Nu blev de väl ändå lite pinsamt??

Finns en nattklubb här i Uppsala. Den riktar sig till en liten yngre publik, 18-19 år. En av de största klubbarna i stan och tror den är ganska populär. Även om en del rykten florerar hurvida vissa ägarbyten gått till, hur det drivs osv. Men så är de väl alltid. Va jag vet så har den en stadig skara som besöker dom och de flesta trivs nog. I och för sig så finns det inga direkta alternativ för yngre i Uppsala... men men..

Så till saken...

Denna klubb har senaste tiden börjat ha temakvällar, någon som blivit starkt debatterat här i stan då den förra ögaren var välkänd för sina klockrena temakvällar. Han var grym på det. Finns nog ingen som slår honom på fingrarna va gäller temakvällar, och att ta ut svängarna till max. Eller vad sägs om att han vid två tillfällen fyllt HELA stället med hur många ton strandsand som helst, slängt in stora pooler osv för att ha en dags Beachtema, för att dagen efter stänga ut all sand igen. Alla teman har drivits till sin spets, varenda detalj är uppmärksammad och genomförd.
Hur som helst, denna man slutade och den andra ägaren stannade kvar och öppnade en ny klubb, som skulle ha riktat sig till lite äldre, det skulle "äntligen" bli slut med dessa läjliga temakvällar osv.
Tog några månader så var publiken lika ung som tidigare och ytterligare några månader så var temakvällarna tillbaka. Dock inte alls lika bra eller stora.

Nu till själva grejen... Och detta vill jag ha lite respons om... För jag höll på att både skratta ihjäl mig, och bli riktigt förbannad och orolig.

Deras senaste Temakväll var en så kallad Wet T-shirt tävling. Alla som kom dit förvantade sig, som vanligt vid dessa typer av event, inhyrda proffsiga tjejer. Men nej, de gick tydligen runt bland alla unga 18-19 åriga tjejer och frågade vilka som ville vara med, att ta på sig en vit t-shirt låta sig sprutas ner med vatten och stå på scen och visa sina behag för allmänheten. Och de fulla bekräftelsesökande småtjejerna ställer ju självklart upp.
Satt och kolla på en vimmeolsajt, har även sett lite bilder från andras bloggar, och det är massor av unga dyngraka tjejer som står i endast en vit, blöt t-shirt på scen, framför ett par hundra personer och visar tittsen. Är dett verkligen OK??

Det som gjorde mig mest irriterad var att hela grejen urartade och denna bilod finns nu, bland en del andra att beskåda i ett allmänt vimmelcommunity... Och ingen verkar känna att de vill ta bort den, för att vara snäll har jag tagit bort ansiktena på dom... Ja skulle vilja veta  va denna tjej tänkte dagen efter när hon vakna och insett va hon gjort, och var var hennes kompisar som skulle ha stoppat henne?



Jag fattar att man som krogägare vill göra spännande roliga saker, men nånstans går väl ändå gränsen...?? Jag blir äcklad och förbannad...

Malle - ja du det finns ju idioter till allt... tydligen driver vissa nattklubbar... No offense...

Kommentarer
Postat av: Josefin

hahahahahahahhahahaha vilken hemsk bild! det där är pinsamt..!

2008-07-29 @ 21:45:48
URL: http://sameoldstories.blogg.se/
Postat av: matilda

sv: människor som dopar sig är falska rakt igenom.

2008-07-29 @ 21:47:27
URL: http://enidrottandeflicka.blogg.se/
Postat av: Jenny

Åh då måste du verkligen se den:D

Den handlar om Hoffa, som är en kille med två små barn och en fru, han har en brorsa som är jätterik och själv är han ganska fattig men han vägrar erkänna det för sig själv eller sin familj. Han startar en målarfirma som det går dåligt för och tillslut kommer han och hans två kompisar på att dom ska råna en bank! Jättespännande:D

2008-07-29 @ 21:49:55
URL: http://penajs.blogg.se/
Postat av: Jenny

jaha okej :D hih

2008-07-29 @ 21:54:30
URL: http://penajs.blogg.se/
Postat av: Martina

Tack så mycket =).



Fy... förstår inte att detta är okej. Borde inte communityn reagera när det ligger sådana bilder ute? ... uscha..

2008-07-30 @ 12:54:04
URL: http://martinag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0