Skräckfilmskväll av högsta kvalite...

Ojojoj, vilken superkväll vi hade igår.. =P

Började med att jag drog ner på stan för att uträtta en del ärenden och för att möta upp Miss. L.
När hon kommit in till stan med bussen bar det av till Kvarnen för att handla de sista till tacosen, lite snacks (annanas, melon, vindruvor, gurka, dipp och lite chips). Sen gick vi och skulle hyra film, kollade igenom hela sortimentet av skräckisar och höll till sist 5-6 stycken i handen. Gallrade ut de till tre och drog hem.
Filmerna vi valde var The Messenger, Unrest och Klassikern Poltergeist.

Här hemma så började vi mysa till det runt soffan, la ut en madrass på golvet, bunkra upp med en miljard filtar, täcken och kuddar (ok, kanske inte riktigt en miljard.. men ni förstår va jag menar). Skitmys, nästan så att man alltid skulle ha så, men då skulle man väl aldrig lämna vardagsrummet.. =P

Tog en liten snabb runda med bossen och började sen med maten, Tacos.
Gjorde även iordning fruktfatet, ett fat som de nallades ganska friskt på innan de var dags för det.. =P
När tacosen var klara så dök även Miss. S upp, och det var dags att hugga in på maten, alla var sjukt hungriga vid det här laget.

Efter en MASSA ätande och tjatter blev det en liten runda till med bossen, lite vänner och sen så började vi kolla på första filmen, The Messenger.
OH FYYYY FAAAAN va den va äcklig. Bland de värsta jag sett. Det var verkligen nått som hände hela tiden, spelade ingen roll om de va ute, inne, natt, dag, sol eller molnigt. Man satt och röck till och skrek från början till slut. Hahah hade velat ha oss på band... jäklar va vi flög och skrek om vart annat...



Efter det tog vi en liten andningspaus... =P
Mr. O kom, då vi ringt in lite testosteron... Och film nr. 2 sattes igång. Unrest...
Såååå jävla värdelös film, kollade på trailern och då ser den asbra ut, läskig osv.. Men INGETING hände i hela filmen. Var en massa människor som dog, men man fick aldrig se de, var ett ande som dödade folk, men den fick man heller aldrig se. BOOORING!

Sist så försökte vi oss på klassikern, men vi satt mest och garva. Visst den är gammal, men hur den har kunnat bli en klassiker de fattar jag inte. Gav upp med den efter en halvtimme, och såg, på Mr. Os begäran, The messenger igen.

Gud va trötta vi va efter, kollat på film i nästan 6 timmar och klockan va efter två.
Men sov riktigt gott inatt.. va inte speciellt rädd... =P

Nä nu ska jag stressa iväg på en liten sminkning... Sen ska jag till systemet, ikväll blir det lite dricka och lite fest!

Malle - time to run...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0