Lång dag...

Hej hej!

Idag har det varit en ganska lång dag. Gick upp och gick ut en sväng med lilla Bossen. Sen blev det till att duscha och snajda till sig för att dra ner på stan. Träffade upp Mr. B, gick till cupido för att köpa en sallad. Vi drog hem till mig, tog en film och Bossen och satte oss ute i solen. Var skoj att träffa lilla Böm. Det var längesen. Vi hann ju snacka igen oss lite i vart fall. Vi träffas dock på tok för sällan.

Sen blev det en sväng förbi mataffären och systemet, alla varor inför morgondagen skulle inhandlas. Kött att grilla, sprit att dricka osv. Alltid lika kul så här inför stordagar då de har vakter som ser till att inte för många är inne på systemet samtidigt, och folk står utanför i långa köer och väntar på att få komma in.
Allt är i vart fall inhandlat och klart.. känns soft.

Sen var det till att slappa lite hemma, för att sen dra ner på stan igen.. denna gången var det middag på nån restaurang som jag inte vet vad den heter med Miss.S, Mr. E och Mr. E. Blev en jättegod filé mignon. Mumma...

Sen har det faktikst bara varit slappt här hemma. Ska småplocka lite inför imorgon, ska diska o lite sånt. Ville sola en gång till men de hade tydligen resten av Uppsalas befolkning också tänkt göra.. så får bli på fredag. Ska ju faktikst va sjukt fint väder på dan med imorgon så kan ju sola ute.

Nä ska plocka lite, hej så länge...

Lycka till mes puppsen Miss. L!

Malle - flänger hit och dit...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0