Skönhetstips # 35...

Nu när jag ändå är i farten och ändå har lovat fler inlägg så kommer ett inlägg till här..

Skönhetstips # 35; Självförtroende...

Detta blir kanske inte så mycket ett skönhetstips som en liten vädjan, uppmaning ja kalla det vad du vill. Jag vill bara gå ut och berätta hur det egentligen står till om skönhet.

Att äkta skönhet kommer inifrån vet de flesta, ändå lever vi i ett så fruktansvärt ytligt samhälle att merparten av alla tjejer och killar mår dålig för hur de ser ut, skäms och önskar att de ser ut som någon annan. De vill se ut som idealet, men idealet är fejk. Det finns inget äkta eller riktigt i de ideal som finns idag.

Visst med träning och god kost kan du komma en jäkla bra bit på vägen. Men det går inte att få till vissa saker som man ser på tv och i tidningar.
I varje annanons på tv, i tidningar, reklampelare, ja you name it så sitter dom där. De perfekta, photoshopade, människorna. Och alla strävar efter att bli som de, eller åtminstonde få några delar av deras perfekta kroppar.
Men de folk inte tänker på är hur fixade allt är. Ögonfärger, tänder, hyn, fransar, naglar, smink, fett, celluliter, listan kan göras hur lång som helst.

Jag som jobbar i en otrolig ytlig brach och som möter på modeller, en del amatörer men även en hel del proffs vet hur det är. Man får oftast se personen i fråga innan jobbet när man diskuterar ideer för att veta på ett ungeför om det funkar, vad som behövs osv... många gånger tror man att de skickat någon annan eller så tror man att någon har kommit fel.
Finns jättemånga modeller som jobbar som katalogmodeller, men som har svår acne, kan de posa riktigt bra så går de ändå att fixa till i efterhand. De fixar så mycket att man ibland inte kan se att det överhuvudtaget är samma person som man såg på bild ett par dagar innan.

Underbara modellen Tyra Sjöstedt har en blogg där hon nästan dagligen tar upp detta ämne. Gå gärna in på hennes blogg och klicka på kategorin "öka ditt självförtroende" så finns det massor av spännade läsning inom detta ämne.
 
Även jag tänke bjuda på lite före och efterbilder på kändisar, även om de är långt ifrån de enda som blir tillfixade...
Här är Christina Ricci, Christina Aguilera och Beyonce....







Bilder: google.se

Så tänk på det nästa gång så sitter och suckar över att ni inte ser ut som er favvoskådis, eller som tjejen på reklampelaren, hon har förmodligen lika mycket att nojja sig över som du, kanske till och med ännu mer...

Malle - lever dock inte som hon lär... :P

Kommentarer
Postat av: Julia

den är iaf speciell, men dom flesta verkar tycka den är ful. Men det är ju kul att inte va som alla andra oxå.. :)



Rolig blogg du har, absolut läsvärd :)

2008-11-12 @ 20:21:20
URL: http://juliakrischel.blogg.se/
Postat av: Sofia

Åh vilken härlig respons jag fick från dig! =)



Vi bor i köping.. har faktiskt pluggat i tre år i uppsala men flyttade tillbaka till köping nu i våras.



Så.. ja jag vet inte riktigt hur man ska planera det. Det kanske är bäst om du tycker till om det !?



Kramar

2008-11-12 @ 21:34:08
URL: http://sofiakj.blogg.se/
Postat av: R

Hej Malin! Snygg blogg du har :)



Såg för ett tag sedan att du kommenterat StilRobins blogg och berömt honom för att han varit otroligt duktig på skönhetsprodukter och de saker som han rekommenderade. Ville bara göra dig uppmärksam på att StilRobin till största del har kopierat material från tidningen KING och andra modemagasins rekommendationer om produkter på bloggen.



Ha det fint!

2008-11-12 @ 23:16:37
URL: http://rikardandreas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0