God morning sunshine...

Well, g´day mates!

Jaha, då sitter man på jobbet igen. Är faktikst inte så farligt trött idag. Lyckades få en hel del timmar med sömn i natt. Blev dock väckt av mamma vid halv nio som kom in med doggen. Men gick och la mig och sov två timmar till. Skönt!

Hade tänkt strostäda på lagret idag och lite sånt. Men Miss. L är sjuk så får bli nån annan dag. Har en hel del annat att fixa också. Massa småfippel och grejer, Ska fixa till mina naglar med och måla med det fina rosa lacket som jag hittade igår. Hmm.. kanske ska börja med det då.. Tror Miss. S kommer förbi sen med. Så lite sällskap får man...

Gick bra att jobba igår.. eller procenten var väl sådär, trodde att det skulle bli en asbra kväll. Var jättemycket spel i början av kvällen, nästan lika högt tryck som en vanlig fredag-lördag, men sen dog det ut och de sista två timmarna var typ döda. Men hade mycket in för att vara en studentkväll. Märktes att det var många.. hmmm.. "nya svenskar" där. Det är dom spelar, och de är dom som spelar för mycet pengar.
Så kul, för var en massa gamla (läs;unga småttingar från knivsta) som var där. Ush va gammal man känner sig då. Nu är man i vart fall ledig på Casinofronten tills på måndag.

Hmm.. nu ska naglarna fixas...

Malle - manikyristen själv...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0