Skönhetstips # 43...

Här kommer ännu ett skönhetstips som utlovades igår...

Skönhetstips # 43; Einat Dan

I förra skönhetstipsinlägget berättade jag om den supertalangfulla Kevyn, men tänkte inte riktigt stoppa där, utan jag bjuder på ännu ett inlägg om en av världens a´bsolut främsta inom Makeupyrket. Nämligen Einat Dan.
Och hon vet jag lever och mår bra, träffade henne nämligen för ett par veckor sen när hon var i sverige och tävlade i Kroppsmålnings - sm =P

Einat föddes och växte upp i en liten stad i norra Israel. Vid 11 års ålder började hon måla sina kompisar och sig själv till tillställningar och karnevaler och insåg där att det var något hon både gillade och var bra på. Vid 18 års ålder så flyttade hon till Tel-Aviv för att göra en två år lång militärtjänst. Direkt efter denna började hon som makeupartist i Israel, men flyttade snart till New York där hon slog igenom främst inom fashion, special effects och kroppsmålning.

Idag bor och jobbar Einat i Milano. Och hennes jobb syns ofta i några av världens främsta fashiontidningar då hon gör jobb åt några av de främsta modehusen.
Förutom sina jobb där så reser hon ständigt jorden runt och håller kurser för såväl proffs och elever, tävlar i makeuptävlingar och lär ut sina tekniker.
Einat har under åren vunnit en mängd olika priser, och har även utsetts till en av världens 8 främsta makeupartister!





Bilder: einatdan.com

Här har ni fått lite information om ännu en supertalang!

Malle - tipsar på... drömmer om denna kunskap...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0