Jobbpass på Bj...

Igår så jobbade jag ju på Birger Jarl, aka BJ. Dom har, äntligen, rustat upp stället med nymålade väggar och tapeter. Det var ju verkligen inte en sekund för tidigt. Var riktigt nergånget innan. Var riktigt snyggt. Bra där!

Tror att det var en Linnéklass som hade skiva. Man fick en del flashbacks till sin egna skiva som var ganska precis 3 år sen. Ojoj. Är så kul att se lite yngre festa, för dom festar på ett helt annat sätt. Där gäller det att kröka för fulla muggar tills man spyr sen går man hem. Det dricks och umgås på ett helt annat sätt. Asskoj att bara sitta och observera.
Likadant de här med att dansa.... alla tjejer har sett hur Brittan och Co. dansar i sina vidoes och vill självklart se lika sexiga ut som dom. De flesta misslyckas, medans ett fåtal faktikst får till det någorlunda. Även det är dödsskoj att titta på.

Hade väldigt lite spel. Så satt mest och slappa hela kvällen. Men är skönt att vara tillbaka efter sjukskrivningen, kul att träffa alla igen, skönt att få vara ute i svängen igen. Passet gick, trots att det var jäkligt lugnt, snabbt.
Så får se hur det blir ikväll... hoppas på lite mer spel så att man kan dra in lite mer cash!

Hade som vanligt min jobbstass på mig.... den är ju obligatorisk. Med vit långärmad skjorta, svart byxor eller kjol, våran väst och våran slips.

  


Hade plattat hår och relativt naturellt smink. Man blir oftast väldigt varm när man står ute en hel kväll. Även fast man inte står på ett varmt dansgolv kan jag lova er att det är varmt ändå. Så vill inte ha för mycket smink då man blir så ofräsh efter några timmar.... Så här såg det ut i vart fall...

      


Det var det jobbpasset det... ikväll blir det ett nytt. Och så här sliten och trött ser man ut kl 3 på natten när man kommit hem....



Malle - jobbar och står i...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0