkret svar, men återkom hela tiden till att han skällde vid halv 4. Och att det var så tröttsamt att HELA tiden behöva sitta och lyssna på att han sitter här hemma och skäller.

Då orkade jag inte för jag hade fan loskat människan i facet.

1... Jag har inte min hund hemma på dagarna, han är med mig på mitt jobb 6 dagar i veckan, och resterande tid är jag hemma med honom i princip hela tiden. Så 60 % av tiden är han på jobbet, 30 % av tiden sover vi eller är med mig... så det finns 10 % av tiden kvar...

2... Jag har ALDRIG någonsin lämnat honom skälv efter halv tio förut, aldrig heller tidiga mornar eller ens förmiddagar.

3... Jag lämnar aldrig honom långa stunder. Lämnar honom när jag går och handlar, går och köper godis, går till solariet, är ute ocg springer osv... Möjligtvis att jag lämnat honom NÅN gång för att jag åkt iväg och lunchat, fikat osv...

4... Hör honom i stort sett aldrig när jag går, för han bryr sig inte, oftast väljer han själv att vara hemma. Han kommer helt enkelt inte till dörren, han går och lägger sig. Likaså hör jag honom i 95 % av fallen inte när jag kommer hem, spelar ingen roll om jag varit borta 20 min, 1 timme eller 4... Han är i princip alltid tyst. Om han skäller så börjar han skälla när jag håller på med nyklarna utanför dörren.

NÄR ÄR DET HAN STÅR OCH SKÄLLER HEEEEELA TIDEN!??

Jävla kärring... Ingen annan har klagat och om han nu skulle ha stått dag ut och dag in och skällt så hade fler klagat, den trevliga tjejen under mig som så gärna vill passa honom hade sagt nått, för henne träffar jag då och då, och vi brukar prata om honom. JÄVLA BULLSHIT... och det gör mig sååå arg.

Malle - blir så less på folk...

Stress stress...

Tja!

Nu är jag hemma efter dagens bröllopsjobb. Det går bra och det är skoj. Blev en sväng till donken efter för jag och Miss. S var såååå hunriga. Är så äckligt varmt ute, inne med fr den delen, så just nu vill jag bara lägga mig i en frys. Inte kul när man har lite feber vill jag lova. Tänderna trilskas fortfarande, så mår inte så jättebra. Så blir inge mer bloggande förens imorgon kväll. Ska städa upp lite här, jobba natt, sen är det sista dagen med bröllopet i märsta imorgon. Först imorgon kväll hinner jag vila upp mig.

Hörs imorgon!!

Malle - ja jävlar, nu har man inte TID att vara sjuk...

Goood morgon!

Morrn morrn... Vaknade för ett tag sen, har varit ute med Bossen en sväng med. Ush hade en jättekonstig och äcklig dröm. Huva!
Vaknade egentligen vid halv åtta och var jättepigg, men mina visdomständer trilskas lite nu så har ganska ont, tror ja har lite feber, och sen är jag jättesvullen i körtlarna på halsen. Brukar få så iband när de växer, går övr på några dagar.

Har lite småbråttom, ska äta frukost, fixa mig,ta mig ner på stan, packa det sista, ta en snabb lunch sen iväg till Märsta och jobba på ett stort bröllop. Efter det ska jag stressa tillbaka till Uppsala för att ha en brudkonsultation. Och efter det ska jag hem, fixa till mig lite, sen iväg med Miss. T och ta en liten drink på Tilltugg. Mumma!

Så får se om jag hinner uppdatera innan eller efter drinken, men hur som helst så hörs vi imorgon!

Malle - off o work...

Lovade ju att jag skulle lägga

MMS

Lovade ju att jag skulle lägga in en bild på min goda glass som jag åt på smultronstället.. Mm nu vill jag ju ha mera :P


Jag vill utomlands...

Ush, jag sitter här och drömmer mig bort lite. Jag vill utomlands. Synd att det inte blev nått med Mr. B... Hade suttit jäkligt fint. Jag vill bort till värme (som håller sig), sol, bad, god mat, avkoppling, nya intryck osv. Få strosa runt i en främmande stad, eller varför inte by, kolla i de lokala skitaffärerna och bara njuta av att vara.

Men nu blir det ju inte så, i år heller. Varken tid eller pengar finns just nu. Men men, jag ska nog få resa snart ska ni se.. :P Ja har ju mina små projekt på G. Och då ska jag återigen få återvända till mitt paradis. Undra om jag kommer ha samma ångest över att åka hem denna gång. Fast i och för sig så vet jag ju att jag kommer komma tillbaka.

Har ni varit på semester och i sånt fall, vart?
Vilket är ert favoritresmål?




Nu är det inte lång tid tills man får gå hem för dagen, skönt. Då blir det städning och sen slappande. Ska försöka att gå i säng i tid, är trött. Ska INTE vrida om dygnet igen nu när jag ÄNTLIGEN fått de någorlunda tillbakavridet. Nu när man är människa innan ett om dagarna så kan det få vara så..

Malle - jobbar jobbar...

Satsumas...

Yes, jag har bunkrat upp som bara den med satsumas, måste faktikst va en av världens godaste frukter.
Jag SKA bli kvitt min förkylning, och det är snarast. Jag tolererar inte att jag blivit sjuk igen, jag har inte tid. Eller lust. Jag har saker att göra... Juuust de.. =P



Tror att jag satt i mig en 8-9 stycken nu. det måste ju va mycket vitaminer att bekämpa skiten med. Och självklart blev de lite cola light till det, vad annars lixom.

Kom in två stycken och ville lura på mig att vara med i deras tidning, men ja, det får vi ju se. Men dom var sjukt trevliga, men man kan ju o andra sidan inte va me i en tidning bara därför...

Håller på och skriver ut en massa bilder till portfolion nu. Måste ha lite snyggare utskrifter så fixar de nu, visst det är inte lika bra som att gå till fotoaffär och skriva ut, men jag spar en jävla massa hundralappar på det och de duger. Att trycka upp på butik kostar 79 Kr fotot, och har man över 50 bilder så blir det en ganska saftig summa (3950 kr för att vara exakt). Nej tack!

Jobba då kanske... :P

Malle - uppdaterar lite så där på arbetstid...

Snart lunchdags... =)

Yes, sitter på jobbet. Har hunnit med en massa telefonsamtal, packat allt inför de tre dagarna som jag ska iväg och jobba på bröllop, skickat lite mail, träffa mamma och syrran en snabbis samt inventera lite. Ja jävlar va jag är effektiv idag.

Men just nu känns allt så mycket roligare igen. Det är så mycket nytt på gång, kanske är en av mina störta drömmar på väg att uppfyllas... det ser så ut i vart fall... Weee. Jag går nog lite som i en dimma. Jag hoppas bara att allt blir bra nu, men de är klart det blir det.
Kan ge er en ledtråd, och för er som känner mig så kan det inte vara svårt att lista ut vad det handlar om, med eller utan ledtråd... =)



Ja jävlar ja... ibland har man flyt, och ibland har man rätt kontakter. Ibland har man både och... =P

Ikväll sen så ska jag städa lite i lägenheten, hade satt klockan för att gå upp tidigare idag och göra det innan jobbet, men orkade inte. Dels för att jag och Miss. N fastnade på vägen och snacka skit i typ en timme, sen för att jag har blivit tokförkyld.

Ush, fattar mig inte på vissa männiksor... va har dom för fel? an dom inte bara bestämma sig? Och varför göra saker om man inte står för dom??

Malle - ska knalla och köpa lunch...

Sötaste lilla Odjuret...

Har käkat lite god middag nu och ska strax hoppa in i duschen för att fixa mig inför ikväll... Blev en god Ceasarsallad med grillad kyckling, parmesan och dressing. Mumma...

Måste bara berätta sötaste grejen som bossen gjorde på semestern.
Morfar har ett stort land där man alltid kan käka massa gottit. Han har körsbär, bigaråer, päron, äpplen, krusbär, vinbär osv osv...
Men det finns nått speciellt där, nått som jag skulle kunna föräta mig på. Nämligen ärtor. Så man plockar på sig en ärtskida och tar ut ärtorna och äter. Så gick och hämtade en, bossen snappa upp det det. Han ville självklart smaka, och ÄLSKADE DET!
Så efter det så sprang han titt som tätt till plantorna, nosade upp en ärtskida, slet loss den och sprang sedan och snaska på de där. Såååå söööt. Han var mer i landet än vi andra va sammanlagt... =P



Nä nu börjar jag få bråttom. Får höras imorgon!!

Malle - dags att göra sig redo för jobb...

Hej hej!

Hej hallå!

Nu är jag hemma... eller kom hem igår kväll, men sov i Knivsta då. Åkte från Norrköping vid halv 9, var hemma i Knivsta kl 10 i 11, med två stop och en liten runda för att lämna en glömd plånbok. Rätt bra kört va??
Mr. J körde in bilen ordetligt... =)

Har vart jätteskönt... Skulle ha mms-bloggat igår med men min mobil dog.. får skicka in de mmsen senare idag när jag kommit hem till laddaren. Men för att berätta va som hände igår så var vi i sörping igen, denna gång på Smultronstället, enligt tradition. För er som inte vet vad Smultronstället är så är det en stor glassbar vid götakanal. Åt en jättegod lakritsmojs.. =P

Sen var det hem en sväng till mormor och morfar igen för att sen på kvällen åka och käka lite pizza med några av våra kusiner. Kul att träffa dom, de gör vi ju så sällan... Men mätt var man. Och efter det var det dags för hemgång.

