Skönhetstips # 3...

Dagens skönhetstips går i hårets tecken.
Många av oss har platt och livlöst hår, och andra vill bara ha mer volym. Men hur får man då till den här volymen i håret utan att tupera sönder sig?

Skönhetstips # 3; Volym i håret:

Finns två olika sätt att fixa lite extra snygg volym i håret. Den första är att använda en volymmaster. Det är en mycket smart uppfinning som säljs inom OBH Nordicas sortiment och framtagen av Björn Axen.
Testade den för första gången för ungefär tre år sen och blev helt såld. Och sen dess har den använts ganska flitigt. Och på senare tid har den synts mer och mer i media. Tror inte att det är någon som är hyffsat intresserad av skönhet som har missat denna produkt.
Priset är lite olika, men går att beställa från nätet eller köpas i butik. Mellan 500 - 600 Kr.
Det man gör är att man våfflar håret prcis intill topparna, så man lyfter bort ett lager med hår och våfflar lagrena under. Sen släpper man ner det brottagna håret så att inga våfflor syns.
Det många gör lite fel på är att man endast ska våffla en längd (ett tryck med volymmaster per tes, alltså inte längre ner än en bredd av tången), annars blir det inte alls bra. Och det måste vara så nära hårbottnen som möjligt.



Ett annat tips, om man vill ha volym i håret på en daglig basic, så kan man använda Schwarzkopf Osis Dust It.
Att använda en volymmaster varje dag kan slita ganska mycket på håret och då är en leave in produkt som man sedan tvättar bort när man duschar perfekt. 
Detta har jag tyvärr inte testat mer än ett par gånger men gillar den skarp!
Det är som ett pulver, puder, som man pudrar i hårbotten och sen masserar in. Samma sak där, man tar bort ett lager som man sen lägger över. Denna produkt gör att håret blr lite småfett så gäller att man inte tar för mycket och att man spar hår som man kan lägga över för att det ska se snyggt och fräscht ut.
Finns att köpa på nätet eller i de felsta firsersalonger, priset ligegr runt 180 Kr för en burk.

 

Sådär.. där var lite tips på hur man lätt kan få lite mer volym i sitt hår. Lycka till!

Malle - tipsar och trixar...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0