Twinkles - Tandsmycken...

Som ni vet så var jag på kurs igår, kurs för tandsmycken.

Tandsmycken har funnits sedan 99, och blev väldigt populärt att fästa smycken i både guld och kristaller på tänderna. Då fick man göra det hos tandläkaren, nu börjar Twinkles, Sveriges ledande distrubitör av tandsmycken, att utbilda ett visst antal folk inom salongbranschen för att kunna fästa smycken på sina kunder.
Dels för att folk helst inte går till tandläkaren, det är dyrare att gå till tandläkaren och för att tandläkare har helt enkelt inte tid.

Twinkles säljer sina smycken världen över, och har större delen av (mer eller mindre hela) marknaden i Sverge och inom folktandvården och privattandläkare. Dessutom exporterar de och innehar marknaden i över 30 olika länder.
Smyckena är i rent (24, och 22 karat) rött eller vitt guld, alla stenar är äkta diamanter, rubiner och safirer.
Själva fastsättningen görs på ett skonsamt och ofarligt sätt, ingen som helst bevisad skada på tanden finns dokumeterad och fastsättningen går snabbt och enkelt!

På kursen som varade ett par timmar så fick vi lära oss om Twinkles, dess marknad och produkter. Fastsättning, hygien, material osv... Sen blev det till att träna på varandra. Och jag var först ut, gick skitbra, visst var man lite skakis, det är ju enda en permanent grej man gör, när man vill ta bort den får man gå till tandläkaren som slipar bort den, kan lätt göras i samband med den årliga undersökningen!

 


Smyckena är så sjukt välgjorda och söta som satan. Att fästa på ett smycke kostar mellan 450 - 500 Kr, lite beroende på smycke.

Vill ni fästa ett tandsmycke?
Eller vill ni veta mer, droppa en kommentar eller maila.
Vill ni ha ett smycke och bor i Närheten av Uppsala, så hojta till så fixar jag det!

Bilder: twinkles.net

Malle - skoj skoj, och fint...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0