Har varit å möte nu på morgonen får se hur det går, känns bra, men man vet ju aldrig. Sen så har jag och Miss. S käkat lite lunch, strosat lite på stan och sen så nu sitter jag och jobbar. Har kollat alla mail, betat av lite samtal och så vidare så man släpat efter med lite nu när jag var borta. Sen ska jag hem och fräsha till lägenheten lite och sen blir det jobb på BJ ikväll.. skoj skoj...

Syrran stod för all fotografering helgen, så så fort jag fått bilderna från henne så kommer dom upp på bloggen, så räkna inte med att de kommer snart... =P

Malle - äntligen hemma... borta bra men hemma bäst...

Gud vad jag är trött! det enda

MMS

Gud vad jag är trött! det enda man gör när man umgås med äldre är att äta. Efter lunch så har vi fikat, ätit mat och promenerade lite i spåret. Ska nog snart gå och sova innan jag ramlar ihop av trötthet... Puss o kram


Sådär, nu är vi hemma hos morm

MMS

Sådär, nu är vi hemma hos mormor och morfar. Har varit en sväng på söderköpings golfklubb först och käkat lite lunch... gott gott. Gick även en promenad längs med Göta Kanal... mys!


Nu har vi varit ute och plocka

MMS

Nu har vi varit ute och plockat blåbär, blev nästan ett kilo. Sen blev det middag och sen långpromenad genom skarphagen och kolonierna... Så nu återstår det bara att njuta av bären tillsammans med jordgubbar o glass. Puss o kram


Har precis stannat i nyköping

MMS

Har precis stannat i nyköping och käkat lite på max. Så nu ska vi bara köra de sista 5 milen. Har gjort tre stopp och Bossen mår inte bra. Eller nu mår han bra. Nu har han ju spytt :P Stackarn!


Testar om det funkar att mobil

MMS

Testar om det funkar att mobilblogga, gör det det så bör ni se en bild av min rese outfit! Ha en underar dag nu! Puss puss


Mooot Norrping...

Yep nu drar jag så kommer att vara bloggtorka här, kanske mms bloggar om det funkar. Annars så hörs vi på tisdag kväll!

Hade gött nu sötnosar!!

Malle - on roadtrip...

House of The Dead...

Ok, jag vet, jag hatar skräckfilmer. Egentligen bara för att jag är så jävla livrädd för dom. Jag klarar helt enkelt inte av dom. Jag är sjukt mörkrädd, och jag klarar inte av att se dom utan att må dåligt ett par dagar, vare sig jag kollar själv eller med någon.

Hur som helst. Sista tiden har jag suttit och kollat på en del skräckfilmer, alla kanaler har tydligen fått dille på att visa massa skräckisar. Helt själv, och dessutom frivilligt. Men mest skumt av allt, jag har inte blivit rädd, med några få undantag, jag har inte mått dåligt osv....

Först så såg jag Exorsisten - begynnelsen, den va iofs ganska läskig, men helt ok. Sen var det någon annan, Omen var det ja, kvällen efter. Kollade lite på den med.
Sen var det även besatt, även den helt ok, men inte riktigt min smak. Sen har vi även Saw, Saw II samt The skeleton Key.
Och jag tittar på allt detta, FRIVILLIGT??? What tha fuck?? Men men, kanske är det så att jag börjar bli stor? Jag har helt enkelt gott och blivit mogen och fått lite mod så här på äldre dagar...

Nu visar dom i vart fall House of The dead, och de måste ju ta me fan va en av de sämsta filmerna som någonsin gjort... Jag sitter ju och garvar, jag ska ju vara rädd?!

Hmm, är ju skönt att jag har min lilla skrotis som tar hand om mig när jag kollar skräckisar, hade han inte funnits hade jag nog inte sett någon film alls... =P



Malle - The brave...

Bilsemester...

Imorgon bär det av... Till sköna Norping!

Är jag och syster samt hennes kille som ska åka dit några dagar och hälsa på släktingar. Jag känner mig smått nervös, inte för att träffa släkten, utan för att åka bil med lillen. Han tycker inte riktigt om att åka bil, och blir nästan som åksjuk. Så får se hur det går att åka 25 mil med honom. Ska bli mäkta intressant... =P

Förhoppningsvis så sitter han inte och gnäller hela tiden, tänkte nämligen ha honom i buren. När jag brukar åka till knivsta, tar en kvart, så flängr han nämligen fram och tillbaka och ska kolla på ALLT. Alla bilar, folk som går etc, så tror de är därför han mår dåligt. Hmm... Spännande spännande....

Slänger in en portfoliobild som jag hittade när jag rensa datorn i veckan...




Modell: Hanna
Makeup & Hår: Jag
Fotograf: Hmmm... har jag tyärr glömt.. F´låt...

Malle - ska packa det sista....

Fest med grabbarna grus...

I onsdags så var jag ju ledig på kvällen. Var helt bombsäker på att jag jobbade den onsdagen men Miss. S informerade ju lilla mig om att så inte var fallet. Så då hann jag istället styra upp lite fest med grabbarna. Och det kan ju bara bli bra, det är ett vinnande koncept helt enkelt.
Så jag fixade iordning mig och vid 7 så började folk att droppa in. Först kom Mr. T, min sötnos. Han träffade Bossen för första gången med. Skoj skoj... Bossen var väl dock ganska reserverad. Han ville inte alls lite på Mr. T, han e ju för böveln snällast i världen.
Nummer två var Mr. O, även första gången att träffa Bossen för honom med. Honom gillade Bossen mycket bättre, till Mr. T´s sorg... hahaha... stackarn...

Sen kom Mr. A, Mr. P och.... Hmmm... var nog dom som kom. De hade köpt med sig en massa donken käk så Mr. T och Mr. O blev hungriga så vi drog till donken där jag skulle möta upp ännu en Mr. A. Blev lite käk, ingen Mr. A, men däremot så dök resten av gänget upp. Mr. J, Mr. E, samt tre jättegulliga tjejer från Märsta. Kan bara namnet på en tyvärr, men sköna va dom.

Hem till mig och festen var i full gång. Festade till klockan var runt 11, då var det dags att gå ner på stan och BJ. Men Bossen ville inte alls vara själv, så slutade med att jag fick vara hemma. Egentligen ganska skönt, jag var trött och så är jag tokpank, och om man inte går ut är det ju lättare att hålla i stålarna... =)

Men var en sjukt kul kväll, älskar mina grabbar, dom är bäst. Hoppas att dom har det bra i Kroatien nu.... =)

Slänger in en vimmelbild på mig som är över ett år gammal.... och guuud va liten jag ser ut... =P




Malle - detta gör vi om SNARAST grabbar...

Kors i taket...

Ja men se där.. mitt internet verkar vilja vara med ett tag igen... fattar verkligen nada.. Men men... Glad som Faen är jag i vart fall att det är igång igen. Nu kan jag ju blogga lite...

Hmm... va har hänt då sista tiden. Inte så jättemyket faktikst, har inte mått allt för bra. Blev helt förstörd efter att ha jobbar sjuk i lördags natt. Men men, nu börjar det väl bli bättring. Bytte ändå bort mitt pass i natt till nästa lördag istället. Så jag hinner vila lite. Och imorgon bitti bär det av till Norrköping med Syster och Mr. J, och självklart lilla Bossen. Ska hälsa på Momo & Mofa, Famo & Fafa, lite kusiner och sånt skoj. Träffar ju dom allt för sällan. Kommer hem sen på tisdag kväll.
Hmm, jag ville ju gå på Kolmården, så som man gjorde när man var liten, men de ville tydligen ingen annan.  =P
Vart är barnet inom dom?? Hallååå....

Nu är det ju The skeleton Key på 6:an.... lääskigt... :S

Malle - hoppas på att nätet här här för att stanna...

Jävla internet...

Well.. mitt internet är fortfarande paj, och imorgon åker jag på en minasemetser till kära Norrköping... Men när jag är tillbak så ska jag ha ett fungerande internet... ANNARS!! =P

Nu så...

Nu är jag äntligen tillbaka... varför har jag då varit borta några dagar.. Jo, gött folk det ska lilla lilla Malle berätta. Dels har jag vartit inne i en liten neggoperiod, har haft mycket att göra, lite att skriva, min kamera är cp och mitt internet har varit dött ett tag. Men men nu är jag gladare, har inte lika mycket att göra, mitt internet är tillbaka, dock är min kamera fortfarande paj, men men... Shit happens!!

Har precis ätit frulle och lite sånt, ska göra ett par viktig-saker så som tvätta, städa osv idag. Har en del samtal att beta av. Sen får vi se om brorsan kommer in ikväll. Då kanske man ska dra en pizza??

Jaja... ska börja här så att man kan njuta av dagen sen. Taataaa

Malle - nu är jag tillbaka igen...

Hej hallå bloggen...

