Bossens nya lekisar...

Ville även vara lite snäll mot den lilla jävla råttan Boss (han har av någon konstig jävla cpanledning kissat i sängen nyss så vi är grymt osams, så skulle inte ha gett honom leksakerna), så köpte två leksaker.

Han fick en liten fotboll och ett mjukisben...

  

  

Måste seriöst gå till en hundpsykolig med honom för han beter sig inte normalt. Började redan när han var valp. En hund ska ALDRIG kissa där den äter eller sover, eftersom det avslöjar deras mat och sovplatser för rovdjur, det sitter djupt inpräntat instingtivt. Men Bossen kissade alltid i sin säng, min säng eller vid eller i sin matskål innan han var rumsren. Han var dessutom sjuk svår att få rumsren, har är väl egenligen inte helt rumsren än. Uppfödaren sket i det då hon hade en till kull så han gick på tidning tills han var tolv veckor. På kennlar lär sig de flesta hundar att vara mer eller mindre helt rumsrena innan de lämnar kenneln vid 8 veckors ålder.
Tror även det faktum att han aldrig hade varit ute, aldrig haft koppel på sig osv vid tolv veckors ålder var orsaken till att han än idag tycker att det är ganska obehagligt att vara ute. Rädd för allt osv....

Men det som stör mig mest, alla hundar tar olika lång tid att få rumsrena, den är en stor del i att skaffa hund, och det är en del jag accepterar, är att han använder det som ett sätt att få uppmärksamhet.
Om han inte får den uppmärksamheten han vill kan han med flit gå och kissa i skinnsoffan, sängen, mattor osv bara för att få uppmärksamheten. Han kommer skälv och visar att han gjort nått dumt och skäm, men han tar skället för att han får lite uppmärksamhet.
Jävligt irriterande, och det är inte alls det att han behöver gå eller att han inte kan hålla sig för det kan han mycket väl.

Suck!

Malle - ibland har jag sån jävla lust att sölja fanstyget (ironisk)...

Kommentarer
Postat av: Elena

ja det va ju rätt konstigt att hon inte tog ut valparna en enda gång? Men att vi tog dom vid 12v ålder ska ju i stället vara tvärt om, att dom ska ha bättre självförtoende för deras mamma har uppfostrat dom längre? Ja jag vet inte alls men det är tråkigt att boss gör som han gör... Hoppas det ordnar sig för er... kram

2008-08-31 @ 00:41:52
Postat av: Malin

Elena: Ja jag tycker det, varför inte ta med honom när hon tog utan yatzi och syrran... Men men. Men Boss mamma HATADE boss.. =P

Han var så jobbig, plus att när nella och chanel åkt så började han dia igen, försökte ju på yatzi som tröttna på honom totalt, och sen så gick han över till sin halvsyrra, hon var ju oxå måttligt trött på honom när jag kom och hämta dom. Dom vägrade säga hejdå, fast vi höll fram dom.. =)

2008-08-31 @ 04:14:43
URL: http://malinnestor.blogg.se/
Postat av: Elena

Ja jag vet Chanel o Boss diade på Samantha. fattar inte att S kunde tillåta det?

Han blev väl helt förvirrad stackars lilla Boss. Såg du förresten Samanthas nya valpar på Blocket?

2008-08-31 @ 20:38:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0