London part. 3...

Återigen upp med tuppen... käkade frukost och rörde oss återigen mot vår buss. Denna gången hade vi tänkt åka till Harrods, typ det enda vi hade kvar att bocka av på listan. Men våra biljetter gick ut 2 minuter innan bussen skulle gå, och den kunde dom tydligen inte bjuda på utav vi hade varit tvungna att betala för 24 timmar till. Nooo waaaay Josééééé!

Så vi skippade det, gick på oxfordstreet återigen för att shoppa... blev en hel del timmar som tickade där. Tog en fika på Café Nero, ett Italienskt fik. Jättegott, det fina vädret hade ju kommit tillbaka nu med. Fortsatte att strosa oxfordstreet upp. Bestämde oss för att att skippa alla vidare planer och ta bussen mot Liverpoolstation redan nu för att slippa stressa dit senare. Denna gången tänkte vi nämligen ta tåget tillbaka till flygplatsen! Då kunde vi ju njuta av vädret ta det lite lugn och käka nån god lunch.
Och den resan gick ju helt ok. Vi kom dit och slappade ungefär tvp timmar käkade den första lunchen för dagen på Pret. Väl där så såg vi ju att busshelvetet stod ju där och hånade oss... och någonstans under dessa två timmar så mognade tanken hos oss att chansa och åka bussen igen mot flygplatsen. Det var ju trots allt inte alls samma trafik som då, och vi var redan i utkanten av London. Vi skulle ju trots allt spara en hel del pengar. Så sagt och gjort vi åkte bussen igen. Denna gången gick det bra. På flygplatsen gick vi runt och strosade i butikerna käkade dagens andra lunch på Pret och var bara allmänt trötta griniga och vi hade så fruktansvärt ont båda tvåö. Och att ha behövt släpa på packningen hela sista dagen gjorde ju inte saken bättre. Men till sist så lyfta planet, efter en del förseningar och tre(!!) gatebyten. Bussresan och tågresan hen i Sverige kändes bara långdragen och tråkig, nu vill eman bara hem och sova i sin egna säng!

Allt som allt så var resan riktigt bra. Trots smärta och lite sömn. Vi blev griniga lite då och då men lyckades ändå hålla sams. Vi skrattde mest åt det hela. Tog det med en klackspark. Det är ju en del av äventyret och man är ju ung så några dagars slit ska man ju klara av.
London tyckte jag var helt ok. Skräpigt dock.. men jag blev förvånad över hur lugn staden var. Var ju knappt nå folk eller trafik, spelade ingen roll när på dygnet det var. Var lixom ingen storstadspuls. Men hey... sånt slipper man ju gärna. Jag åker dit igen, mer än gärna, denna gången med mer tid och mer pengar. Men den gången behöver jag ju inte göra alla turistgrejer, det har jag ju faktikst redan gjort. Vi hann med ALLT man ska (förutom Harrods) på 2 dygnt.. det är starkt jobbat!!

Malle - swining London...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0