Är tyvärr lite dött här nu, mitt internet krånglar och jaghar haft en hel del att göra.... Men men imorgon ska mitt internet va igång helt och hållet igen, och då har jag lite mindre skit att göra.. =P

Hörs då!!

Malle - hörs imorgon sötnosar...

Idag har det varit dött...

Yep idag har bloggen fått lida lite, men har haft fullt upp hela dagen och kvällen, skriver imorgon när jag har tid istället... =)

Malle - har helt enkelt inte tid idag...

Mys framför tvn...

EFtersom jag fortfarande är lite småhängig så har det slappats en del framför tvn idag.. Jag och skrotis har legat och mys hela dagen. Eller nja, efter det att jag kom hem från cykeljakten i vart fall. Ska snart ta en powerwalk...

Har hunnit sitta en del med räkningar och skit med, det blir man ju lagom deprimerad av.. Hahaha, och de komemr ju tyvärr tillbaka månad efter månad.. tråkigt men sant.




Såhär ser det ut när vi ligger och myser framför tvn.. ibland har man det bra. Lilla hunden ser lite utslagen ut...

Malle - mys pys...

Mitt lilla retard till hund...

Lilla lilla skrotisen är inte allt för smart, ibland lite väl dum för hans eget bästa =P.
Han har dessutom en ovana att gå runt med tungan utsträckt en bit. Han ser jättedum ut, oftast när han sover dock.. Lyckades fånga detta lilla fenomen på bild, efter en miljard försök så äntligen.. =)




Visst ser han intelligent ut min lilla skrotis... Hahah jag dööör!

Malle - stolt mamma till retarden... :P

Cykel...

Jaha... gick ju för att köpa en cykel, hos de trevliga grabbarna på Cykel Nestor´s... men de hade tyvärr inga cyklar inne. Jag fick snällt vänta. Tittade lite på blocket, fanns en jag ville ha, men den kostade 990 Kr, den va i princips likadan som den som jag blev av med, men den jag hade betalade jag 600 Kr för och då målande dom den i min favoritfärg - svart, bytta däck, satte dit nya bromsar, nya pedaler, refleker osv osv... Så varför punga ut mycket mer för en cykel som inte är upprustad. Känns liiite njaaa....

Får se va jag gör, får välla kanske vänta nån vecka även om det vore skönt att få en cykel jäkligt snart.




Nu ska jag fortsätta kolla på the hills, sen blir det nog en powerwalk... Det vore skönt.

Malle - på cykeljakt...

Carolina Gynning - Ego Girl...

I lördags natt när jag kom hem var jag inte riktigt trött, så då bestämde jag mig för att börja läsa en bok. Jag vet, Jag, läsa en bok??
Men det gjorde jag i vart fall. Det blev Ego Girl av Carolina Gynning.
HAr tänkt läsa den boken ett tag nu. Jag diggar henne. Hon kör alltid sitt egna race, hon bjuder på sig själv till max och hon gör det med ett leende och glimten i ögat. Till skillnad från många andra (tråkiga trista moraltanter) så tycker jag att hon är en förebild, ingen pinsam liten bimbo som gör bort sig.

Hennes bok var ganska bra, eller den var bra. Man fick reda på väldigt mycket om hennes liv och hon berättar öppet om pinsamheter som jag aldrig någonsin skulle berätta om mig själv i en bok. Man får lära känna carolina som person. Och man får reda på hennes liv, från barndom till idag.
Jag har bara en enda invändning på boken. Och det är att den är ganska rörigt skriven. Den hoppar väldigt mycket fram och tillbaka i handlingen. Det är inte riktigt svårt att hänga med, men är jobbigt att läsa om en händelse när man hela tiden blir tagen in på sidospår, och sen kommer meningen, men för att återgå till.... tre gånger i ett kapitell om en specifik händelse så blir det liiite rörigt att läsa.
Utöver det var den lättläst och lagom lång.

Betyg: ♥♥♥♥ (4/5)



Malle - yep, jag har faktikst läst en bok...

Någon följde med mig...

Igår så blev jag så sjukt sugen på brie ost... ja, en av mina största laster är ost... Mans kulel nog kunna jämföra mig med oscar i räddmingspatrullen. =P
Anyhooow... så jag traskade iväg till ica vid heidenstamstorg, klockan var väl runt halv åtta. KOm dit och handlade och skulle sedan gå hem. När jag kommit halvägs så svänger jag in på en gata, och samtidigt som jag gör det så tyckte jag att jag såg nån, men den försvann in i tomma intet. Sen följde "detta" med mig hela tiden då jag gick på denna väg, ca 800 m, men jag såg "det" bara ibland... varje gång jag blinkade så såg jag "det" i några sekunder i ögonvrån, som att det gick någon precis brevid mig. Först tänkte jag att det var säkert för att jag fått solen i ögonen, men det hade jag inte fått, och det var molnigt.
Det var väl helt enkelt någon som ville gå med mig, vem det var vet jag inte. Men är ju alltid trevligt att få sällskap.




Malle - har varit ganska lugnt på spökfronten ett tag, men nu drar det igång igen....

God morgon...

Yep, nu är jag tillbaka. Jag var inte alls på humör igår. På något sätt alls, låg mest i sängen hela dagen och åt godis. Jag förtjänade det tyckte jag..

Idag så är jag fortfarande lite halvhängig, glad, men halvhängig. Ska gå och köpa en ny cykel idag. Har fått pengar av famor och farfar. Fortfarande sur att dom tog MIN cykel, det var den finaste och bästa cykel som fanns, och jag vill egentligen inte ha en ny. Men jag behöver ju verkligen en cykel så en ny cykel får de blir.
Bossen kommer bli så glad när han äntligen får åka cykelkorg igen... =P

Ska göra mig iordning och sätta lite fart på fläcket nu....

Malle - shoppar i cykeldjungeln...

Idag vill jag bara inte...

Idag är jag trött, jag har blivit lite sjuk, och jag känner helt enkelt inte alls för att blogga idag.. Får se hur jag känner mig ikväll, men imorgon kommer jag med alla säkerhet att vara tillbaka på bloggen.

Ha en trevlig söndag allihopa!

Malle - inte riktigt på top...

Mumma....

Har precis ätit lite mat. Blev inga pannkakor, kom på att jag inte köpte nån glass igår, så fick bli pasta med köttfärsås med lite fetaost i...

Mitt A på tangentbordet har blivit totalt förstört, vet inte hur. Bara var så helt plötsligt. Men men, ska jag nog kunna fix till med lite pill. Nu så släppte det. Woohooo.. I have magic fingers.

Ush, sista kvar med städningen, men har i vart fall hunnit med att plocka undan, gå med sopor, gått ut med saker till förrådet, bäddat om sängen, vattna blommor, städat ur ugnen samt städat ur och torkat i kylskåpet.
Så lite duktig har jag ju varit.. =)

Nä.. nu ska jag fixa det sista, sen måste jag hoppa in i duschen och fixa mig inför kvällsjobbet.. Gaaah, känsn som jag har feber så får se hur pigg jag är ikväll.. men ska nog gå bra. Det är ett ganska kort pass som brukar gå bra, och så får man ju höra maaaassa superbra musik.

Hoppas att ni får en underbar lördagskväll om jag inte hinner skriva nått mer... =P




Malle - back to work...

Det åskar...

Det åskar igen... gud vad det åskar denna sommar. Men det är mysigt. Gillart!
Det är egentligen nu man ska ligga i sängen och mysa med någon hela dagen, men sånt har man inte tid med. Finns massor av saker att göra... =P



Mys mys.. nä nu ska jag fortsätta här... sen ska det göras pannkakor, blev inga sånna igår, sen så måste jag se reprisen av Pussycat Dolls....

Malle - myyyys med lite thunder...

Vissa saker begriper jag bara inte...

Ok, snälla, ingen behöver ta illa upp för detta inlägg. Jag menar visserligenvad jag säger men jag säger det ändå med lite glimten i ögat. Jag är inte så elak som jag kanske låter... =P

Jobbar ju som sagt på diverse nattklubbar. Och då får man se en heeel del männiksor. Vissa är jättesöta, vissa är mindre söta, vissa sminkar sig snyggt, andra sminkar sig.. hmm.. mindre snygg, vissa klär sig snyggt, vissa klär sig inte alls snyggt, vissa är trevliga andra är otrevliga osv. Det är så det är, vad trist det vore om det inte var så.

Men det finns en grej som jag alltid slås av när jag jobbar, eller är ute för den delen. Alla dessa tjejer som är en aningens, eller jätteövervigtiga som ska envisas med att ha dessa tajta fodralklänningar. Visst jag är för att man ska klä sig som man vill, och det är verkligen inget fel på de som är överviktiga. Men i vissa fall så blir jag så ledsen inomords.
De har en tajt, för liten fodralklänning som skär in mellan de 3 bilringarna, deras trosor är så små att man i princip kan räkna sömmarna med hjälp av konturerna som blir i klänningen. Ja menar, tycker man att man är fin då när man kollar sig i spegeln? Förmodligen, och i spnt fall, you go sister! Verkligen!
Jag tycker att "tjockisar" kan vara riktigt vackra om man ser att de trivs med sig själva. Men som vän, tycker man inte att man har en skyldighet att kanske säga att man kanske borde byta till det andra klädalternativet? Jag hoppas bara att mina kompisar skulle säga nått!

