Sängdags...

Jaha, då har man haft lite tjejkväll med Miss. T och varit en sväng på Bj. Mycket mysigt. Vi bestämde oss etter mycket om och men att vi var jäkligt sugna på att gå ut i alla fall. Så fixade till oss lite snabbt, sen så satt vi och käkade ost och kex och snackade massa gamla minnen, killar, sex och ja det vanliga. Skoj skoj..

Helt plötsligt hörde Mr. M av sig, skoj... han ville veta vad jag skulle göra ikväll osv.. och grabbarna skulle ju också till Bj så vi kom fram till att vi skulle ses allihopa där.

Så vi hoppade upp på cyklarna, åkte och hämta bilen sen så lämnade vi av Bossen hos Miss. S.
Väl på Bj var det inte mycket folk, vi stod på listan så vi skulle ju få komma in gratis tänkte vi, men det var bara jag som kom in på listan, Miss. T stod med men fick betala, men då tog hon fram sitt kårleg eftersom det ger gratis inträde på fredagar. Men neeeej. antingen så gick man i Vipkön och då gällde inte kårleget, eller så stod man i vanliga kön och då hade hon fått komma in gratis med det. Hallåååå?? Hur jävla dumma får man va... jävligt irriterande!!

Anyhow, hittade Mr. M och Mr. P, satt och snacka lite, sen gick jag och Mr. M för att snacka ut lite om alltihopa. Kändes lite skumt men jäkligt bra på samma gång. Känns bra att vi kan vara vänner och umgås som vanligt, och känns bra att veta vart han står och vad han tycker och anser om saker. Men men, vill inte gå in på de sakerna här.
Men förstår fortfarande inte riktigt... Men det kommer jag väl aldrig göra....

Nu blir det i vart fall sängen, ska upp tidigt imorgon och åka till jobbet...  God natt och puss på er allihopa, hoppas att ni haft en underbar fredagskväll!

Malle - gillar det hon hör, men vill ändå ha fler svar...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0