Bossens fredagsmiddag...

Förra fredagen så fick ju Bossen lite finmiddag, självklart fick lilla råttan finmiddag igår med. Varför ska inte han också få finmiddag på fredagen. Köpte sånt här hm, blötfoder eller vad det heter. Egentligen ska han ju äta valpfoder, men nån gång ibland kan ju inte skada. Och jag ser hellre att han äter sånt istället för en massa "människomat" eller annat skräp. Han har testat dels den med Oxkött, och den med kalv. Behöver jag ens berätta att det var mer än uppskattat. Han tuggar inte ens (iofs så gör han aldrig det utan han hetsäter allt).

  


Köpte även lite hundchoklad, det tyckte han väl var lite suspekt, men han tycker om det mer och mer tror jag. Kan kanske bi en favorit i framtiden. Sen fick han ett nytt schampoo, ska köpa ett bättre på Le Chien sen men måste få lönen först. Det gamla var inte så bra. Detta var bättre, men bättre kan de nog bli...



Just nu ligger han och vilar på sin "flickvän" Pudlis. Måste ju säga att han inte riktigt kan bete sig mot tjejer. Han är riktigt elak. Han ska alltid slå, mörda eller antasta... suck.



Malle - Bossen har de bra han...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0