Asså, nu pratar jag verkligen om dessa extremfallen. För det är faktkst i vissa fall INTE vackert att titta på. Jag vill inte vara elak eller så, men ibland tycker jag att vissa ska acceptera att visst mode inte passar alla. Eller ta en storlek som passar sig, alla kan inte klämma i sig i en 36:a....

Nu fick jag ventilera mig om det med...  =)
Kan tillägga att jag inte känner mig bekväm i en fodralklänning då jag anser att jag är för stor.. men all heder åt de som vågar!

Malle - hoppas att man inte kliver nån på tårna...

I´m up, i´m up...

Yep, eller har varit uppe ett tag, först ringde Mr. S, tänkte att ni kommer hela morgonen bli förstörd. Men icke, han varbara ute efter ett nr.. Folk har messat och ringt en massa så har vaknat till då och då, dessutom har det ringts in och bokats möhippor och grejer så jag har ju till och med hunnit jobba lite under morgonen.

Såååå... ungen är varm, minibaguetterna är redo att slängas in, juicen är upphlld... snart dags för en goood frulle med andra ord. Sen blir det massor av jobb, städ osv här hemma. Ikväll sen så jobbar jag, börjar inte förens vid 11 så kanske hakar på på någon förfest. Måste ju snart få träffa Mr.J igen... Lilla gubben.. =P

Ikväll så blir det jobb på saluhallen/platina/hyllan, ja kärt barn har många namn. Älskar att jobba där. Hoppas att det går bra, och att fok är trevliga bara. Sen är jag helt ledig igen till på Onsdag. Niiice.

Nä frukosten kallar...

Malle - back again...

Så jävla sur...

Ush. Kom in i vääärldens sämsta humör-mode!
Jag är sur på allt och alla, jag har ont i huvudet och jag måste snart iväg och jobba... Ska ta en powernap sen blir det jobb. Så blir nog ingen mer blogg idag... tur är väl det.. :P

Men men mötet är avklarat, gick välla bra, kylskåpet är fullt och jag har fått middag i mig...

Natti!

Malle - går och surar ett tag...

Snart dags för möte...

Yep.. snart så är det dags för mig att dra mig ner på stan för att ha möte.. Får se hur det går, men det ska nog gå strålande.. =)
Blir lite fika med, gottigt. Bossen som har blivit så stor och duktigt får vara hemma så länge. Det klarar han galant. Hmm.. sern ska jag göra nått riktigt gott till middag, funderar på pannkakor, har inte ätit det på ett tag. Pannkakor med glass och sylt är det bästa jag vet. Men dom ska vara tunna. Muuumma...

Va ska ni sötisar göra ikväll sen??




Dags att slänga på lite smink...

Malle - traskar snart ner på stan...

Med smak av salt...

Vet ni vad jag älskar, typ mer än allt annat?
Lakrits!

Det är så sjukt gott. Helst ska det vara salt, men dött går ju självklart ner det med.
Hittade salta pingviner som jag köpte på personalfesten med Cherry... Mumma! Är inte många kvar, men de som är kvar njuter jag av till max!!



Vilket är ert favoritgodis?

Malle - mmm laaakrits...

God morgon mina sötnosar!

Morrn morrn!

Visst är jag uppe tidigt? I know, syrran har precis åkt, hon sov här i natt. Vi gjorde inte så mycket förutom att äta lite tacos, följt av glass och vattenmelon. Mumma. Sen blev det tvtittande resten av kvällen. Fanns som vanligt inte mycket att titta på, det var ju trots allt torsdagskväll.

Idag då.. måste storstäda, tvätta och diska här hemma. Sen ska jag storhandla med mamma. Det är så tomt att det ekar i mitt kylskåp. Sen blir det ett möte ikväll, lite MIST Uppsala AB bestyr. Och sist men inte minst... Jobb på BJ ikväll. Jag är helt dööd... men det ska nog gå bra. Får se hur död jag är imorgon. Men har ju hela dagen på mig att vara död, är det fint väder kan man ju vara död utomhus.. =)

Nä om man skulle ta och börja så man hinner snajda till sig ordentligt till mötet och ikväll...

Malle - up and away...

Jag faller för grupptrycket...

Alla skriver ju om att dom har smsat till 118 100 och frågat vem dom är.. och inte kan jag vara sämre..

Så fragan löd; Vem är Malin Nestor?

OMG, jag asgarva lääänge när jag fick svaret... Va fan har dom rökt på? Måste har vart fiiiina grejer me tanke på de svaret jag fick.. =) (Passar på att säga att jag inte tycker om "fiiiina grejer", är jävlgt emot sånt.. ) 

Svar: Vi på 118 100 tror att Malin är en äventyrslysten 22-årig Uppsala-tjej som gillar musik, mode och belgiska ostar. Hennes favoritdjur är get, och hennes hemliga dröm är att få chans att åka jeep genom öknen tillsammans med sultanen av brunei.

ÖÖÖH??
Visst fram till ordet mode stämmer det. Belgiska ostar... njaaa, gärna en god brie. Och vadå get?
Visst skulle de va nice att åka bil genom öknen men inte fan skulle jag vilja göra det med en gammal gubbe med tillhörande harem. Skulle ju självklart välja nån ung hunk, han skulle även han vara stenreik.. =P 

Detta svar kan jag inte riktigt ta, så precis som alla andra så skickar jag igen för att få ett nytt svar...

Fråga: Vem är Malin Nestor?

Svar: Fick inge svar??







Har ni testat? Stämde det?

Malle - testar på...

Snart kommer sis!

Var ju på stan och käkade lunch med Miss. S och Miss. L, Miss. L ska ju iväh en vecka så vi passade på att träffas lite innan. Jag och Miss. S hade sen ett litet möte för att gå igenom en del grejer till de nya projekten som vi håller på och finurlar på...

Och la precis på luren, pratade med en person som har en avgörande roll i ett av projekten, tyvärr verkar det dra ut på tiden, men men. Får väl snällt vänta tills semester är över. Vi får se hur det blir helt enkelt, men så fort jag vet mer, då ska jag självklart avslöja allt för er läsare.


Snart kommer syrran hit med. Vi ska käka lite middag och snacka lite skit. Imorgon så blri det nog till att storhandla mat med mammsen, sen eventuellt ett möte imorgon kväll, sen blir det nattjobbet igen. Menmen, då har jag ju fullt upp imorgon så då gårju dagen fort.


Vad har ni gjort idag, mina underbara läsare??



Flumbild på mig och syrran på farfars födelsedagsfest!

Malle - waiting for sis!

Jag är död...

Ush.. kom hem vid strax efter 4, gick o la mig halv 5. Men fick inte sova för Boss ville busa.. lääänge. Och nu så är jag vaken. Jag är död.
Hahah drömde riktigaste grejen, typ att jag var på stan med ett gäng, så blev det lite kaos för att fyrisån höll på att svämma över. Så vi var alla tvungna att hopppa in i ett torn (som var frittfallbyggnaden), och sen så höll dom inte på att få ner oss därifrån. Vi var fast däruppe och när dom försökte rädda oss så höll dom på att ha ner oss, för vi satt uppe på, ute på tornet. Kissie va där med.. Hahaha jag är inte frisk nån stans. Men hon var trevlig.. :P

Ska göra mig i ordningn snabbt sen blir det ner på stan och luncha med Miss. S och Miss. L...så hörs lite senare...

Malle - walking dead....

Sjukhuset...

Håller på att laga lite käk.. Mumma. Ska snar börja göra mig iordning för jobbet med. Kan väl inte påstå att jag är allt för peppad för att jobba ikväll. Men men, många av mina polers kommer ju dit så det blir nog skoj.

Fick reda på att det negativa beskedet kanske inte alls var negativt.. väntar på ett till mail, men jag är strålande glad igen.. =)

Sitter och småkollar lite på dokusåpan Sjukhuset. Tycker det är bra. Dom är så gulliga alla som jobbar där. Ioch med att jag var allergisk mycket n'r jag var liten så har man ju spenderat ganska mycket tid där.. =)





Nä nu måste jag titta till pommes frittesen i ugnen.. hörs!!

Malle - snart åter på jobbet..

Fan =(

Fick nyss ett väldigt sorgligt besked. Ingen som har dött eller så, men en av mina närvarande drömmar ser ut att inte gå i uppfyllelse, och som jag har hoppats, planerat osv... Jag dör fan lite inombords. Jävla skit...

Så tror jag ska gå och köpa massor av godis, slänga mig i sängen, sörja och inte göra ett skit. Är ju endå pissväder ute...



Jag ville ju verkligen ha dig min skatt... =(
(Och nej nej, ingen brusten kärlek här inte... även om jag var kär i detta ting över allt annat)

Malle - just my luck...

Skit i det då...

Jaha... blev ingen sminkning idag, min kamera vill inte.. Alla bilderna blir bara toksuddiga så är ingen ide att lägga upp dom.. Men men, får fösöka imorgon, får fota med mobilen istället. Satans... men men.. är ju i vart fall snygg nu när jag ska laga mat.. :P

Malle - måste ha en ny kamera...

Min kamera...

