Smycken & Klockor - Mässa 2009...

Idag så fick jag det roliga privilegiet att följa med på en mässa ¨på jobbet. Det var Smycken & Klockor - mässan som hölls vid bredden. En mässa som tydligen hålls varje år för alla som är inom smyckes och klockbranschen. Alltså en mässa som inte är öppen för allmänheten utan bara för leverantörer och annat branschfolk. Fyyy vad mycket snyggt det fanns i den lokalen. Och vill inte ens veta hur stort värde det var på alla smycken i den lokalen. Helt sjukt.

Riktigt skoj att få se en sån mässa. Och kul att se hur det fungerar bakom alla stora kedjor som smycka osv... Hoppas på ett till besök nästa år då.
Vi träffade en hel del intressant folk och jag fick träffa några av de jag kommer att ha kontakt med under året. Skönt att ha lite ansikten bakom namnen.

Innan det så åkte vi även förbi logistikföretaget så fick se lagret och allt sånt med. Även bra att veta hur det ser ut och vilka det är som jobbar där. Nu börjar man få lite mer kött på benen.

Annars har den inte hänt så mycket idag. Har inhandlat lite material till Presenterna som ska delas ut på spotlifefesten som äger rum imorgon..

Och här skulle det då vara en snygg bild från mässans hemsida.. men det funkar ju som vanligt inte att ladda upp bilder på denna sida... =P

Malle - snar time for bed...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0