Skönhetstips # 32...

Hej!

Har hunnit vara ute en hel del sen sist, nu är jag snart trött på frisk luft... Gud va man blir seg av att vara ute i friska luften hela dagen. Kommer verkligen sova som en stock ikväll... =P

Lovade ju ett skönhetstips om Kroppsinpackning igår, men eftersom det var så mycket igår så bjussar jag på det nu istället.

Skönhetstips # 32: Kroppsinpackning...

Igår så tog jag ju upp lite bra grejer för att motverka torr hud, utöver de vanliga, maskerna, peelingen, ångrengöringen osv. Ytterligare en bra grej som man kanske inte behöver göra lika ofta är en så kallad kroppsinpackning.
Detta kan man göra en gång i månaden, en gång varannan månad. Lite oftare under de kallaste vintermånaderna och under sommaren när huden får stå ut med mycket sol och kan behöva lite extra hjälp att återhämta sig.

Det man gör är att man duschar, och ser då till att peela kroppen ordentligt. När du kommit ut ur duschen och torkat dig så smörjer du in dig RIKLIGT (läs: extremt mycket) men hudlotion. Här är det en fördel att använda en bodybutterprodukt eller liknande då de dels är väldigt oljiga och dels för att konsistensen är bättre vid denna behandling.
Avsluta med att vira in ben, armar och mellankropp med plastfolie, alltså sån här vanlig som man har i köket. Lättast är att ta en del av kroppen först. Tex bara ben, bara armar eller bara mellankropp. Annars blir det lite svårt att röra sig osv.

Sätt dig ner i soffan eller lägg dig i sängen och riktigt mys och ta det lugnt i minst 15 minutet. Ta en handuk för att skydda soffa eller sängkläder. Lite hur länge du ska ha plastfolien kvar beror på hur mycket lotion du har på. Om det är lotion kvar när du tar bort folien så kan du arbeta in den i huden eller torka bort den.

En riktig dunder-fuktkur för kroppen!

 



Bilder: google.se & thebodyshop.se

Malle - tips tips... dags för the hills..

Kommentarer
Postat av: jennifer

snygga sminkningar ;p

2008-11-11 @ 20:50:34
URL: http://ruckis.blogg.se/
Postat av: diana

Vill du bli årets blogg 2008 i Dianas blogg och förutom äran att vinna den titeln få fler besökare plus de 6 senaste nr av populära modemagasin?



Delta då i denna tävling! P.s. fin blogg! Ska vi följa varandras via bloggkoll?? =)



2008-11-11 @ 21:07:25
URL: http://dianasblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0