Ja.. sitter här med halva sminkningen klar.. min kamera dog så nu ligger batterierna på laddning, sen kan jag forsätta. Men asså min stackars kamera är verkligen inne på sina sista dagar, typ alla bilder blir suddiga, jag måste helt enkelt ha en nu! Pronto!

Några tips på en bra, och billig digitalkamera?

Malle - återkommer med sminkningen inom kort.. =)

Att vara egenföretagare...

Som ni kanske vet så är jag VD för mitt företag MIST Uppsala AB, och inom det bolaget så driver jag en Mist Sthlm butik i centrala Uppsala sen 2 år tillbaka.
Att driva eget har jag alltid vetat att jag vill göra, så sagt och gjort. Det är verkligen skitkul, men gud vilket jobb det är.

Förutom att jag står i butiken mellan öppetiderna, så jobbar jag massor hemmifrån. Det är inte så att man är ledig för att butiken stänger sina dörrar. Nä, då ska det fixas med marknadsföring, papper, bokföring osv osv.. listan kan göras vääldigt lång. Massor av jobb och slit, något som inte alla är förberedde på när man startar eget.
Jag har haft min butik nu i snart 2 år (21 augusti fyller butiken 2 år, bolaget är äldre), och hitills har den enda lönen jag tagit ut varit pengar till ett gymkort som kostade 1800 Kr.
Visst har jag kunnat ta ut lön, men gäller att prioritera lite, ska jag ta ut pengarna till mig själv, eller ksa jag beställa in extra varor, eller göra en till marknadsföringsdrive. Oftast så hamnar man själv ganska långt ner på prioriteringslistan.
Att vara sjuk är inte att tala om, du måste jobba, vare sig du är döende eller inte... :P

Som tur är så har jag Miss. S som gör att jag kan få lite lediga dagar ibland (som inte blir lediga för att jag sitter hemma och jobbar), och jag kan få lyxen att vara sjuk ibland.

Trots att det är så hårt slit så är det värt det. Det är min dröm, och det går hela tiden framåt. Hade vi stått och stampat på samma ställe eller det inte gått alls, då hade jag tröttnat och lagt ner för längesen.
Jag älskar det jag gör, och trots att jag offrat mina bästa år, och min hälsa så är det det roligaste jag gjort.

Hmm. antar att det jag vill säga var att om ni funderar på att starta eget, tänk igenom det NOGA!

Så här ser mitt schema ut under min "lediga" tid, charmen med att vara egen företagare.. =P



Nu ska jag gå och sminka mig.. blir en rosa makeup... bilder kommer snart.. =)

Malle - finns i badrummet...

Morrn, morrn...

Nu är jag uppe.. Suck vilken natt. Jag har ju bestämt mig för att verkligen vända tillbaka dygnet då jag inte ens blir liiite trött innan halv fyra, fyra. Så jag kan inte somna innan fyra, halv fem hur mycket jag än försöker.
Har varit emot sånna här sömntabletter massor, men hörde att en kompis käkade sånna ibland. Han jobbar precis som jag väldigt konstiga och oregelbundna tider.
Gick till apoteket och köpte några tabletter som skulle vara skonsamma och bra. Tänkte att dom kan jag använda några kvällar nu bara för att man ska kunna somna vid 10-11 och sen så spar man dom ifall man behöve dom igen.

Så skulle ju testa igår.. så efter att jag svarat på era frågor igår så gick jag ut med hunden, kom in, tog tabletterna, borsta tänderna och la mig... Hmm... kände ingenting, gick en och en halv timme, fortfarande inte trött. Doseringen var 2-4 tabletter vid sänggående. Hade tagit två, så tog två till. Kände jag av dom?? Nä... så vid två givk jag upp och satte mig och betade av en massa pappersarbete, och till 4-5 somnade jag... SUCK!
MEn med tanke på att jag är så stressad att jag har en vilopuls på över 90 så kanske det inte biter på mig, eller kanske bara gjorde så jag fick normal puls? =)

Nu är det frulle, sen ska jag duscka och göra en fin sommarpartymake som jag ska visa för er sen steg för steg..

Malle - ja jävlar ja...

Frågor & svar...

Gud va kul att det var så många som var intresserade av min lilla frågestund...
Slog läsarrekord, och kommentarrekord idag.. Superkul, synd bara att det var många som var här utan att ställa en fråga.. Men men, är bara att fråga sen om det är något ni undrar över..

Dåså, sitter här med hemmagjord Guacamoule och nachochips, och skall svara på alla era frågor!

A:
En blå ögonskugga på ett blått öga, hur gör du för att ögat ska komma fram och inte försvinna i all blå färg?

Svar: Egentligen så ska de som har blåa ögon inte använda blå ögonskugga. Man brukar säga att de som har bruna ögon ska ha grön eller blå ögonskugga, de med blåa ögon ska ha grön eller bruns ögonskugga och de med Gröna ögon skall ha brun eller blå ögonskugga. Det är när man "bryter av" färgerna mot varandra som man framhöver ögonen.
MEN, hittar man en riktigt bra nyans så funkar det med samma färg som man har på ögonen, men då måste nyansen va precis rätt. Så bara att prova sig fram.
Vill man ändå ha samma färg på skugga som man har på ögonen, så kan man hjälpa till att framhöva ögonen med hjälp av en skarp och väl synlig eyeliner, tex svart.

Nathalie:
Jag blåser alltid mitt hår torrt och sen plattar jag det då jag hatar när det lockar sig. Vill ha tips på bra Schampoo och produkter som skyddar håret mot allt hemskt jag gör mot det.
Sen om du kan ge tips på hur man sminkar ögonen så dem ser större ut?

Svar: Tyvärr så används väldigt mycket värmeverktyg idag. Men samtidigt så har det kommit en hel del produkter som skyddar håret. Bäst är alltid att försöka anvnända värmeverktyg då lite som möjligt. Schwarzkopf har en bra produkt som heter protect serum, Redken har en bra produkt som heter Smooth Down, som är en leave in produkt. Sen gillar jag loreal´s hot curl och hot straight. Det där med schampoo har jag inte så bra koll på tyvärr.
För att få ögonen att se större ut så kan man rama in ögat med eyeliner, samt lägga en ljus, gärna skimmrande skugga längst in i ögonvrån...

Melina:
Varför bloggar du?

Svar: Jadu.. Jag har alltid tyckt om att skriva av mig, har haft två andra bloggar innan denna. Men de har inte varit publika. Har känt själv, och fått en del påtryckningar av andra att jag borde starta en "skönhets"-blogg. Det är trots allt mitt yrke, och jag ÄLSKAR att dela med mig, samt lära ut om det!

Carro:
Jag undrar om du har några rekomendationer på bra hårvårdsprodukter & hur man motverkar fet hy.

Svar: Jag älskar Herbal Essenses schampoon, och vad gäller stylingprodukter så är mina favoritsprayer från märket Proffs, annars använder jag mycket Björn Axen eller Waterclouds...
Alla hudtyper behöver rätt vård. Gäller att man tar reda på vilken hudtyp man har (gå in på nått stäle där det finns utbildad personal), och sen ska man endast köpa produkter ämnade för sin egna hudtyp. Smörja in ordentligt, att man har fet hy kan vara en effekt av att huden är på tok för torr. Den att använda ansiktsmask minst en gång i veckan och dricka massor av vatten. Att dricka mycket och äta nyttigt är viktigt för huden.

Wysteriia:
Vilket är ditt favoritmärke?
Bästa smink och hårprodukt om du bara för välja EN?
Vart har du utbildat dig? Pris? Längd på utbildningen?
Gör du många jobb?

Svar: Mitt favoritmärke är (no chocker) Mist Stockholm. Jag har ju, för er som inte vet det, en egen mist stockholmbutik här i Uppsala. Har testat massor av olika märken, men kan med handen på hjärtat säga att det finns inget annat märke jag tycker om mer. Vill inte jobba med nått annat, skulle inte kunna sälja nått annat osv. Det märket har allt, och är dessutom relativt billigt. Är än så länge relativt nytt och okänt i sverige. Men med ett av världens absolut största utbud på produkter tycker jag att det är oslagbart. Sen finns det en del märken som kommer i närheten.
Hmm... bästa sminkprodukt för bli browshade, klarar inte att inte fylla i brynen i vart fall liiite grann. Bästa hårvårdsprodukt får bli spray, tänk va långt man kommer med lite spray.
Gick min utbilning på Makeup Institute, en 4 månaders lång utbildning som kostar ca. 70 000 Kr. Enligt mig den bästa skolan man kan gå, visst finns det negativa sidor med den med, men i den utbilningen får man en massa saker som inte ingår i de flesta andra utbildningarna. Dessutom så går man före i jobbkön en del om man säger att man kommer från den skolan. Inte alltid med ofta...
Jag har ganska mycket jobb, dock inte lika mycket längre då jag har butiken. Men till hösten så ska det börjas frilansas mer både i sverige och utomlands. Saknar det!

Matilda:
Vilket smink passar bärt på sommaren?

Svar: på sommaren tycker jag att man ska ha en så lätt och naturlig makeup som möjligt. Helst bara lite rouge och kanske mascara. Hyn blir ju oftast väldigt vacker på sommaren, dessutom får huden en massa naturliga skiftningar.

Alexandra:
Vilken kajal är bäst?

