I sanningens ögonblick...

image193


Går ett nytt program på Kanal 5, I sanningens ögonblick heter det. Det går ut på att deltagaren skall svara ärligt på 21 stycken frågor och i sådant fall vinna 500 000 Kr.
Innan programet så testas deltagaren i en polygraf som kollar det korrekta svaret på frågan. Sen är det upp till deltagaren att svara rätt, alltså sant på alla frågor, hur pinsamma dom än är. Svarar man fel, alltså ljuger, så förlorar man allt.

Jag vet inte riktigt vad jag skall tycka om det här programmet. Visst det är roligt att titta på, men tycker att det är för mycket riktat till de anhöriga som följer med till studion. Det är inte dem som ställer upp i programmet. De borde koncentrera frågorna mer på den som faktiskt deltar. Som sista avsnittet, där Linus blir pumpad på information om sin flickvän Sofia. Nästan alla frågor handlade om henne, och var riktade på ett ganska nasty sätt mot henne. Känns som att just det avsnittet var en aningens uppgjort för att få bra tv, det programmet har fått väldigt mycket mer uppmärksamhet än de andra, det florerar massor av intervjuer osv. Kollade på en intervju med Linus och Sofia, och alla frågor handlade typ om de skulle göra slut eller inte, reportern mer eller mindre hetsade fram ett svar... Vet inte men det avsnittet kändes väl uppgjort. Dessutom tycker jag riktigt synd om tjejen.. i de andra programmen så delas frågorna upp, allt handlar inte om en och samma sak. Skumt skumt...

Anyhow... Vad tycker ni?

Leds gör det av Pontus Gårdinger... och han är ju aldrig fel att titta på. Tycker att han är bra som programledare. Har jag alltid tyckt.

Bild: Kanal5.se

Malle - Lyteskomik...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0