Måndag morgon 00.04...

Sitter i soffan med laptopen i knät och fixar en del grejer på nätet. Skulle ju ha uppdaterat och börjat fylla på med lite inlägg här för några dar sen, men så kom så mycket emellan. Lilla Boss sitter självklart på halva tangentbordet och gör att allt som man ska göra tar tre gånger så lång tid, men han är så trött o mammig att han får ligga där. Bara lilla prinsen är nöjd så :P

Well, är mycket som är i görningen nu, mycket som kan förändra en hel del. Vill väl inte skriva allt här fören allt blir mer bestämt, om vi nu bestämmer oss för att gå den vägen. Men denna vecka lär ju avgöra vilken väg som skall gås, och när det är bestämt så kan jag ju berätta.

Sitter och rättar lite sminkläxor gjorda av eleverna på linnéskolans stylistutbildning. Riktigt duktiga tjejer. Är faktikst riktigt kul att komma dit och hålla lektioner, även om tjejerna är en aningen blyga och inte direkt slänger ur sig frågor... :P Ska bli kul och följa dom de här åren i gymnasiet och sen få se vad alla blir, vart dom hamnar, vad de kommer jobba med osv. De går på den enda gymnasieutbildningen i Sverige (för nuvarande, några kommuner har velat ta efter detta exempel)där man blir utbildad makeupartist, hårstylist, nagelterapeut och stylist. Utbildningen är ju suverän. Jag hoppas att fler kommuner tar efter och skaffar liknande program, jag tror att det kommer vara riktigt populärt. Om inte annat så spar eleverna en hel del pengar på att slippa gå privata utbildningar efter gymnasiet.

Nä, om man skulel ta och ge lite feedback till de sista makeupläxorna och sen ta och pallra sig i säng.



Malle - Ny vecka, nya möjligheter!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0