Svar: Jag tycker inte att det brukar vara så jättestor skillnad. Men mist har en bra, sen har Maybellines och Chanel bra kajalpennor med.

Lisa:
Vad är ditt bästa tips på foundation på sommaren?
Hellre för ljus färg, eller hellre för mörk färg. Eller ingen alls kanske.

Svar: Foundation ska ALLTID vara så exakt som den egna hudtonen som möjligt, vill man få en liten brunare effect så använd ett solpuder på, men för guds skull inte en för mörk foundation.. :P
På sommaren så kan man ju passa på att vara utan om man kan.

Andrine:
Vad är ditt bästa tips för mörka ringar under ögonen?
En bra täckande foundation till ett bra rimligt pris?
Hur ser en fin sommarsminkning ut?

Svar: Mörka ringar under ögonen kan lätt trollas bort med hjälp av tillräckligt med sömn, och genom att ALLTID använda speciella ögonprodukter.
Det är inte bara säljknep att det finns speciella ansiktskrämer och speciella ögonkrämer, samt speciella ögonsminkborttagningsmedel. Huden kring ögonen är väldigt känslig och behöver därför speciella produkter. Vanliga krämer osv kan ofta vara för stark. Dessutom så ska man inte ha ögonkräm eller vanlig kräm direkt på ögat utan man lägger lite ögonkräm på ögonbrynet samt på kanten på benet under ögat, smörjer in där och så drar krämen skälv in sig där det behövs.
Bland annat Mist, Makeup store och Face har en bra heltäckande foundation. Priset är ca 150 Kr
En fin sommarsminkning är lätt och naturlig, men får gärna ha nån snygg pastellfärg, helst i en liten ljusare ton.

Liene:
Vilken sorts mascara är den bästa du vet?
Vad är ditt favoritsmink?
Vad är det sämsta sminket man kan ta på sig enligt dig?

Svar: Jag har två favoritmascaror, mist´s (självklart :P) och sen Maxfactors 2000 calorie mascara.
Mitt favoritsmink är mist sthlm. Och det sämsta sminket man kan ta på sig enligt mig är sånt hä riktigt billigt smink, typ H&M`s egna märke.
Sen har jag en ganska negativ attityd till de flesta av de dyra märkena eftersom jag vet saker om dom som ni vanliga kunder inte vet. Men de ska jag inte ta upp här. Men dyrt är verkligen inte alltid bättre, så kan man i vart fall säga.
(kan tillägga att det inte har nått med djurtester eller nått sånt att göra)

Linda:
När man lägger på ögonskugga i underkant under dom nedersta ögonfransarna, ja har sett att folk målar sig där, alltså hur får man det att bli bra? jag har försökt men det blir inte så där markant som man kan se att vissa har...

Svar: Först och främst, bra förklarat, jag förstod precis... :P
Att lägga skugga där kan vara lite lurigt. Men som med precis allt så gäller det att öva. Lättast är att använda en så tunn borste som möjligt. Dutta lite lite i taget, och lägg kanske inte så kraftigt från början utan gör den skarpare och skarpare, så blir det lättare att rätta till om man gör fel. Vill man inte ha det så skarpt så kan man sudda lätt med en tops..


Sådär.. det var dom frågorna.. Skitkul!
Hoppas att ni blev nöjda av svaren.. Det här får vi göra om någon gång snart igen.. =)

Malle - servar er med svar...

Pju... det tar aldrig slut...

Ojoj.. gud vad mycket det är att fixa.. haha man har ju sjukt mycket papper. Snart kommer jag till en punkt om jag inte längre vet om jag ska skratta eller gråta.. :P
Har dock bara gått igenom mina privata pärmar, det jag ansåg vara den lilla delen. Eller, det ÄR den lilla delen. Men men... av 3 pärmar blev det istället 6 stycken pärmar. Men nu är det bara ettiketerna som ska fixas till på dom annars är dom klara... Weee!

Tack för alla frågor.. superkul ju.. Svaren kommer jag att publicera här ikväll efter kl. 22!




Riktigt bra låt... Sitter och lyssnar på bra musik här för fullt i mitt lilla pappershelvete :D

Malle - papercuts really hurts.. :P

Frågastund...

Öppen frågestund om Makeup och Skönhet, Makeupartistyrket, om mitt jobb, osv osv...

Skriv din fråga, vad som helst, så komemr jag efetr bästa förmåga att svara så bra jag kan. Alla frågor och svar publiceras i ett inlägg i bloggen efter kl. 22.00 ikväll...

Så, fråga på nu.. Jag vill ha massor att svara på!

Malle - ge mig några utmaningar... :P

Nyshoppat...

Var ju som sagt och storhandlade lite kontorsgrejer på Svanströms... Hittade mycket bra saker som jag behöver..

1. Pennor i massa fina färger.
2 & 3. Pennskrin i skinn.
4. Almanacka.
5. Pärmar, 3 tjocka och 2 smala.
6. Block.
7. Fotopapper.
8. Register.
9. Brännskivor.
10. Plastfickor.



        


        

      


Sånt som man alltid behöver. Och har spenderat ett par timmar med att organisera om i mina gamla pärmar. Började bli så fullt i dom att det var dags att skaffa fler, gå igenom gamla papper osv. Så skönt att få det gjort. Är dock företagspärmarna kvar.. pju....

Malle - nyorganiserad...

Tack för tipsen...

Tack för alla tips!
Många av er vill se mer sminktips, och det är något som jag har tänkt dra igång riktigt ordentligt, men det får vara lite lugnt med den biten nu tills slutet av sommaren då man börjar jobab igen och då jag och Mr. J ska börja plåta portfoliobilder som två små tokar.. =)
Så håll utkick, kommer att handla ganska mycket om smink och skönhet i framtiden...

Vad sägs om en frågestund om Makeup & Skönhet?
Ni frågar en massa saker och jag svarar, och så publicerar jag det sen?

Har precis käkat lunch/middag, fick bli Donken idag, blev så stressigt och sen var jag i princip svimfördig för att jag var så hungrig och för att min lilal tidsplan var helt åt helvete.. :P
Ibland är det bra att bo brevid en donken... :P

Malle - Hoppas att så många som möjligt vill vara med på frågestunden!

En fråga till er läsare...

Medans jag är borta så slänger jag in en liten fråga...

Är relativt ny på att blogga, så jag vill ha tips, eller hjälp kanske.
Vad vill ni se i min blogg, vad gör jag bra, vad gör jag fel osv... Help me! Ge mig some feedback... :P

Annars kan jag ju bara tillägga att ni som läser min blogg, ni är underbara. Ni skriver alltid så gulliga kommentarer osv, det gör det så kul att blogga!

Malle - glad över sin lilla skara läsare...

Jävla skit...

Promenerade ner på stan, tar cirka 15 min, tog en liten omväg för att gå förbi stationen dit dom tydligen flytta en hel drös med cyklar, tänkte att det kan ju vara värt och kolla om min älskade stulna cykel var där men icke.
Gick vidare till butiken, kollade posten, fixade med lite papper. Sen så skulle jag gå till svanströms och inhandla en massa nya kontorsgrejer (det jag egentligen masade mig ner på stan för att fixa), tror ni inte att smarthuvudet glömt mitt företagskort på Svanströms hemma?
Yeeeah! bara att knata hem igen.. så nu är jag hemma, ska ner på stan igen och, återigen, gå och handla på Svanströms. Men denna gången tar jag fan bussen.. :P

Malle - hörs snart igen då...

Ner på stan...

Yep, nu har jag fixat mig osv.. Så nu ska jag knata ner på stan och utträtta alla ärenden. Nice nice..
Sen får det bli lunch, undra bara vad... Skulle vilja göra pannkakor, men har ingen mjölk.. Men kan iofs köpa det när jag är på väg hem.

Slänger in en ganska ny bild på syrran.



Makeup och Hår: Jag
Fotograf: Jens

Malle - knatar iväg.. :P

Kom jag upp i tid?

Neeeeej!

Ush, jag måste verkligen ta tag i min dugnsrytm. Detta är inte alls bra!
Jaha... idag står det en hel del på schemat. Först frukost sen ner på stan och uträtta en del ärenden, kolla posten på jobbet, samt leta lite efter min lilla cykel. Sen väntar det tonsvis med papperarbete här hemma. Så jag vet ju vad jag kommer hålla mig sysselsatt med.

Så bäst att röra på sig, hörs senare..

Malle - uppe och hoppar...

Natti Natti...

Har varit ute och spatserat med lilla Bossen. Skönt, trots att det småregnade lite.
Har suttit framför datorn och lagt in en massa gamla bilder och sånt som jag inte lagt in sen datorn krascha. Hittade massa gamla Makeupbilder från portfolion. Skoj skoj.. men om en vecka så ska det börjar tokuppdatera min portfolio, var ett tag sen och nu har jag ett gäng med jättesöta tjejer som ska ställa upp som modellet. Super!

Bjuder på en bild på Söta Katja, en jätteduktig tjej som ville bli modell, kommer från Norrköping. Hoppas verkligen att det har gått bra för henne sen vi sågs sist. Fick nöjet att jobba med henne två gånger...




Makeup & Hår: Jag
Fotograf: Roland Karlsson


Nä nu ska jag sova så att jag orkar upp imorgon. Har massor av saker att stå i nämligen. Natti Natti sötnosar!
Hörs imorgon!

