Skönhetstips # 50...

Hej alla glada!

Sitter och kollar på finalen av Stjärnor på is, spännande. Om ni tror att jag ligger hemma och är bakis så tror ni helt fel. Jag har varit ute och gått en timme, gått till Max och köpt lite dagen-efterkäk, vart på två långpromenader med Boss, fixat med en del grejer till ikväll, osv... Jag har mått super hela dagen trots dålig uppdatering... =P

Tänkte att jag skulle bjuda på ett skönhetstips...

Skönhetstips # 50; Uppfräshning av glåmig hud...

Såhär under vinterhalvåret så är ju risken ganska stor att man tappar sin bruna färg men visst finns det bot på det. Dels så finns ju alltid solarieöarna, men sen alla dessa miljontals brunutansol produkter.
Men det jag tänkte tipsa om är en liten annan metod... Om man bara vill fräsha till sina ben, armar eller dekoltag lite för en kväll eller så.

Det finns lite olika sätt att göra detta på, så tar de var för sig.

Shimmerpuder eller bronzer:
Detta är ett jättebra sätt att få lite snyggt shimmer, och även en liten brunare ton på ett par sekunder. Stryk på valfri yta efter att du satt på dig kläder, bär du vitt var lite försiktig. Tar du på dig detta innan du drar på dig kläderna så slutar det sällan bra, så kläder först!
Borsta på med en riktigt stor puderborste. I dessa fall behöver de inte vara äkta hår på bortsen.

Foundation + hudkräm:
Detta är precis som det låter foundation blandat med hudkräm. Blanda ungefär 50/50 och stryk ett tunt lager på önskade ytor. Likadant här, kläder först, och se upp om du har vita kläder. Detta ger kanske inte så mycket skimmer (detta kan man ha på efter) utan fräschar mest upp, och jämnar till färgen på tex ben som lätt kan bli lite "vinterfläckiga". Perfekt om man inte vill ha strumpbyxor som lätt går sönder!

Hudkräm + eyedust:
Det tredje sättet är att blanda hudkräm med eyedust. Denna effekt blir lite olika beroende på vilken eyedust du väljer. Det du får genom eyedusten är ett skitsnyggt shimmer, i valfri färg. Kanske inte ska ta en kolsvart eyedust, men de ljusa tonerna i rosa, lila, blått, orange, vitt, brunt funkar super för att få en lätt skimmrande effekt på huden.
Återigen, efter kläderna, och tänkt på att akta vita kläder.

Lite skimmer kan liva upp även bruna fina kroppar. Dessutom ger det en frisk, välmående och framför all sexig effekt i de flesta ljus!!
Var däremot försiktig med att använda lösa glitter, använd i sånt fall med små korn och utan fukt och på torrt underlag. Detta är dock svårt att få till snyggt utan att de klumpar sig och så vidare...
Så kanske kan bli ett partytrick att lära ut för tjejerna på förkartongen??



Bild: google.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0