Malle - off to bed...

Inställt...

Imorgon skulle jag ja plåtat en tjej och hennes kille, en massa olika studiobilder. Mestadels var till deras bröllop. Men nu har den blivande bruden gått och blivit jättesjuk så blev tyvärr inställt, eller uppskjutet snarare. Synd... hoppas att hon blir bättre snart.



Slänger in en bild på en makeup jag gjorde på Miss. L förut. Vi gjorde två olika en på varje öga.. Denna med en kraftig eyeliner, och med en liten liten guldig och grön sotning.

Malle - ute med råttan...

Jag får snart fyrkantiga ögon...

Ush, har suttit framför datan nu ett bra tag och fipplat med en hel del pappersarbete, sen lagt över en maaaassa nr och mailadresser från gamla mobilen till nya.. gud, mina ögon börjar strejka. Ska ta och käka lite melon och grejer nu... Skriver mer lite senare!

Malle - myyyy eyyeeeees.. :P


Nu är han ren...

Yes, det var återigen dags att bada den lilla skrutten. Något som han inte alls är så förtjust i, eller han tycker att det är lite mysigt för att det är varmt och skönt, men han tycker inte om att bli blöt.
Så nu doftar han gott och är megalen.



Snacka om blöt hund.. =)

Ojoj, ska snart göra lite mat, får se vad det blir. Är fortfarande megamätt efter den goda ceasarsalladen. Blir kanske samma som igårkväll. Åt ju bara upp hälften. Tål att tänkas på.. =)

Malle - nästa in i duschen...

Mumsig lunch...

Hello, nu har familjen precis åkt hem. Trevligt trevligt.. Var först förbi Villa romana och käka sen så blev det en liten sväng på stan och sen köpte vi fikabröd och åkte hem hit och fikade lite.

Har aldrig käkat på Villa Romana förut, men har hört att det ska va riktigt bra. På kvällarna i vart fall.
Vi käkade lunch, alla tog nån mixed grill grej och jag tog en ceasarsallad. Och den var jättegod.
Deras mat var inte alls bra, hela restaurangen var rärig, vår servitris var väldigt förvirrad osv. Så helheltsintrycket var inte alls bra. Men jag skulle verkligen vilja testa deras mer seriösa kvällsrestaurang.



Nu ska jag diska lite efter fikat, sen blir det lite pappersarbete...

Malle - mätt och belåten..

Morrn Morrn...

Har varit uppe ett litet tag, men nu fick jag helt plötsligt bråttom, ska iväg och käka med familjen. Får se vart vi äter, blir kanske på den underbara italienska restaurangen...

Well måste get goin har 20 min på mig att fixa mig.. =)

Malle - dags att fylla magen...

Ett sista...

Jag ska precis ge mig mot sängen men tänkte bara slänga in ett litet god natt igen... Var ju ändå inne och svara på lite kommentarer... =)

Så natti natti, bjuder på en gammal fyllebild på lilla moi.. En tankad Malle med andra ord...



Natti Natti...

Malle - springer och slänger sig i sängen...

Ursäkta den dåliga uppdateringen...

Japps.. jag har varit en mycket stygg bloggare idag, dålig på att uppdatera.. Men har haft ganska mycket och göra. Sen så har jag avslutat min kväll på bästa möjliga vis.
Blev nämligen sugen på lite gott så här på söndagskvällen, så varför inte ha en riktig lyxmyskväll med sig själv. Gick till ican och införskaffade lite proviant..

Det blev;

Cuantaloupemelon (eller va de heter)
Gröna vindruvor
Fullkornssmörgåsrån
Presidentost (brie)
Och cantadou "Taco"
Till det självklart Cola light...



Och gott var det verkligen. Riktigt jävla gott för att vara exakt.. =P
Nu ska jag snart ta ut råttan en långpromenad. Sen ska jag försöka gå och lägga mig i tid, kan ju informera er alla om att jag inte alls kommer att kunna somna i tid överhuvudtaget. Men man kan ju försöka...

Sov så gott mina sötnosar, hörs imorgon!

Malle - vardagslyx på hööög nivå...

Kloklippningsdags...

Yep, nu är vi osams igen jag och Boss. Eller han är lite gladare nu, efter att ha rivit sönder min rygg totalt.. :P
Han ska ju alltid sitta på axeln på en, speciellt om han är rädd eller ledsen. Så självklart ska han sitta där när man har klipp klorna på en... Jippie... NOT!

  


Nä nu ska jag gå och smöra lite för den lilla råttan... :P

Malle - friend or not...? :P

Ok, I´m up...

Yep, nu är jag uppe. Har legat och halvsovit från kl. 12 till nu. Skönt. Kom hem kvart i fem i natt så jag förtjänar att få sova bort dagen lite. Nu blir det frulle och sen ska ska jag plocka lite här hemma.
Sen får vi se va som händer, Kanske blir en sväng till Täby och Mr. M, men är tokpank så ska försöka få karln att komma hit istället... mmm... Frulle och ringa Mr. M... Hörs senare!

Malle - utvilad och nöjd... =)

Saluhallen/Platina...

Yes, snart så ska jag dra mig. Börjar nämligen kl. 11. Ikväll jobbar jag på underbara Saluhallen eller Platina som det även kallas. Mitt absoluta favoritställe i Uppsala. Har ni inte varit här, så bör ni snarast göra ett besök!
Dels på deras underbara restauranger och deras yberbra nattklubb. Har ni tur så står jag där och dealar kort =).

     


Wuuunderbaar!

Hörs imorgon sötisar! Ha en underbar lördagskväll, och sup med måtta :P

Malle - off to work...

Jahopp...

Idag känner jag mig bara... håglös. Jag är trött och seg, får inget gjort. Dessutom är ju bossen hängig. Har messat Miss. Y för att se om hon möjligtvis vill byta pass med mig så att jag slipper lämna bort honom ikväll. Skulle vara skönt. Men har inte fått något svar än, så lutar åt att jag får jobba ikväll och lämna över honom till Miss. S. Time will tell...

Har sett reprisen av The Pussycat Dolls 2 nu.. missade ju det i onsdags när det var ferre. Ush.. jag tyckte om Jenna.. jag ville att hon skulle komma långt, men visste iofs att hon inte skulle vara en av de tre eftersom jag sett den färdiga gruppen. Men men.. Hon va skön!

Slänger in en bild på en liten frisyr, typ bröllopsfrisyr, som jag gjorde i all hast på en gammal praoelevs kompis förut...

Enjoy!



Den är lite sne för att hon tittar lite lite åt höger... =)

Malle - seg, hoppas på att få vara ledig och hemma med lilla råttan...

Mmm, gott med donken...

Yep, nu har man äntligen fått i sig lite käk. Mycket gott.
Träffade Mr. P på vägen med så blev en liten pratstund, eller en ganska lång pratstund.

Kom hem dukade upp och tog några första tuggor. Sen kommer bossen och spyr i mitt knä.. thank you very much. Han har börjat spy lite då och då, och eftersom han inte tycker om det så kommer han alltid till mig när han ska göra det. Antar att det är för att han äter en massa saker han hittar när han är ute. Och när han är lös ute i knivsta så kan man inte riktigt hålla koll på honom. Dessutom så matades hanju med chips, flintastek och gud vet vad igår.
Så var bara att städa upp och sen fortsätta "njuta" av maten... Men gott var det... =)

  


Nä ska gå och lägga mig framför tvn och vila lite med min lilla sjukling... Hörs senare!

Malle - mätt och belåten...

Mitt lilla knyte...

Mitt lilla knyte är ju bara för söt. Han ligger och snusar lite i soffan på hans favoritfilt... så söööt!

     

  



Mitt lilla svarta knyyyte... Smälter varje gång jag ser honom.

Nu är det dags att gå och handla lite onyttigheter. Mumma... =)

Malle - dags för käk...

God Morning Sunshines...

Sådär, nu hamnar jag vid datan. Har varit uppe ett tag, men låg faktiskt och drog mig sjukt länge. Riktigt mysigt!
Har hunnit prata en del affärer med Miss. J som har en av Mistbutikerna i Sthlm med. Hon är så sjukt trevlig.
Jag hoppas på det bästa för henne, verkligen.

Idag då... Måste städa, som jag sa att jag skulle ha gjort i fredags men aldrig gjorde för att jag var för lat... :P, Tvätta lite, och sen ikväll blir det ju jobb. På Saluhallen om jag inte minns helt fel. Skoj skoj, får ju lyssna på den bästa och tyngsta housen hela passet. Jag AVGUDAR den Dj:n =)

Funtar på om jag skulle ha lite svullardag idag, men chirre och dirre och kanske ett mål från donken. Det är ju trots allt helg, och jag är inte ritkigt frisk än.
Ska messa Mr. T också och fråga om han har lust att träffa Bossen imorgon. Det är ju dags..
Ska nog försöka hinna med lite hemmaspa oxå under dagen.... Mmm finns alltid saker att göra.

Malle - it+s moving....

Jag älskar Er...

Asså gud va glad jag är att det är så många nya som hittat hit (får tacka söta evvo för det oxå!), Och det är så himla kul att ni kommenterar. Blir så himla mycket roligare att blogga om man får lite feedback, finns ju så mycket trevliga prickar därute. Så hoppas att ni fortsätter att läsa.

Har precis kommit hem från grillningen, blev aldrig en sväng förbi parken och grabbarna grus. Men jag hade ju trevligt för det... :P
Grillade den gamla klassikern korv med bröd, och en klick räksallad till det. Gott gott!
Va ett ganska stort gäng så det var trevligt, har skrattats en hel del ikväll. Tyckte att det var lagom att dra sig hemmåt nu med min lilla råtta. Han har för övrigt varit såå duktigt idag. Kunnat springa lös, lydigt och varit lugn. Han växer snabbt den lilla krabaten.
Just det, spelade kubb, tjejerna mot killarna. Jag var faktikst riktigt bra. Hade ner i princip alla "kubbar" för oss tjejer. Hade med andra ord ett rejält flyt, för inte var det skicklighet. =)

Ska gå och lägga mig nu, är en dag imorgon med. Jobbar dessutom natt imorgon. Men ska bli skoj, dessutom ger det ju kosing i slutet av månaden. Sov så gott alla mina söta läsare!



Bild: http://www.carpeleo.se/images/raedsla_kaerlek.jpg

Malle - mätt och belåten...

And i´m off...

Dåså.. då drar jag så hörs vi ikväll!

Ha en suprbra fredagskväll alla, och njut av vädret!




Malle - ute på vift...

Mint - Bra för andedräkten...

Alla vet ju att hundar inte direkt brukar lukta hallon i munnne. Och min hund är inget undantag. Jag brukar dock borsta tänderna på honom med jämna mellanrum och med speciell hundtandkräm som de lilla lilla monstret är galen i.
Men nu har han tappat tänder i omgångar och då har jag inte velat borsta. Dels för att jag hatar allt som har med lösa tänder att göra och dels för att jag inte vill göra honom illa.
Han har två tänder som inte riktigt vill lossna, eller dom lossnar lite i taget, men det går segt. Därför har jag inte kunnat borsta på ett bra tag. Och då luktar det ju hund i käften på han oxå.. :P

Men hittade jättebra Minttuggben till honom. Brukar ge honom dentastix med, de ör bra för tandsten och sånt. Men dessa ger bra andedräkt, och dom verkar dessutom sjukt goda.

  

  

  



Han är så fin när han har öronen så, ser precis ut som en liten dobberman då. Fast en vädligt harig sådan.... :P

Malle - ger bossen mumsbitar...


En liten dagens...

Sådär nu har man fräschat till sig lite... Ska ju snart ner till jobbet. Ska ha konsultation inför ett bröllop i slutet av Juli, ett 5-dagars bröllop. Ska bli skitskoj. Men mycket blir det... Men jobb är aldrig fel.

Såg dessutom att jag blev dagens blogg hos Evelina... Skoj skoj. Det tackar man verkligen för. Sött!




Sa ju att det skulle bli en liten dagens.. :P

Linne och shorts från Gina Tricot, Leggings H&M, Halsband - mammas kompis, och klocka från Swatch.

Och så här glad blev jag när jag blev dagens blogg;




Nä ska plocka ihop allt jag måste ha med mig ner på stan.. Kanske hinner slänga upp ett inlägg innan jag drar, annars så hörs vi ikväll när jag kommer hem.

Malle - dagens blogg... man tackar...

Snart ska jag ner på stan...

Yep snart ska jag fixa iordning mig, sen blir det stan och butiken en snabbis. Efter det grillning hos Miss. S, och slutligen fest i Stadsparken med grabbarna Grus. Skoj skoj... Kul att träffa alla, när alla är samlade. Och så ska Mr. T och Mr. O få träffa bossen för fösta gången med.

Nu ska jag hoppa in i dushen, bjuder på dagens sen efter...

Malle - on the run...

Final, A shot at love II...

I tisdags så sändes finalavsnittet av A shot at love II med Tila Tequila. Så får er som inte sett andra säsongen och inte vill veta vem som blev vald kan sluta läsa nu....

Finalisterna var i vart fall Kristy och Bo, jag hade min favorit, nämligen Bo. Han älskade verkligen henne, han va så gullig och såg bra ut osv. Dessutom så fick han ju käken bruten för henne. Eller en av hans medtävlande bröt den på honom, men han valde att sy ihop den lite snabbs och sen fortsätta tävlingen.

     



Så var det ju slutligen dags för Tila att välja. Och till min stora förtret så valde hon inte Bo, utan den blåsta Kristy. Trots att hon sagt kvällen innan att hon var osäker på grejen. Så hon krossade verkligen Bo´s hjärta och det var dags för Kristy att gå upp till Tila och få sitt besked. Tila berättar att hon valt Kristy, MEN, Kristy dumpar henne och säger nej och åker hem. Så hon sa nej till Bo, som förmodligen hade älskat henne över allt ett bra tag, och blir dumpad av fjollan Kristy... Så blev ingen kärlek denna säsongen heller. Så väntar med spänning på Säsong III av A shot at love med Tila Tequila!

Om ni har sett, vad tyckte ni om finalen, valde hon rätt??

Malle - you should have picked Bo...

Så jäkla glad...

Har flyt nu... ser ut som att de stora förändringarna med butiken kommer att gå igenom. Får absoluta besked nästa vecka. Och jag hoppas verkligen, det kommer bli super. Men fy satan va man kommer att få jobba. Men jobb är bra.
Håll tummarna för mig med! =)

Imorgon så blir det lite jobb på eftermiddagen, sen blir det grillning hos Miss. S och Mr. E, sen ska jag till stadsparken där grabbgänget ska grilla innan de går ut. Så måste ju förbi och hälsa på. Men blir ingen utgång för mig, har ju min bebis.

Ska sova lite nu, men vi hörs imorgon, Natti Natti!

Malle - slänger in handduken för idag...

Grattis bror!

Idag fyller min lilla lilla bror 16 år. Börjar bli stor den lilla =).

Så efter att jag hade gjort en sminkning på jobbet så bar det av till stan för en liten snabb shoppingtur. Mål: present!
Hittade en kameraväska som mamma tipsat om att jag kunde köpa. Han skulle nämligen få en kamera av mamma och pappa. Så en sådan fick det bli. Gick och köpte en sallad på Cupido, och fy fan vad jag mådde dåligt av den. Fick världens magknip satt i flera timmar. Men men, lite fika, lite tårta och lite mat på det så gick det över sen.. :P

Så fick jag hämta hem bossen med.. Så nu får han sova in sin säng den lille rackaren. Har saknat honom. Trots att det bara gått ett dygn. Min lilla bääbis.

Har ju fått åka massor i pappas nya bil nu med. Den e riktigt fräsch. Sån skulle jag vilja ha... NU!



Kul att träffa Miss. S, Mr. R och Mr. O med. Va ett tag sen nu. Sen var ju syrran där och så kom självklart Mr. J ut...

GRATTIS BROR!

Malle - grattis bro....

Hörde jag ordet fest?

Yep, igår var det ju fest. Har ju köpt nya skor, och det måste ju skjävklart firas. Speciellt eftersom dom typ är snyggast i världen. Köpte dom av söta Tyra på stajl.nu. Hon är så söt, sätter en massa hjärtan och grejer på paketet. Henne ska jag definitift handla mer av... Ska lägga in bilder på skorna sen.

Men var fest i vart fall, förkartongen var här hemma. Var jag, Miss. S, Mr. E, Mr. O, Mr. T, Mr. A och Mr. P. Trevligt trevligt. Sen kom även Mr. P och söta atlas och festa loss lite. Jag blev ganska så på lyset. Miss. S blev vääldogt på lyset.. :P
Vi var här ett par timmar och sen så bar det av mot BJ, jag tog Taxi med Miss. S, och grabbarna cykla ner. Asså jag höll på att dö av skratt i taxin, Miss. S fylleskrek utav bara sjutton. Tårarna bara rann, stackars taxichaufför. Eller han tyckte också att det var skitkul...

Väl inne på bj blev det fest, massa fest. Va rätt dött med folk dock, och jag fick ta hand om lilla Miss. S =).
Efter ett tag kom även söta Miss. J, nytt litet körsbär. Nä men det var en rolig kväll. Lagom på alla sätt och vis. Roligt sällskap och så vidare. Det får vi göra om =).



Gick hem vid 2, käkade och sov. Och idag mådde jag prima!

Malle - hörde jag skål?

Jag vet, jag vet...

Jag är värdelös, jag förtjänar er inte mina läsare... Men har inte vart hemma alls mycket senaste dagarna. Eller jag har varit hemma, men hemma hos mina färäldrar i knivsta. Och dom får man typ inte röra datorn hos, för att de tror att den pajjar vad man än gör, och dom kan ingenting om datorer och tror alltid att vi pajjar dom osv för att dom inte får saker att fungera.

Men men nu är jag tillbaka i stan för ett tag framöver så nu så... nu jävlar kör vi igen.

Malle - återigen... back in the game!

Hejhej...

Äntligen tillbaka från landet.. :P

Är dock skitstressad ska hinna fippla med en massa saker idag sen vid kl 6 kommer folk hit så blir det fest fest... Så skriver lite senare!

Malle - back in town.

RSS 2.0